نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
85987796067567557915.jpg
;;)
ییبین تو عکس دومی که گذاشتی بدلیل اینکه مسترچیف از نمای اول شخص دیده میشه انگار گرافیک ی کم پایینتر اومده.آخه توو عکس اول جزییات بدن مسترچیف حیرت انگیزه واسه همین پرسیدم چون اگه یادت باشه توو geow هم ما داشتیم همچین صحنه هایی رو که اول pre بود بعد ingame میشد
ولی همین عکس هم نورپردازی و draw distanceش فوق العادست

من کلا هالو رو به عنوان بازی قبول ندارم:-$
نظر شخصی بود نقل قول نکنید l-)

بله که رو کنسول بهترین ـه !
والا رو PC که .....
شما هیت رو بـ ورز ....

85987796067567557915.jpg

پ.ن:نورپردازی ـش از هرجهت تو حلقم !:|
درسته که هیلو واقعن گرافیکش خوبه واینکه دیگه میگی بهترین رو کنسوله یه خورده نامردیه:|

عزيز راحت باش . شما فكر كن همون cg ايه!!! كلا بهترين گرافيك اين نسل رو هيلو ٤ داشت! نه از ما چيزي كم ميشه نه زياد. واقعيت رو هم كسي هرگز از زبون فنبوي ها نشنيده و نخواهد شنيد. يه مدت ديگه وبسايت هاي مختلف و معتبر بهترين ها رو از جمله بهترين گرافيك رو انتخاب ميكنن ميبينيم بهترين گرافيك هيلو هم هست يا نه!!!!!
خوب اگه از شما چیزی کم نمیشه چرا تحملِ خوشحالی ـه یسری 360 فن جوزده ندارید ؟!:-/ واقعیت رو اعضای Game Infromer در حالی که راه رفتن براشون سخت شده بود یه بار گفتن :d
ییبین تو عکس دومی که گذاشتی بدلیل اینکه مسترچیف از نمای اول شخص دیده میشه انگار گرافیک ی کم پایینتر اومده.آخه توو عکس اول جزییات بدن مسترچیف حیرت انگیزه واسه همین پرسیدم چون اگه یادت باشه توو geow هم ما داشتیم همچین صحنه هایی رو که اول pre بود بعد ingame میشد
ولی همین عکس هم نورپردازی و draw distanceش فوق العادست
خوب شاید یکی از دلایلش این باشه که من اون تصویر رو از یوتوپ کپچر کردم .

آخرین ویرایش:
این دعوا کردنا چیه؟ هیلو خیلی خوب بود اما بهترین گرافیک کنسولی؟ تروخدا جو الکی ندید! کلا سازنده های هیلو هیچوقت رو گرافیک مانور نمیدادن و هیچوقت هم نمیدن!

چیزی که خیلی عجیبه کات سین هاش بود. گیم پلیش عالی بود، اما خیلی چیز خارق العاده یا غیر قابل باوری نبود، چیزی که خیلی فضاییه کات سین هاشه:دی مثلا این gif رو ببینید (حجمش خیلی زیاده، 20 مگابایت:دی). یعنی تا خود 343 نگه نمیتونم باور کنم کات سین هاش real timeـه.

اما در کل چیزی که هست هیلو اصلا به گرافیک معروف نیست، پیشنهاد میکنم بکشید بیرون از این قضیه. هر چقدر هم گرافیکش عالی باشه بازم در اولویت های آخر براش قرار داره. الان چیزایی که برای من مهمه اول مولتی پلیر و Spartan Opsـه، بعدش Campaign (اونم بیشتر برای داستانش که خیلی اپیک به نظر میاد). به عنوان یه فن هیلو میگم اگه تو هیلو دنبال گرافیک میگردید، بازی اشتباهی رو انتخاب کردید...:دی

چیزی که خیلی عجیبه کات سین هاش بود. گیم پلیش عالی بود، اما خیلی چیز خارق العاده یا غیر قابل باوری نبود، چیزی که خیلی فضاییه کات سین هاشه:دی مثلا این gif رو ببینید (حجمش خیلی زیاده، 20 مگابایت:دی). یعنی تا خود 343 نگه نمیتونم باور کنم کات سین هاش real timeـه.

اما در کل چیزی که هست هیلو اصلا به گرافیک معروف نیست، پیشنهاد میکنم بکشید بیرون از این قضیه. هر چقدر هم گرافیکش عالی باشه بازم در اولویت های آخر براش قرار داره. الان چیزایی که برای من مهمه اول مولتی پلیر و Spartan Opsـه، بعدش Campaign (اونم بیشتر برای داستانش که خیلی اپیک به نظر میاد). به عنوان یه فن هیلو میگم اگه تو هیلو 4 دنبال گرافیک میگردید، بازی اشتباهی رو انتخاب کردید...:دی
ما دنبالش نبودیم خود لامدهب ـش داره خو !:دی

2 .3 سال ..... محاله .... همین الانش بچه میگن نمیتونه درست اساسین 3 و کراسیس 3 رو اجرا کنه !!!!

2 .3 سال یه نسله واسه خودش |-)
بازیساز باید بازیساز باشه والا عمه من هم میتونه با تکنولوژی خفن بازیساز بشه :دی
در ضمن بعضی بازیهایی که معرفی شد و نمایش داده شد، نشون داد هنوز کنسولهای فعلی پتانسیل کافی و استفاده نشده داره که نخوان کنسول بعدی معرفی کنن

بازهم میگم پرچمها تا دو سه سال آینده بالاست

کنفرانس برای من خوب بود چون هرچی میخواستم رو نشون دادن Gears و Halo و TM و SC
من همین بازیها برام مهم هست و بازی میکنم ولی در کل بخوای حساب کنی اصلا کنفراس جالبی برای عموم نبود..

مثلا دکور پاراسل خیلی از این خوشگل تر بود..

این دعوا کردنا چیه؟ هیلو خیلی خوب بود اما بهترین گرافیک کنسولی؟ تروخدا جو الکی ندید! کلا سازنده های هیلو هیچوقت رو گرافیک مانور نمیدادن و هیچوقت هم نمیدن!

دقیقا درسته :d کسی هم نمیگه بهترین گرافیکه یا CG ـه (مورد آخر رو هرکی گفته اشتباه کرده) ! بازی گرافیکش فقط خوبه و به شخصه هم نمیگم بهترینه
اینی که بگی سازنده دروغ میگه یا بازی رو به کل بکوبی مشکله

می خوام یه تاپیک بزنم به نام دعوای پیرامون کنفرانس،ولی میترسم بسته شه.
ps فن ها شما که انقدر بازی انحصاری دارین،دیگه چی از جون اون ها میخواین؟
xbox فن ها شما که اکثر بازی های مولتی پلتفرم رو دارین قبل از تاریخ عرضه به راحتی و با پول کمتر و کیفیت بیشتر بازی میکنین.
حالا همش بزنین تو سره و کله هم.البته میدونم که خیلی حال میده:d

والا گرافیک بازی black ops هم از این هیلو بهتر بود. اصلا اون قسمتی که گیمپلی اش رو نشون دادن یه محیط بسته بود که حتی تو همون محیط بسته هم به جز اسلحه چف و اون دشمنا دیگه چیزی نداشت تو صحنه و خیلی خلوت بود. بر عکس همون بلک اپس و مدال افتخار و کرایسیس 3 کلی اتفاق به صورت همزمان تو صحنه میافتاد و مجیط هاشون وسیع بود و پر از جزییات و اجسام مختلف. کلا هیچ وقت نفهمیدم فن بودن چه حالی داره که ادم هیلو رو باید با CG مقایسه کنه!!!!!!!:-o:-o:-o

حالا میخواید بگید بهترین نبود مشکلی نیست ، ولی دیگه تا این حد غلظتشو زیاد نکنید ! شما این عکس رو ببین بعد بگو جزئیات تصویر کمه !

90104315904373512966.jpg

کیفیت تکسچرها هم که کلا از همون اول توی سری Halo فوق العاده بوده :

79310052308180437938.jpg

نور پردازی هم که رسما دیووانه کنندست .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or