Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
اول از همه یه سوال دارم . قبول داری سونی همیشه تو اینطور جاها بیشتر بالا و پایین میپره ؟ سونی حتی با اینکه مایکرو هیچ جوابی نمیده باز بالا و پایین پریدنش که کنسول ما قوتره را داره .

اتفاقا همین سکوت مایکرو نکته مثبت هست مثل نسل قبل که سونی با امار تئوری دهن ملت را سرویس میکرد ولی مایکرو خیلی راحت سکوت میکرد و فقط واقعیت ها را میگفت .
همین الانش هم مایکرو داره این کار را میکنه داره میگه فقط کنسول ما ضعیفتر نیست و هیچ چیزی را هم گنده نمیکنه . به نظر خودت مایکرو نمیتونست از روی دروغ و یا تبلیغات هم باشه بیاد بگه کنسول ما n قدر قویتره یا با چند تا بازی ساز ارتباط برقرار کنه بگه کنسولش را تعریف کنند ؟
این را قبول کنید که سونی همیشه تو تبلیغات سر قدرت خیلی پیش قدم بوده ! بعد اینکه من همیشه و همیشه گفتم اگر ببینم چندتا بازی ساز درست و حسابی دارن از ps4 تعریف میکنند فبول میکنم ولی تاحالا که ندیدیم ! یا بازی سازی بوده که از جناه سونی یا بازی ساز اخراج شده یا بازی سازی که اسمشون فاش نمیشه ( که همین بازیساز ها میتونه بازی سازهای فوق را تشکیل بده )
ولی یاداور بشم این نسل خیلی از ادمها مهم و مولتی پلتفورم ساز اومدند از قدرت های 360 گفتند و بازیهاشون هم بهتر شد و بعد 6 سال هنوز یه ps فنی حرفشون را قبول نکرد !

مایکرو هم داره علنا میگه که شما ها واقعا فکر میکنید ما اجازه میدیم کنسولمون ضعیفتر باشه ؟! خود مایکرو هم قبول داره از لحاظ تئوری کنسولش ضعیفتره ولی خودش میگه کنسول ما پچیده تر و بازی سازها یکم وقت میبره باهاش اشنا بشن و از طرفی میگه درایور ها نهایی ما اماده نبودن و چیزی که هست کنسول ما فوق العاده بالانس هست و چیزی که در عمل خواهید دید اون چیزی که نیست که امار و ارقام تئوری نشون میدن .

واقعا من تشکر میکنم از لطف و محبتی که در خدمت من کردی !:) اگه شما کلمه درک را توهین حساب میکنید بفرمایید من از چه واژه ای تو اینجا استفاده کنم که توهین حساب نشه و منظورم را برسونم؟! دوم اینکه شخص شما بین همه مدیرها سعی داری رو اعصاب بقیه راه بری و بعد با یه کلمه که اسمش هم توهین نیست یکی را بن کنی ! واقعا من تبریک میگم برات .

شخص شما همون کسی هستی که خیلی راحت میای تو تاپیک میگی بنده تو یه عالم دیگه سیر میکنم ! و من کاری ندارم . خیلی راحت این چند وقته اومدی تو هر پستی که میدی اسمه من را نام میبری که باعث شدی کاربرای تازه وارد که سنشون 15 و خورده ای تشکیل میده و افتاده تو دهنشون اسم من را همین طوری کشکی تو تاپیک نام ببرند و مورد تمسخر قرار بگیره و همچنان من کاری ندارم .
از قدیمها هم از کارهای ارزش مند شما ( که امروز هم از دستش میکشم ) یکی این بود که اولین نفری بودی کلمه ابرنگی بازیه انچارتد را به من چسبوندی ( فکر کنم یادت بیاد تو پروفایل هم بهت گفتم که این را به من نچسبون ؟! ) و از اون به بعد همه فکر کردن این کلمه را من گفتم و دهن ما این چند ساله سرویس شده به خاطر یه کلمه که من نگفتم ! به همین خاطر این وطیفه شخصیه شماست که بیای این کلمه از دهن ملت جمع کنی ! و کسی که این حرف را میزنه یه اخطاری بدی . خلاصه این را بگم جملات و چیزهایی که گفتی جای من باشی میدونی که چقدر رو اعصابم راه رفته شده و حالا شما به کلمه درک کردن میگی توهین ؟! ولی خب من همچنان خونسردی را حفظ میکنم و شما سعی کنید همچنان فکر کنید این وسط به شما داره توهین میشه !

ok بریم اصل مطلب .

سایت خبری یعنی سایت خبری چرت ترین خبر را هم میتونه بزاره ! مجله edge هم مجله معتبری هست پس خبرش را خیلی راحت میزارن . چطور از قدیم شما سونی فنها اسمه قبله عالم را روی edge گذاشتید و یادتون بیاد چقدر از طرف سونی فنها مسخره شد و........ ؟

نه شما بیا دلایلت را قشنگ منطقی توضیح بده من قبول کنم که چرا قویتره ؟ مثلا بگو چطور ممکنه هر دو ( مایکرو و سونی ) که با شرکت های مشترک همکاری دارند این اتفاقات بی افته ؟ مایکرو کمتر خرج کرده ؟ یا ارتباطش کمتره ؟ اینجا پارتی بازی شده کنسول مایکرو ارزونتره به همین خاطر ؟
ولی اینجا اون شرکتی که دارم میبنم رفته دنبال تکنولوژی های به روزتر و جدید تر (که معماری و طراحیش قراره تو نسل جدید پردازنده ها هم استفاده بشه)خود مایکرو هست از جریانات esrame و یا قرار دارن DME ها یا قرار دادن 15 تا پردازنده اختصاصی و ................ به همین خاطر هست من میخوام یکی بیاد عاقلانه به من توضیح بده چطوری میشه مایکرو این همه هزینه کنه ولی نتیجه ای براش نده ؟

آبرنگی آنچارتد حرف خودت بود ، پیدا کردنش الان تقریبا محاله ، جمله ت هم دقیقا این بود : " گرافیکش یه حالت آبرنگی داره "

در مورد اینکه روی اعصابت راه میرم یا نه هم اینجا کلا همه روی اعصاب هم راه میرن ، فکر کردی فقط خودت اعصاب داری ؟! اما کسی اینجا نمیتونه از کنترل خارج شه ، بیرون از این فضا بود من خودم تا الان 2 - 3 نفر رو راحت کشته بودم ! ولی اینجا اگه میای باید تحمل کنی ، همونطور که من شخصا مثلا تو رو خیلی تحمل میکنم . و مطمئن باش اگه من جواب پست قبلیت رو نمیدادم تو بخاطر اینکه برگشتی به تعداد زیادی از افراد گفتی " شماها درک ندارید " توسط یکی دیگه از مدیرا بن میشدی ... ضمنا من هیچوقت از مدیر بودنم در بحث های رو در رو استفاده نکردم و کسی رو هم تا الان بخاطر سلیقه شخصی بن نکردم .

راجع به بقیه حرفات هم همونطور که گفتم من همچنان حرفی ندارم بزنم و قفل هستم ! دیگه فکر میکنم همه چی مشخصه . فقط یه سوال دارم ، اگه این مطلب رو EDGE به سود X1 زده بود بازهم میومدی بگی توهمیه و ... یا اون موقع خب حقیقت بود و با عقل شما جور درمیومد ؟

ویرایش :
در مورد آبرنگی بودن Uncharted حق با توئه ، تو گفته بودی یه حالت فانتزی داره و رنگها واقعی نیستند ، آبرنگی رو شخص دیگه ای گفته بود ... به هر حال در این مورد عذرخواهی میکنم .

@Nima

وقتی طرف برمیگرده میگه درک ندارید و خودتونو به در و دیوار نزنید جدا از بحث بن کردن دیگه چه دلیلی داره باهاش بحث کنی؟ تلاش برای فهموندن یه چیز به کسی که نمیخواد بفهمه هدر دادن وقته ! نمیدونم چرا همیشه فن های سونی باید یه چیزی رو ثابت کنن ولی فن های مایکرو هرچی بگن وحی منزله مگر اینکه خلافش ثابت بشه !!!
یعنی هیچ developer ـی تو دنیا از این اینفینیت پاور آو کلود و ESRAM و DME و 15 تا پردازنده ی اختصاصی و 53Mhz و 1.75>1.6 و اینکه چرا مایکرو نباید سخت افزارش ضعیف تر باشه سردرنمیاره که هیچ منبعی حتی به اینها اشاره ای نمیکنه جزء یه عده که کارشون لیست کردنه هرچی عدد و بولشت دیگست که مایکروسافت تو این چندوقت گفته ولی بازم سونی متهم ـه که داره بالا و پایین میپره !!!!؟؟ جالبیش اینجاست که اینارو سونی بصورت مستقیم نگفته ، پول میده بازیسازا و مجلات میگن.
اوایل نسل قبل یه سری بودن که سر مقایسه ی گرافیکی بحث و توهین میکردن ، حالا یکم پیشرفته تر شدن اومدن در مورد سخت افزار بحث میکنن. دیگه کم مونده رمان بنویسن تو پست هاشون که خوندنش از حوصله خارجه ولی بازم این فن های سونی هستن که دارن خودشون به در و دیوار میزنن !!! LOL

@Nima

وقتی طرف برمیگرده میگه درک ندارید و خودتونو به در و دیوار نزنید جدا از بحث بن کردن دیگه چه دلیلی داره باهاش بحث کنی؟ تلاش برای فهموندن یه چیز به کسی که نمیخواد بفهمه هدر دادن وقته ! نمیدونم چرا همیشه فن های سونی باید یه چیزی رو ثابت کنن ولی فن های مایکرو هرچی بگن وحی منزله مگر اینکه خلافش ثابت بشه !!!
یعنی هیچ developer ـی تو دنیا از این اینفینیت پاور آو کلود و ESRAM و DME و 15 تا پردازنده ی اختصاصی و 53Mhz و 1.75>1.6 و اینکه چرا مایکرو نباید سخت افزارش ضعیف تر باشه سردرنمیاره که هیچ منبعی حتی به اینها اشاره ای نمیکنه جزء یه عده که کارشون لیست کردنه هرچی عدد و بولشت دیگست که مایکروسافت تو این چندوقت گفته ولی بازم سونی متهم ـه که داره بالا و پایین میپره !!!!؟؟ جالبیش اینجاست که اینارو سونی بصورت مستقیم نگفته ، پول میده بازیسازا و مجلات میگن.
اوایل نسل قبل یه سری بودن که سر مقایسه ی گرافیکی بحث و توهین میکردن ، حالا یکم پیشرفته تر شدن اومدن در مورد سخت افزار بحث میکنن. دیگه کم مونده رمان بنویسن تو پست هاشون که خوندنش از حوصله خارجه ولی بازم این فن های سونی هستن که دارن خودشون به در و دیوار میزنن !!! LOL

LOL الان شما مشکلت اینه که فرخ حرف یه وبسایت معتبرو قبول نمیکنه؟ نگو "آره" که باور کردنش خیلی سخته! :-j

این 3 عکس آخری که برای چندمین بار هست که قرار دادی ، حالا چه برای DF باشه چه نباشه فرقی نمیکنه ولی مقایسه ای صورت گرفته از پایه غلطه...

lol دیگه به یه بچه هم بگی حجم محاسباتی محیط بسته بیشتره یا باز جوابتو میده پس نیازی نیست بخوام با شما بحث کنم که DF بیشتر میدونه یا من. اون مقایسه غلط و بی پایست و متاسفانه من برعکس شما چیزی رو برای خودم قدیس قرار نمیدم که دیگه نتونم نقدش کنم. چیزی که مشکل داره نیازی به دفاع کورکورانه نداره.

کاری به فرخ ندارم که حرفش درسته یا غلطه من خودم با بخش بزرگی از حرفاش تو این موضوع موافق نیستم ولی کسی که خودشو از یوروگیمر بیشتر قبول داره دیگه خیلیه بیاد این ادعاهارو بکنه!

اگه واقعاً فکر کردی واسم مهمه که اون کسیکه نام بردی بخواد حرف EDGE رو قبول کنه یا نه سخت در اشتباهی
yahoo_1.gif
الانم اگه جوابتو میدم برای اینه که کوت کردی تا پس فردا فکر نکنی چیزی نگفتم چون داری درست میگی ! مشکل شما اینه که فکر میکنید ما اینجا نشستیم ببینیم کی میخواد X1 بخره تا اونو منصرف کنیم در صورتیکه حداقل برای من یکی اصلاً مهم نیست که شخص شما میخواد چه کنسولی رو تهیه کنه. تنها چیزی که جالبه سوء استفاده های شما از موضوع های مختلف هست ، مثل مقاله های DF که هرجا که به نفعتون بود رو بولد میکنید و هرجا نبود رو اصلاً تو نقل قول هاتون نمیارید.

من خودم رو بالاتر از یوروگیمر نمیدونم ولی حداقل از کسیکه هنوز بازی رو بازی نکرده و وقتی واسش از داخل بازی عکس میذارم ولی بازم حرف از actual in game میزنه و میگه این عکسی که گذاشتی از فریم بافر بازی نیست و اگه غیر از اینه خلافشو ثابت کن بالاتر میدونم ( چون مشخص بود که اگه حداقل یه بار بازی کرده بودی به اون عکسی که من گذاشته بودم نمیگفتی از فریم بافر بازی نیست ) پس این حق رو به خودم میدم در برابر شما که قصدت تخریب بازی بوسیله ی تحلیل DF رو داشتی ( که البته خودت عمراً نمیتونستی به تنهایی اینکارو کنی ) بایستم و جوابتو بدم. دیگه همه میدونن که شما چه تو خبرهایی که میزنی و ترجمه هایی که میکنی یا نقل قول هایی که میذاری سلیقه ای عمل میکنی ، در مورد اون مقاله ی DF هم همینطور ، درحالیکه توضیح عکس چیز دیگه ای میگفت شما اون رو با یه cut scene که به صورت close-up هم بود مقایسه کرده بودی و ربطش داده بودی به اینکه DF گفته. پس سعی کن حرف گذشته رو وسط نکشی
yahoo_1.gif

===========================================
اون قضیه ی U2 و آبرنگی هم کار یکی دیگه از عزیزان بوده که در حال حاضر در مرخصی به سر میبرن
yahoo_4.gif

وااااای چقدر تو خوبی!
پستت که اصلا به حدی مشمئز کنندس که خبر از خیلی چیزا میده و ارزش ج دادن نداره ولی اگه میدونستم سوادت در حدیه که حتی نمیتونی بری مقاله اصلی رو بخونی که بفهمی اتفاقا من بهترین قسمتهاشو ترجمه کردم که داره از بازی تعریف میکنه هیچ وقت باهات وارد بحث نمیشدم ، خوش بگذره.

آخرین ویرایش:
داخل پرانتز فرخ نگفت UC آبرنگیه!:دی شاهکار یکی دیگه از عزیزان بود که خوب من نمیگم کی!:دی
آره منم ميدونم كار كيه فرخ بنده خدا اينجا مظلوم واقع شده:d

- - -ویرایش - - -

وقتی اطلاع داشتین آبرنگی کار کی بوده , خیلی بهتر نبود اگه زودتر اشاره میکردید کار گارتال نبوده؟:d
خوب ماكانو نميدونم ولي من الان تازه اومدم تو بحث ولي الان دارم اعلام ميكنم اين جمله ي خازور كار كسي ديگه اييه كه حالا نام نميبرم كار فرخ نيست

LOL الان شما مشکلت اینه که فرخ حرف یه وبسایت معتبرو قبول نمیکنه؟ نگو "آره" که باور کردنش خیلی سخته! :-j

اگه واقعاً فکر کردی واسم مهمه که اون کسیکه نام بردی بخواد حرف EDGE رو قبول کنه یا نه سخت در اشتباهی :) الانم اگه جوابتو میدم برای اینه که کوت کردی تا پس فردا فکر نکنی چیزی نگفتم چون داری درست میگی ! مشکل شما اینه که فکر میکنید ما اینجا نشستیم ببینیم کی میخواد X1 بخره تا اونو منصرف کنیم در صورتیکه حداقل برای من یکی اصلاً مهم نیست که شخص شما میخواد چه کنسولی رو تهیه کنه. تنها چیزی که جالبه سوء استفاده های شما از موضوع های مختلف هست ، مثل مقاله های DF که هرجا که به نفعتون بود رو بولد میکنید و هرجا نبود رو اصلاً تو نقل قول هاتون نمیارید.

کاری به فرخ ندارم که حرفش درسته یا غلطه من خودم با بخش بزرگی از حرفاش تو این موضوع موافق نیستم ولی کسی که خودشو از یوروگیمر بیشتر قبول داره دیگه خیلیه بیاد این ادعاهارو بکنه!

من خودم رو بالاتر از یوروگیمر نمیدونم ولی حداقل از کسیکه هنوز بازی رو بازی نکرده و وقتی واسش از داخل بازی عکس میذارم ولی بازم حرف از actual in game میزنه و میگه این عکسی که گذاشتی از فریم بافر بازی نیست و اگه غیر از اینه خلافشو ثابت کن بالاتر میدونم ( چون مشخص بود که اگه حداقل یه بار بازی کرده بودی به اون عکسی که من گذاشته بودم نمیگفتی از فریم بافر بازی نیست ) پس این حق رو به خودم میدم در برابر شما که قصدت تخریب بازی بوسیله ی تحلیل DF رو داشتی ( که البته خودت عمراً نمیتونستی به تنهایی اینکارو کنی ) بایستم و جوابتو بدم. دیگه همه میدونن که شما چه تو خبرهایی که میزنی و ترجمه هایی که میکنی یا نقل قول هایی که میذاری سلیقه ای عمل میکنی ، در مورد اون مقاله ی DF هم همینطور ، درحالیکه توضیح عکس چیز دیگه ای میگفت شما اون رو با یه cut scene که به صورت close-up هم بود مقایسه کرده بودی و ربطش داده بودی به اینکه DF گفته. پس سعی کن حرف گذشته رو وسط نکشی :)
===========================================
اون قضیه ی U2 و آبرنگی هم کار یکی دیگه از عزیزان بوده که در حال حاضر در مرخصی به سر میبرن :d

هیچ وقت باهات وارد بحث نمیشدم ، خوش بگذره
چه کار خوبی میکردی :) سعی کن از این به بعد هم همینطور رفتار کنی چون منم اصلاً دوست ندارم با افرادی مثل شما وارد بحث بشم:)

آخرین ویرایش:
من اعتماد به نفس یک سری از دوستان رو تحسین می کنم واقعا وصد البته انرژیشون رو !

اگر بخوایم مرده رو از قبر دربیاریم و برگردیم به خیلی خیلی قبل، اون موقع که بیل گیتس داشت کهنه بچشو عوض می کرد و یه ویندوزی ام می ساخت، سونی کنسول داشت و یه سری عناوینی مثل Metal Gear و Gran Turismo و Carsh و و و و . پس برنگردید به عقب و نبش قبر نکنید.

اون چیزی که قعلا مشخصه و واضحه اینه که PS4 از X1 قویتره، روی کاغذ هست و تو عمل دولوپرها هم این نظر رو دارند. شما خودتو بکشی، بری فضا بیای پایین 2 به اضافه 2 میشه 4 نمیشه اون چیزی که شما میخوای. یه بازی دو تا پیکسل روی 360 از PS3 بیشتر داشت یا کاراکتر نسوانش صدای قشنگتری داشت گوش ُ فلک ُ کر می کردید، حالا اعداد و ارقام و شواهد و قرائن و EDGE و دولوپر میگن این از اون قوی تر ِ، خوب مجبورید مگه ؟

درست دوست عزیز 2به اضافه ی 2 میشه 4 ولی دیگه 50 نمیشه ! شاید ps4 از xbox one یکم قوی تر باشه (که هست) ولی نه دیگه 50% . باید ی چیزایی رو پذیرفت ،کنسول های نسل بعد فرق خیلی زیادی باهم ندارن.

آخرین ویرایش:
عجب جنجالیه اینجا من تعجب میکنم که شما چطور حوصله دارید این پست ها رو بخونید و واسشون طومار جواب بدین:d
از اینکه PS4 قوی تر هست شکی درش نیست هرکس مختاره و مسئول انتخابی که میکنه هرکس چشم باز داره و میتونه خودش انتخاب کنه بر اساس معیارهای خودش.حالا یکی مثل Terova شما تا صبح تو گوشش بخونید که PS4 بهتره فقط نظرش روی ایکس وان هست و پلی استیشن رو ترول میکنه!پس بیاین اعصاب خودمون رو خرد نکنیم و اونی که مد نظرمون هست رو بخریم نظرمون هم به کسی تحمیل نکنیم چون هرکس چیزی رو که بخواد میخره!بنده فن سونی هستم ولی قبل از فن سونی بودن فن جیبم هستم.من با این ارزش پول پایین کشورمون هیچوقت 100 دلار نمیدم یه بازی فقط صبر میکنم ببینم کدوم کنسول زودتر کپی خور میشه همونو میخرم و حالشو میبرم نه رو عقاید تعصبیم میمونم
وسلام:d

راجع به بقیه حرفات هم همونطور که گفتم من همچنان حرفی ندارم بزنم و قفل هستم ! دیگه فکر میکنم همه چی مشخصه . فقط یه سوال دارم ، اگه این مطلب رو EDGE به سود X1 زده بود بازهم میومدی بگی توهمیه و ... یا اون موقع خب حقیقت بود و با عقل شما جور درمیومد ؟
یه سوال دارم این نسل n تا بازی ساز مولتی پلتفورم ساز گفت 360 بهتره چندتا از ps فنها قبول داشتند ؟!
بعد اینکه پستهای من را میخونی و دقیق توجه داری ؟! میگم اگه من ببینم یه شخص کار درست ( بخون خفن ! ) بگه ps4 قویتره من قبول میکنم تا اینجا از ادمهای خفن ! کارمک و کوجیما گفتند برابرند حالا مشکل اینجاست اون ادمهایی که گفتند ps4 بهتره نمیشه روش حساب کتاب باز کرد چون یا از جناه سونی بودند یا اخراجی بودند ( باید خودت بدونی چنین کسایی نظر بی طرفانه نمیدند مثل همون شخص هایی که از rare خارج میشند بعد میشینن از مایکرو بد و بیراه میگن ) خب edge هم خودش نگفته و مسئله اینجاست که میخوام بدونم edge از طرف کدوم بازی سازها این حرف را زده ؟! شاید همون بازیسازهایی هست که تو فوق ذکر کردم ؟! اینه که میگم وقتی یه مجله دنده لجش را قبل از شروع کردن نسل جدید با مایکروسافت شروع میکنه و شیک مینویسه انتخاب شما ps4 انتظر نداری که یدفعه بیاد فنه مایکرو بشه ؟ بعد وقتی edge میاد میگه بنابه دلایل و سایست ها بازی ها تو هر دونسخه یکی میشه ! و از نسخه ps4 میزنن ! نه وجدانا خودت جواب بده خودت این جمله را قبول داری ؟!! همینه که میگم مسخرست این جمله ته خندست واقعا ! کدوم نسل این اتفاق افتاده ؟ این نسلی که هستیم مگه این اتفاق افتاده بود ؟ پس اونقت کنسول قوی تر ساختن چه معنی داره ؟
-----------------------------------------------------------

در مورد کلمه ابرنگی هم واقعا تشکر میکنم بالاخره اومدی گفتی اشتباه از شما بود ! باعث شدی بعد یه مدت که دهن ما سرویس شد :دی ولی همه تازه دو ریالیشون بیفته که من نگفتم .

آخرین ویرایش:
چه کار خوبی میکردی :) سعی کن از این به بعد هم همینطور رفتار کنی چون منم اصلاً دوست ندارم با افرادی مثل شما وارد بحث بشم:)

کاربر DieDie که اسم شریفشون رو نمیدونم دنیای اطلاعات سخت افزاریه.خیلی هم دلتون بخواد که باهاش وارد بحث بشین.:)

من هر وقت بحث سخت افزار کنسول ها میشه پست های ایشون رو میخونم چون کاملا بی طرف تجزیه و تحلیل میکنند.

یه سوال دارم این نسل n تا بازی ساز مولتی پلتفورم ساز گفت 360 بهتره چندتا از ps فنها قبول داشتند ؟!
بعد اینکه پستهای من را میخونی و دقیق توجه داری ؟! میگم اگه من ببینم یه شخص کار درست ( بخون خفن ! ) بگه ps4 قویتره من قبول میکنم تا اینجا از ادمهای خفن ! کارمک و کوجیما گفتند برابرند حالا مشکل اینجاست اون ادمهایی که گفتند ps4 بهتره نمیشه روش حساب کتاب باز کرد چون یا از جناه سونی بودند یا اخراجی بودند ( باید خودت بدونی چنین کسایی نظر بی طرفانه نمیدند مثل همون شخص هایی که از rare خارج میشند بعد میشینن از مایکرو بد و بیراه میگن ) خب edge هم خودش نگفته و مسئله اینجاست که میخوام بدونم edge از طرف کدوم بازی سازها این حرف را زده ؟! شاید همون بازیسازهایی هست که تو فوق ذکر کردم ؟! اینه که میگم وقتی یه مجله دنده لجش را قبل از شروع کردن نسل جدید با مایکروسافت شروع میکنه و شیک مینویسه انتخاب شما ps4 انتظر نداری که یدفعه بیاد فنه مایکرو بشه ؟ بعد وقتی edge میاد میگه بنابه دلایل و سایست ها بازی ها تو هر دونسخه یکی میشه ! و از نسخه ps4 میزنن ! نه وجدانا خودت جواب بده خودت این جمله را قبول داری ؟!! همینه که میگم مسخرست این جمله ته خندست واقعا ! کدوم نسل این اتفاق افتاده ؟ این نسلی که هستیم مگه این اتفاق افتاده بود ؟ پس اونقت کنسول قوی تر ساختن چه معنی داره ؟

آقا فرخ با کیا داری بحث میکنی؟ برای بار هزارمه که این چیزا رو بهشون گفتی اما اینا بازم حرف خودشون رو میزنند! کسانی که رو دنده لج بیوفتن هیچ کاریشون نمیشه کرد حالا هی شما بگو!

واقعن!!!
جز سازنده گرز کودوم بیازیسازی همچین حرفی زده؟!
فکر کنم شما تفاوت ساده بودن کار رو با بهتر بودن اشتباه گرفتی.
بازیسازها تو این نسل گفتن کار با 360 راحت تره نه اینکه کنسول بهتر باشه از ps3 !!!
دیگه دارم مجبور میشم برم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or