نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
این نظر من بود دو صفحه قبل: http://forum.bazicenter.com/thread62664/page43/#post2034450

قضیه اینه که کاملا مشخصه یه عده منتظر همچین فرصتی بودن که دو نفر تعریف کنن، به قول معروف Heaven for haters :دی
ادامه بدید، مزاحمتون نمیشم>:d

منم همینو میخام بگم . کات سین ها فوق العاده بود ولی وقتی چیف در حالت اول شخص کنترلو بازیباز بدست میگیره گرافیکش خوب هست ولی بهترین گرافیک این نسل به هیچ وجه نیست . وگرنه من به خاطر همین کات سینش خوشم اومده از هیلو .

در کل اگه کاری کردم فکر کنی دارم ترول میکنم عذر میخام . همچین قصدی نداشتم .

من فقط نظرم رو گفتم ، ببخشید که نیومدیم هیلو رو از بُعد گرافیک تا اسمون هفتم ببریم بالا ! هر ادم عاقل و بالغی هم که تریلر HD هیلو رو نگاه کنه و با بقیه بازیهای نمایشگاه مقایسه کنه مسلما متوجه میشه هیلو بهترین نیست ، ولی همونطور که گفتم از همه لحاظ در بحث گرافیک پیشرفت کرده نسبت به نسخه های قبلی . حالا هر کسی من رو هیتر هیلو میدونه برام مهم نیست ! جالب اینه اون زمانی که ما هیلو بازی میکردیم اقایون اصن نمیدونستن هیلو چی هست !!

بقیه هم نظرشون رو گفتن، ببخشید که نیومدن با شما هماهنگ کنن نظرشون رو>:d< در کل بیخیال، تو خوبی>:d< دیگه تو این 4-5 ساله عادت داریم، چهره های ناشناخته ای هم نیستید اکثرا...

حداقل به اونایی که در مورد TLOU و GOW:A نظر دادن نگفتم هیتر ! یکم تو رفتارت تجدید نظر بکنی بد نیست ، عین بچه های 5 ساله ای .

خب هیلو هیچوقت مانورش روی گرافیک تکنیکی نبوده، درسته با بهترین‌های نسل فاصله داره
چهارتا از بهترین گرافیکها بازیهای FPS این نسل رو مشخص کنید اول، بعد بحث کنید سره بهتر بودن یا نبودنش.

آقا من رو ترور نکنید ، کلا نیستم قاطی این بحثا که در حال انجامه اما ، به عنوان یه هیلو فن و بقول نیما :
اون زمانی که ما هیلو بازی میکردیم -یه سری- آقایون اصن نمیدونستن هیلو چی هست...
و یا بهش میگفتن و هنوز هم میگن (!) هالو ، این هیلو 4 ـی که من دیدم ، از دو تا فاکتور تکنیکی و بصری در مجموع ، بهترین چیزی بود که دیدم تو نمایشگاه بین بازیهای کنسولی .
حالا شاید یکی دیگه با گرافیک TLoU بیشتر حال کرده ، یا بقیه بازیا که الحق والانصاف هر کدوم واسه خودشون یه غول تو گرافیک هستن ، اما این هم نظر من بود .
اصلا وقتی همچین گرافیکی رو دیدم ، جا خوردم که Oh My Fuc*ing God,is it really a Halo ؟
مانورش روی گرافیک تکنیکی نبوده
اتفاقا همیشه بوده :دی !

حداقل به اونایی که در مورد TLOU و GOW:A نظر دادن نگفتم هیتر ! یکم تو رفتارت تجدید نظر بکنی بد نیست ، عین بچه های 5 ساله ای .
نیازی نیست من به تو بگم هیتر، امتحانت رو تو این 5 ساله به خوبی پس دادی>:d< میخوای برم پست هات درباره هیلو 3 رو بیارم اینجا تا همه ببینن؟:-/
خیلی جالبه، کسایی هم که خودشون پایه گذار بچه بازی تو فروم بودن هم پستت رو لایک کردن:دی عجب دنیاییه8-|:دی

به جای جر و بحث یکی لینک دانلود و بزاره !!

تریلر کامل گیم پلی Halo 4 :

Stream - Gamersyde

HD 720P
این تریلر کاملشه که حجمش زیاده ! ولی کیفیتش عالیه .

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:46 PM ارسال شده بود ----------

نیازی نیست من به تو بگم هیتر، امتحانت رو تو این 5 ساله به خوبی پس دادی>:d< میخوای برم پست هات درباره هیلو 3 رو بیارم اینجا تا همه ببینن؟:-/
خیلی جالبه، کسایی هم که خودشون رو همیشه اینور اونور خالی کردن هم پست هات رو لایک میکنن:دی به هر حال اینم یه جور خالی کردنه دیگه:-/ :دی

حداقل مثل تو خوددرگیری نداشتم که برم برای جلب توجه کلوپ Halo Haters بزنم >:d< در ضمن هرجا بحث هیلو شده خودم گفتم بازی خوبی بوده مگر در جاهایی که بحث شوخی بوده ! میتونی بری کامنتهای من رو بیاری ! پیرمرد رو از فلان جای تنگ میترسونی :-/ در ضمن همون موقعی که تو نمیدونستی Xbox چیه من Combat Evolved رو تموم کرده بودم ! پس بهتره این لاف اومدنات رو برای یکی هم سن خودت انجام بدی !

به راستی که بعضی پست ها بسی مفرح و شاد می باشند.
اولا که Halo همیشه ادعای گرافیک تکنیکی رو داشته و توشم خوب عمل کرده. دوما همیشه از بهترین تکسچرها برخوردار بوده.و در زمانی نه چندان دور و در نسلی ما قبل از این نسل کزایی Halo یه بنچمارک گرافیکی بوده خوب حالا باز نیاین بگین Halo همیشه گرافیک داغونی داشته و از این جور حرفها اگر هم چنین ادعایی دارین قبل از اون ذکر کنید که شما از Halo ODST با این عنوان اشنا شدید تا قبول کنیم.

آخرین ویرایش:
اقا نمیخوام ارزش کار هیلو رو پایین بیارم ولی دیشب موقع کنفرانس MS این فرخ یه جوری در مورد گرافیکش جو سازی میکرد :دی که من فکر میکردم دارم نمایش هیلو 3 رو میبینم و اون داره هیلو 4 رو میبینه ! :دی الان که تریلر HD ش رو دیدم متوجه شدم فرخ تو فاز خودهایپ کنی قرار داشت :دی

در کل گرافیک هیلو 4 نسبت به Reach خیلی پیشرفت کرده هم تو مدلینگ هم افکت ها هم نورپردازی و ... ولی باید قبول کنین با بهترین گرافیک های این نسل فاصله زیادی داره . ولی از نمایش دیشبش خیلی خوشم اومد ، به نظرم عالی بود .

پ.ن : WD با فاصله بهترین گرافیک E3 هست ( البته باید ببینیم بازیهای Wii U چیکار میکنن )

در هر حال تو FPS روی کنسول بهترینه :d از این نظر هیچ شکی نیست
اما تو کل سبک ها من خودم قبول دارم بهترین نیست. (فاصله ش اما زیاد نیست اونجوری که تو داری میگی !)

در هر حال تو FPS روی کنسول بهترینه :d از این نظر شکی نیست :d
اما تو کل سبک ها من خودم قبول دارم بهترین نیست. (فاصله ش اما زیاد نیست اونجوری که تو داری میگی !)

از چه لحاظ بهترینه امیر ؟ از نظر گرافیک ؟

حداقل مثل تو خوددرگیری نداشتم که برم برای جلب توجه کلوپ Halo Haters بزنم >:d< در ضمن هرجا بحث هیلو شده خودم گفتم بازی خوبی بوده مگر در جاهایی که بحث شوخی بوده ! میتونی بری کامنتهای من رو بیاری ! پیرمرد رو از فلان جای تنگ میترسونی :-/
اون کلوب برای امثال تو زده شده، اتفاقا خوب شد گفتی، پیشنهاد میکنم همونجا تشریف ببرید و این تاپیک رو بیش از پیش خراب نکنید>:d<
یه بار نشد یکی از هیلو تعریف کنه و شماها بهش نپرید. تعریفش هم هرچقدر فضایی و غیر واقعی باشه به هر حال نظر خودشه، ولی ظاهرا تو این چند ساله به من ثابت شده کسی اینجا نباید از هیلو حرف بزنه، چون برای بعضی ها تشنج میاره! ازونور اونطرف از بازیهای دیگه هرچی تعریف های حماسی بود انجام شد، کسی هم چیزی نگفت.
یه کم بزرگ شید جای دوری نمیره...

از چه لحاظ بهترینه امیر ؟ از نظر گرافیک ؟

گرافیک
AI
شلوغی
گیم پلی
داستان
شخصیت پردازی !

هیچکدوم اینا تو هیچ بازیه FPS ی به این وسعت وجود نداره ! وقتی برای پیش زمینه داستانیش فقط 4 تا رمان مینویسن، مطمئنا با بازی هایی که همینجوری یه داستان دارن فرق اساسی داره
شلوغی و AI که کلا از اول رقیب نداشت تو سبکش
گیم پلی هم که باز چیزی بوده که همه سعی کردن از Halo Killer واسش استفاده کنن

گرافیک هم این شماره همه بخش هاش از تکسچر و نورپردازی تا Draw Distance بگیرد، همه تو یه بازیه FPS تکه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or