نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
یادتون نره، کرایسیس 2 HD نبود، AA درست حسابی نداشت و افت فریم هم به میزان لازم دارا بود:دی هیلو 4 هیچکدوم از این مشکلات رو نداره (تا اینجایی که دیدیم افت فریم تقریبا نداشت). شاید تو بعضی موارد (افکت انفجار مثلا) کرایسیس یه مقدار بهتر باشه، ولی در کل من فکر میکنم هیلو 4 stable تره. حالا بازم تا بازی نیاد نمیشه با قاطعیت گفت، مخصوصا اون قسمت بیابون مانندش به نظرم خیلی جالب باشه:دی

اینا هم دیدنش خالی از لطف نیست:دی
اینم هست (یادم نیست اینو اینجا گذاشتم یا نه:-/ :دی)
hxvyl8vwoc0ceke9vml.png
در کل من قبلا هم گفتم، انتظار گرافیک از هیلو ندارم و اصلا هم منتظر گرفتن award های گرافیک ازش نیستم هیچ جا، همینی هم که ساختن از چیزی که با توجه به شرایط هیلو باید باشه خیلی بالاتره.

wow بابک عجب عکسایی گذاشتی. :دی گرافیکش واقعا زیباست و حتی میتونم بگم با توجه به علاقم به گرافیک فانتزی، این رو حتی خیلی زیباتر و هنری تر از tlou میدونم.

خب این نظر توئه نه Fact ! از نظر من بهترین گرافیک کنسول یه FPS هست و ابعاد محیطش رو هیچکدوم ندارن

در مورد اون gif دقیقا منظورشون همین بود که به جز Cut Scene ها و قسمت هایی که مجبورن دشمن های جدید رو معرفی کنن، مثل هیلو های قبلی هیچ چیز اسکریپت شده نیست
AI هم بازی کردم و از نظر واکنش هم همون الیت ها وقتی حمله میکنن هم خوب جا خالی میدن هم با سرعت حرکت میکنن و هم خوب سنگر میگیرن. منم هیچوقت AI مثل ماله الیت ها ندیدم و از نظر من از همه بهتره (هرچند زمان Reach هم خیلی جاها این موضوع رو کاملا گفتن)
حالا بازی بیاد نظرات IGNو Digital Foundry هم میاد که بهترین هست یا نه. در هر حال تا اینجا از نظر من از تمام FPS های رو کنسول بهتره
=============
در ضمن C2 که HD نبود و AA هم در جریانش هستی. دو موردی که برخلافش H4 به اندازه کافی هردو رو داره.
خُب منم نگفتم نظرم فکته. همون طور که نظر تو نیست، نظر منم نیست. تو نظرت رو دادی، منم نظرم رو درباره نظر تو دادم. در ضمن، ابعادی که بهش دسترسی نداشته باشی به هیچ دردی نمیخوره.

هر وقت یه بار ری استارت کردی، این بار به جای تو سری، یارو به گرانته لگد زد، یا کلا یه عکس العمل دیگه نشون داد، اون وقت میشه در موردش صحبت کرد وگرنه اگه بخواد هر دفعه یه چیزی نشون بده یعنی همون اسکریپت شده.

همون صبر میکنیم نظر کارشناس ها رو میبینیم.
======
هر چند این حرف خودت نیست، ولی جواب واسه همونیه که گفته؛ اگه HD نبود و AAـش زیاد جالب نبود، از اون ور حجم افکتهاش، فیزیک کاربردیش، نورپردازی حجم دارش، سیستم ذراتش، وسعت محیط قابل دسترسش و ... به حدی با بقیه فاصله داشت که این ضعف هاش رو میپوشوند.

پ.ن: کاش یه قابلیت بود میشد مانع لایک کردن پستای خودمون توسط عده ای خاص شد!!

لینک دانلود این ویدیوی Crysis 3 رو میشه لطف کنی؟
http://www.gamersyde.com/download_crysis_3_e3_trailer-27232_en.html

آخرین ویرایش:
دیشب سرورا پکیده بود پست نمیشد داد!

این تصاویر رو خودم از ویدیوی 1080p کپچر کردم. مسلما به تصاویر دیرکت فید نمیرسه، ولی همین کفایت میکنه:
98337834116369142735.jpg

61991056341450650458.jpg

63948041080883295073.jpg

72852556383696783787.jpg

08009178649443407512.jpg

این دو تا GIF پرحجم هم تقدیم شما:
http://h11.abload.de/img/untitled-1h5mzk.gif
http://h11.abload.de/img/untitled-1ghm7a.gif
============
بقیه هم که کلا هیچی اصلا پست آدم رو نمیخونن! اون رنگین کمان رو که بیخودی درست نکردم!
فریدون هم که خدای مغلطه! آخه AI و لول دیزاین و درجه سختی چه ربطی به گرافیک Crysis 2 داره رو فقط خودش میتونه توجیح کنه! بعد AIـه Rage که یکی از بهترین های تاریخه میشه سفره در افتابه!!!
لینک دانلود این ویدیوی Crysis 3 رو میشه لطف کنی؟

این draw distance ها تو عکسا واقعا زیبا هستن ولی draw distance فقط یه المان گرافیکی هست که هیلو 4 توش عالی عمل کرده و زمانی عالی میشد که بشه با چیف اونجا رفت با همون کیفیت . بهترین گرافیک نسل یخورده زیادیه کافیه یه نگاهی به چمنها و سنگهای اطراف چیف بندازی متوجه میشی .
مثلا این عکس :

32248521898620744647.jpg
!

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال از اینایی که با خوشحالی تمام میگن Crysis 3 بهتره و فلانه بیان یه چندتا از تغییراتی که بازی نسبت به نسخه دوم کرده رو توضیح بدن.:دی البته من خودم از نمایش بازی خیلی خوشم اومد ولی هر چی زور زدم به جز مقداری پیشرفت در نورپردازی هیچ پیشرفت دیگه ای نسبت به C2 تو بازی ندیدم.HUDـه بازی که عینا همونه.از یه سری حرکات دشمنها تو همون ویدئوی E3 هم برمیومد هوش مصنوعی در حد همون جلبکی که تو C2 بود باقی مونده.یکی بیاد یه چندتا تغییر به من نشون بده شاید ما هم به راه راست هدایت شدم.:دی

ای بابا ! اومدم اینجا ببینم ملت از این قابلیت های لایو و SmartGlass و اینا کف کردن یا نه ! میبینم بحث سر هیلو و کرایسیسه !
تاپیک کنفرانس مایکروسافتِ ها مثلا :d

کسی این matter رو دید اصلا ؟! made for kinect ـه :d من خیلی خوشم اومد ... یاد Revelations افتادم به شدت
تام رایدر خــــیلی خوب بود ...

این خانم Alex Ruiz رو ندیده بودم قبلا ... خوب بود :d

میون بحثتون Far Cry 3 هم گرافیکی خیلی شاخ بود ، ضمن اینکه Open World هم هست یجورایی ...

امسال برعکس پارسال چقدر بازی های مولتی پلتفرم گرافیکش شاخ شده ! :-"

دیگه وقتی بهترین نور پردازی هم کردینش دیگه جای بحث نمیمونه:دی مثلا الان نورپردازیه الن ویک در حد این نیست؟:دی
کلا طرفدارای هیلو غیر یکی دو نفر منطقی توشون پیدا نمیشه! من خودم همه هیلو هارو بازی کردم اما سعی کنید از بازی لذت ببرید! طرف میاد اینجا داد بیداد میکنه که هیلو بهترین گرافیک داستان گیم پلی و... رو داره بعد میبینی کلا 2 ساعت آنلاین نزده!
آخه فن بازی در میارید (به غیر از یه عده که میدونم واقعا هیلو بازن) که چی بشه؟ خودتونم که نمیشینید درست حسابی بازی کنید حداقل یه گوشه بشینید و الکی دعوا راه نندازید

من تازه دانلود کردم کنفرانس رو دیدم . والا کنفرانس ساله پیش بیشتر به دلم چسبید تا امسال. ساله پیش بیشتر به بازی پرداخته شد امسال نصف بیشتر همش شد تبلیغات تجاری و چیزای اضافه شده به کینکت و شبکه لایو. زیاد حال نکردم از معرفی ابزار ها و تکنولوژی های جدیدی که اصلا امکان استفادشون تو مملکت ما نیست .

والا مایه فیلم رو بزور بعده دو روز دانلود میکنیم حالا بیایم لایو نگاه کنیم به تبلت هم انتقال بدیم؟؟؟؟ ساله پیش خیلی بهتر بود

اون خوانندهه که برا dance central 3 اهنگ اجرا کرد اسمش چیه؟اسم اهنگی که اجرا کردی چی بود؟

این draw distance ها تو عکسا واقعا زیبا هستن ولی draw distance فقط یه المان گرافیکی هست که هیلو 4 توش عالی عمل کرده و زمانی عالی میشد که بشه با چیف اونجا رفت با همون کیفیت .
کاش این منطق رو در مورد همه بازی ها داشتین .;;)

دوستان من میگم عجول نباشیم بذاریم مشخص بشه کات سین های هیلو 4 ریل تام بوده یا نه ، در هر صورت فکر میکنم الان زوده و نمیشه نظر قطعی داد چون نمایشی که از گیم پلی هیلو دیدیم غیر از سکانس اول بازی که یه dd عالی + نورپردازی خیره کننده نشون میده باقی گیم پلی با اینکه خیلی خوب بود ولی در حدی هم نبود که بگیم بهترین گرافیکِ کنسولی . . . ! از طرفی کات سین هایی که در حین نمایش نشون دادن عجیب غریب به نظر میرسه یعنی یه مقدار غیر منطقی ـه مخصوصاً واسه عنوانی چون هیلو ! شخصاً هنوز نتونستم تیکه اول بازی که سفینه از بین ابرها بیرون میاد هضم کنم قشنگ CG ـه !
100 بار گذاشتم یه بار دیگه هم میذارم :d
63149640739208201637.jpg
یا این :
78543410258174255517.jpg
و از همه عجیب تر این !
64467258038194198710.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or