EA: کنسول‌های PS4 و Xbox one یک نسل از PC جلوترند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

xbox-one-vs-ps4-580-75.jpg

در حال حاضر طرفدارن دو کنسول PS4 و Xbox one جنگ قدرت پلتفرم‌های خود را شروع کرده‌اند. این که کدام یک از این دو کنسول جدید بر دیگری برتری خواهد داشت هنوز مشخص نیست. در اواخر نسل پیش که 360 و PS3 از نظر قدرت دیگر توان مقابله با PC را نداشتند، حال با آمدن این دو کنسول آیا بار دیگر PC به قدرت نمایی خود ادامه می‌دهد(؟) در همین راستا مدیر ارشد فنی شرکت EA یعنی آقای Rajat Teneja، در مصاحبه خود این مسئله را تکذیب کرد و در پستی این دو کنسول را مورد ستایش قرار داد و افزود، "معماری دو کنسول جدید فعلی یک نسل از PC های بازر امروز جلوتر می‌باشند." وی در ادامه اذعان کرد:

"از تست بنچمارک‌هایی که پیرامون صدا و ویدئوی این کنسول‌ها بدست آوردیم این دستگاها 10 الی 8 برابر قوی‌تر از نسل فعلی می‌باشند. ( منظور 360 و PS3 می‌باشد) ویژگی منحصر به فرد قدرت محاسبه و سرعت انتقال داد‌های این دو کنسول، این امکان را به ما می‌دهد تا در موتورهای گرافیکی خود دیگر هرگونه مفهموم سهمیه بندی را از بین ببریم."

"در مورد بازی به صورت cross-device ما اکنون بیش از پیش شروع به دیدن نمونه‌های متفاوت کرده‌ایم. سونی با ارائه cloud gaming با ما نشان داد که با این قابلیت می‌شود عناوین بسیار high-end را در Vita نیز اجرا نمود. هر دو کنسول Xbox One و PlayStation 4 با استفاده از معماری بسیار خوبشان این فرصت را می‌دهند که بازی را از تلوزیون به تلفن هوشمند و از آنجا نیز به PC خود انتقال دهید و تجربه بازی را در همه جا داشته باشید، بدون محدودیت زمانی و بدون محدودیت دستگاهی.

در آخر نیز لازم به ذکر است آقای Teneja یک کارمند سابق Microsoft می‌باشد و سمت CTO وی یا همان مدیر ارشد فنی در EA بیانگر یک کارمند کلیدی در یکی از شرکای ماکروسافت است.

STupon

آخرین ویرایش:
امیدوارم حرفشون درست باشه. لاقل تا 2-3 سال آینده خیالمون راحته که بازی‌های کنسولی از پیشرفت گرافیکی بازی‌ها روی PC جلوگیری نمی‌کنن.
فعلاً کنسول می‌خریم و وقتی هم به اون مرحله رسیدیم که کنسول‌ها از نظر گرافیکی اشباع شدن، PC رو ارتقاع می‌دیم.

جواب Mark Rein به Rajat Taneja:

jyngbbqwaics30wql8q5.png

...Lolz

Mark Rein is vice president of Epic Games, creators of the Unreal Engine and the Unreal game franchise

آخرین ویرایش:
جدی؟ بعید میدونم...کسی قصد نداره شما رو قانع کنه...یه بحث منطقی بین دو طرف پیش اومده فقط...همین
بحث منطقی میخوای؟ با توجه به وضعیت نامناسب مالی خیلی از ایرانیها بهترین انتخاب کنسول هک شده هست. اگر هک نباشه کنسولی کامبیوتری که بول سیستمی که بتونه بازیهای روزو اجرا بکته راحت بدون افت فریم هم ندارند... اونوقت باید بازیها رو کمترین تنظیمات گرافیکی اجرا کنن که واقعا از کنسولها میاد بایینتر گرافیک... PC بلتفرم دردسر سازیه من خودم دردسرهای زیادی داشتم تا بتونم شوگان 2 و هیتمن 5 رو بنصبم

نظر یکی از نوسیندگان tweaktown (کسایی که باید این سایت رو بشناسن ،می شناسن) در مورد این خبر:

I am going to speculate that Mr. Teneja was speaking about the semi-custom AMD APU that is running in both systems, and that part of his rationing is based on both chips having Unified Memory Access.

Call me biased if you want, but if he seriously thinks that graphics performance is better on an APU based system compared a PC running an 8-core CPU, 32GB of RAM and NVIDIA GeForce GTX TITAN, then it may be time for EA to seek out a new Chief Technology Officer.

بحث منطقی میخوای؟ با توجه به وضعیت نامناسب مالی خیلی از ایرانیها بهترین انتخاب کنسول هک شده هست. اگر هک نباشه کنسولی کامبیوتری که بول سیستمی که بتونه بازیهای روزو اجرا بکته راحت بدون افت فریم هم ندارند... اونوقت باید بازیها رو کمترین تنظیمات گرافیکی اجرا کنن که واقعا از کنسولها میاد بایینتر گرافیک... PC بلتفرم دردسر سازیه من خودم دردسرهای زیادی داشتم تا بتونم شوگان 2 و هیتمن 5 رو بنصبم

دوست عزیز چه ربطی داره که شما نمیتونین یا بلد نیستین یک بازی رو نصب کنین این مشکل مربوط به پلتفرم نیست این مشکل شماست که کرک بازی میکنی استانداردش این که شما میری بازی رو میخری و اصلا به چنین مشکلاتی برخورد نمیکنی اگه کرک بازی میکنی نوش جونت ولی نمیشه خر خدا و خرما رو یه جا بخوای تو این حالت. و این که pc گرونتر در میاد خیلی بدیهی هست و این که شما برای کنسول پولی که میدی فقط برای بازی کردن میدی ولی من با pc هزاران کار میکنم pc فقط یک جنبش بازی کردن هست.

از نظر Price/Performance کنسول‌ها تا 2-3 سال اول نسل به صرفه‌‎تر هستن، ولی Peakـه قدرتشون با PC برابری نمی‌کنه. هدفشون هم این نیست و نخواهد بود. هدف یک جهش قابل قبول نسبت به نسل قبل هست، به طوری که از نظر گرافیکی چندین سال طول بکشه تا اشباع بشه. نسل جدید هم به اندازه‌ی کافی پیشرفت داشته. حالا این که می‌شه با یه سخت‌افــزار 1500 دلاری 50% خروجی بیشتر نسبت به سخت‌افزار 500 دلاری داشت، دست‌آوردن آنچنان بزرگی نیست.

این تیکه رو خدایی گل گفتی من خودم هر موقع میشینم پایه pc گیم بزنم نیم ساعت تو تنظیمات گرافیکیش میچرخم همه تا آخر باشن بازم باید حتما چرخمو بزنم مطمئن شم:d
کافیه یه لگ تو بازی ببینی فوری میری تو تنظیمات و کار اوورکلاک و همش هم هواست به اینه که نکنه از حداکثر توان سخت افزارم استفاده نمیکنم و کلا هواس ادم به گرافیک بازیه!! مثلا دلمون خوش بازی میکنیم . حداقل خوبی کنسول اینه که میگی همینه که هست اگه مشکلی هم باشه واسه همه همینطوریه.. بعد یه چیز دیگه !! pcgamer بودن هم یه سلیقه ی خاص و قابل احترام .. معمولا خودم اینطور فکر میکنم که pc gamer ها به مسائل فنی و سخت افزاری علاقه ی زیادی دارن .. البته pc گیمرهایی هم داریم که ممکن سیستمشون واقعا قوی نباشه اما باز pcgamer هستن به دلیل علاقشون به بعضی بازیها مثل استراتژیکی ها که با مونیتور و موس و کیبرد بازی کردنش با معنیتره! .. به هر حال همه چی سلیقست و به طور کلی pc و کنسول مکمل یکدیگن .. اما من برای خودم کنسول رو به دلایلی که گفتم بیشتر ترجیح میدم

بعضی ها انچنان مطمئن حرف می زنن که انگار اینده دارن می بینن همین پارسال بود که دلار 2000 بود چند ماه قبلشم 1300 قبلشم 1000. شماها فکر کردید تا این کنسول ها بیان راحت می شینید بازی می کنید یا راحت کپی خور می شن؟ اصلا لوازم کامپیوتری اجازه ی وارد کردن ندارن برای همینم دلار هر چی باشه قیمتش خیلی بیشتر می شه. حداقل PC می شه می شه راحت دانلود کرد بازی کرد البته اگه اینترنت هم قطع نشه

یعنی اینا میگن کنسولی که از PC تشکیل شده از PC قوی تره ؟
الان یه مثال برا خودتون بزنین خالقی مخلوقی رو خلق میکنه . خالق قوی تره یا مخلوق ؟
بحث منطقی نمیخواد یه همچین چیزی عملا غیر ممکنه .

یعنی اینا میگن کنسولی که از PC تشکیل شده از PC قوی تره ؟
این از این جک هایی است که سازنده ها میگن.

آخرین ویرایش:
pc و كنسول هر كدوم جاي خودشو رو دارن و نميشه گفت يكي از اون بهتره
كنسولا روي بازي هاي انحصاري خودشون و pc هم بازي هاي انحصاري خودشو داره كه هركي با توجه به سليقش ميره سمتش
مثلا من كه به همش علاقه دارم:D ـ starcraft رو پي سي ميزنم godofwar و بازي هاي اون سبكي رو كنسول

شما نمیتونین یا بلد نیستین یک بازی رو نصب کنین
من بلدم نصب کنم بازی هم مشکلی نداشت ویندوز اذیت میکرد واسه همین به خاطر یه هیتمن مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم.

من بلدم نصب کنم بازی هم مشکلی نداشت ویندوز اذیت میکرد واسه همین به خاطر یه هیتمن مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم.
باو ماه رمضونه, شما گرد و خاک میکنید روزه مردم باطل میشه:|

نسل جدید به قدر کفایت از نظر گیم پلی و گرافیک پیشرفت خواهد داشت.بعید میدونم کسی خواهان گرافیکی ورای نسل جدید باشه.الان دیگه وقتشه که روی گیم پلی بازی ها بیشتر کار بشه

با دوباره تاپیک را اوردین بالا گرد و خاک به پا کنید ؟ به اندازه کافی این چند وقت زد و خورد و کشته و مجروح تو BC داشتیم :d

یادمه از سال 2004 به این ور از اون موقعی که دستم تو جیب خودم بوده عشق گیم هم که بودم هر سال باید یه قطعه برای pc عوض میکردم یه سال میگفتن آقا کارت گرافیک 256 اومده میتونی راحت doom 3 را بازی کنی..بعد که کرایسیس اومد اصلا در کل مجبور شدم سیستم رو از نو ببیندم چون dx10 ساپرت میکرد و کی میتونست از جلوه هاش صرف نظر کنه..طوری وسواسی شده بودم که حواسم به گیم نبود همش تو کف تکسچر ها و افکت نور خورشید و این چیزا..خلاصه dx11 اومد و رم ddr3 و دوباره از نو...کلا شاید تو این چندسال هفت هشت تا گرافیک و پنج شیش باز مین سی پی یو عوض کردم..و اینم بگم که تو این مدت حتی یکبار هم کنسول بازی نکرده بودم و تحت تاثیر فرومهای pc پرستی مثل هات آورکلاک شده بودم فن خفن pc.. یه روز اومدم اینجا دیدم بازیهایی هست مثل rdr یا هوی رین و آنچارتد تصمیم گرفتم ببینم چی هستن که انقدر تعریف میکنن دیدم ای بابا ای دل غافل یک عمر خودمو مسخره کردم..و الان با صراحت میگم یه ps3 دارم که دم موته ولی وقتی باهاش tlou میزنم کیف میکنم تازه میفهمم گیم پلی خیلی خیلی خیلی لذت بخش تر از گرافیکه..ببخشید داستانم اگه سرتون را درو آورد ولی خواستم تجربیاتم را گفته باشم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or