EA: کنسول‌های PS4 و Xbox one یک نسل از PC جلوترند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

xbox-one-vs-ps4-580-75.jpg

در حال حاضر طرفدارن دو کنسول PS4 و Xbox one جنگ قدرت پلتفرم‌های خود را شروع کرده‌اند. این که کدام یک از این دو کنسول جدید بر دیگری برتری خواهد داشت هنوز مشخص نیست. در اواخر نسل پیش که 360 و PS3 از نظر قدرت دیگر توان مقابله با PC را نداشتند، حال با آمدن این دو کنسول آیا بار دیگر PC به قدرت نمایی خود ادامه می‌دهد(؟) در همین راستا مدیر ارشد فنی شرکت EA یعنی آقای Rajat Teneja، در مصاحبه خود این مسئله را تکذیب کرد و در پستی این دو کنسول را مورد ستایش قرار داد و افزود، "معماری دو کنسول جدید فعلی یک نسل از PC های بازر امروز جلوتر می‌باشند." وی در ادامه اذعان کرد:

"از تست بنچمارک‌هایی که پیرامون صدا و ویدئوی این کنسول‌ها بدست آوردیم این دستگاها 10 الی 8 برابر قوی‌تر از نسل فعلی می‌باشند. ( منظور 360 و PS3 می‌باشد) ویژگی منحصر به فرد قدرت محاسبه و سرعت انتقال داد‌های این دو کنسول، این امکان را به ما می‌دهد تا در موتورهای گرافیکی خود دیگر هرگونه مفهموم سهمیه بندی را از بین ببریم."

"در مورد بازی به صورت cross-device ما اکنون بیش از پیش شروع به دیدن نمونه‌های متفاوت کرده‌ایم. سونی با ارائه cloud gaming با ما نشان داد که با این قابلیت می‌شود عناوین بسیار high-end را در Vita نیز اجرا نمود. هر دو کنسول Xbox One و PlayStation 4 با استفاده از معماری بسیار خوبشان این فرصت را می‌دهند که بازی را از تلوزیون به تلفن هوشمند و از آنجا نیز به PC خود انتقال دهید و تجربه بازی را در همه جا داشته باشید، بدون محدودیت زمانی و بدون محدودیت دستگاهی.

در آخر نیز لازم به ذکر است آقای Teneja یک کارمند سابق Microsoft می‌باشد و سمت CTO وی یا همان مدیر ارشد فنی در EA بیانگر یک کارمند کلیدی در یکی از شرکای ماکروسافت است.

STupon

آخرین ویرایش:
کلا فک کنم این مسئولان این شرکت معظم ثبات شخصیتی ندارن!
icon_lol.gif
اون از ترول وی یو اون هم از این خب که EA برای وی یو بازی میاسازه , ولی الان نه!
19.gif

یک نکته رو بگم، منظور Teneja از از جلو بودن منظورش ویژگی های نسل فعلی هست نه قدرت بلکه سخت افزاری. مثلا در PS4 ما شاهد 8 گیگ DDR5 هستیم که در PC نیست مثلا ما در PC چیزی به نام APU نست. اشتباه برداشت نشه.

از تست بنچمارک‌هایی که پیرامون صدا و ویدئوی این کنسول‌ها بدست آوردیم این دستگاها 10 الی 8 برابر قوی‌تر از نسل فعلی می‌باشند
.

در مورد این خط همانطور که گفتم نسل فعلی، یعنی منظورش 360 و PS3 هست نه PC.

واسه من جالبه یه PC high-end با 16GB رم و cpu i7 و گرافیک titan رو بازی های همین نسل مشکل و افت فریم داره چه طور میخوان بازی های نسل بعد رو اجرا کنه ؟ نظر شخصی من اینه که تو نسل بعد PC کارش تمومه . و دیگه از طرف developerها
ساپورت نمیشه .

بیشتر خودم دوست دارم این اتفاق بیفته :d

یک نکته رو بگم، منظور Teneja از از جلو بودن منظورش ویژگی های نسل فعلی هست نه قدرت بلکه سخت افزاری. مثلا در PS4 ما شاهد 8 گیگ DDR5 هستیم که در PC نیست مثلا ما در PC چیزی به نام APU نست. اشتباه برداشت نشه.

.

در مورد این خط همانطور که گفتم نسل فعلی، یعنی منظورش 360 و PS3 هست نه PC.
رم GDDR 5 که شما بهش اشاره کردید بر مبنای DDR3 ساخته شده که رم گرافیک های PC هم GDDR5 هستند ولی با فرض اینکه سال دیگه رم DDR4 به بازار عرضه بشه ،باز هم از این لحاظ نمیشه گفت یه نسل از PC جلوتره.
واسه من جالبه یه PC high-end با 16GB رم و cpu i7 و گرافیک titan رو بازی های همین نسل مشکل و افت فریم داره چه طور میخوان بازی های نسل بعد رو اجرا کنه ؟ نظر شخصی من اینه که تو نسل بعد PC کارش تمومه . و دیگه از طرف developerها
ساپورت نمیشه .

دیگه اون دوران تموم شد که کسی PC را ساپورت نمیکرد کسانی هم که منتظر نابودی PC گیمینگ هستن باید این آرزو را به گور ببرن ،الان با وجود استیم و تعداد کاربرهای زیاد حتی شاهد عرضه بازیهایی با سبک فایتینگ مثل Mortal kombat هستیم که یه بازی که اولویت اول و آخربازی کردنش با کنسوله

آخرین ویرایش:
به شخصه هر دو کنسول رو میخرم مهم هم نیست که چیزی سر تر هست PC یا دو کنسول ! یه گیمر واقعی هیچ وقت طرف هیچ کدوم رو نمیگیره و از دید باز به قضیه نگاه میکنه ! گیمر واقعی از همه استفاده میکنه چه PC یا کنسول معرفی شده . !

به عنوان کلام آخر منتظر مدل بهتر و طراحی قشنگتر میمونم و هر وقت هک شدن بنده هم به جمع PS4 و Xbox One ها هم اضاف میشیم.
PC هم که تا اون موقع قطعا آپ میشه و از نسل کنسول ها چند نسل جلو میفته ! و ما هم خودمونو آپ میکنیم .

نظر شما وقتی درسته که توانایی خرید هر دو کنسول رو داشته باشه طرف,اگه نمیتونه طرف همه پلتفورها رو بگیره باید یکی رو این وسط انتخاب کنه!!!
این جوری نمیشه گفت که گیمر واقعی از همه چیز استفاده میکنه!!!
البته هرچی هم دوست داشت انتخاب می کنه و این موضوع هم فقط به خودش مربوط میشه!!!

هزار بار گفته شده معماری کنسولها بهینه شده برای گیم ولی PC اینجوری نیست..
در کل کنسولها بسیار قدرتمند هست و باید با PC تا 4 - 5 سال خداحافظی کرد..

واسه من جالبه یه PC high-end با 16GB رم و cpu i7 و گرافیک titan رو بازی های همین نسل مشکل و افت فریم داره چه طور میخوان بازی های نسل بعد رو اجرا کنه ؟
کِی و کجا؟ :-/

دوستان میان X1 و PS4 رو با کامپیوترهایه Low End و مفتکی مقایسه میکنن ! خب اینجوری معلومه PC یه نسل یا چند نسل عقبتر میفته از نظر سخت افزار !

اگه میخواین از نظر سخت افزاری مقایسه کنین که کنسولها هیچ شانسی در مقابل PC ندارن !
اگه با این حرف من مخالفین تا یه چند تا لینک از سیستم هایه خفن و High End بزارم تا کامل متوجه شین :-b

در جواب به اونایی هم که میگن یه کنسول 500 دلاری رو نباید با یه کامپیوتر 1000 یا 1500 دلاری مقایسه کرد بگم که :
شما وقتی میخواین به عنوان مثال PS4 رو , با یه کنسول از کمپانی ماکروسافت مقایسه کنین , میرین با پایین ترین محصولشون مقایسش میکنین ؟ :-/
نه دیگه , میرین با قویترینش مقایسه میکنید !
واسه ی PC هم همینه ! اگه میخواین بازی کردن رو کنسول رو با بازی کردن با کامپیوتر مقایسه کنین باید اون PC مخصوص بازی باشه که بهش میگن یه Rig یا کامپیوتره خفن و High End !!! b-)

اما از نظر نرم افزاری ( Optimize شدن بازیها و فریم دهیشون ) و ساپورت سازنده ها ( منظورم بازیهای انحصاریه ) کنسول ها یکمی همیشه جلوتر بودن و همیشه یکمی جلوتر میمونن , چون این کنسول ها هستن که فقط مخصوص بازیند !!!

در کل کنسولها بسیار قدرتمند هست و باید با PC تا 4 - 5 سال خداحافظی کرد..
از وقتی که یادمه شما همین حرف را می زنی! ما هم هر روز منتظریم تا باهاش خداحافظی کنیم:) پس کِی می رسه اون روز موعود ؟ :-?
اخریش همین بازی Metro . نمیخوام زیاد وارد این بحث بشم نه خوشم میاد نه حوصلش رو دارم فقط نظرم رو گفتم .
با خاموش کردن گزینه PhysX همه چی درست میشه:)
تمام مشکلات تو فریم، فقط به خاطر دو تا گزینه گرافیکی اش هست. اتفاقا افرادی که مترو تجربه کردن، با سیستم های متوسط، فریم مناسبی هم گرفتن.

ساپورت نمیشه .

روی کدوم بازی‌ها مشکل داره مثلا ؟! اگر مشکلی هم باشه مربوط میشه به سازنده و کیفیت پایین کدها نه سخت افزار. نسل بعد معماری هر دو کنسول x86-64ـه که باعث میشه ساخت نسخه PC بازی‌ها خیلی آسان‌تر و کم هزینه تر از این نسل باشه و کیفیت بیشتری هم داشته باشه به خاطر این که هر دو یه معماری هستن.

اخریش همین بازی Metro . نمیخوام زیاد وارد این بحث بشم نه خوشم میاد نه حوصلش رو دارم فقط نظرم رو گفتم .
شما احتمالا درک درستی از بخش تکنیکی و تکنولوژی های به کار رفته در این بازی نداری...

اول این بحث اصلا به سرانجام میرسه
این ea همیشه حرف زیاد میزنه
تو دموی unreal engine 4 همه دیدن که ps4 ای که از pc یه نسل جلوتر هست برتر بود یا pc
بحث قیمت هم زیاد نکنید این کنسولا 400 دلار هم باشن بیان تا ایران 2.5 میشه یه 2-5 میلیون هم بابت یه led فکر کنم در مورد هک شدنش وقیمت بازیهاش هم صحبت نکنیم
نکته اخر هم سونی و هم مایکروسافت ما بر اساس طراحی pc ایندو رو طراحی کردیم هم بهتر شن و هم سازنده ها ساخت بازی براشون ارزونتر شه

از وقتی که یادمه شما همین حرف را می زنی! ما هم هر روز منتظریم تا باهاش خداحافظی کنیم:) پس کِی می رسه اون روز موعود ؟ :-?

تا وقت به چهار تا بازی استراتژیک و دوتا بازی بدون گیم پلی مثل Crysis دل خوش کردین هیچ وقت..!

ولی اگر یکم سرتون رو بالا بگیرین می تونم لیست بازیهای که تو این نسل برای PC ها نیومدن رو بهت نشون بدم..

تا وقت به چهار تا بازی استراتژیک و دوتا بازی بدون گیم پلی مثل Crysis دل خوش کردین هیچ وقت..!

ولی اگر یکم سرتون رو بالا بگیرین می تونم لیست بازیهای که تو این نسل برای PC ها نیومدن رو بهت نشون بدم..

پس با این تفاسیر شما خیلی وقته که از روز موعود گذشته,اگه مردن PC این باشه ما راضی هستیم به این مردن!!!!:laughing:

خوب کاملا مشخص بود که صدای فن های PC درمیاد با این خبر.ولی خوب تا وقتی که کنسول ها عرضه نهایی نشن نمیشه تصمیمی گرفت.البته تا اینجا همچین بیراه هم نگفته این EA.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or