نمایشگاه/رویداد E3 2012 | Microsoft Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
درود

i7673_microsoftstudioslogo-black.png

کمتر از 8 ساعت تا شروع کنفرانس مایکروسافت باقی مونده، و این تاپیک ایجاد شده تا دوستان در مورد حواشی این کنفرانس و همین طور اتفاقاتی که در طول کنفرانس رخ میده بحث و تبادل نظر داشته باشن (لازم به ذکره که گزارش لحظه به لحظه کنفرانس توسط اعضای تحریریه روی صفحه اصلی انجام میشه). بازی هایی که نمایششون تو کنفرانس قطعی هست:
Halo 4
Gears of War: Judgment
Forza: Horizon
Fable: The Journey
Tomb Raider

به جز این تعداد دیگه ای بازی مولتی پلتفرم و انحصاری برای X360 و Kinet معرفی خواهد شد.
برای دیدن یه سری پیش بینی در مورد کنفرانس مایکروسافت می تونید به اینجا مراجعه کنید.
=========================
کنفرانس راس ساعت 9.00 شب به وقت ایران شروع میشه.
سایت هایی که کنفرانس رو به صورت زنده پوشش میدن

گیم اسپات
Microsoft E3 2012 Press Conference - GameSpot.com

یوتیــــوب
Microsoft Press Conference E3 2012 - YouTube

فیــــس بــــوک
https://apps.facebook.com/elc_ent_expo/us

G4TV
Microsoft - E3 2012

XBOX LIVE
Xbox: Entertainment Evolved

کسانی که اکانت Gold دارن میتونن کنفرانس
رو توسط X360 و از طریق شبکه XBL نگاه کنن.

سایت هایی که کنفرانس رو به صورت Liveblog پوشش میدن
Live blog: Microsoft's E3 2012 press conference - Games: PC, DS, PlayStation, Xbox & Wii
http://attackofthefanboy.com/e3/e3-2012-microsoft-press-conference-live-blog/
Microsoft E3 2012 Press Conference Liveblog | PCWorld

آخرین ویرایش:
گیم پلی بازشده bf :d بازی کلاس بندی پیدا کرده که البته ایده ی جالبیه...

این زاخارت Crysis رو چرا اصلن با Halo مقایسه میکنید آخه؟
مورچه چیه که کله پاچه اش باشه؟ :|؟
نه واقعن، Crytek یک بازی میسازه از دم پاگ و افت فریم و هوش مصنوعی باقالی و Aa زیر خط فقر و... رو میاید با Halo 4 مثلن مقایسه میکنید؟ :دی؟
بماند که دشمن های بازی رو هم از Halo تقلید کردن :|.

همینجا میزنم شل و پلت می کنما ! :دی باز پریدی وسط ؟ :|

C2 هم E3 رو یه دستگاه PC ـه High End ـه خوشگل اجرا شد ، تو چن تا کنفرانس هم همینطور ؛ وقتی اومد همه کف و خون قاطی کردن :دی این که دیگه کرایتک تجربه کنسول رو هم پیدا کرده دیگه بماند .. :دی

خوب من در حد 40 الی 50 درصد حرف هایی که قبلا در مورد دنس سنترال 3 زده بودم رو پس می گیرم!
57273402847490682509.gif

رفتم یه عالم تحقیق کردم راجع بهش از انجمن های Harmonix و این ور و اون ور، که نتیجه اش شد این مطالب، که تاپیک بازی رو هم توی بخش XBOX 360 زدم و تو پست اولش اینها رو نوشتم:

خوب، بازی بعدی Harmonix در سبک Rhythm، یعنی دنس سنترال 3 در کنفرانس مایکروسافت در e3 2012 معرفی شد. ضمن تبریک به طرفداران بازی و ابراز تأسف برای کسایی که طرفدار این بازی نیستند (:دی) اطلاعات اولیه ای که از بازی موجوده رو می نویسم:

- زمان عرضه بازی Fall 2012 - پاییز 1391 خواهد بود.

- یک مد جدید به نام Crew Throwdown در بازی خواهد بود، که در اون تا 8 نفر بازیکن (دو تیم چهار نفره) می تونند با هم به رقابت در رقــص های متوالی و مینی گیم های متعدد بپردازند.

- خواننده و رقــــاص معروف آمریکایی، Usher، در حال همکاری با هارمونیکس در ساخت بازی هستند و در کنفرانس مایکروسافت در E3 2012 هم یکی از رقص های بازی رو خودشون شخصا اجرا کردند. ایشون گفته اند که رقــص هایی که من برای این بازی طراحی کرده ام رو هر بازیکنی انجام بده عاشق شون میشه، و همچنین گفتند که حرکات رقــــص من تا حد زیادی مردونه و مناسب آقایون خواهد بود.
22712489283623150114.gif

- عنوان شده که دقت کینکت در تشخیص حرکات بازیکن هنگام رقــــص حتی از دو بازی قبلی هم بیشتره.

- یک مد جدید به نام Crew Throwdown در بازی خواهد بود، که در اون تا 8 نفر بازیکن (دو تیم چهار نفره) می تونند با هم به رقابت در رقص های متوالی و مینی گیم های متعدد بپردازند.

- کاراکترهایی که حتما در بازی حضور خواهند داشت عبارتند از:

- کاراکتر Angel از گروه Lu$h Crew
- کاراکتر Bodie از گروه Riptide
- کاراکتر Emilia از گروه Riptide (بزن دست قشنگه رو)!
clap.gif

- کاراکتر Glitch از گروه Hi-Def
- کاراکتر Miss Aubrey از گروه Lu$h Crew
- کاراکتر Mo از گروه Hi-Def
- کاراکتر Taye از گروه Flash4wrd
- حداقل دو کاراکتر جدید به نام های Rasa و Lima برای بازی تایید شدند که اینها اعضای گروه DCI هستند که گروه جدید حاضر در بازیه.

- در دنس سنترال 3 بازیکن در طول زمان به عقب برگردانده میشه تا در دهه های مختلف شامل دهه 70 - دهه 80 - دهه 90 - و دهه 00 (یعنی بین 2000 تا 2010) حرکات مختلف رقص ها رو یاد بگیره. این طور که یه عده ای از کاربرها در انجمن هارمونیکس نوشتند به احتمال زیاد هر کدوم از Crew های بازی قبلی رقص های یکی از این دهه ها رو اجرا می کنه و لیست زیر ارائه شده (که رسمی نیست البته):

DCI: سال 2010 به بعد
Riptide: سال 2000 تا 2010
Flash4wrd: دهه 90
Hi-Def: دهه 80
Lu$h Crew: دهه 70

خلاصه این لباس های امّلانه خانم Aubrey که در تصاویر بازی این زیر ملاحظه می کنید علتش همینه که Crew ایشون رقص های دهه 70 رو اجرا می کنه! :دی

- بازی بیش از چهل Track موسیقی جدید خواهد داشت و موسیقی های بازی های قبلی هم قابل منتقل کردن به DC3 خواهد بود.

- تا به حال لیست Track های موسیقی تایید شده برای بازی به این شرحه:

Band: 50 Cent - “In Da Club”d
Cali Swag District – “Teach Me How to Dougie”d
Cobra Starship ft. Sabi – “You Make Me Feel…”d
E.U. – “Da’ Butt”d
Edward Maya & Vika Jigulina – “Stereo Love”d
Gloria Gaynor – “I Will Survive”d
Marcia Griffiths – “Electric Boogie”d
Usher ft. Will.I.Am – “OMG”d
Usher – “Scream”d
Van McCoy – “The Hustle”d

- تصویر روی دیسک (Box Art) بازی این عکس خواهد بود:

به احتمال زیاد آقای سمت راست Bodie، خانمی که لباس قرمز تنشه امیلیا (ـی عزیز! :دی)، خانمی که لباس زرد داره Taye، و پسر سمت چپ تصویر هم Glitch هستند.

- چند تا تصویر گیم پلی هم از صفحه فیـــس بوک بازی یا تریلر منتشر شده قرار می دیم:

اگر اطلاعات جدیدی اعلام شد سعی می کنم در تاپیک (و اگر مهم بود در پست اول) قرار بدم.

امیدوارم این بازی هم مثل نسخه های قبلی انقدر خوب در بیاد که آدم برای کسایی که کینکت ندارند احساس تأسف بکنه! با آرزوی موفقیت برای هارمونیکس...
cloversmileyb.gif

آخرین ویرایش:
اقا نمیخوام ارزش کار هیلو رو پایین بیارم ولی دیشب موقع کنفرانس MS این فرخ یه جوری در مورد گرافیکش جو سازی میکرد :دی که من فکر میکردم دارم نمایش هیلو 3 رو میبینم و اون داره هیلو 4 رو میبینه ! :دی الان که تریلر HD ش رو دیدم متوجه شدم فرخ تو فاز خودهایپ کنی قرار داشت :دی

در کل گرافیک هیلو 4 نسبت به Reach خیلی پیشرفت کرده هم تو مدلینگ هم افکت ها هم نورپردازی و ... ولی باید قبول کنین با بهترین گرافیک های این نسل فاصله زیادی داره . ولی از نمایش دیشبش خیلی خوشم اومد ، به نظرم عالی بود .

پ.ن : WD با فاصله بهترین گرافیک E3 هست ( البته باید ببینیم بازیهای Wii U چیکار میکنن )

شانس اوردی که 1 هفته نبودم :دی

ولی جوابت میشه این :

lol..........lol........lol

بهترین های نسل را که هیچی ! اون گندهاش را هم راحت میزاره تو جیب بغیلیش عزیزه من ! هیتر بودن هم حدی داره ! با این اوضاع الان بری تو neogaf همه جوگیر شده بودند دیگه ؟!! اصلا neogaf نگو هر فرومی که خواستی با انواع اقسام پستها و گیفها که ردیف کردند از شدت تعجب دارن در مورد گرافیکش حرف میزنند !

اصولا دیگه شماها واقعا کلمه براتون نیست که بشه براتون استفاده کرد ! دیگه با این ویدئو و تصاویری که منتشر شد و ثابتم کرد که عکسهای گذشته همشون ریل تایم بودند (که قبلا کسی باور نداشت ریل تایم باشند که در کله فروم دنیا بحثش بود ! )الان که ثابت شده بازم چیزه خاصی نبودند ؟!
ok ما فهمیدیم که هیلو 4 نسبت به reach پیشرفت کرده ! ولی با بهترین های این نسل خیلی فاصله داره ( بازم لول !) با این حساب reach هم یه افتضاح بوده با این تعاریف یه نسل فاصله داشته ؟!!
دقیقا میدونی این حرف تو منو یاده چی میندازه ؟! یاده بازیه RAGE میندازه که بعضی ها گرافیکش را حتی شبیه نسل قبل میدونستند ولی شاخه خیلی بازی ها مدعی را شکست و اومد تو بهترین های سال اخر کاندید شد !

ببین نیما جان لازم نیست وقتی از یه بازی بدت میاد بیای هی در موردش نظر بدی ! همون کاری که من تو خیلی از تاپیک ها انجامش نمیدم !
هر ادم عاقل و بالغی هم که تریلر HD هیلو رو نگاه کنه و با بقیه بازیهای نمایشگاه مقایسه کنه مسلما متوجه میشه هیلو بهترین نیست ،

اصولا شما ادم عاقل و بالغ را نمیتونی تعیین کنی ! خیلی راحت هرکی میگه هیلو 4 بهترینه نظر خودشه و ربطی به مسائلی که گفتی نداره !

اصن بحث فرخ جداست چون کلا تو همه چی افراط و تفریط میکنه تو تعریفهاش منم باهاش شوخی کردم . بحث من تویی که هرکی یه حرفی زد سریع جبهه میگیری ! یکم استانه تحملت رو ببری بالا برای خودت بهتره ! خوش باشی .

بعد اینکه همه را انداختی جون هم بعدش میشه شوخی ؟!
افراط و تفریط میدونی به چی میگن به تاپیکهایی مثله TLOU که بازی هنوز یه تریلر از گیم پلیش نشون داده نشده بود و حتی تاریخ بازی مشخص نبود! از قبلها تاپیکش مهم شده بود! و با هردونه عکسی که ازش بود همه براش میگفتن WOOOOOOOOOOW !!!!اون یکی OMG !
اونیکی دهنش پاره شده بود! اون یکی شلوارش از تنش افتاده بود پایین! و........... ولی من اونجا هنوز یه نظر ندادم ! و هر تاپیکی که براش مربوطه و کاری هم ندارم که نظرشون و تعجب کرنشون درست و بوده یا غلط .
اره عزیزم بلدی برو تو اونطور تاپیکها نظر بده و یکی از جمله ها اونجا به کار ببر ! زورت رسیده به تاپیکهای 360 از جمله هیلو ؟!

آخرین ویرایش:
كاري به بقيه حرفات ندارم اما خدايي همين بحث جو كه اشاره كردي.تو topic هيلو خو يه عكس فن ميد هم ميومد از بازي ٣ ٤ نفر سكته مي كردن ...

فرخ خان از هیلو وقتی یه تیزر 20 ثانیه ای فقط وجود داشت دوستاتون داشتن تعداد GOTY هاش رو میشمردن بعد میگی PS فن ها هایپ میکنن؟

تک تک تاپیک های انحصاری های 360 از AW : AN گرفته تا همین هیلو 4 دارن تو هایپ شما و دوستاتون غرق میشن :دی

به طور مثال الان یه نفر که از بازی ها اطلاعات زیادی نداره اشتباهی مسیرش به تاپیک AW : AN بیفته فکر میکنه این بازی بهترین گرافیک نسله!!!

E3 هم کنفرانس هاش تموم شد هم خودش نمیخواید فقلش کنید اینجا رو دیگه داره زیادی به معلوماتمون اضافه میشه بحث های بیهوده فقط اینجا زیاد شده! (فلان بازی گرافیکش بهتر بود فلان بازی PS3 و .....!!)

به طور مثال الان یه نفر که از بازی ها اطلاعات زیادی نداره اشتباهی مسیرش به تاپیک AW : AN بیفته فکر میکنه این بازی بهترین گرافیک نسله!!!
اون بنده خدا اگه مسیرش به تاپیک Gran Turismo 5 ببافته چه فکری میکنه !:-/

در کل چیزی که واسه من هنوز در هاله ایی از ابهام قرار گرفته اینکه مشکل یسری دوستان با هایپ شدن فن های هیلو چیه ! اصلاً هیلو داغون ترین بازی قرن ! خوب ما با همین حال میکنیم ! این همه بازی تو E3 نشون دادن و هرکس به یه بازی حال کرد .یکی از Beyond خوشش امد یکی watch dogs ، یکی از هیلو یکی هم TLOU . . . خوب الان مشکل چیه ؟!

حالا واسه اینکه ناراحتی و دلخوری پیش نیاد من پیشنهاد میکنم 360 فن ها از این به بعد اگه عکسی دیدن ، تریلری دیدن ، اخباری شنیدن ، قبل اینکه هایپ بشن برن با اساتید ps فن مشورت کنن بعد اگه اونا صلاح دونستن و به نظرشون اون بازی پتانسیل هایپ شدن رو داشت ؛ بیان در تاپیک مربوطه پستی در این حد :
هی بدک نیست . . .
یا فرضاً : جای پیشرفت داره . . .
یا اگه خیلی خواستین پیاز داغش رو زیاد کنید : خوب بود . . .

این جوری من تضمین میکنم یه آدم کاملاً عاقل و بالغ بنظر بیاین.

تک تک تاپیک های انحصاری های 360 از AW : AN گرفته تا همین هیلو 4 دارن تو هایپ شما و دوستاتون غرق میشن :دی
هایپ اینکه یه بازی 2013 رو مثل tlou رو از الان مهم کنن تردش رو. کلاً Halo هیتر زیاد داره. ماهم عادت کردیم. بگو هرچی دلت تنگت میخواد.

ادم این عکس را میبینه میفهمه که ما چقدر پیاز داغش را زیاد کرده بودیم !!!

69124485938426906816.jpg

ادم این عکس را میبینه میفهمه که ما چقدر پیاز داغش را زیاد کرده بودیم !!!

69124485938426906816.jpg
من که چیز خیره کننده ای تو این عکس نمیبینم، الان دقیقن چیه این خیره کنندست؟ :دی؟
اون کوه های پشت تابلوئه که عکسن و به شکل سه بعدی هستند :دی. نورپردازی هم که زیاد خوب نیست.

من که چیز خیره کننده ای تو این عکس نمیبینم، الان دقیقن چیه این خیره کنندست؟ :دی؟
اون کوه های پشت تابلوئه که عکسن و به شکل سه بعدی هستند :دی. نورپردازی هم که زیاد خوب نیست.
غیر مدلینگ ، تکسچر ، نورپردازی ، سایه زنی و یه میدان دید عالی ؛ باهات موافقم چیزه زیاد خیره کننده ایی نداره :d

این هیلو چی داره ؟ دشمنای جیغ جیغو و گلوله های صورتی . خجالت نمیکشیم ما ؟ :d
گرافیک هم که هیچی کلا هیچوقت تو این زمینه حرفی برا گفتن نداشته :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or