نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
یه نکته ی رو میشه برداشت کرد:
نداشتن تعداد زیادی بازی انحصاری و چیزهای دیگه نشون میده تمام استودیوهای 1st Party ماکروسافت که در این نمایش حظور نداشتن روی لانچ تایتل های نسل بعد تمرکز دارن.

نکته بعدی اینکه از روی کامنتها این ترد میشه فهمید شعاع دید 90% از گیمرهای ایرانی توی بازی انحصاری خلاصه میشه و هر قابلیت و چیزی که نشه بصورت دزدی ازش استفاده کرد "اشغال" ـه براشون.

پ.ن. بلوری پلیر بودن کنسول خیلی چیز خوبیه، واجبه کلاً ولی اگر بتونیم 20 تا شبکه درجه یک کابلی پولی رو مجانی ببینیم روی کنسولمون خیلی بده. اشغاله.

برداشت یکتون جالب بود فریدون جان.منظورتون اینه که از ابتدا که 360اومد دارن رو نسل بعد کار میکنن دیگه؟چون ما والا توی تمام نمایشگاها فقط هیلو و فورزا رو میدیدیم.قبلا که انتقادی میشد میگفتید همین دوتا فلانن چنانن حالا که چند سال گذشته و میبینید جز این دوتا ای پی دیگه ای وجود نداره میگید تمرکز رو نسل بعده ؟

برداشت دو هم فلسفی و زیباس میشه 10 تا از شبکه های کابلی که میتونیم ببینیم رو نام ببرید ؟ و هر موقع دیدیم به این قابلیت امیتاز میدیم بهتره راجبه داشته هامون صحبت کنیم نه خواسته هامون

نه فریدون جان بهتره قبول کنی این کنفرانس دور از انتظار بود تمام این 37 صفحه رو ببین مخصوصا از کنفرانس به بعد جز شما و 2 نفر دیگه همه اینوری و اونوری به اتفاق میگن بد بود.البته نظر شما و اون دو سه نفر کاملا قابل احترامه

اما منم مثل بقیه متاسفم که وقتم رو از دست دادم سر این کنفرانس قبول کن یه نمایش چند ثانیه ای از یک بازیه خوب مو رو به تن سیخ میکنه تا 10 دقیقه گیم پلی تکراری

آقایون الکی برای RE6 جوسازی نکنید از هر لحاظ عالی بود چه گرافیک چه گیم پلی و چه جلوه ویژه های ویژه هر کس حال نمی کنه بازیش اومد نخره انتظار رزیدنت 10سال پیشو دارین؟؟

من خیلی وقته دیگه با رزیدنت اویل های 10 سال پیش خدافظی کردم. اما اینو هنوز کامل ندیدم ولی اینوطر که دوستام میگن تریلر نا امید کننده بوده فردا نظرمو میگم.

59624166449661233270.jpg

نسل 360 تموم شده . قبل از کنفرانس انتظار بیخودی داشتین

کنرانس به این گندی ندیده بودم...فقط و فقط halo خوب بود باقی وللش...

بیست صفحه تاپیک رفت جلو دریغ از یه پست که ارزش خوندن داشته باشه. این همه بازی و قابلیت که تو این کنفرانس ماکروسافت معرفی کرد ولی تاپیک شده میدون بازی خردسالان

منم با فریدون موافقم ، تو ترد سونی رو هم که زدم گفتم ، امسال 100 درصد اخرین E3 یی هست که درباره نسل هفتم صحبت میشه و براش Game و App عرضه میشه ، مایکرو و سونی باید یه جوری این نسل رو تو این E3 جمع کنن ، خب مایکرو در اخرین حرکتش فقط یه Spin off مثل Geow رو به اون چیزایی که حدس میزدیم اضافه کرد ، ولی اگه AW 2 هم معرفی میشد مطمئنا سال آخر بهتری برا 360 بود !
الان به هر حال سونی وضعش از مایکرو تو E3 امسال روی کاغذ بهتره ، به نظر من پایان PS3 از پایان 360 بهتر خواهد بود و این دقیقا برعکس شروعشون خواهد بود که اون موقع 360 لانچ تایتل های بهتری داشت . حداقل این برنامه ی MS این امیدواری رو ایجاد میکنه که سال بعد اینقدر استدیو 1st پارتی با بازیهای معرفی نشده برا نسل بعد Xbox داره که ما باید شدیدا منتظر یه کنفرانس خارق العاده باشیم :دی

عجب چیزی بود HALO 4 فوق العاده بود . با اینکه زمان کمش حلم رو گرفت ولی همون یه تریلر کوتاه فکم رو رو زمین پهن کرد :دی
تریلر معرفیش که اومد جو داد رفتم ریچ بازی کردم الان جو این یکی خیلی خیلی زیاد بود باید برم 3 و ریچ رو پشت هم بازی کنم ! :دی
نمایش فورزا هم حالم رو گرفت باید گیم پلی نمایش میدادن .
تریلر سم فیشر هم اولش کلی عشق کردم اما بعدش ضد حال خوردم . خیلی خیلی خیلی اکشن شده بود ! و فکر میکنم بازی خیلی آسون شده باشه .
صدا گزار سم فیشر هم که عوض شده . نمیدونم والا . من به کانویکشن خیلی امید داشتم بازی اونجوری شد . به ینکه امید ندارم نمیدونمچی میشه !
تریلر TM عالی بود . من نمیدونم چرا بعضیا حال نکردن . من از نسخه 4 به بعد همرو بازی کردم . واقعا یه همچین ریبوتی لازم بود براش . درسته یکم بیش از حد شبیهه آنچارتده تو بعضی صحنه-ها ولی همون آنچارتد هم خیلی از صحنه-هاش یادآور سری کتابهای تن تن و فیلم ایندیانا جونز بود !
ما که لذت بردیم فقط صدای لارا . . . :دی
RE6 و COD رو هم نتونستم ببینم .
Geow هم اصلا جالب نلود نمایشش خوشم نیومد . بقیه کنفرانس هم داغون بود . اون دو بازی-ای که تریلرهاش رو ندیدم هم با توجه به گفته-های دوستان داغون بوده !
بنظرم کنفرانس بدی نبود ولی خیلی خیلی میشد بهتر باشه ! آخه آشر ؟!!!!!
نکته بعدی اینکه از روی کامنتها این ترد میشه فهمید شعاع دید 90% از گیمرهای ایرانی توی بازی انحصاری خلاصه میشه و هر قابلیت و چیزی که نشه بصورت دزدی ازش استفاده کرد "اشغال" ـه براشون.
شعاع دید کل دنیا تو کنفرانس-های Micro و Sony به نسل بعد کنسولها و انحصاریهای همون شرکتها خلاصه میشه . نمایش بقیه بازیها هم تو کنفرانسها به جذابیت کنفرانس کمک میکنه اما برای من یکی دلیل نمیشه که بخاطرشون بگم کنفرانس مثلا سونی خیلی خوب بود بخاطر نمایش مدال افتخار جدید و یا Dead Space 3 !
برای منی که کنسول رو بخاطر گیم گرفتم این چیزایی تو اون یک ساعت وسط کنفرانس نشون داد واقعا آشغال بود ! حالا نمیتونم بگم چون شاید بقیه از این قابلیت خوششون اومده پس حتما خوبه و به به چه چه کنم .
چیازیی که ماکروساف تو 1 ساع وسط کنفرانسش نشون داد همون قدر واسم خواب آور و مسخره بود که آمار ارقامی که هر سال سونی رو میکنه واسم خواب آوره !

بیست صفحه تاپیک رفت جلو دریغ از یه پست که ارزش خوندن داشته باشه. این همه بازی و قابلیت که تو این کنفرانس ماکروسافت معرفی کرد ولی تاپیک شده میدون بازی خردسالان

ببخشيد الان ميايم قربون صدقه يه اپيك فيل كنفرانس ميريم !!!! سبزي خريدن توسط كينكت از سر كوچه هم شد قابليت هاي تاثير گذار براي گيمينگ !!

من اگه بخوام هيكلم رو فرم بيارم كه كينكت سيخي چند دو دقيقه ميرم باشگاه سركوچه هيكلم مياد و پول برقم نميدم !!!!!

من کنفرانسو Live دیدم ، فقط میتونم بگم حیف زمانی که گذاشتم نشستم پاش !! (الکی کلی از حجم دانلودم رفت)
اصلا خوب نبود ..................
هیچ کدوم از بازیهایی که نشون دادن نظرمو جلب نکرد
امید وارم سونی بهتر باشه

نمیدونم دنبال چی میگردید، از قبل کنفرانس هم معلوم بود در چه حدی است و اگر توقع بالاتری داشتید چیزی بیشتر از فکر و خیال نبود

الان به هر حال سونی وضعش از مایکرو تو E3 امسال روی کاغذ بهتره ، به نظر من پایان PS3 از پایان 360 بهتر خواهد بود

خیلی بهتره . سونی انحصاریای خیلی تاپ تری داره این آخری . د لست آو آس و گاردین و بازی کیچ که فعلن هست . اگه چن ساعت دیگه بازیه دیگه مشخص نشه .
مایکرو الان رو هیلو میچرخه فقط

ميشه از اون چندتا بازي شاخ و قابليتهاي بدرد بخور كه توي اين مملكت ميشه ازشون استفاده كرد نام ببري؟
بهرحال ما اين پستت رو به حساب طرفداري از اون دوسته عزيزت كه بحساب طرفدار نيتندو هست نميذاريم
گرچه از يه نينتندو فن بيشتر از اين هم انتظار نميره بياد به چند نفر ادم با منطق توهين كنه

RE6 نا امیدم کرد.این چی بود آخه؟ چرا استایل لیان این شکلی بود؟مثل دخترا میدوئید.

اینجا شده مثل تاپیک فوتبال، الان مثل اینه که مایکروسافت از دور مسابقات حذف شده و سونی رفته فینال، دوستان دارن خوشحالی میکنن :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or