EA: کنسول‌های PS4 و Xbox one یک نسل از PC جلوترند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

xbox-one-vs-ps4-580-75.jpg

در حال حاضر طرفدارن دو کنسول PS4 و Xbox one جنگ قدرت پلتفرم‌های خود را شروع کرده‌اند. این که کدام یک از این دو کنسول جدید بر دیگری برتری خواهد داشت هنوز مشخص نیست. در اواخر نسل پیش که 360 و PS3 از نظر قدرت دیگر توان مقابله با PC را نداشتند، حال با آمدن این دو کنسول آیا بار دیگر PC به قدرت نمایی خود ادامه می‌دهد(؟) در همین راستا مدیر ارشد فنی شرکت EA یعنی آقای Rajat Teneja، در مصاحبه خود این مسئله را تکذیب کرد و در پستی این دو کنسول را مورد ستایش قرار داد و افزود، "معماری دو کنسول جدید فعلی یک نسل از PC های بازر امروز جلوتر می‌باشند." وی در ادامه اذعان کرد:

"از تست بنچمارک‌هایی که پیرامون صدا و ویدئوی این کنسول‌ها بدست آوردیم این دستگاها 10 الی 8 برابر قوی‌تر از نسل فعلی می‌باشند. ( منظور 360 و PS3 می‌باشد) ویژگی منحصر به فرد قدرت محاسبه و سرعت انتقال داد‌های این دو کنسول، این امکان را به ما می‌دهد تا در موتورهای گرافیکی خود دیگر هرگونه مفهموم سهمیه بندی را از بین ببریم."

"در مورد بازی به صورت cross-device ما اکنون بیش از پیش شروع به دیدن نمونه‌های متفاوت کرده‌ایم. سونی با ارائه cloud gaming با ما نشان داد که با این قابلیت می‌شود عناوین بسیار high-end را در Vita نیز اجرا نمود. هر دو کنسول Xbox One و PlayStation 4 با استفاده از معماری بسیار خوبشان این فرصت را می‌دهند که بازی را از تلوزیون به تلفن هوشمند و از آنجا نیز به PC خود انتقال دهید و تجربه بازی را در همه جا داشته باشید، بدون محدودیت زمانی و بدون محدودیت دستگاهی.

در آخر نیز لازم به ذکر است آقای Teneja یک کارمند سابق Microsoft می‌باشد و سمت CTO وی یا همان مدیر ارشد فنی در EA بیانگر یک کارمند کلیدی در یکی از شرکای ماکروسافت است.

STupon

آخرین ویرایش:
تا وقت به چهار تا بازی استراتژیک و دوتا بازی بدون گیم پلی مثل Crysis دل خوش کردین هیچ وقت..!

ولی اگر یکم سرتون رو بالا بگیرین می تونم لیست بازیهای که تو این نسل برای PC ها نیومدن رو بهت نشون بدم..
چقدر این دکتر مهنسا حرف زیاد میزنن جدیدا! نخ سوزن این دکتر مهنسای فول پلتفرم!

اول این بحث اصلا به سرانجام میرسه
این ea همیشه حرف زیاد میزنه
تو دموی unreal engine 4 همه دیدن که ps4 ای که از pc یه نسل جلوتر هست برتر بود یا pc
بحث قیمت هم زیاد نکنید این کنسولا 400 دلار هم باشن بیان تا ایران 2.5 میشه یه 2-5 میلیون هم بابت یه led فکر کنم در مورد هک شدنش وقیمت بازیهاش هم صحبت نکنیم
نکته اخر هم سونی و هم مایکروسافت ما بر اساس طراحی pc ایندو رو طراحی کردیم هم بهتر شن و هم سازنده ها ساخت بازی براشون ارزونتر شه

کاملا درسته !
اینی که بیایم بگیم یه روزی کنسول ها از نظر سخت افزاری از PC جلو میزنن حماقت محضه ! :d
کنسول تشکیل شده از همون قطعات کامپیوتر ( البته نه بالاترین و بهترین قطعات روز ) که با هم مچ شدن و برعکس کامپیوتر که همزمان با بازی , هزارتا کاره دیگه هم انجام میده , کنسول فقط و فقط برایه بازیه ! ( که دلیله اصلی همین فریم دهی بهترش هم همینه ! :| )

کلا اینم از اون بحث هایه بیفایدست !
یه چرتو پرتی میان این کمپانی ها چند وقت یه بار میگنو میرن :d

معماری دو کنسول جدید فعلی یک نسل از PC های بازر امروز جلوتر می‌باشند.
اگه بخوام بگه که ایشون فرد محترمیه و خدای نخواسته نیومده چاپلوسی کنسول سازا رو بکنه ،می گم منظورش این بوده که گرافیک کنسولها معماریش بر اساس سری 8000 ای ام دی هست (بنا بر نظر برخی )و این یه نسل از سری 7000 معماریش جلوتره
یا معماری جگوار که یه پردازنده کم مصرف نت بوکه هنوز به بازار نیومده و معماریش از نسل قبلش یه سری جدیدتره
این دستگاها 10 الی 8 برابر قوی‌تر از نسل فعلی می‌باشند.
جمله فوق همونطور که دوستان گفتند احتمال قوی منظورش این بوده این دستگاها 10 الی 8 برابر قوی‌تر از نسل فعلی کنسولها یعنی x360و ps3می‌باشند.
چون وقتی بعضی از بازیها رو نسل جدید کنسولها نمی تونه مثل پی سی 60 فریم اجرا کنه پس نمی تونه منظورش پی سی باشه

در موتورهای گرافیکی خود دیگر هرگونه مفهموم سهمیه بندی را از بین ببریم.
سهمیه بندی هیچگاه تو بازیهای پی سی مفهوم نداشته جون پی سی داری محدودیت منابع سخت افزاری نیست ،این محدودیت همیشه گریبانگیر کنسولها بوده،چون به لحاظ سخت افزاری دچار محدودیتند وغیرقابل ارتقا برای مدت 5 الی 10 سال(به قول رئیس ان ویدیا کنسولها مثل ماشینی هستند که 5-10 سال تو یه جاده گیر کردند)اما شما تو پی سی هر دو سال یه بار با یه خرج قابل تحمل صرفا با یه کارت گرافیک جدید در غالب موارد می تونی از گرافیک جدیدتر open GL،به روزتر و احتمالا دایرکت ایکس نوتروجلوه های تازه تر گرافیکی بهره مند بشی (همین دارندگان کنسول نسل فعلی از2006 تا کنون دارند با دایرکت ایکس 9 بازیها رو می بینن در حالی که دارندگاه پی سی مدتها ست که دایرکت ایکس 11 رو تجربه کردند چیزی که ،کنسولد اران تازه بعد از 7 سال تازه تو سال 2013 ممکنه اونو تجربه کنن)
با بهینه کردن یعنی حذف جزئیات گرافیکی و پایین آوردن اون در حد قدرت کنسول ،مثل پایین آوردن کیفیت تکسچر ها وکیفیت Anti Aliasing و ... خیلی جلوه های دیگه ،با همین X360 هم می شه تا سال 2015 ،بازیها روان و با فریم 30 روی کنسول اجرا کرد ، ولی این به معنای قدرت بالای این کنسول نیست.

چقدر این دکتر مهنسا حرف زیاد میزنن جدیدا! نخ سوزن این دکتر مهنسای فول پلتفرم!
اصلا من کار به این حرفایی که محمد امین زدش رو ندارم دوست من.کلا بحث گرافیک و اینا رو هم میزاریم کنار.شما برو تو این نسل تعداد بازی هایی که فقط و فقط از نظر انحصاری بودن،بین کنسول و PC رو مقایسه کن و بعد بیا صحبت کنیم.

من کاری به این که کدوم یکی قوی تر هستن ندارم ولی همین بازی the last of us یا far cry3 روی ps3 با رم 256 مگابایت اجرا میشن.
در صورتی که اگه بخوای farcry3 رو با یه pc بازی کنی حداقل 2 گیگ رم میخواد.مهم ترین مزیت کنسول ها همین بهینه شدن هست که pc اصلا همچین چیزی رو نداره.

حالا یک جوری شلوغش کردین انگار که چه شرکت شاخی اومده همچین حرفی زده
بدترین شرکت سال آمریکا
:دی

من کاری به این که کدوم یکی قوی تر هستن ندارم ولی همین بازی the last of us یا far cry3 روی ps3 با رم 256 مگابایت اجرا میشن.
در صورتی که اگه بخوای farcry3 رو با یه pc بازی کنی حداقل 2 گیگ رم میخواد.مهم ترین مزیت کنسول ها همین بهینه شدن هست که pc اصلا همچین چیزی رو نداره.
خوب شما هم Crysis 3 رو روی همون رم به قول خودتون 256 اجرا کن بعد بیا با یک رم 2 روی PC اجراش کن بعد فرقشو میفهمی:دی

اصلا من کار به این حرفایی که محمد امین زدش رو ندارم دوست من.کلا بحث گرافیک و اینا رو هم میزاریم کنار.شما برو تو این نسل تعداد بازی هایی که فقط و فقط از نظر انحصاری بودن،بین کنسول و PC رو مقایسه کن و بعد بیا صحبت کنیم.
LOL اونوقت اگه کنسول بازی انحصاری نداشته باشه دیگه چه دلیلی داره کسی بره کنسول بخره ؟

خوب شما هم Crysis 3 رو روی همون رم به قول خودتون 256 اجرا کن بعد بیا با یک رم 2 روی PC اجراش کن بعد فرقشو میفهمی:biggrin1:
از نظر هزینه کردن چی!!:-/یا کلا بگم از نظر صرفه جویی تو هزینه کردن نظرت چیه!!:d

واسه من جالبه یه PC high-end با 16GB رم و cpu i7 و گرافیک titan رو بازی های همین نسل مشکل و افت فریم داره چه طور میخوان بازی های نسل بعد رو اجرا کنه ؟ نظر شخصی من اینه که تو نسل بعد PC کارش تمومه . و دیگه از طرف developerها
ساپورت نمیشه .

بیشتر خودم دوست دارم این اتفاق بیفته :d

زهی خیال باطل :bighug:

از نظر هزینه کردن چی!!:-/یا کلا بگم از نظر صرفه جویی تو هزینه کردن نظرت چیه!!:d
این بحث دیگه به کسی ربطی نداره!! حالا پول نداره دیگه کنسله!

حالا یک جوریم میگی صرفه جویی کردن انگار که کنسول خیلی ارزونه یک کارت GTX انویدیا خیلی گرونه!:دی همون PS3 مال شصد سال پیش الان یک میلیون دویست قیمتشه ناسلامتی:دی

همه این بحثا شخصیه,به کسی ربط نداره یکی چقدر واسه گیم بازی کردنش هزینه میکنه!!!
هرکی هرچی خواست هزینه میکنه!!
اونکه کاملا معلومه که چقدر هزینه کردن شخصیه و ربطی به ما نداره ولی مثلا شما میری 2 تومن پول کنسول میدی و خیالت راحت هستش که دیگه تا 4 یا 5 سال هزینه دیگه ای پرداخت نمیکنی و از یطرفی هم میری 5 تومن میدی کیس جمع میکنی بعد از 1 سال میبینی درجا زدش.من مظور کلیم این بودش.
این بحث دیگه به کسی ربطی نداره!! حالا پول نداره دیگه کنسله!
جواب شما رو هم یجوری تو پست بالا دادم ولی خوب شما میگی که:
حالا یک جوریم میگی صرفه جویی کردن انگار که کنسول خیلی ارزونه یک کارت GTX انویدیا خیلی گرونه!
biggrin1.gif
همون PS3 مال شصد سال پیش الان یک میلیون دویست قیمتشه ناسلامتی
biggrin1.gif
من هم درجوابت میگم که با همین 1.2 الان نمیشه حتی یه کیس درپیت هم جمع کرد.:d

http://forum.bazicenter.com/thread75643/

اونکه کاملا معلومه که چقدر هزینه کردن شخصیه و ربطی به ما نداره ولی مثلا شما میری 2 تومن پول کنسول میدی و خیالت راحت هستش که دیگه تا 4 یا 5 سال هزینه دیگه ای پرداخت نمیکنی و از یطرفی هم میری 5 تومن میدی کیس جمع میکنی بعد از 1 سال میبینی درجا زدش.من مظور کلیم این بودش.

اگه یه چیز تو PC نباشه اونم درجا زدنه,پیشرفت گرافیکی که تو این نسل PC داشت کنسولها تجربه نکردن!!!
فقط کافیه گرافیک رو تو بازیهایی مثل Witcher 2 و FarCry 3 یا فیزیک رو تو Batman و Metro ببینین تا متوجه پیشرفت بازیهای PC در طول این نسل بشین!!!
پس خواهشا بحث درجا ردن رو در مورد PC و کنسول پیش نکشین!!!

جواب شما رو هم یجوری تو پست بالا دادم ولی خوب شما میگی که:

من هم درجوابت میگم که با همین 1.2 الان نمیشه حتی یه کیس درپیت هم جمع کرد.:d
بازم همونو میگم:دی
کسی که دنبال کیفیت باشه پول میده:دی

بنظرت یک گیمر وقتی Crysis 3 رو با اون گرافیک وحشتناکش روی PC بازی میکنه بیشتر کیف میکنه یا روی یک PS3 ؟؟:دی
درسته منم قبول دارم از نظر قیمت صرف با کنسول هست ولی الان این EA یک جوری اومده گفته کنسولا یک نسل از PC جلوترن انگار که چه چیز مهمیه! خوب دو روز دیگه Nivida و AMD یک کارت جدید میدن که کل کنسولا Next-Gen رو تا ته تو حلقش میکنه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or