نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
الکی داد و قال نکنین:دی بهترین گرافیک که من تو این E3 دیدم مربوط به همون Watch Dogs بود هیچ بحثی هم توش نیست.بعد از اون هم Tomb Raider و Crysis 3.

حقیقتاً سخت که بگیم کدوم گرافیک بهترین بود. من همه بازی ها رو بصورت HD دیدم به نظرم این چهار تا: Crysis 3, The Last of Us, Halo 4 ,Far Cry 3 فوق العاده بودن. البته Splinter Cell هم خیلی خوب بود ولی HD شو هنوز ندیدم نمیتونم نظر بدم.
Crysis 3 محیطش پر جزئیات تر بود با افکت ها و موشن بلور خیلی طبیعی، Halo 4 نورپردازی و مناظر دوردستش فوق العاده بود، The Last of Us انیمیشنها و تعامل با محیط کاراکتر عالی بود، Far Cry 3 هم از همه نظر عالی و چشم نواز بود.
هر کدوم نقاط قوت خودشو داشت و هیچ کدوم نقطه ضعفی نداشت بنظرم.

آخرین ویرایش:
الکی داد و قال نکنین:دی بهترین گرافیک که من تو این E3 دیدم مربوط به همون Watch Dogs بود هیچ بحثی هم توش نیست.بعد از اون هم Tomb Raider و Crysis 3.

آریان اون Watch Dogs صلاحیت مقایسه شدن با باقی بازیا رو نداره . اون رو داشتن روی یه PC خفن اجرا میکردن .
دست کم 0.5 نسل از باقی بازیهایی که دیشب پخش شُد جلو تر بود.

آریان اون Watch Dogs صلاحیت مقایسه شدن با باقی بازیا رو نداره . اون رو داشتن روی یه PC خفن اجرا میکردن .
دست کم 0.5 نسل از باقی بازیهایی که دیشب پخش شُد جلو تر بود.
این حرفا دیگه تکراریه افشین.E3 پارسال هم همین حرفا رو راجع به BF3 میشنیدیم اما آخر کار همون BF3 فقط با کمی نورپردازی بهتر نسبت به کنسولها روی PC دیده شد.IGN هم پلتفرمهای بازی رو 360 و PS3 و pc اعلام کرده که به نظر من مثل همیشه قطعا تفاوت آنچنانی بین هیچ کدوم از پلتفرمها نخواهد بود.نسل بعد و اینا هم همش کشکه.

این حرفا دیگه تکراریه افشین.E3 پارسال هم همین حرفا رو راجع به BF3 میشنیدیم اما آخر کار همون BF3 فقط با کمی نورپردازی بهتر نسبت به کنسولها روی PC دیده شد.IGN هم پلتفرمهای بازی رو 360 و PS3 و pc اعلام کرده که به نظر من مثل همیشه قطعا تفاوت آنچنانی بین هیچ کدوم از پلتفرمها نخواهد بود.نسل بعد و اینا هم همش کشکه.

ولی این WD کاملا قضیش فرق میکنه ، خود GS هم تعجب کرده که چرا بازی رو واسه این نسل معرفی کرده ، یعنی شک نکن این بازی نسخه ی Next-Gen داره ، تازه اینم در نظر بگیر که بازی OW بود و اینقدر فک برانداز بود.

همون BF3 هم خیلی با کنسول تفاوت داشتا ، روی آخرین تنظیمات بازی کن یه سر و گردن بالاتر از نسخه ی کنسولیه .

bf3 فقط کمی فرق داشت؟ شما پیش یه دکتر حتما برید تکسچرهاش کم کم دو برابر نسخه ی کنسولیش بود

باز بحث pc شد رفقای شیپورچی ریختن:دی بیخیال:دی

اقا نمیخوام ارزش کار هیلو رو پایین بیارم ولی دیشب موقع کنفرانس MS این فرخ یه جوری در مورد گرافیکش جو سازی میکرد :دی که من فکر میکردم دارم نمایش هیلو 3 رو میبینم و اون داره هیلو 4 رو میبینه ! :دی الان که تریلر HD ش رو دیدم متوجه شدم فرخ تو فاز خودهایپ کنی قرار داشت :دی

در کل گرافیک هیلو 4 نسبت به Reach خیلی پیشرفت کرده هم تو مدلینگ هم افکت ها هم نورپردازی و ... ولی باید قبول کنین با بهترین گرافیک های این نسل فاصله زیادی داره . ولی از نمایش دیشبش خیلی خوشم اومد ، به نظرم عالی بود .

پ.ن : WD با فاصله بهترین گرافیک E3 هست ( البته باید ببینیم بازیهای Wii U چیکار میکنن )

خُب بالاخره هیترها هم رسیدن>:d< دیگه داشتم ناامید میشدم:دی خیلی عجیب بود نزدیک 10-12 ساعت هیچکس هیلو رو ترول نکرد، رسما داشتم شاخ درمیوردم:دی

خُب بالاخره هیترها هم رسیدن>:d< دیگه داشتم ناامید میشدم:دی خیلی عجیب بود نزدیک 10-12 ساعت هیچکس هیلو رو ترول نکرد، رسما داشتم شاخ درمیوردم:دی

بابک چه هیتری آخه تو که ناظمی از تو بعیده . جون من تو قبول داری هیلو4 بهتری گرافیک نسل هست . بیخیال دیگه . این تنها هیلویی هست که من ازش خوشم میاد . به جون مادرم هیلو هیتر هم نیستم . عجب گیری کردیمااا :دی

اگه به خاطر پست بالای میگی من هیتر هستم همین الان پاکش کردم .

خب هیلو هیچوقت مانورش روی گرافیک تکنیکی نبوده، درسته با بهترین‌های نسل فاصله داره ولی فوق‌العاده پیشرفت کرده تو مدلینگ و نورپردازیش.

قربون آدم چیز فهم

آخرین ویرایش:
خب هیلو هیچوقت مانورش روی گرافیک تکنیکی نبوده، درسته با بهترین‌های نسل فاصله داره ولی فوق‌العاده پیشرفت کرده تو مدلینگ و نورپردازیش.

بابک چه هیتری آخه تو که ناظمی از تو بعیده . جون من تو قبول داری هیلو4 بهتری گرافیک نسل هست . بیخیال دیگه . این تنها هیلویی هست که من ازش خوشم میاد . به جون مادرم هیلو هیتر هم نیستم . عجب گیری کردیمااا :دی
این نظر من بود دو صفحه قبل: http://forum.bazicenter.com/thread62664/page43/#post2034450

قضیه اینه که کاملا مشخصه یه عده منتظر همچین فرصتی بودن که دو نفر تعریف کنن، به قول معروف Heaven for haters :دی
ادامه بدید، مزاحمتون نمیشم>:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or