نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
ولی این Xbox Smart Glass خیلی عالی بود. حتی رو یه اندروید میتونی همه خیلی کارا بکنی. خیلی عالی بود کی میشه ازش استفاده کرد؟

بعید میدونم سال دیگه هم کنسول جدیدی معرفی بشه !!!

امسال که 360 معرفی نکرد، PS3 هم بعید میدونم اینکار را بکنه !!!

به هر حال پرچم این نسل هنوز تا 2-3 سال دیگه بالاست :دی

Via Atari 2600

Review: Microsoft's E3 2012 Xbox 360 Conference
Overall, this was a good, solid late-console-cycle set of announcements and updates from Microsoft, a confident green-hued pronouncement of ambitious technological experimentation and bombastic big-budget franchises that we love. Missing was anything that might be confused for genuinely blockbuster new IP or, of course, even a sniff of Xbox 720.

آقا این halo عجب گرافیکی داره!

یه سری عکس با کیفیت gamersyde گذاشته من هی دارم با خودم کل انجار میرم تا باور کنم CG نیستن!:دی خیلی خفنه! خدا وکیلی هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری Halo منو هایپ کنه! الان انگار FFVII remake دیدم!:دی

این بیشرفا ابر رو دارن با چه تکنیکی رندر میکنن که اینجوری هم طبیعی هست هم حجم داره؟ انصافی سونی و ND باید خودشون رو جر بدن تا رو دست Halo 4 بلند شن!

بعید میدونم سال دیگه هم کنسول جدیدی معرفی بشه !!!

امسال که 360 معرفی نکرد، PS3 هم بعید میدونم اینکار را بکنه !!!

به هر حال پرچم این نسل هنوز تا 2-3 سال دیگه بالاست :دی

Via Atari 2600

2 .3 سال ..... محاله .... همین الانش بچه میگن نمیتونه درست اساسین 3 و کراسیس 3 رو اجرا کنه !!!!

2 .3 سال یه نسله واسه خودش |-)

یه سری عکس با کیفیت gamersyde گذاشته من هی دارم با خودم کل انجار میرم تا باور کنم CG نیستن!:دی خیلی خفنه! خدا وکیلی هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری Halo منو هایپ کنه! الان انگار FFVII remake دیدم!:دی

این بیشرفا ابر رو دارن با چه تکنیکی رندر میکنن که اینجوری هم طبیعی هست هم حجم داره؟ انصافی سونی و ND باید خودشون رو جر بدن تا رو دست Halo 4 بلند شن!
lol
زیاد جو گیر شدی شما کنترل کن خودتو

باید قبول کرد کنفرانس حداقل برای ما گیمر‌های یه خورده حرفه‌ای تر خوب نبود. مایکروسافت دست گذاشته بود روی محبوب‌ترین اسم‌های دنیای سرگرمی آمریکا (هیلو و COD و South Park و مسابقات NFL و NHL و همکاری با Nike و ...) که خب شدیدا به نفعش هستش تو برنامه2های مارکتینگ و بازار آمریکای شمالی و از همین الان فروش خوبش تا یک سال آینده تو این بازار تضمین شدست، اما خب باید بیشتر هوای کور گیمر‌هارو داشته باشه. کنفرانس مایکروسافت یعنی دوستان X360 آخرای راهشه و هرچی قرار بود روی این کنسول ببینید رو تو هیلو4 می‌بینید، پس این یکسال باقی مونده تا معرفی کنسول بعدیمون رو هیلو4 بازی کنید و از سایر امکانات آنلاین و مولتی مدیای این کنسول(که خب واقعا بی رقیب هستش تو این زمینه) لذت ببرید.

یعنی جوری برنامه ریزی شده بود برای این کنفرانس که یه خانواده‌ی خوشبخت 4 نفره بشینن دور همدیگه و از رقص و موزیک و این امکانات انلاین جدید لذت ببرنف در کنارش اون پسر بزرگ خانواده که گیمر حرفه‌ای هست از نمایش‌های سایر بازی ها مثل هیلو و گیرز و Forza و COD لذت ببره. در واقع سه ساله مایکروسافت داره همین برنامه رو تو E3 اجرا میکنه.

یه جورایی شعار مایکروسافت تو E3 شده این تو این چند سال اخیر : نقاط قوتت نسبت به رقبا(لایو، کینکت، امکانات آنلاین) رو پیدا کن و تا میتونی روش مانور بده و نقاط ضعفت(کمبود IP انحصاری جدید) رو فعلا فراموش کن.

یه 3-4 ساعت دیگه میبینیم کدوم بازی جر میخوره;)

انصافی سونی و ND باید خودشون رو جر بدن تا رو دست Halo 4 بلند شن!
Not only ناتی گاد با TLOU رو دستش بلند میشن ، But Also سانتا مونیکا هم با GOW این کار رو انجام میده :hug: Just Wait...
این جمله بندی کلا کپی رایتش مال کیوان لاوینه :دی

انصافا از شما همچین جمله فوق فن بویانه ای خیییییییییلی بعید بود.حداقل میزاشتی ND (یاداوری: این شرکت بازیش دو سال پشت سر هم گوتی گرافیک شد) بازیشو نشون میداد بعد یه مقایسه میزدید :d

ولی جدا سعی کنید حدافل تو گرافیگ کمتر پای مقایسه رو با بازی های سونی وسط بکشید چون امتحانشونو قبلا پس دادن;)

حالا خوبه ماکانِ سونی نشان این حرفو زده وگرنه چه خونریزی به پا میکردین:دی

ای خدا من امثال سرعتم کم بود نتونستم لایو ببینم، کسی لینک دانلود اچ دی داره؟

سورپرایز نداشت ( کلا الان چند ساله هیچ کنفرانسی هیچ سورپرایز خاصی نداره ) ولی همه بازیهایی که نمایش داده شد ، از Halo بگیر تا BO II عالی بودند ، از همه بهتر همه بنظر من Tomb Raider ... ، محشر بود واقعا .

توم ریدر آشغال بود
هیلو 4 گرافیکش شبیه CG
رادیو جوان برنامه وارونه است؟
من زیادی عرق خوردم؟
هوی... !!! با شمام. توجه کنید به من!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or