نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
من آخر نفهمیدم چرا اصلن اسم کنفرانس Microsoft Press Conference هست؟ چرا Kinect Press Conference نیست؟ :دی؟
به من فقط هیلو 4 اش یه کم جو داد، اونم فکر نمیکردم اینقدر پیش رفت باشه.
SCBL اش که رسمن گند زد رفت، تغییر صدا، تغییر زمان بازی، تغییر چهره ی سم، گیم پلی که با اون مدل SCC قابل قبول بود اینجا ولی . . .
RE6 که خیلی باحال بود =)).
TR هم خوب بود ولی یه جورائی منو همش یاد Uncharted مینداخت که کارگردان Lost مثلن ساختتش :دی، بعدم این توم خیلی آه و اوه میکنه :|.
دیگه چی نشون دادن تو کنفرانس یادم نیست؟ :دی؟
برام خیلی جالب بود که نصف کنفرانسشون بیشتر شبیه پیش کنفرانس بود، همش تریلر های CG نشون دادن، فکر میکنم هیلو هم میخواستن همین کارو بکنند دیگه روشون نشده :دی.
خلاصه که هر روز بدتر از دیروز، خیلی وقته کلن من دیگه هایپ نمیشم، یعنی حداقل یه نمایش از AW2 بود شاید. Ryse هم فکر میکنم یه چیزی بود برای قشنگی خواستن نشون بدن یه چی تو مایه های Agent برای SOny . . .
کم کم دارم به این نتیجه میرسم، نینتندو هر گ* بخوره فرداش مایکروسافت و قاعدتن سونی میان از روش یه اسکی میرن :|.
این نمایش تبلت ها و... نه تنها خسته کننده بود. بلکه تنها بخشی بود که بدون هیچ لگی تماشا کردم متاسفانه!

من آخر نفهمیدم چرا اصلن اسم کنفرانس Microsoft Press Conference هست؟ چرا Kinect Press Conference نیست؟ :دی؟
به من فقط هیلو 4 اش یه کم جو داد، اونم فکر نمیکردم اینقدر پیش رفت باشه.
SCBL اش که رسمن گند زد رفت، تغییر صدا، تغییر زمان بازی، تغییر چهره ی سم، گیم پلی که با اون مدل SCC قابل قبول بود اینجا ولی . . .
RE6 که خیلی باحال بود =)).
TR هم خوب بود ولی یه جورائی منو همش یاد Uncharted مینداخت که کارگردان Lost مثلن ساختتش :دی، بعدم این توم خیلی آه و اوه میکنه :|.
دیگه چی نشون دادن تو کنفرانس یادم نیست؟ :دی؟
برام خیلی جالب بود که نصف کنفرانسشون بیشتر شبیه پیش کنفرانس بود، همش تریلر های CG نشون دادن، فکر میکنم هیلو هم میخواستن همین کارو بکنند دیگه روشون نشده :دی.
خلاصه که هر روز بدتر از دیروز، خیلی وقته کلن من دیگه هایپ نمیشم، یعنی حداقل یه نمایش از AW2 بود شاید. Ryse هم فکر میکنم یه چیزی بود برای قشنگی خواستن نشون بدن یه چی تو مایه های Agent برای SOny . . .
کم کم دارم به این نتیجه میرسم، نینتندو هر گ* بخوره فرداش مایکروسافت و قاعدتن سونی میان از روش یه اسکی میرن :|.
این نمایش تبلت ها و... نه تنها خسته کننده بود. بلکه تنها بخشی بود که بدون هیچ لگی تماشا کردم متاسفانه!
یعنی همین دو جمله قشنگ خیلی چیزا رو ثابت میکنه.

یادش بخیر اون زمان که TR تو این سبک سروری میکرد، انچارتد کجا بود که الان TR رو متهم به تقلید از انچارتد میکنید!!!! L0L
از کی تاحالا اسم لارا کرافت شده توم!!!=))

بابا تو رو خدا بس كنيد. اينقدر بعضيا گفتن هيلو گيرافيكش اينطور بود و انطور من گفتم گور باباي حجم اينترنت رفتم تريلر فول اچديشو دانلود كردم هر چي سعي كردم بفهمم اين كجاش بهترين گرافيك كنسول يا حتي اكسباكسو داره نفهميدم. هيچ كدوم از وبسايتاي خارجي هم همچين ادعايي نكردن. كلي بازي بود او همين e3 كه گرفيكشون اين هيلو رو ميخورد.

اینم شد جریان اون اژدهای خفته که هی به پلی 3 میگفتن 360 فنا . الان ماکرو هی گند میزنه هی اینا میگن تمرکزشون رو نسل بعده :)) 2 سال بعد گیرز 12 رو 360 میاد باز اینا میگن تمرکزشون رو نسل بعده .
الان خیلی دوس دارم ببینم یه نفر داره چیکار میکنه ؟ در حالی که یه استامینوفن و یه لیوان آب دستشه هی داره این جمله رو با خودش تکرار میکنه : تمرکزشون رو نسل بعده , تمرکزشون رو نسل بعده ... :دی
اگه اون یه نفر رو میخاین بدونین پ.خ بدین :دی

آخرین ویرایش:
بابا تو رو خدا بس كنيد. اينقدر بعضيا گفتن هيلو گيرافيكش اينطور بود و انطور من گفتم گور باباي حجم اينترنت رفتم تريلر فول اچديشو دانلود كردم هر چي سعي كردم بفهمم اين كجاش بهترين گرافيك كنسول يا حتي اكسباكسو داره نفهميدم. هيچ كدوم از وبسايتاي خارجي هم همچين ادعايي نكردن. كلي بازي بود او همين e3 كه گرفيكشون اين هيلو رو ميخورد.

باور کن میخواستم بیام همین رو بگم ، ولی از دست این فن ها جرات نکردم...

والا گرافیک بازی black ops هم از این هیلو بهتر بود. اصلا اون قسمتی که گیمپلی اش رو نشون دادن یه محیط بسته بود که حتی تو همون محیط بسته هم به جز اسلحه چف و اون دشمنا دیگه چیزی نداشت تو صحنه و خیلی خلوت بود. بر عکس همون بلک اپس و مدال افتخار و کرایسیس 3 کلی اتفاق به صورت همزمان تو صحنه میافتاد و مجیط هاشون وسیع بود و پر از جزییات و اجسام مختلف. کلا هیچ وقت نفهمیدم فن بودن چه حالی داره که ادم هیلو رو باید با CG مقایسه کنه!!!!!!!:-o:-o:-o

سونی فنا مایکروسافت اصلا در حد سونی نیست !
اوکی ؟ برید همون TLOF ,.... رو بازی کنین و بکشین بیرون از هیلو و گرز !
والا

والا گرافیک بازی black ops هم از این هیلو بهتر بود. اصلا اون قسمتی که گیمپلی اش رو نشون دادن یه محیط بسته بود که حتی تو همون محیط بسته هم به جز اسلحه چف و اون دشمنا دیگه چیزی نداشت تو صحنه و خیلی خلوت بود. بر عکس همون بلک اپس و مدال افتخار و کرایسیس 3 کلی اتفاق به صورت همزمان تو صحنه میافتاد و مجیط هاشون وسیع بود و پر از جزییات و اجسام مختلف. کلا هیچ وقت نفهمیدم فن بودن چه حالی داره که ادم هیلو رو باید با CG مقایسه کنه!!!!!!!:-o:-o:-o

من خودم هنوز تریلرشو ندیدم و فقط عکسهاشو از تاپیک halo دیدم.اونجا هم برام سوال شده بود که این عسکها ingame هست یا نه!!!ولی همه دوستان گفتن ingame هست.بالاخره حرف کیو میشه باور کرد.دوتا قضیه هست
1)با توجه به عکسها میشه گفت اگه ingame باشه بهترین گرافیک کل نسل میتونه باشه
2)اگرم ingame نباشه جوگیر شدن
:d

بچه ها جمع کنین و کوچ کنیم به تاپیک کنفرانس سونی!:d

من خودم هنوز تریلرشو ندیدم و فقط عکسهاشو از تاپیک halo دیدم.اونجا هم برام سوال شده بود که این عسکها ingame هست یا نه!!!ولی همه دوستان گفتن ingame هست.بالاخره حرف کیو میشه باور کرد.دوتا قضیه هست
1)با توجه به عکسها میشه گفت اگه ingame باشه بهترین گرافیک کل نسل میتونه باشه
2)اگرم ingame نباشه جوگیر شدن
:d
برادر حسین این گیم ـه !
ترلر ـش هم موجوده !
سونی فنا رو هنوز نشناختی ؟!

اره منم اول عکسا رو دیدم ولی خوب با توجه به اینکه هیچ بازی رو نمیشه از عکسایی که توسط خود کمپانی تولید کننده بازی ارزیابی کرد تریلر گیم پلی فول اچدی رو دانلود کردم که اصلا چیز خاصی نبود. فقط میشه گفت بین تمامی هیلو هایی که تا الان منتشر شه بهترین گرافیک رو داره همین. در ضمن من خودم اکسباکس دارم و مدتهاس دست به پلی 3 نزدم.
The only thing you need is a little common sense!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or