نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
آقایون الکی برای RE6 جوسازی نکنید از هر لحاظ عالی بود چه گرافیک چه گیم پلی و چه جلوه ویژه های ویژه هر کس حال نمی کنه بازیش اومد نخره انتظار رزیدنت 10سال پیشو دارین؟؟

microsoft با نمایش این بازی ها سعی کرد که کنفرانسو خوب نشون بده ولی الان بهترین موقع برای sony هست که e۳ رو با سوپرایز های بزرگ مثل بازی جدید دیوید کیج رو بزاره رو سرش .حالا باید تا فردا عصر صبر کنیم
من خودم انتضارم از micro خیلی بیشتر بود

یه نکته ی رو میشه برداشت کرد:
نداشتن تعداد زیادی بازی انحصاری و چیزهای دیگه نشون میده تمام استودیوهای 1st Party ماکروسافت که در این نمایش حظور نداشتن روی لانچ تایتل های نسل بعد تمرکز دارن.

نکته بعدی اینکه از روی کامنتها این ترد میشه فهمید شعاع دید 90% از گیمرهای ایرانی توی بازی انحصاری خلاصه میشه و هر قابلیت و چیزی که نشه بصورت دزدی ازش استفاده کرد "اشغال" ـه براشون.

پ.ن. بلوری پلیر بودن کنسول خیلی چیز خوبیه، واجبه کلاً ولی اگر بتونیم 20 تا شبکه درجه یک کابلی پولی رو مجانی ببینیم روی کنسولمون خیلی بده. اشغاله.

محض اطلاع ناتي داگ گواريولا پلي فوني ديجيتال هم دارن براي نسل بعد سوني بازي ميسازن ولي سوني بازم ip جديد واسه ps3 ميسازه
درضمن ما همه ميدونيم كه چقدر شما از اين قابليتهاي جديد كينكت استفاده ميكنيد و چقدر از اين قابليتهاي جديد كينكت و ايكس 360 خرسند هستي

Fu*king Epic Fail !!!!!!!:|

يعني كلا مرامشون رو عشق هست !

هيلو خداييش قشنگ بود و گرافيكش از اون حالت كارتوني مانند در اومده و تازه داره ميشه چيزي كه من خوشم مياد !!

تام ريدر هم هيچي نگم بهتره لامصب جيغ ميزد در حد ارگ*سم !!!:| اينو جلو يكي بازي كني فكر ميكنه داري از اون استكباري ها نيگا ميكني !! راستي ميدونستيد لارا خواهر ناتان هست ؟؟:d

cod هم كه قربونش برم ديگه فاتحش خونده شد !! كجايي اينفينيتي !!! :((

رزدينت اويل ايز ريدمان ترين شو در كل هيستوري نمايشگاه اي تيري !!!!!!

اسپلينتر سل خوب بود يعني من خوشم اومد !!:d

در كل ماكروسافت اين چند ساله فقط داره از يه فرمول براي اين نمايشگاه استفاده ميكنه :

هيلو x + گرز x + مشتي بچه مچه در صورت نبود اشر يا كينگ اف د پاپ بيبر + فناوري هاي جديد براي سفارش پيتزا توسط كينكت و سفارش سه كيلو سبزي خوردن از مش رضاي سركوچه !! = تركوندن كنفرانس و لالاي لاي لاي
دمت گرم این حرفت رو قشنگ اومدی.
معلوم نیست اصلا این کنسوله ؟
رسیوره؟
پخش کننده صوتی تصویری؟
body fitnesهست؟
گیرنده فرمانهای صوتیه؟

دیگه وقتی Rare نیومد همون Kinect Sports 3 رو تایید کنه معلومه همشون کوچ کردن سمت نسل بعد، Ryse هم رفت واسه نسل بعد (اگه کنسل نشه :دی) ولی خب اینا که اینجوری واسه نسل بعد تمرکز کردن کاش 10 دقیقه آخر رو یه معرفی اجمالی واسه کنسول بعدی میکردن، اینجوری جذابیت کنفرانس بالاتر میرفت :دی
تا الان 50 بار گفتم فک کنم. Halo 4 یعنی بسته شدن پرونده Xbox360 برای ماکروسافت. اینها فقط دارن آب میبندن روی این نسل تا 2013 برسه.

آقایون الکی برای RE6 جوسازی نکنید از هر لحاظ عالی بود چه گرافیک چه گیم پلی و چه جلوه ویژه های ویژه هر کس حال نمی کنه بازیش اومد نخره انتظار رزیدنت 10سال پیشو دارین؟؟
دوست عزیز من به نظر شما احترام میزارم ولی مطمن باش که بایه بازیه اکشن تمام طرف خواهیم بود و این قضیه رو میشه تو evil قبلی دید .
واقعا evil racon city مضخرف ترین سری های اویل بود که ولی چون فن بوی اویل هستم بازیرو تا اخر انجام دادم

شاید اگر سه بازی GEARS و SC و BO2 قبلا معرفی نمیشدن میشد کنفرانس رو قابل قبول توصیف کرد ولی هر جور حساب کنی معرفی یک سری امکانت مسخره اونم وسط یک کنفرانس به این مهمی اصلا جالب نیست..

تا الان 50 بار گفتم فک کنم. Halo 4 یعنی بسته شدن پرونده Xbox360 برای ماکروسافت. اینها فقط دارن آب میبندن روی این نسل تا 2013 برسه.

نخير ديگه چشم ها را بايد شست ------ ماكروسافت كنسول جديد معرفي خواهد كرد در اين e3 !!!!:)

;;);));));));));))

از یه طرفم فریدون راست میگه. مایکرو نمیتونه نزدیک نسل بعد الکی ip جدید بده. اگه یکم روش فکر بشه باد حق داد.. حالا سون رو کار ندارم اون دست و دل بازه ولی مایکرو نمی تونه مثل سونی باشه

نخير ديگه چشم ها را بايد شست ------ ماكروسافت كنسول جديد معرفي خواهد كرد در اين e3 !!!!:)

;;);));));));));))
واسه ما اب نداشت ولی واسه شما و امثال شما حسابی نون داشت این کنفرانس. باعث شد خودتون رو حسابی خالی کنید تا یه وقت کارتون به روان پزشک نکشه.

دمت گرم این حرفت رو قشنگ اومدی.
معلوم نیست اصلا این کنسوله ؟
رسیوره؟
پخش کننده صوتی تصویری؟
body fitnesهست؟
گیرنده فرمانهای صوتیه؟

چه اشکالی داره که یه کنسول همه ی این ها هم باشه ؟ :-/
به نظر من که کنفرانس قابل پیش بینی بود ، من فقط انتظار نسل بعد رو داشتم که خُب معلوم شُد انتظارم بیهوده بوده ، از باقی جهات کنفرانس همونی بود که فکرش رو میکردم ، هیلو و TR خوب بود ، انتظار هم نداشتم آخر نسل بیاد یه IP خفن و پُر هزینه درست کنه ، مسلما الان تمرکزشون روی نسل بعده.
IP ـه در پیت و داغون هم بخواد درست کنه که فایده نداره !
انتظار شُما توی سالهای آخر این نسل از نمایشگاه E3 زیاد بوده.

من کنفرانس رو زنده تماشا کردم بجزء Gears و Splinter بقیه همه خواب آور بود:(منه بدبخت چقدر منتظر شدم یه نفر بیاد AW2 رو معرفی کنه آخرم با یه ضد حاله اساسی روبرو شدم:(

Fu*king Epic Fail !!!!!!!:|

يعني كلا مرامشون رو عشق هست !

هيلو خداييش قشنگ بود و گرافيكش از اون حالت كارتوني مانند در اومده و تازه داره ميشه چيزي كه من خوشم مياد !!

تام ريدر هم هيچي نگم بهتره لامصب جيغ ميزد در حد ارگ*سم !!!:| اينو جلو يكي بازي كني فكر ميكنه داري از اون استكباري ها نيگا ميكني !! راستي ميدونستيد لارا خواهر ناتان هست ؟؟:d

cod هم كه قربونش برم ديگه فاتحش خونده شد !! كجايي اينفينيتي !!! :((

رزدينت اويل ايز ريدمان ترين شو در كل هيستوري نمايشگاه اي تيري !!!!!!

اسپلينتر سل خوب بود يعني من خوشم اومد !!:d

در كل ماكروسافت اين چند ساله فقط داره از يه فرمول براي اين نمايشگاه استفاده ميكنه :

هيلو x + گرز x + مشتي بچه مچه در صورت نبود اشر يا كينگ اف د پاپ بيبر + فناوري هاي جديد براي سفارش پيتزا توسط كينكت و سفارش سه كيلو سبزي خوردن از مش رضاي سركوچه !! = تركوندن كنفرانس و لالاي لاي لاي

زن و شوهر , بابا (شکلک خنده)

20664332315551803484.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or