EA: کنسول‌های PS4 و Xbox one یک نسل از PC جلوترند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

xbox-one-vs-ps4-580-75.jpg

در حال حاضر طرفدارن دو کنسول PS4 و Xbox one جنگ قدرت پلتفرم‌های خود را شروع کرده‌اند. این که کدام یک از این دو کنسول جدید بر دیگری برتری خواهد داشت هنوز مشخص نیست. در اواخر نسل پیش که 360 و PS3 از نظر قدرت دیگر توان مقابله با PC را نداشتند، حال با آمدن این دو کنسول آیا بار دیگر PC به قدرت نمایی خود ادامه می‌دهد(؟) در همین راستا مدیر ارشد فنی شرکت EA یعنی آقای Rajat Teneja، در مصاحبه خود این مسئله را تکذیب کرد و در پستی این دو کنسول را مورد ستایش قرار داد و افزود، "معماری دو کنسول جدید فعلی یک نسل از PC های بازر امروز جلوتر می‌باشند." وی در ادامه اذعان کرد:

"از تست بنچمارک‌هایی که پیرامون صدا و ویدئوی این کنسول‌ها بدست آوردیم این دستگاها 10 الی 8 برابر قوی‌تر از نسل فعلی می‌باشند. ( منظور 360 و PS3 می‌باشد) ویژگی منحصر به فرد قدرت محاسبه و سرعت انتقال داد‌های این دو کنسول، این امکان را به ما می‌دهد تا در موتورهای گرافیکی خود دیگر هرگونه مفهموم سهمیه بندی را از بین ببریم."

"در مورد بازی به صورت cross-device ما اکنون بیش از پیش شروع به دیدن نمونه‌های متفاوت کرده‌ایم. سونی با ارائه cloud gaming با ما نشان داد که با این قابلیت می‌شود عناوین بسیار high-end را در Vita نیز اجرا نمود. هر دو کنسول Xbox One و PlayStation 4 با استفاده از معماری بسیار خوبشان این فرصت را می‌دهند که بازی را از تلوزیون به تلفن هوشمند و از آنجا نیز به PC خود انتقال دهید و تجربه بازی را در همه جا داشته باشید، بدون محدودیت زمانی و بدون محدودیت دستگاهی.

در آخر نیز لازم به ذکر است آقای Teneja یک کارمند سابق Microsoft می‌باشد و سمت CTO وی یا همان مدیر ارشد فنی در EA بیانگر یک کارمند کلیدی در یکی از شرکای ماکروسافت است.

STupon

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا pc بازا میخوان ما رو قانع کنن کنسولو بزاریم کنار در حالی که ما با کنسول بیشتر حال میکنیم.(من خودم سیستمم قویه میتونین تو حساب کاربری من برین ببینین اما گیم با کنسول یه چیز دیگست.)
جدی؟ بعید میدونم...کسی قصد نداره شما رو قانع کنه...یه بحث منطقی بین دو طرف پیش اومده فقط...همین

من نمیدونم چرا pc بازا میخوان ما رو قانع کنن کنسولو بزاریم کنار در حالی که ما با کنسول بیشتر حال میکنیم.(من خودم سیستمم قویه میتونین تو حساب کاربری من برین ببینین اما گیم با کنسول یه چیز دیگست.)
توهم توطئه میزنید بعضی وقت ها! کی خواست شما رو قانع کنه کنسول رو کنار بزارید؟:|

البته هنوز اول نسله . در حال حاظر قاعدتا بالا تره که این گرافیکای عظیم رو بی مشکل اجرا میکنه .
یکم که جلو بریم مجبور میشن سخت افزار هاشونو ارتقاء بدن . مگه 360 و PS3 نبود که 2-3 بار سخت افزار جدید بعد از بار اول دادن ؟
خودم که PS3 دارم دیدم این موضوع رو ، توی AC Brotherhood که با بچه ها بازی میکردیم کنسول من و یکی دیگه از رفقا که قدیمی محسوب میشه بعضا فریز میکرد ، برا بقیه مشکل نداشت .

ارتقایی در کار نیست برای کنسول فقط با پیشرفت تکنولوژی ساخت تراشها یا ساده تر چیپها پیشرفت میکنه و اینها رو میتونن کوچکتر بسازن تا برق کمتری مصرف کنه و حرارت کمتری تولید بشه بعلاوه اینکه مادربرد و کنسول جمع جور تر میشه وگرنه تعداد ترانزیستورها و همچنین ساختار همونه و تغییری نمیکنه کنسول در واقع ارتقا در قدرت سخت افزاری نداریم برای کنسول.

مشکل هنگ شما هم نرم افزاری بوده یا مشکل دیگه. من خودم الان فت مدل 60 گیگ دارم که یه اسلیم داشتم ردش کردم رفت دارم با این بازی میکنم تاریخ ساختش با توجه به مدلش که CECHC04 هست بر میگرده به ماه8 م 2006 یا 2007 مثل بنز 18 چرخ داره گاد اف وار جدید رو اجرا میکنه.:d

ارتقا سخت افزاری به چیزی میگن که کلا ساختار چیپ یا پردازنده تغییر میکنه و اپگرید میشه مثلا CPU قبلیم 400 میلیون ترانزیستور درساختش بکار رفته بود الان که FX8150 مال شرکت AMD هست 1.2 میلیارد با 4 تا هسته بیشتر نصبت به قبلی و معماری جدیدتر.

آخرین ویرایش:
چششششششششششم حتما یکی نیست بگه این بازی هایی که برای کنسول می سازید با چی ساخته می شه تا اون pc نکشه که نمی شه باهاش بازی ساخت. من الان باور کردم که از یک titan هم قدرتش بیشتره

معماری کنسول همین نسل هم نشون داد که یک سخت افزار قدیمی مثل اکس باکس 360 چطور می تونه یک بازی با گرافیک red dear redemption - alan wake - forza رو اجرا کنه ..مهم برنامه نویسی بازی ها و معماری کنسول هست که می تونه همچین گرافیکی رو خلق کنه .من همین بازی fallout3 رو با پی سی خودم که می شه گفت دو برابر قوی تر اکس باکس هست اجرا کردم تصویری که اکس باکس بم می داد هم فریم بیشتری داشت هم گرافیک بیشتر.. یکی از دلایلی که من نسل قبل از پی سی اومدم رو کنسول همین بوده .از اسمم مشخصه دیگه پی سی گیمر بودم... البته علت اصلیشم اینه که نمی شه هر سال پی سی رو ارتقا داد خیلی هزینه داره برای یکی که می تونه خوب بهتره هر دو رو داشته باشه هم کنسول ب خاطر انحصاری ها هم پی سی ب خاطر عنوان هایی مثل همین بتل که گرافیک بهتری روی پی سی داشتن.

این ea زیپو بکشه بهتره :) پول میگره تبلیغ میکنه
من که کلا" با کنسول بازی کردم ولی اگه راست میگه
یه بازی بهینه شده برای pc و کنسول های جدید همزمان بده ببینیم کدوم قوی تره و یه نسل جلوتر
pc از این به بعد توسط nvidia حمایت میشه و مطمئن باشید بازیهاش از این نسل خیلی بهتر میشه.

آخرین ویرایش:
این رو میگن سفسطه !

چطور باورت میشد تو نسل قبل با کنسول 256 یا 512 مگ رم بازی هایی با این گرافیک رو ببینی ؟ اصن می تونی با 512 مگ رم روی PC یه بازی Ps2 درست و حسابی اجرا کنی ؟ گفته معماری نگفته سرهم کردن یه سیستم ! کنسول یه سیستمــیه که واسه گیم بهینه شده . مشکل شما ها اینــنه فقط می خوایید با اعداد و ارقام بازی کنید و به نتیجه نهایی توجهــی ندارید.

این پست رو باید رو سردر این فروم حک کرد

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

این بحث شما به هیچ جا نمیرسه .
کارکرد این کنسولا رو باید در عمل دید
همونطور که کارکرد فعلی pc رو همه دارن میبینن .
و کنسول های قدیمی تر رو همه دیدن .
من اگه ببینم سیستمم ضعف سخت افزاری دراه رم باس 1600 رو در میارم 2400 یا بالاتر میزارم
یا 2 تا گرافیک اضافه میکنم یا پردازنده رو ارتقاء میدم
حالا اونی که حتی کنسول 2013 رو میگیره چه بخواد و چه نخواد تکنولوژی stop شده ای رو در بسته تحویل گرفته که کاریش نمیشه کرد .
کنسول فقط جوابگوی گیمینگ هست ولاغیر .
پس خودتون رو اذیت نکنید

ایشان کاملا ترول عرض کرده اند.
من نمیخوام بحث راه بندازم .لی حرفهاش در رابطه عقب افتادن یه نسل PC مضحکه

اون موقعی که سونی زر میزد که ابر رایانه ساختم و هی اعداد و ارقام و نمودار رو میکرد این خبرا نبود .
حالا ea پول پرست شده شرکتی که تشخیص بده pc چی هست ؟

من کنسول را بیشتر از pc دوست میدارم زیرا:
هزینه ی کمتر برای سخت افزار اولیه .. پشتیبانیهای قویتر شرکتهای سازنده کنسول .. اکوسیستم نرم افزاری منسجمتر.. خدمات آنلاین بدون دردسر و خوب .. آسوده خاطر بودن از اینکه با اومدن هر بازی سخت افزارم بهminimum system requirement نزدیک نمیشه .. عدم دچار شدن به وسواسهای شدید گرافیکی!!

هزینه ی کمتر برای سخت افزار اولیه .. پشتیبانیهای قویتر شرکتهای سازنده کنسول .. اکوسیستم نرم افزاری منسجمتر.. خدمات آنلاین بدون دردسر و خوب .. آسوده خاطر بودن از اینکه با اومدن هر بازی سخت افزارم بهminimum system requirement نزدیک نمیشه .. عدم دچار شدن به وسواسهای شدید گرافیکی!!
این تیکه رو خدایی گل گفتی من خودم هر موقع میشینم پایه pc گیم بزنم نیم ساعت تو تنظیمات گرافیکیش میچرخم همه تا آخر باشن بازم باید حتما چرخمو بزنم مطمئن شم:d

انحصاری های کنسول رو هم به این لیست اضافه کن بزار امضات . جدای انحصاری ها من انقدر که از عنوان های ک فقط واسه پلی 3 و 360 اومد لذت بردم از بازی هایا نحصاری نبردم .نمونش red dead reemption .. اگه ادم پی سی های اند هم داشته باشه ولی کنسول نداشته باشه خیلی ستمه همچین بازی رو از دست بده...پس بهتر ادم اصلا تعصب نداشته باشه رو کنسول و پی سی ..دنبال تفریح باشه من واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها تو فروم انقدر سر این مسائل بحث می کنن ...
این تیکه رو خدایی گل گفتی من خودم هر موقع میشینم پایه pc گیم بزنم نیم ساعت تو تنظیمات گرافیکیش میچرخم همه تا آخر باشن بازم باید حتما چرخمو بزنم مطمئن شم:d
دقیقا :دی یادش بخیر منم انقدر ور می رفتم که اخر از بازی زده می شدم حتی وسطای بازی می گفتم بزار این قسمت فعال کنم ببینم سیستم می کشه دوباره دو ساعت ور می رفتم ..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or