Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
یه سوال دارم این نسل n تا بازی ساز مولتی پلتفورم ساز گفت 360 بهتره چندتا از ps فنها قبول داشتند ؟!
بعد اینکه پستهای من را میخونی و دقیق توجه داری ؟! میگم اگه من ببینم یه شخص کار درست ( بخون خفن ! ) بگه ps4 قویتره من قبول میکنم تا اینجا از ادمهای خفن ! کارمک و کوجیما گفتند برابرند حالا مشکل اینجاست اون ادمهایی که گفتند ps4 بهتره نمیشه روش حساب کتاب باز کرد چون یا از جناه سونی بودند یا اخراجی بودند ( باید خودت بدونی چنین کسایی نظر بی طرفانه نمیدند مثل همون شخص هایی که از rare خارج میشند بعد میشینن از مایکرو بد و بیراه میگن ) خب edge هم خودش نگفته و مسئله اینجاست که میخوام بدونم edge از طرف کدوم بازی سازها این حرف را زده ؟! شاید همون بازیسازهایی هست که تو فوق ذکر کردم ؟! اینه که میگم وقتی یه مجله دنده لجش را قبل از شروع کردن نسل جدید با مایکروسافت شروع میکنه و شیک مینویسه انتخاب شما ps4 انتظر نداری که یدفعه بیاد فنه مایکرو بشه ؟ بعد وقتی edge میاد میگه بنابه دلایل و سایست ها بازی ها تو هر دونسخه یکی میشه ! و از نسخه ps4 میزنن ! نه وجدانا خودت جواب بده خودت این جمله را قبول داری ؟!! همینه که میگم مسخرست این جمله ته خندست واقعا ! کدوم نسل این اتفاق افتاده ؟ این نسلی که هستیم مگه این اتفاق افتاده بود ؟ پس اونقت کنسول قوی تر ساختن چه معنی داره ؟
-----------------------------------------------------------

در مورد کلمه ابرنگی هم واقعا تشکر میکنم بالاخره اومدی گفتی اشتباه از شما بود ! باعث شدی بعد یه مدت که دهن ما سرویس شد :دی ولی همه تازه دو ریالیشون بیفته که من نگفتم .
ببينم سوني افراد اخراجي و استوديوهاي تعطيل شده نداره چرا اونا اين حرفو نزدن؟ نگفتن ايكس باكس قويتره تا حال سونيو بگيرن؟ آخه اينم شد تجزيه تحليل؟ چند درصد افراد به اين تحليل دايي جان ناپلئوني و تئوري توطعه شما اعتقاد دارن؟ والا صحبتاي شما منو ياد برنامه راز آرماگدون شبكه خبر ميندازه.

- - -ویرایش - - -

آقا فرخ با کیا داری بحث میکنی؟ برای بار هزارمه که این چیزا رو بهشون گفتی اما اینا بازم حرف خودشون رو میزنند! کسانی که رو دنده لج بیوفتن هیچ کاریشون نمیشه کرد حالا هی شما بگو!
روي حرف خود موندن همچين افتخاري نداره افتخار مال اون زمانيه كه شما حرف حق رو حتي اگه برخلاف ميلته بپذيري

ولی یه چیزی خیلی جالبه. طرف سازنده بازی هست،با dev kit هر دو کنسول داره شب روز باهاشون کار می‌کنه اومده این نظرات رو داده حالا اصلا بازیش در حد یه عنوان b هست و فقط به درد باقالی خوردن می خوره سازنده، سازنده هست هر چی ندونه سوادش از من و شما بیشتره حالا یه عده حتی کنسول رو از نزدیک ندیدن دارن در موردش نظر فکت میکنن :d

روي حرف خود موندن همچين افتخاري نداره افتخار مال اون زمانيه كه شما حرف حق رو حتي اگه برخلاف ميلته بپذيري

من خودم شخصا هر بار حرفی انتقادی چیزی شنیدم دیدم طرف داره حق میگه سریعا تغییر جهت دادم و حتی اگر هم لازم دونستم معذرت خواهی هم کردم اما اینجا حق رو به فرخ میدم.خب داره راست میگه.به نظر من هیچی از کنسول نسل بعد معلوم نیست .باید منتظر بمونیم تا کنسولا بیان و بعد وقتی اختلاف 50 درصدی رو دیدیم اون وقت بیایم نظر بدیم.

یه سوال دارم این نسل n تا بازی ساز مولتی پلتفورم ساز گفت 360 بهتره چندتا از ps فنها قبول داشتند ؟!
بعد اینکه پستهای من را میخونی و دقیق توجه داری ؟! میگم اگه من ببینم یه شخص کار درست ( بخون خفن ! ) بگه ps4 قویتره من قبول میکنم تا اینجا از ادمهای خفن ! کارمک و کوجیما گفتند برابرند حالا مشکل اینجاست اون ادمهایی که گفتند ps4 بهتره نمیشه روش حساب کتاب باز کرد چون یا از جناه سونی بودند یا اخراجی بودند ( باید خودت بدونی چنین کسایی نظر بی طرفانه نمیدند مثل همون شخص هایی که از rare خارج میشند بعد میشینن از مایکرو بد و بیراه میگن ) خب edge هم خودش نگفته و مسئله اینجاست که میخوام بدونم edge از طرف کدوم بازی سازها این حرف را زده ؟! شاید همون بازیسازهایی هست که تو فوق ذکر کردم ؟! اینه که میگم وقتی یه مجله دنده لجش را قبل از شروع کردن نسل جدید با مایکروسافت شروع میکنه و شیک مینویسه انتخاب شما ps4 انتظر نداری که یدفعه بیاد فنه مایکرو بشه ؟ بعد وقتی edge میاد میگه بنابه دلایل و سایست ها بازی ها تو هر دونسخه یکی میشه ! و از نسخه ps4 میزنن ! نه وجدانا خودت جواب بده خودت این جمله را قبول داری ؟!! همینه که میگم مسخرست این جمله ته خندست واقعا ! کدوم نسل این اتفاق افتاده ؟ این نسلی که هستیم مگه این اتفاق افتاده بود ؟ پس اونقت کنسول قوی تر ساختن چه معنی داره ؟
-----------------------------------------------------------

در مورد کلمه ابرنگی هم واقعا تشکر میکنم بالاخره اومدی گفتی اشتباه از شما بود ! باعث شدی بعد یه مدت که دهن ما سرویس شد :دی ولی همه تازه دو ریالیشون بیفته که من نگفتم .

طبق اعداد و ارقام فعلی که از طرف سازنده ها اعلام شده ، PS4 با محاسبات ریاضی ، دقیقا 49/999% قویتر از XBOX ONE هست . اینو بدون هیچ فن بازی و طرفداری ای دارم میگم . اگر هم روش محاسبه اش و بلد نیستی ، بگو بنویسم که اینقدر بحث و بیخودی کش ندی !

اصلا مهم نیست این اعداد و ارقام واقعی هستن یا خیر ! با اعداد و ارقام فعلی اختلاف چیزی بود که گفتم .البته شکی در این موضوع نیست که قطعا مایکروسافت با کمک طراحان خبره خودش مکانیزم های کمکی ای برای افزایش پهنای باند کنسول ایجاد کرده تا پابه پای PS4 بتونن رقابت کنن . اگر غیر از این بود ، سونی تو دقایق آخر نمیومد RAM کنسول جدیدش و به 8GB افزایش بده . ( البته یه تیکه اخر که پررنگ شده ، برداشت خودمه و ممکنه اشتباه باشه ) .

ولی یه چیزی خیلی جالبه. طرف سازنده بازی هست،با dev kit هر دو کنسول داره شب روز باهاشون کار می‌کنه اومده این نظرات رو داده حالا اصلا بازیش در حد یه عنوان b هست و فقط به درد باقالی خوردن می خوره سازنده، سازنده هست هر چی ندونه سوادش از من و شما بیشتره حالا یه عده حتی کنسول رو از نزدیک ندیدن دارن در موردش نظر فکت میکنن :d

ولی به نظر من اینکه مایکروسافت پولدارتره و یه شرکت امریکاییه , پس کنسولش قویتره خیلی منطقی تره تا یه مشت بازی ساز که کارشون اینه و یه مشت نویسنده که قلمشون رو می فروشن:bighug:

من خودم شخصا هر بار حرفی انتقادی چیزی شنیدم دیدم طرف داره حق میگه سریعا تغییر جهت دادم و حتی اگر هم لازم دونستم معذرت خواهی هم کردم اما اینجا حق رو به فرخ میدم.خب داره راست میگه.به نظر من هیچی از کنسول نسل بعد معلوم نیست .باید منتظر بمونیم تا کنسولا بیان و بعد وقتی اختلاف 50 درصدی رو دیدیم اون وقت بیایم نظر بدیم.
ايشون اين حرفو نميزنه نميگه كنسولا در نيومدن بلكه داره كل سيستم بازي سازي بين المللي رو زير سوال ميبره تا بگه ايكس وان بهتره. حالا Edge و خيلياي ديگه رو زير سوال برده هر كي بگه PS4 قويتره يه انگي بهش ميچسبونه. جالبه برام تا همين ديروز كوجيما از نگاه بعضيا احمقي بيش نبود الان شده بزرگ مرده صنعت گيم

طبق اعداد و ارقام فعلی که از طرف سازنده ها اعلام شده ، PS4 با محاسبات ریاضی ، دقیقا 49/999% قویتر از XBOX ONE هست . اینو بدون هیچ فن بازی و طرفداری ای دارم میگم . اگر هم روش محاسبه اش و بلد نیستی ، بگو بنویسم که اینقدر بحث و بیخودی کش ندی !
دوست عزیز تومیدونی 49/999% برتری (قویتر ) ینی چی ؟؟! که بی طرف میای نظر میدی :d
شما ادم درستی هستی و بی طرفی، ولی ایا اون سازنده ها هاکه طبق اعداد ارقام اونا حرف میزنی بی طرفن ؟؟

دعوت میکنم از فنهای ps این ویدئو 100 درصد براتون توصیه میشه با کیفیت اورجینال هر وقت یه همچین گرافیکی تو کنسولتون دیده شد 50 درصد که هیچی 100 درصد را هم قبول میکنیم !
ولی حیف که این بازی باعث شد 50 درصد گرافیکش ضعیفتر بشه اگه رو ps4 اجرا میشد الان 50 درصد بهتر بود #:-s

Asset Bank | Video Details - Ryse Combat Trailer

بالاخره به شدت توصیبه میشه دیدن و دانلود کردنش 400 مگ ولی به شدت تاثیر گذار !

دعوت به دیدن تصاویر ویدئو یا قمر ! ولی حیف که 50 درصد ضعیفتره هنوز #:-s

آخرین ویرایش:

همین الان لینک معتبر از سازنده های بزرگ و معتبر مولتی ساز بزار ببینم . سریع باش وگرنه معلومه حرفات از کجا داره تولید میشه .

دعوت میکنم از فنهای ps این ویدئو 100 درصد براتون توصیه میشه با کیفیت اورجینال هر وقت یه همچین گرافیکی تو کنسولتون دیده شد 50 درصد که هیچی 100 درصد را هم قبول میکنیم !
ولی حیف که این بازی باعث شد 50 درصد گرافیکش ضعیفتر بشه اگه رو ps4 اجرا میشد الان 50 درصد بهتر بود #:-s

شما هم يه نگاهي به تريلر و گيم پلي Deep Down بنداز هر موقع اين گرافيك رو X1 اجرا شد منم حرف شما رو قبول ميكنم

همین الان لینک معتبر از سازنده های بزرگ و معتبر مولتی ساز بزار ببینم . سریع باش وگرنه معلومه حرفات از کجا داره تولید میشه .

ایشون به نوعی درست میگن . البته بحثش خیلی مفصله . در واقع شاید اون کاربر مفهوم و بد رسونده . تو نسل فعلی از همه لحاظ X360 به دلیل بهینه سازی های سخت افزاری و انعطاف پذیری بالا تو طراحی وساخت بازی و .... خیلی بهتر از PS3 ای عمل کرده که تنها برتری مطلقش CPU CELL اش بوده . CPU ای که بدرد پردازش های چندرشته ای میخوره نه پردازش های موازی ! به دلیل همین CPU هم هست که دانشمندا موفق شدن با چندین PS3 یه ابر کامپیوتر بسازن و از قدرت بی نظیر CELL استفاده کنن .

برای فهم بهتر موضوع هم یه مثالی میزنم که قبلا دوستمون Die Die زده بود : ایشون گفته بودن تفاوت PS3 و X360 مثل یه کامیون 10 تن و یه فراریه که اولی ( PS3 ) برای حمل بارهای سنگین ( محاسبات سنگین چند رشته ای ) طراحی شده و دومی ( X360 ) برای انجام محاسبات سریع و سرعت طراحی شده و به همین دلیله که برتری قابل ملاحظه ای تو اجرای دستور العمل های پردازشی داره . حالا اگه کسی فکر میکنه این مثال از بیخ و بن اشتباست ، میتونم پست مرجع و بدم که لینک کتاب های معتبر از سازنده های چیپ هم تو پست موجوده .

عجبا!چه بحث خنده داریه!بابا هرکی هرچی دوست داره بگیره !انگار اجبارش کردن!من از طرف اِج و چهارتا گیمر وسازنده عذر میخوام غلط کردن خلاف حرف شما حرف میزنن برید X1 بخرید به نظر چهارتا سازنده و گیمر اهمیت ندین!
سخت افزار ps4 هم غلط کرده بهتره!خوب شد؟
پ.ن:ادم گاهی فکر میکنه برخی از مایکروفن ها خود کارکنان مایکرو هستن استتار کردن!

این ویدئو تنها قدرت چندبرابری XBOX ONE در برابر نسل فعلی رو نشون میده ! ربطی به pS3 نداره ! نمیدونم قدرت تو ذهن تو چه معنایی داره !!! نکنه وقتی از قدرت حرف میزنیم به فکر گرافیک فوق تخیلی می افتی ؟!!
حد چشم انسان برای تشخیص کیفیت تصاویر یه سری محدودیت داره . وقتی با یه مانیتور مثلا 40 اینچ چنین بازی ای رو تجربه میکنی ، کیفیت 1080P اونقدر که فکر میکنی بالا نیست . فقط تراکم پیکسل ها بشتر میشه و تصاویر واضح تر میشن . در واقع تو نسل فعلی وقتی میگن PS4 از XBOX ONE حدود 50% قوتره ، یعنی اینکه pS4 میتونه 50% بیشتر از XBOX ONE هوش مصنوعی تولید و کنترل کنه . یعنی اینکه 50% محاسبات بیشتر به فیزیک محیط بازی اختصاص میده . یعنی میشه تو یه محیط جنگی 5000 هوش مصنوعی کاملا مجزا طراحی کرد ، به طوریکه رفتارهاشون متفاوت از هم باشه . به این معنا نیست که 50% از نظر گرافیک قویتره !!!

عقل خوت چی میگه ؟! سازنده گرافیک هر 2 کنسول یکی بوده . میزان پیشرفت صنعت سخت افزار و تکنولوژی هاش و نوع لیتوگرافی هر ت 2 کارت گرافیک و CPU در یه حد مساویه ! اونوقت چه طور میشه انتظار 50% گرافیک بیشتر داشت ؟!!! اگر 50% گرافیک بیشتر و مد نظر قرار بدیم ، باید بگیم سونی مثلا یه کارخونه ساخت چیپ گرافیک مخفی داره که حداقل به اندازه 1 تا 2 نسل تو صنعت سخت افزار از AMD/ATI جلوتره !!! که چنین چیزی محاله . پس اون 50 % همش محاسباتیه که بازی رو بسیار طبیعی تر میکنه و در نهایت باعث میشه دنیای بازی مد نظر بسایر وسیع تر و واقع گرایانه تر بشه .

شما میتونی صبر کنی بازی انحصاری ای که 4 سال دیگه برای PS4 میاد و با بهترین بازی انحصاری XBOX ONE مقایسه کنی تا تفاوت واقع گرایانه تر بودن هر 2 رو درک کنی .

شما تریلر جدید دیپ داون رو دیدید ؟ 8-|
بله قربونت برم انتظار نداري تصويري كه از مانيتور فيلم برداري شده كيفيت يه تريلر رو داشته باشه ولي تو همونم به وضوح مشخصه در ضمن به تاپيك بازي مراجعه كنيد اونجا توضيحات بيشتري هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or