نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
دقیقا درسته :d کسی هم نمیگه بهترین گرافیکه یا CG ـه (مورد آخر رو هرکی گفته اشتباه کرده) ! بازی گرافیکش فقط خوبه و به شخصه هم نمیگم بهترینه
اینی که بگی سازنده دروغ میگه یا بازی رو به کل بکوبی مشکله
امیر من اصلاً یه چیز دیگه میگم ! گیرم اصلاً گرافیک h4 آشغال ، در پیت ، در حد نسل پیش . . . ! خوب ما با همین آشغال حال میکنیم و جوگیر میشیم ! مشکل بقیه چیه ؟ فرضاً منی که اعتقاد دارم از لحاظ تکنیکی halo reach هنوز جزو سه تا گرافیک برتر کنسولی هست و تنها مشکل رو مسائل هنری میدونم خوب مسلماً با دیدن یه همچین لوکیشن هایی کف خون قاطی میکنم !

یعنی الان این جوگیری ها در مورد انحصاری های سونی پیش نمیاد ؟ ما چیزی گفتیم ؟! از طرفی من خودم تو تاپیک هیلو هم گفتم باورم نمیشه تمام لوکیشن هایی که نشون دادن ingame باشه ولی دیگه خداییش کتمان نکنیم بگیم چنین چیزی فک برانداز نیست، بهتره بگیم عمراً ingame نیست :
73383259711194235765.jpg
65037513290164137383.jpg
56155477817177739336.jpg
86285170389521007260.jpg

آخرین ویرایش:
Xbox SmartGlass رو بچسبید که عجب چیزی بود
اگه رو فیفا و بازی ها مولتی مانند CoD بیاد
چه کارا که باهاش بکنن
من خودم امیدوارم رو FIFA 13 این سیستم باشه

من نمیدونم چرا همه دارن مقایسه میکنن !
حالا یه مقایسه کلی از دو کنفرانس مهم :
3 انحصاری شاخ از ماکرو: Forza - geow - halo 4
3 انحصاری شاخ از سونی : GOW - Last Of Us - beyond : two souls
5-6تا بازی انحصاری کینکت از جمله DC3 - FABLE
نمایشی از VITA - sMART gLAS
نمایش بازی های مولتی پلتفرم که هر دو خوب عمل کردن ولی سم فیشر رو نمیتونم انکار کنم که خیلی هیجان انگیز بود

فقط مشکل اینجاست که چون کنفرانس مایکرو اوله همه انتظارا بالاست و از طرفی کنفرانس هر دو 90 دقیقه است آب میبندن توش !

در کل امتیاز من از نظر اجرا و کیفیت کنفرانس :
MICROSOFT : 75
SONY : 70
یا برعکس چون هر دو زیاد خوب عمل نکردن

آخرین ویرایش:
این کنفرانس نسبت به پارسال درسته ضعیف بود اما عنوان های خوبی معرفی شد

من نمیدونم چرا همه دارن مقایسه میکنن !
حالا یه مقایسه کلی از دو کنفرانس مهم :
3 انحصاری شاخ از ماکرو: Forza - geow - halo 4
3 انحصاری شاخ از سونی : GOW - Last Of Us - beyond : two souls
5-6تا بازی انحصاری کینکت از جمله DC3 - FABLE
نمایش مسخره از VITA - sMART gLAS
داغید هنوز این سیستم رو درک نکردید
شاد باشید و از دعوا سر هیلو لذت ببرید

یه چیزی تو گلوم گیر کرده که باید بگم:-& :d
یکی از مشکلات اینجور سایتها اینه که مثلا من نمیدونم که کسی که دارم باهاش حرف میزنم با جوابشو میدم،چند سالشه.(یا درک و شعورش چقدره).تر و خشک،قاطیه.نمونش تو یه تاپیک یارو نوشته بود دسته wii u کجاش شبیه دسته ایکس باکسه.بعد من جوابشو دادم.بعد شدم فن بی کله ی ایکس باکس.اون هم کلی لایک گرفت.
از همون وقت تصمیم گرفت با جون و دل واسه سایت مایه نزارم و خورم رو بزنم به خ.....
به شماها هم که فکر میکنید طرف داره چرند میگه،همین توصیه رو میکنم.
خواهی نشوی رسوا ....همرنگ جماعت شو

جهت ارامش روحی و روانی بعضی از کار بر های بازی خوب همچی دان اصلا PRO و از همه بیشتر بلد چندی از پاسخ های عموم رو در مورد Halo 4 می نویسیم تا شاید مر حمی باشد ببخشییید تا شاید کمکی باشد به زحمات فراوانشان در این راستا (در کودوک راستا رو خودتون تشخیص بدین)

Surprised at how good this looked!

Insane looking!, love it.

Just Stunning!!

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: relative alt2, bgcolor: #DFDFDF"]game?CG? what was that? AVATAR?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

امسال اصلا E3 نداشتیم بهتر بود تا با این کیفیکت برگزار بشه اینا رو هم توی GC میتونستن نشون بدن:-&
من که دیگه داره از این نسل حالم بهم میخوره اخه چند سال باید تحملش کنیم:(
حالا باید دید امشب نینتندو چکار میکنه خدا کنه از جفت این دوتا قویتر باشه که زودتر بزنن تو کار نسل بعد که یموقع عقب نمونن!!

من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم و به نظرم اگه همین حور پیش بره هیلو4 بهترین گرافیک رو بین بازی های fps امسال داره ولی دوستان جدا the last of us و beyond رو دیدن به این میگن بهترین گرافیک؟؟؟؟؟:d

همون Black Ops 2 بالاتره ! زیاد به خودت سخت نگیر

کلا دیشب همه کور بودن که نفهمیدن کاملا معمولیه و In-game نیست (از جمله این جوگیر ها میشه به Game Informer، Game Spot و تمام کسایی که تو Neogaf هستن اشاره کرد)
و البته از دید من برعکسه ! ظاهرا شما جوگیر بودی که چیزی ندیدی

این یه جمله هم تکلیف کسی که پست میده رو مشخص میکنه. دیگه بالاخره بعده این همه سال معنی این چیزای رو میفهمیم

===============
در ضمن Gamersyde تصاویرش رو از این تریلر کپچر کرده که الآن گذاشته :

www.gamersyde.com/news_e3_halo_4_gameplay-12924_en.html

دیگه بحثی در مورد ingame بودن و عکس های دروغ (از دیده دوستانه با منطق بالا) نمیمونه
ژورنالیستهای Game Informer، Game Spot بیشتر میفهمن یا کارشناسهای بازیسنتر؟ گرفتی مارو
i7687_00.png
.

ژورنالیستهای Game Informer، Game Spot بیشتر میفهمن یا کارشناسهای بازیسنتر؟ گرفتی مارو
i7687_00.png
.

معلومه کارشناسان بازی سنتر

حرف هایی می زنی ها

شعار Nike با تصرف و تلخیص:

If you are in bazicenter, you know everything

بابا یه گندی سونی زد انقدر به این و اون نچسبونیدش همه مثل سونی نیستن :)

زیر پست من reply نزنی شب خوابت نمی بره نه ?:))

خوشحال می شم عقده های ملت رو خالی می کنم بالاخره فشار زیاده رو ملت باید عقده ها خالی شه

آقا تعریف نکنید
yahoo_6.gif
تعریف از هیلو خواب و خوراک رو از یه عده میگیره، به فکر مردم باشین بگذارید زندگیشون رو بکنن
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

اینم رندر های دشمن های جدید که ظاهرا اسمشون Promothean هستش (اینا Organic نیستن البته)
http://up.vatandownload.com/images/omyqnen5yfkij8xyr0u0.png
http://up.vatandownload.com/images/nt8l9arz26waj7vo34ea.png
http://up.vatandownload.com/images/8gkrhueeviltf5kbvjx.png

آخرین ویرایش:
البته علما می گن ترولرهایی كه نظرشون رو به عنوان فكت قالب می كنن و تو تاپيك كنفرانس مايكروسافت میان بحث VS با كنفرانس سونی راه میندازن بيشتر از همه حاليشونه...

حالا چه گیری دادید به گرافیک، همون چند دقیقه گیم پلی که نشون دادن مشخص بود اتمسفر بازی فوق العاده عالیه. اصلا لحظه ای که با دشمن های جدید روبرو میشیم بی نظیر بود. به نظر من، فلان بازی معروف که تقریبا تو همین سبکه باید بره جلو بوق بزنه ;;) :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or