نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
شما مثل اینکه اون افت فریم کرایسیس2 رو تو کنسول ها فراموش کردین با اون هوش مصنوعی پشمش:d

منظور از مثال ِ Rage قسمت ِ AI ـه اون بوده که واقعا بی نظیر بود . من به شخصه نظیرش رو توی هیچ FPS ـی ندیدم .
ولی مساله اینه که هیلو در کنار هوش مصنوعی عالی ، باقی المان هاش هم در حد درجه یک هستند ، گرافیک این نسخه ی آخر هم که بسیار خوب شده دیگه همه چی تمام شُد.

پ ن : به نظر من هنوز رو دست ِ Half Life ، بازی FPS ـی نیومده ، برای من با اختلاف بهترین بوده.

دیشب سرورا پکیده بود پست نمیشد داد!
خیلی راحت نسخه 360 ش بیار مقایسه کن تا همون اسکرین ها رو بذاریم ببینیم چطوریه

========
در مورد AI هم هروقت اینا همزمان 20 تا AI رو خفن حرکت دادن میتونی در موردش نظر بدی
yahoo_6.gif
این تصاویر رو خودم از ویدیوی 1080p کپچر کردم. مسلما به تصاویر دیرکت فید نمیرسه، ولی همین کفایت میکنه:
98337834116369142735.jpg

61991056341450650458.jpg

63948041080883295073.jpg

72852556383696783787.jpg

08009178649443407512.jpg

این دو تا GIF پرحجم هم تقدیم شما:
http://h11.abload.de/img/untitled-1h5mzk.gif
http://h11.abload.de/img/untitled-1ghm7a.gif
============
بقیه هم که کلا هیچی اصلا پست آدم رو نمیخونن! اون رنگین کمان رو که بیخودی درست نکردم!
فریدون هم که خدای مغلطه! آخه AI و لول دیزاین و درجه سختی چه ربطی به گرافیک Crysis 2 داره رو فقط خودش میتونه توجیح کنه! بعد AIـه Rage که یکی از بهترین های تاریخه میشه سفره در افتابه!!!

در ادامه ی نظرم راجع به اینکه کنفرانس امسال ماکرو خیلی هم هوشمندانه بود و بر خلاف نظر خیلی ها که میگن چیزی واسه نشون دادن نداشت , یکی از معروفترین منتقدین Gamespot هم ساعاتی پیش یه مطلب بسیار خوب در

این لینک
قرار داده که توصیه میکنم برین بخونین !

بازم میگم کنفرانس امسال ماکرو خیلی هوشمندانه و اینده نگرانه بود , از همون اول مشخص بود که داره زمینه رو واسه نسل بعد فراهم میکنه .

توی کنفرانس چندین بار تبلت ها و موبایل های هوشمند ویندوز 8 ی رو نشان دادند , چندین بار اسم ویندوز 8 رو اوردند , چندین بار از ویژگی های Sync بودن بین تبلت و موبایل و کنسول صحبت کردند ...

ویژگی جدید و بسیار کارامد Smart glass رو رو نمایی کردند واسه هر چه بیشتر Sync بودن بین این دستگاه ها ... امکانات لایو کم کم داره به کمال میرسه با این همه برنامه ی مختلف که دارن واسش عرضه میکنن !

اقا به خدا اینا خیلی واسه Marketing هوشمندانه بود . چیزی که نه در کنفرانس نینتندو بود و نه در سونی ! نمیخوام فن بازی در بیارم اما واقعا نینتندو و سونی اینده نگری تو کنفرانسشون دیده نمیشد ...

به هر حال اون لینک رو حتما بخونین تا به قول منتقد گیم اسپات به این پی ببرین که Why Microsoft Won E3 2012

در ادامه ی نظرم راجع به اینکه کنفرانس امسال ماکرو خیلی هم هوشمندانه بود و بر خلاف نظر خیلی ها که میگن چیزی واسه نشون دادن نداشت , یکی از معروفترین منتقدین Gamespot هم ساعاتی پیش یه مطلب بسیار خوب در

این لینک
قرار داده که توصیه میکنم برین بخونین !

بازم میگم کنفرانس امسال ماکرو خیلی هوشمندانه و اینده نگرانه بود , از همون اول مشخص بود که داره زمینه رو واسه نسل بعد فراهم میکنه .

توی کنفرانس چندین بار تبلت ها و موبایل های هوشمند ویندوز 8 ی رو نشان دادند , چندین بار اسم ویندوز 8 رو اوردند , چندین بار از ویژگی های Sync بودن بین تبلت و موبایل و کنسول صحبت کردند ...

ویژگی جدید و بسیار کارامد Smart glass رو رو نمایی کردند واسه هر چه بیشتر Sync بودن بین این دستگاه ها ... امکانات لایو کم کم داره به کمال میرسه با این همه برنامه ی مختلف که دارن واسش عرضه میکنن !

اقا به خدا اینا خیلی واسه Marketing هوشمندانه بود . چیزی که نه در کنفرانس نینتندو بود و نه در سونی ! نمیخوام فن بازی در بیارم اما واقعا نینتندو و سونی اینده نگری تو کنفرانسشون دیده نمیشد ...

به هر حال اون لینک رو حتما بخونین تا به قول منتقد گیم اسپات به این پی ببرین که Why Microsoft Won E3 2012
مایکر داره کاری میکنه که کنسولش وقتی نسل بعد هم اومد فروش کنه
به نظر من مایکرو کنسول بعدیش رو میخواد فقط برای بازی کردن بسازه و 360 رو به یکی از لوازم خانگی هر خونه تبدیل کنه
واقعا سیاست این شرکت حرف نداره

مایکر داره کاری میکنه که کنسولش وقتی نسل بعد هم اومد فروش کنه
به نظر من مایکرو کنسول بعدیش رو میخواد فقط برای بازی کردن بسازه و 360 رو به یکی از لوازم خانگی هر خونه تبدیل کنه
واقعا سیاست این شرکت حرف نداره
بعید هم نیست این کاری که میگی رو انجام بده اما محتمل تر اینه که کنسول بعدیش باز هم مثل این هم بازی و هم سرگرمی های دیگه رو پوشش بده .
چون اگه بازم 360 رو ساپورت کنه فروش کنسول جدیدش کم تر میشه .
ولی کاملا مشخص بود زمینه رو داره واسه نسل بعد اماده میکنه .
Xbox live الان کامل تر از گذشته شده + Kinect کاربردی تر از گذشته + ویندوز 8 درسته روی 360 نمیاد ولی کاملا کمک میکنه به 360 چون با تبلت و موبایل ویندوز 8 میتونین کنترل 360 رو در دست بگیرین + چندین امکان دیگه که نشون میده همه اینا وسایلی هستند برای پذیرایی گیمر ها و غیر گیمر ها در نسل بعدی ...

درواقع مایکروسافت با اضافه کردن خیلی از امکاناتی که روی PC و اینترنت هست میگه ای خانواده ای که برای رفتن به اینترنت ، چت کردن ، فیس بوک ، یوتیوب و ... و در واقع کارهای غیر تخصصی میرید و یه کامپیوتر چند صد دلاری میخرید کافیه یه Xbox 360 + Kinect بخرید و از تمامی این امکانات استفاده کنید
این کار باعث میشه 360 با اومدن نسل بعد هم کنار Xbox بعدی فروش بره

دیشب سرورا پکیده بود پست نمیشد داد!

این تصاویر رو خودم از ویدیوی 1080p کپچر کردم. مسلما به تصاویر دیرکت فید نمیرسه، ولی همین کفایت میکنه:

این دو تا GIF پرحجم هم تقدیم شما:
http://h11.abload.de/img/untitled-1h5mzk.gif
http://h11.abload.de/img/untitled-1ghm7a.gif
============
بقیه هم که کلا هیچی اصلا پست آدم رو نمیخونن! اون رنگین کمان رو که بیخودی درست نکردم!
فریدون هم که خدای مغلطه! آخه AI و لول دیزاین و درجه سختی چه ربطی به گرافیک Crysis 2 داره رو فقط خودش میتونه توجیح کنه! بعد AIـه Rage که یکی از بهترین های تاریخه میشه سفره در افتابه!!!

تریلری که گرفتی تو کنفرانس EA هم بود که دسته 360 رو وصل کردن به PC ! ولی در هر حال فرض میگیریم ماله 360 باشه:

hju621ynpm2d9kytccxp.jpg
hhlnegjsvfcasjtg20o.jpg
kp7eluis5bd6w91redk.jpg
iuzcpn5ux737gj9gx2.jpg
zrlc96lrnson7jomjbo4.jpg
h9te9cos3a4n0vh3vek1.jpg
3mc9xjcl0iwnh2nxl9rv.jpg

Draw Distance و ... مواردی هست که کلا هیلو تکسچر هم براش نذارن، انونو توش رعایت میکنن. نورپردازی و کیفیت تکسچر هم با توجه به Upscale شدن تصاویر (خودم) معلومه
اینم یک gif که انیمیشن و ... رو میشه توش به وضوح دید:
http://i.minus.com/iblKT9H1ar72id.gif
کلا صحنه خیلی جالبیه :lol: بد این Grunt ها رو تحقیر میکنن :lol:
==========
در مورد AI ! بحمدالله سینا جون Reach که بازی کردی ؟! :d تو همون هم تو خیلی از مراحل 20 تا Covenant با 10 با نیروی UNSC درگیر میشدن و همه به بهترین نحو میجنگیدن. با این وسعت و دقت C2 که عمرا نبوده. این AI کلا چیزی نیست که بخوای بگی تو FPS (یا خیلی سبک های دیگه) از هیلو بهتر هست !
حالا 4 که بماند. اون gif بالا هم اگر مصاحبه های 343 تو این چند روز رو دیده باشید همه به وسیله AI هست.

آخرین ویرایش:
amirali7092
تصاویر واقعا فوق العادن. حرفی توش نیست. ولی چشمای من میتونه قبول نکنه که این تصاویر بهترین گرافیک اول شخص کنسولیه؟ :-/ من هیچ برتری نسبت به حتی Crysis 2 نمیبینم.

الان ربط اون GIF به AI چیه دقیقا!؟ :-/ اون یه قسمت از پیش برنامه ریزی شدست. تو صد بار هم اون قسمت رو ری استارن کنی و از اول بری، همین اتفاق می افته! AI اونه که به کارای تو واکنش نشون بده، نه همچین چیزی. (نمیدونم 343 چی گفته، شاید برعکس اینو گفته باشه). به هر حال اگه مربوط به AI هم باشه، چیز عجیبی نیست. تنها میشه گفت توجه به جزییات قابل ستایشه.
Rage رو بازی کردی؟ از نظر کمیت شاید به اندازه هیلو نباشه، ولی از نظر کیفیت چیزی کم نداره و حتی شاید بشه گفت بهتره. عکس العمل های دشمنان به شلیک ها فوق العادست. من تا به حال همچین چیزی ندیده بودم.
====
به هر حال، هر دو بازی در آینده عرضه میشن و خواهیم دید...

amirali7092
تصاویر واقعا فوق العادن. حرفی توش نیست. ولی چشمای من میتونه قبول نکنه که این تصاویر بهترین گرافیک اول شخص کنسولیه؟ :-/ من هیچ برتری نسبت به حتی Crysis 2 نمیبینم.

الان ربط اون GIF به AI چیه دقیقا!؟ :-/ اون یه قسمت از پیش برنامه ریزی شدست. تو صد بار هم اون قسمت رو ری استارن کنی و از اول بری، همین اتفاق می افته! AI اونه که به کارای تو واکنش نشون بده، نه همچین چیزی. (نمیدونم 343 چی گفته، شاید برعکس اینو گفته باشه). به هر حال اگه مربوط به AI هم باشه، چیز عجیبی نیست. تنها میشه گفت توجه به جزییات قابل ستایشه.
Rage رو بازی کردی؟ از نظر کمیت شاید به اندازه هیلو نباشه، ولی از نظر کیفیت چیزی کم نداره و حتی شاید بشه گفت بهتره. عکس العمل های دشمنان به شلیک ها فوق العادست. من تا به حال همچین چیزی ندیده بودم.
====
به هر حال، هر دو بازی در آینده عرضه میشن و خواهیم دید...
خب این نظر توئه نه Fact ! از نظر من بهترین گرافیک کنسول یه FPS هست و ابعاد محیطش رو هیچکدوم ندارن

در مورد اون gif دقیقا منظورشون همین بود که به جز Cut Scene ها و قسمت هایی که مجبورن دشمن های جدید رو معرفی کنن، مثل هیلو های قبلی هیچ چیز اسکریپت شده نیست
AI هم بازی کردم و از نظر واکنش هم همون الیت ها وقتی حمله میکنن هم خوب جا خالی میدن هم با سرعت حرکت میکنن و هم خوب سنگر میگیرن. منم هیچوقت AI مثل ماله الیت ها ندیدم و از نظر من از همه بهتره (هرچند زمان Reach هم خیلی جاها این موضوع رو کاملا گفتن)
حالا بازی بیاد نظرات IGNو Digital Foundry هم میاد که بهترین هست یا نه. در هر حال تا اینجا از نظر من از تمام FPS های رو کنسول بهتره
=============
در ضمن C2 که HD نبود و AA هم در جریانش هستی. دو موردی که برخلافش H4 به اندازه کافی هردو رو داره.

والا من میخواستم از اول کنفرانس ماکروسافت این رو بگم ، رحم به جوونیه خودم کردم
biggrin1.gif

هر چقدر به مخم فشار آوردم دیدم مشابه 90% این صحنه ها رو حتی تو کیلزون 2 و 3 هم دیدم. همینطور کرایسیس 2. نمیدونم ولی اونطوری که خارق العاده به نظر شما رسید برای من نبود.
میدونم که الان 10 نفر میان میگن ترول کردی و تو کارت همینه و این حرفها ولی خداوکیلی صادقانه گفتم.
احساس میکنم بعضی دوستان یه هایپ کاذبی روی گرافیک بازی های 360 میکنن. در مورد گیرز 3 و آلن ویک امریکن نایتمر هم همین صحبت ها بود ولی آخرش در حد هایپ دوستان در نیومد.
خواهشا اگر کسی میخواد این پست رو نقل قول کنه برای بحث بیاد نه کل کل و گیر دادن و مسخره بازی. در غیر این صورت لطف کنید ندیده بگیریدش.
دیگه حوصله ی کل کل های الکی و تو هر پست نقل قول 10 نفر رو جواب دادن رو ندارم. تشکر.
نخندون مارو ! دیگه وسعت مپ های KZ2-3 و شلوغی و بقیه مواردش رو دیدیم. اصلا در این حدود نیست که بخواد مقایسه بشه

خداروشکر ما هم هیلو رو دیدیم.
نورپردازی تقریبا بهترین نورپردازی بود که تاحالا دیده بودم.draw distance هم که نیازی به تایید من نداره.ولی بعیده بشه گفت بهترین...

دقیقا بهترین FPS رو کنسول هست و بهتر ازش نیست. اینکه شما تو هر تاپیک بخوای یه جوری همه چیز رو زیر سوال ببری بحثه دیگه ای هست.
اول که میگفتی Real Time نیست بعد شد خوب نیست در ادامه هم .... ! به نظر من شما اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن

آخرین ویرایش:
amirali7092
من هیچ برتری نسبت به حتی Crysis 2 نمیبینم.
والا من میخواستم از اول کنفرانس ماکروسافت این رو بگم ، رحم به جوونیه خودم کردم :دی
هر چقدر به مخم فشار آوردم دیدم مشابه 90% این صحنه ها رو حتی تو کیلزون 2 و 3 هم دیدم. همینطور کرایسیس 2. نمیدونم ولی اونطوری که خارق العاده به نظر شما رسید برای من نبود.
میدونم که الان 10 نفر میان میگن ترول کردی و تو کارت همینه و این حرفها ولی خداوکیلی صادقانه گفتم.
احساس میکنم بعضی دوستان یه هایپ کاذبی روی گرافیک بازی های 360 میکنن. در مورد گیرز 3 و آلن ویک امریکن نایتمر هم همین صحبت ها بود ولی آخرش در حد هایپ دوستان در نیومد.
خواهشا اگر کسی میخواد این پست رو نقل قول کنه برای بحث بیاد نه کل کل و گیر دادن و مسخره بازی. در غیر این صورت لطف کنید ندیده بگیریدش.
دیگه حوصله ی کل کل های الکی و تو هر پست نقل قول 10 نفر رو جواب دادن رو ندارم. تشکر.
نخندون مارو ! دیگه وسعت مپ های KZ2-3 و بقیه مواردش رو دیدیم. اصلا در این حدود نیست که بخواد مقایسه بشه
1. منظور از بقیه ی مواردش چی هست؟
2. همون KZ2-3 وقتی اومدن از خیلی از سایت ها لغب Best looking و Best Geraphic گرفتن. حالا در حد مقایسه هم نیستن؟
3. همین الان اسکرین شات هایی هست که بشه جلوی اونایی که گذاشتی قرار داد و به راحتی برابری کنه باهاش. البته اگه بعدش باز به صحرای کربلا نزنید و هوش مصنوعی یه صحنه ی از پیش تعیین شده و وسعت محیط کاملا خالی رو ربط ندین بهش...

آخرین ویرایش:
خداروشکر ما هم هیلو رو دیدیم.
نورپردازی تقریبا بهترین نورپردازی بود که تاحالا دیده بودم.draw distance هم که نیازی به تایید من نداره.ولی بعیده بشه گفت بهترین...

والا من میخواستم از اول کنفرانس ماکروسافت این رو بگم ، رحم به جوونیه خودم کردم :دی
دقیقا همین حس من نسبت به TLoU دارم :|
فقط 10 تا افکت می تونم ردیف کنم که تو C2 کنسولی ، کرایسیس خوبه که ، تو هیچ بازی کنسولی نیست ...

بهترین گرافیک FPS رو کنسول کرایسیس 3 هست کافیه نگاه کنین . هیلو خورد شد بیچاره :دی ولی خب هیلو 4 خیـلی پیشرفت کرده !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or