نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
دوستان بابک و نیمای گل! صلوات بدید! اصلا درست نیست سر ی چیز ی ارزش ...

پ.ن: بابک بچه بازی ؟ یعنی تو فروم هم میشه ؟:دی

باو بسه این حرفا . معنی نداره دیگه . واسو سونی فنا آنچارتد یا گاو یا last of us چه حکمی داره واسه 360 فنا هم هیلو همون حکم رو داره پس باید بهش احترام گذاشت . فقط مشکل این بود که یه سری گفتن بهترین گرافیک نسل هست که این حرف واقعا درست نیست . والا هیچکی نمیتونه به بزرگی هیلو شک کنه. امیرعلی هم که خودش فن هست تو پست 688 حرف درست رو زد و گفت که فقط تو اف پی اس بهترینه شاید از لحاظ گرافیک قبول نکنم چون کرایسیس 3 هست ولی از بقیه جهات 3-4 سرو گردن بالاتر از بقیه FPS های این نسل هست . . دیگه تمام .

اون کلوب برای امثال تو زده شده، اتفاقا خوب شد گفتی، پیشنهاد میکنم همونجا تشریف ببرید و این تاپیک رو بیش از پیش خراب نکنید>:d<
یه بار نشد یکی از هیلو تعریف کنه و شماها بهش نپرید. تعریفش هم هرچقدر فضایی و غیر واقعی باشه به هر حال نظر خودشه، ولی ظاهرا تو این چند ساله به من ثابت شده کسی اینجا نباید از هیلو حرف بزنه، چون برای بعضی ها تشنج میاره! ازونور اونطرف از بازیهای دیگه هرچی تعریف های حماسی بود انجام شد، کسی هم چیزی نگفت.
یه کم بزرگ شید جای دوری نمیره...
اصن بحث فرخ جداست چون کلا تو همه چی افراط و تفریط میکنه تو تعریفهاش منم باهاش شوخی کردم . بحث من تویی که هرکی یه حرفی زد سریع جبهه میگیری ! یکم استانه تحملت رو ببری بالا برای خودت بهتره ! خوش باشی .

بابا بیخیال بشید دیگه اینجا هم شده تاپیک فوتبال.نیما جان شما بزرگتری ول کن قضیه رو.

گرافیک هم این شماره همه بخش هاش از تکسچر و نورپردازی تا Draw Distance بگیرد، همه تو یه بازیه FPS تکه.
Draw Distanceـش خیلی جالبه:دی این عکس از بخش Spartan Opsـه، خیلی دورنماش قشنگه.
hxvyl8vwoc0ceke9vml.png
کات سین هاش هم که کلا تو یه level دیگه ای قرار داره، نمیدونم چطوری درستشون کردن!
v4co8t7dft7vtkt5ac9n.jpg

bv8q42uy197yp22idws9.jpg
پ.ن: من کسی نیستم که رو گرافیک هیلو مانور بدم، ولی دیگه خودتون باعثش شدید...:دی:دی
دوستان بابک و نیمای گل! صلوات بدید! اصلا درست نیست سر ی چیز ی ارزش ...
پ.ن: بابک بچه بازی ؟ یعنی تو فروم هم میشه ؟:دی
بچه بازی اینه که از بازی تعریف نکنی>:d< اگه تعریف کنی میشه بچه بازی، مگه نه؟:-/
اوکی من دیگه ادامه نمیدم:دی

به نظرم باید تو سایت یک کلاس احترام به نظر مقابل برگزار کرد . موضوع کلاس باید 4 مورد باشه .:d

1. احترام به نظر دیگران هرچقدر هم که متفاوت باشه .

2. وقتی از چیزی خوشمون نمیاد در موردش نظر ندیم .

3. ما بازی میکنیم برای لذت از بازیکردن نه این که یقه خودمون رو برای بازی جر بدیم .

از دیشب فکر کنم بچه ها نخوابیدن یکم خستن برین یه دوش بگیرین بخوابین وقتی بیدار شدین بیاین با هم صحبت میکنیم شاید انقدر خستگی هستش که داره روابط دوستان رو خراب میکنه که بعدم از حرفی که زدن پشیمون بشن به خاطر خستگی .:d

4. یک عدد دوره روانشناسی برای این که بفهمیم بقیه چقدر تحمل انتقاد رو دارن .

گرافیک
AI
شلوغی
گیم پلی
داستان
شخصیت پردازی !

هیچکدوم اینا تو هیچ بازیه FPS ی به این وسعت وجود نداره ! وقتی برای پیش زمینه داستانیش فقط 4 تا رمان مینویسن، مطمئنا با بازی هایی که همینجوری یه داستان دارن فرق اساسی داره
شلوغی و AI که کلا از اول رقیب نداشت تو سبکش
گیم پلی هم که باز چیزی بوده که همه سعی کردن از Halo Killer واسش استفاده کنن

گرافیک هم این شماره همه بخش هاش از تکسچر و نورپردازی تا Draw Distance بگیرد، همه تو یه بازیه FPS تکه.
بعد لابد Crysis3(اصلا همون 2) و Rage این وسط پشمن دیگه!؟:-/ :دی

خیلی راحت نسخه 360 ش بیار مقایسه کن تا همون اسکرین ها رو بذاریم ببینیم چطوریه

========
در مورد AI هم هروقت اینا همزمان 20 تا AI رو خفن حرکت دادن میتونی در موردش نظر بدی >:d<

نگارش 360 از Crysis 2 همونطور که خیلی از رسانه ها گفتن مثل PSM (یا همچین چیزی بود PS داشت یادمه :دی) Best Looking Game هست ولی AI درحده یه بلوط خشک، Level Design درستی نداشت (با کموفلاژ روی سخترین درجه زیره 5 ساعت lol) داستانشم که نظری ندارم :دی. مالتی‌پلیرش هم بیشتر از 5 ساعت قابل بازی نیست به خدا این یکی دیگه FACTـه :دی.

Rage ام که دیگه سفره در افتابه نیاز به توضیح نیست :دی.

در مورد AI هم هروقت اینا همزمان 20 تا AI رو خفن حرکت دادن میتونی در موردش نظر بدی>:d
20 تا؟ قربونت برم توی هر مبارزه زیر 10 نفر بودن (منظور Cyrsis 2 هست ) :دی.

آخرین ویرایش:
تا به امروز FPS ـی نبوده که از لحاظ :

1. داستان و نوع روایتش
  2. کرکتر اصلی و پرداخت بهش
  3. گیم پلی
  4. AI
  5. Draw Distance

بتونه همه رو با هم انقدر قشنگ مچ کنه ، یکسری المان های مطمئن واسه FPS بنویسه که مِن بعدش بین این سبک بازی ها باب بشه . ( کم اینکه بخش مولتی پلیرش انقدر قوی و محبوب کار بشه ، که تایم بازی کردنش رو لایو یه رکورد باشه طی این سال ها ) . تنها چیزی که شاید نمیشد به اون صورت ازش نام برد غیر از دورنماهای بازی بحث گرافیکی بود که 343 با شماره 4 ـم جایگاه این المان رو هم محکم میکنه تا دیگه حرفی نباشه .

دیروز نمایش هیلو 4 رو همگی دیدیم ، از نظر گرافیکی فوق العاده بود رسما ً ، مدلینگ ، رنگ بندی ، کیفیت بافت ها ، دورنماهای بازی ، طراحی هنری ، AA و در نهایت نورپردازی فوق العاده بازی در این سری یه پیشرفت بزرگ محصوب میشد و بین گیم های FPS هم خودش رو شدید بر سر زبون ها انداخت .

حالا هر کسی نظر شخصی داره قابل احترام ، ولی حقیقت رو نمیشه کتمان کرد .

خب هیلو هیچوقت مانورش روی گرافیک تکنیکی نبوده، درسته با بهترین‌های نسل فاصله داره ولی فوق‌العاده پیشرفت کرده تو مدلینگ و نورپردازیش.
اتفاقاً سری هیلو همیشه خدا مانورش رو مسائل تکنیکی بود ! بخصوص reach .

مثلاً تو reach کیفیت تکسچر ها فوق العادست با جرات میگم تو بین بازی های سند باکس بهترینه ، مدلینگ های باورنکردنی (همین الان به مدل emile یه نگاهی بنداز )، افکت ذرات دینامیک ، محیط های فوق العاده بزرگ + تعداد کارکتر زیاد (تو بعضی مراحل بالای 30 ) و زمانی این موراد جالب تر میشه که هوش مصنوعی باورنکردنی رو هم بهش اضافه کنیم ! بد نیست بدونید انجین بازی قابلیت اینو داره به صورت همزمان 30 تا 40 منبع نوری دینامیک رو رندر کنه طوری که تو reach حتی گلوله های اسلحه هم دینامیک بود و نورش رو زمین تاثیر میذاشت موردی که تو این نسل هنوز بی سابقه ـست .
من شخصاً فکر نکی کردم به خاطر پیشرفت نورپردازی و سایه زنی یسری افکت های ریچ رو تو H4 ببینیم ولی جالب اینجاست تمام حسن های ریچ در halo 4 هم وجود داره:
مثلاً افکت ذرات موقع انفجار و برخورد گلوله با بدن :
تو این عکس هم مشخصه در halo 4 مثل halo reach حتی تیرهای اسلحه ها دینامیک طراحی شدن :
تو این عکس به تکسچر سخره دقت کنید (گرچه کیفیت عکس خیلی پایین هست ):
جالب ترین نکته استفاده از سیستم نورپردازی GODRAY هست که الان حال دادن توضیح ندارم ولی تو این عکس به وضوح از این افکت استفاده کردن :
32248521898620744647.jpg
در کل مشکل سیری هیلو هیچ وقت گرافیک تکنیکش نبوده ، مشکل اساسی گرافیک هنری بازی بوده بخصوص ریچ که نتونست اون طور که باید شاید ملت تحت تاثیر قرار بده ! ولی تا اینجای کار h4 از لحاظ هنری هم در سطح خیلی بالایی قرار داره !

آخرین ویرایش:
خوب ما هم امشب تونستیم کنفرانس ماکرو رو به صورت کامل ببینیم .
کنفرانس رو به دو قسمت بازیها و سرگرمی های به غیر از بازی تقسیم میکنم تا نظز شخصیم رو بگم :

در قسمت بازیها Halo 4 عالی بود مثل همیشه ( حتی بهتر از همیشه ) , نمایش خیره کننده با گرافیک چشم نواز !

Forza horizon هم یه تریلر فوق العاده نشون داد درسته in game نبود ولی in game رو هم خارج از کنفرانس دادن بیرون و هایپ تر شدیم ...

Gears of war و Fable هم متاسفانه تریلر درست درمون ندادند بفهمین چیه؟ تو کنفرانس !!!!

Splinter که به طور کامل تر زد به ip به نظرم و اصلا شبیه به splinter cell نبود ( من که نا امید شدم ازش )

Tomb خیلی بیشتر از این انتظار داشتم ازش اما بازم به نظر میرسه از شماره های قبلیش خیلی بهتر شده هم گرافیک هم گیم پلی ...

Black ops 2 هم بد نبود ! جای بسی خشنودی است که حداقل مثل شماره های قبلی تکراری به نظر نمیرسید .

Resident Evil ؟؟؟؟ این چی بود ؟؟؟!!!!!!!!!!!!! دو دقیقه دیگه بیشتر تریلر ازش پخش میکردن رسما بالا اورده بودم . این دیگه اصلا اویل نبود ! یه بازی اکشن با فیزیک بسیار بسیار داغون ....... حالمو بهم زد .

اما سرگرمی های به غیر از بازی :

باید بگم ماکرو داره کاری میکنه که هر خانواده ی امریکایی ( حتی اونایی که اصلا اهل بازی نیستند ) این کنسول رو حداقل برای هر یک از نیاز ها شون شامل : Movie و Music و Sport و Live Broadcasting و Web browsing و ... تهیه کنند .
شما خودتون رو اگر یه فرد ساکن در امریکا در نظر بگیرین کاملا متوجه میشین که داشتن Xbox 360 کم کم داره واستون واجب میشه حتی اگه بازی هم نمیکنید !
چرا وقتی میتونین با خرید یه 360 + kinect و داشتن یه اکانت اینترنت پر سرعت ( که معمولا هر ساختمانی در امریکا از این گزینه بهره منده ... ) تقریبا تمامی نیازهایی که گفتم رو بر اورده کنید برین سراغ 1001 وسیله در کنار هم ؟؟؟!!!!
وقتی این سه وسیله رو داشته باشین چرا باید ماهانه بالای 40$ هزینه تلویزیون دیجیتال ( دارای چند صد شبکه ی پولی ) بدین تا بتونین فوتبال و بسکتبال و ورزش های دیگه رو از طریق این شبکه ها ببینین ؟
خوب کافیه فقط هزینه گلد Live رو بپردازین تا کلی شبکه پخش زنده ورزشی در اختیارتون بزاره ! کلی شبکه پخش فیلم و سریال و موزیک و موزیک ویدیو در اختیارتون بزاره ....
میتونین روی مبل خونه در حال خوردن بستنی با گفتن چندین کلمه با استفاده از سنسور کینکت و Internet Explore در اینترنت بدون در دست گرفتن موس و کیبورد گشت و گذار کنید و با گفتن چندین کلمه دیگه فیلم ببینید و به اشتراک بزارید .....
میتونین با تکنولوژی جدید Smart glass بین تلفن هوشمند و تبلت و 360 تون ارتباط بر قرار کنید و امکانات جالبی در اختیار داشته باشین ....
یا اینکه دسته جمعی با بازی زیبا و مفرح Dance central 3 به انجام حرکات موزون بپردازید .... یا اگه ورزشکار هستین تمرینات ورزشیتون رو با Kinect training در کنار مربی تون در منزل انجام بدین !
360 دیگه رسما یک کنسول بازی مطلق نیست بلکه داره به نیاز یه خانواده ی امریکایی تبدیل میشه !

اینا همه نظرات شخصیم بودند !
در کل کنفرانس امسال ماکرو شاید از نظر گیم فقط Halo و Forza درخشان بودند اما به نظرم در ادامه ی سیاست بازاریابی فوق العاده شون موفق تر از سالهای گذشته بودند !

ولی بازم به نظرم تند میرید:دی هیلو پرطرفدارترین Fps هست اما بهترین نیست! کلا من با واژه بهترین مشکل دارم! به این راحتی نمیشه که عصبی بشید ییهو بگید بهترین fps ـه آخه وقتی امثال دکتر فریمن هستن تو fps رو چه حسابی هیلو بهترین میشه؟:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or