Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
دعوت میکنم از فنهای ps این ویدئو 100 درصد براتون توصیه میشه با کیفیت اورجینال هر وقت یه همچین گرافیکی تو کنسولتون دیده شد 50 درصد که هیچی 100 درصد را هم قبول میکنیم !
ولی حیف که این بازی باعث شد 50 درصد گرافیکش ضعیفتر بشه اگه رو ps4 اجرا میشد الان 50 درصد بهتر بود #:-s

Asset Bank | Video Details - Ryse Combat Trailer

بالاخره به شدت توصیبه میشه دیدن و دانلود کردنش 400 مگ ولی به شدت تاثیر گذار !

دعوت به دیدن تصاویر ویدئو یا قمر ! ولی حیف که 50 درصد ضعیفتره هنوز #:-s

اتفاقا من این تریلر رو دیدم
به معنای واقعی ازین بازی زده شدم
کاری به گرافیکو این حرفاش ندارم ولی من وقتمو واسه این به اصطلاح بازی صرف نمیکنم:|

گرافیک ryse قطعا جزو بهترین های لانچ نسل بعد هست . ولی درکنارش PS4 هم تا الان اینفیموس ( اپن ورلد هم هست تازه ) و کیلزون شدوفال و داشته که اونام بی نظیرن .

به به گرافیک ryse داره با gow3 مقایسه میشه :bighug: من واقعا افتخار میکنم به این تلاش و توان یک ps فن بودن . جدی میگم !

البته الان که فکر میکنم میبینم این بنده خدا درست میگه ما تازه باید x1 را با ps3 مقایسه کنیم چون طبق گفته های سونی بخوایم نتیجه بگیریم ps3 قویتر از Ps4 هست ! خواهشا بحث بازی های ps3 را باز نکنید چون مربوط به اژدهای خفتست من منظورم بازیهای ps4 بود وگرنه هر عقل سلیمی میدونه که Ryse کنار GOW3 هیچی نیست .
دوستان اینو ببینند و روی تمامی قسمت های عکس و خصوصاً چشم ها زوم کنند تا شکستگی و لبه دار بودنش رو ببینید.:)

نمیئدونم اونجور که یادم میاد گفتند رو شخصیت ماریوس مربوط به ryse بییشترین چند ضلعی استفاده شده . شاید اشتباه لفظی بوده ! امارش 150000 تا اینا بود ؟!

تعداد پالی گون به کار رفته تو کاراکترها تو حالت LOD 0 یعنی نزدیک ترین حالت به دوربین:
Ryse
150,000

Witcher 3
40,000

Killzone SF
40,000

در عمل چیزی مشاهده نمیشه فعلا.
همش کار این 50 درصد ضعیفتره ! #:-s

آخرین ویرایش:
به به گرافیک ryse داره با gow3 مقایسه میشه :bighug: من واقعا افتخار میکنم به این تلاش و توان یک ps فن بودن . جدی میگم !

شمام بهتره عکس های خوب خوبتون رو قرار ندید تا روپوشونی کنید . راست میگید عکس های دقیقتون رو هم قرار بدید.:)

دوستان اینو ببینند و روی تمامی قسمت های عکس و خصوصاً چشم ها زوم کنند تا شکستگی و لبه دار بودنش رو ببینید.:)

نمیئدونم اونجور که یادم میاد گفتند رو شخصیت ماریوس مربوط به ryse بییشترین چند ضلعی استفاده شده . شاید اشتباه لفظی بوده ! امارش 150000 تا اینا بود ؟!

در عمل چیزی مشاهده نمیشه فعلا.

اقایونی که به قول خودتون منطقتونو تریلی نمیکشه ببینید بحث رو کجا بردید

عنوان مبحث رو ببینید بعد عکس مقایسه X1 , PS3 رو بزارید . بلاخره یه طرف رو این بحث کم اورد

همین که کنسول 10 ساله رو با یه عنوان 3rd Party اول نسلی یدک میکشین گویایه همه چی هست

اگه کسی بخواد گرافیک مقایسه کنه بهتره انحصاریایه این نسل رو که رو به موته مقایسه کنید .نه نسلی که هنوز شروع هم نشده

آخرین ویرایش:
كاري به درستي يا غلطي اين درصد ها ندارم ولي خدايش مقايسه قدرت بر اساس گرافيك بازي هاي لانچ جدا مسخرست چرا كه هنوز مشخص نيست كه چقدر از توان هر دو كنسول استفاده شده.بعلاوه گرافيك بازي ها مقدار قابل توجهي هم به هنر سازنده اون ها ربط داره.حالا باز بذاريد 3-4 سال بگذره بعد بر اساس بازي ها مقايسه كنيد.همين الانش هم براي XBOX360 و PS3 هر روز يك بازي جديد مياد كه كفه ترازو رو به طرف يك كنسول سنگين تر ميكنه.

تمام ویدئوهای ryse v رو 1080 30fps دیدم,گرافیکش که خیلی خوبه ولی ایرادات نسل قبل رو بازم یدک میکشه.مثل فرو رفتن اعضای بدن و ملحقاتش تو همدیگه.دوربین بازی هم بیشترین کمک رو واسه پردازش هر چه پایینتر رو میده از بس خطی هستش و فرو رفته تو شخصیت اصلی

البته الان که فکر میکنم میبینم این بنده خدا درست میگه ما تازه باید x1 را با ps3 مقایسه کنیم چون طبق گفته های سونی بخوایم نتیجه بگیریم ps3 قویتر از Ps4 هست ! خواهشا بحث بازی های ps3 را باز نکنید چون مربوط به اژدهای خفتست من منظورم بازیهای ps4 بود وگرنه هر عقل سلیمی میدونه که Ryse کنار GOW3 هیچی نیست .

همش کار این 50 درصد ضعیفتره ! #:-s
از اون N تا سازنده لینک معتبر از سازنده های معتبر و نامی اوردی یا نه ؟؟ همونایی که گفتن Ps3 ضعیفتر از xbox 360 هست ؟!

یا بازم خیال بافی کردی و زدی رفتی رو high ؟؟

سلام.
یادمه هر موقع ارسالی میدادم مورد انتقاد Gartall جناب فرخ خان بود، و شایدم برعکسش.
اما در حال حاضر احساس میکنم فعلا صحبت های فرخ قابل استنادتر هستند. بازی های ایکس وان گرافیک بهتری رو نشون دادن. اما نمیشه بیخیال از صحبت و نظرات Developer ها هم گذشت.
داستان PS4 و Xone مثل یک مسابقست. فعلا از لحاظ انحصاری و نمایش گرافیک و کیفیت بازی ها و چیز هایی که فرخ میگه ایکس وان بدون شک جلوتره
مطمعنا ادعاهای سازندگان مبنی بر 50 درصد قویتر بودن در صورت صحت روزی مشخص میشه و میشه Nitro سونی واسه جلو افتادن از مایکروسافت.
من احساس میکنم باید صبر کرد. و به همدیگه احترام گذاشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or