نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
برادر حسین این گیم ـه !
ترلر ـش هم موجوده !
سونی فنا رو هنوز نشناختی ؟!
سونی فن و مایکرو فن فرقی ندارن دوتاشون جوگیرن.اصولا فن جماعت جوگیره.ولی از همه جوگیرتر خودمم که از روی عکسها قضاوت کردم.اصلا میرم دان میکنم ببینم چیه این هیلو.لامصب اینترنتمون دائم قطع میشه نمیشه دان کرد

جالبه یه ایراد کوچیک که بازی میگیری ( ایراد هم نه ها ، فقط بگی فلان بازی بهترین گرافیک جهان نیست ) میشی سونی فن !
معنی فن بودم رو هم فهمیدیم ...
مشکل شما1.فن سونی بودن2.اصلا نمیدونی هیلو چیه.
همون که شما میدونی واسه کل جماعت گیمر ها کافیه !

آخرین ویرایش:
مشکل شما1.فن سونی بودن2.اصلا نمیدونی هیلو چیه.

رفيق ! هيچكي فن سوني نيست. برخي گرفيك بازي رو با cg مقايسه كردن كه مضحكه همچين ادعايي. ربطي به شناخت هيلو هم نداره! ادم چش داره مغز هم داره!

عجب تعریف های وحشتناکی میکنن تو Neogaf از هیلو 4:دی فکر نمیکردم انقدر کفشون ببره.

این قسمت اولش واقعا زیبا بود، بسیار بسیار اپیک:
2820772-gallery.png

2820766-gallery.png
اینم ببینید، از بخش Spartan Ops و مولتی پلیره.

بهترین بخش کنفرانس همین بود، به نظرم باید میگذاشتن آخر نشون میدادن، نه اول.

من خودم هنوز تریلرشو ندیدم و فقط عکسهاشو از تاپیک halo دیدم.اونجا هم برام سوال شده بود که این عسکها ingame هست یا نه!!!ولی همه دوستان گفتن ingame هست.بالاخره حرف کیو میشه باور کرد.دوتا قضیه هست
1)با توجه به عکسها میشه گفت اگه ingame باشه بهترین گرافیک کل نسل میتونه باشه
2)اگرم ingame نباشه جوگیر شدن
:d

از کی تا حالا یارو میاد بازی میکنه و داره گیم پلی رو نشون میده و Ingame حساب نمیشه؟ :|
===
گیم پلی فرتزا هم خیلی بهتر از NFS بود. از نظر طبیعی بودن

رفيق ! هيچكي فن سوني نيست. برخي گرفيك بازي رو با cg مقايسه كردن كه مضحكه همچين ادعايي. ربطي به شناخت هيلو هم نداره! ادم چش داره مغز هم داره!

همون Black Ops 2 بالاتره ! زیاد به خودت سخت نگیر

کلا دیشب همه کور بودن که نفهمیدن کاملا معمولیه و In-game نیست (از جمله این جوگیر ها میشه به Game Informer، Game Spot و تمام کسایی که تو Neogaf هستن اشاره کرد)
و البته از دید من برعکسه ! ظاهرا شما جوگیر بودی که چیزی ندیدی
در ضمن من خودم اکسباکس دارم و مدتهاس دست به پلی 3 نزدم.
این یه جمله هم تکلیف کسی که پست میده رو مشخص میکنه. دیگه بالاخره بعده این همه سال معنی این چیزای رو میفهمیم

===============
در ضمن Gamersyde تصاویرش رو از این تریلر کپچر کرده که الآن گذاشته :

www.gamersyde.com/news_e3_halo_4_gameplay-12924_en.html

دیگه بحثی در مورد ingame بودن و عکس های دروغ (از دیده دوستانه با منطق بالا) نمیمونه

آخرین ویرایش:
بابا تو رو خدا بس كنيد. اينقدر بعضيا گفتن هيلو گيرافيكش اينطور بود و انطور من گفتم گور باباي حجم اينترنت رفتم تريلر فول اچديشو دانلود كردم هر چي سعي كردم بفهمم اين كجاش بهترين گرافيك كنسول يا حتي اكسباكسو داره نفهميدم. هيچ كدوم از وبسايتاي خارجي هم همچين ادعايي نكردن. كلي بازي بود او همين e3 كه گرفيكشون اين هيلو رو ميخورد.
حالا تو خودتو زیاد ناراحت نکن ما 360 فن ها کلاً جو گیریم مثلاً اینو میبینم :
53727219066565970908.jpg
فک میکنیم داریم Avatar نگاه میکنیم ;;)

عزيز راحت باش . شما فكر كن همون cg ايه!!! كلا بهترين گرافيك اين نسل رو هيلو ٤ داشت! نه از ما چيزي كم ميشه نه زياد. واقعيت رو هم كسي هرگز از زبون فنبوي ها نشنيده و نخواهد شنيد. يه مدت ديگه وبسايت هاي مختلف و معتبر بهترين ها رو از جمله بهترين گرافيك رو انتخاب ميكنن ميبينيم بهترين گرافيك هيلو هم هست يا نه!!!!!

حالا تو خودتو زیاد ناراحت نکن ما 360 فن ها کلاً جو گیریم مثلاً اینو میبینم :
53727219066565970908.jpg
فک میکنیم داریم Avatar نگاه میکنیم ;;)

اینترنت ما فعلا پا نمیده برای دانلود.من فقط یه سوال داشتم.مطمئنی این عکس pre render نیست؟

آقا تعریف نکنید>:d< تعریف از هیلو خواب و خوراک رو از یه عده میگیره، به فکر مردم باشین بگذارید زندگیشون رو بکنن:| :دی

اینم رندر های دشمن های جدید که ظاهرا اسمشون Promothean هستش (اینا Organic نیستن البته)
http://up.vatandownload.com/images/omyqnen5yfkij8xyr0u0.png
http://up.vatandownload.com/images/nt8l9arz26waj7vo34ea.png
http://up.vatandownload.com/images/8gkrhueeviltf5kbvjx.png

عزيز راحت باش . شما فكر كن همون cg ايه!!! كلا بهترين گرافيك اين نسل رو هيلو ٤ داشت! نه از ما چيزي كم ميشه نه زياد. واقعيت رو هم كسي هرگز از زبون فنبوي ها نشنيده و نخواهد شنيد. يه مدت ديگه وبسايت هاي مختلف و معتبر بهترين ها رو از جمله بهترين گرافيك رو انتخاب ميكنن ميبينيم بهترين گرافيك هيلو هم هست يا نه!!!!!
بله که رو کنسول بهترین ـه !
والا رو PC که .....
شما هیت رو بـ ورز ....

85987796067567557915.jpg

پ.ن:نورپردازی ـش از هرجهت تو حلقم !:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or