E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

سلام دوستان
واسه سایت خودمون که گفته لایو بلاگ داره و گیم اسپات چقدر اینترنت بزارم کنار که راحت تماشا کنم؟
sd و hd داره یا نه فقط یک کیفیت ارائه میده؟؟؟
یکی جواب مندو بده لطفا اگه hd که 1 الی 2 مگ بزارم کنار کدومو پیشناهدمیکنید؟
اگه LOW هسته که ریت 40 هم جوابشو میده دوستان تا به خال تجربه لایورو نداشتم چون سیستم شرکت محدودیت داره باید چند روز قبل هماهنگ کنم

اگه LOW هسته که ریت 40 هم جوابشو میده دوستان تا به خال تجربه لایورو نداشتم چون سیستم شرکت محدودیت داره باید چند روز قبل هماهنگ کنم

HD فقط مخصوص اعضای خودشون هست ، مثلا برای HD دیدن تو IGN باید عضو Insider باشی

من بدبخت باید offline ببینم آخه 128 ـه دیگه:d
من 1 مگ دارم ولی با 128 فرقی نداره سرعتش lol
منم احتمالا مثل شما افلاین باید ببینم.ولی حیف تمام هیجانش به live بودنش هست.:(

نشد دوستان دارید اذیت میکنید یه مقدار بگید ممنون میشم اخه باید هماهنگ شه باید جواب پس بدم

کاری نداره که برین تو یوتیوب ویدئو های HD و SD رو تست کنید خودتون متوجه میشین چقدر لازمه.

راستی دوستان اینم از اینم از line -up کپکوم.

tumblr_llcl3eNlAG1qa1908.jpg
Dragon’s Dogma
Street Fighter: Third Strike HD

Street Fighter X Tekken

Super Street Fighter IV ARCADE EDITION

Resident Evil 4 HD

Resident Evil: Code Veronica HD

Resident Evil: Operation Raccoon City

Asura’s Wrath

Resident Evil: Mercenaries

Dead Rising 2: Off the Record

Rumored: Resident Evil 6

آخرین ویرایش:
نینتندو خودش stream داره توی e3.nintendo.com. سونی هم گویا داره، مطمئن نیستم البته. اگه سرعت اینترنت ات بکشه، اینها از بقیه سایت ها به مراتب بهتر اند، خیلی ترافیک بقیه زیاد میشه، سرورهاشون نمیکشه :d

دوستانی که نمیتونن زنده ببینند مشکلی نیست یادمه پارسال یه تاپیکهای زده میشد ( یعنی هر ساله ) که گزارش زنده رو بعضی ها که میدیدن به صورت لحظه ای این تاپیک ابدیت میشد و گزارش کنفرانس رو میدیدم و حس جالبی بود پس ناراحت نباشید
من خودم اینترنتم 128 هست و لی احتمالا برای تماشای این کنفرانس ها برم شرکت زنده ببینیم اگه شد خودم براتون زنده گزارش میدم :d;)

دوستانی که نمیتونن زنده ببینند مشکلی نیست یادمه پارسال یه تاپیکهای زده میشد ( یعنی هر ساله ) که گزارش زنده رو بعضی ها که میدیدن به صورت لحظه ای این تاپیک ابدیت میشد و گزارش کنفرانس رو میدیدم و حس جالبی بود پس ناراحت نباشید
من خودم اینترنتم 128 هست و لی احتمالا برای تماشای این کنفرانس ها برم شرکت زنده ببینیم اگه شد خودم براتون زنده گزارش میدم :d;)

امسال تو صفحه اصلی سایت live blog خواهیم داشت، مثل Gamescom 2010

امسال تو صفحه اصلی سایت live blog خواهیم داشت، مثل Gamescom 2010
یه سوال :دی live blog همون پخش زنده هست؟:دی
اگه اره که به به به افتخار ناظم بزن دست قشنگرو :d:d;);)>:d<>:d<
صدا کمه محکم تر:دی
ایول :d;)>:d<
حالا با 256 که نهایت دانلودش 60 هست میشه دید یا نه؟:d:d:d

یه سوال :دی live blog همون پخش زنده هست؟:دی
اگه اره که به به به افتخار ناظم بزن دست قشنگرو :d:d;);)>:d<>:d<
صدا کمه محکم تر:دی
ایول :d;)>:d<
حالا با 256 که نهایت دانلودش 60 هست میشه دید یا نه؟:d:d:d

نه بابا..

یک قسمت کناری رو قرار میدن هرچی خبر اومد رو به صورت متن اونجا میگزارن

مثلا یکی مینویسه "دیوید کیج اومد" بعد از 20 ثانیه دوباره مینویسه " HR2 معرفی شد"
42932747470431731486.gif

البته عکس هم میشه گذاشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or