E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

6.6

Microsoft Press Conference

9:30 am - 11:00 am PT

EA Press Conference

12:30 pm - 1:30 pm PT

Ubisoft Press Conference

2:30 pm - 3:45 pm PT

<li class=" last">
Sony Press Conference

5:00 pm - 7:00 pm PT

6.7

Nintendo Press Conference

9:00 am - 11:00 am PT

E3 2011 Live Show, Day 1

12:00 pm - 6:00 pm PT

E3 2011 LiveCam Tour 1, Day 1

<li class=" last">
E3 2011 LiveCam Tour 2, Day 1

6.8

E3 2011 Live Show, Day 2

10:00 am - 6:00 pm PT

E3 2011 LiveCam Tour 1, Day 2

<li class=" last">
E3 2011 LiveCam Tour 2, Day 2

6.9

E3 2011 Live Show, Day 3

10:00 am - 4:00 pm PT

E3 2011 LiveCam Tour 1, Day 3

<li class=" last">
E3 2011 LiveCam Tour 2, Day 3

سلام ببخشید این کدوم یکی به وقت ما هست ؟؟؟؟؟؟؟:d:d میشه بگین از کی شرو میشه یا شده ؟؟؟؟ من گیج شدم

سلام ببخشید این کدوم یکی به وقت ما هست ؟؟؟؟؟؟؟:d:d میشه بگین از کی شرو میشه یا شده ؟؟؟؟ من گیج شدم

همونطور که دوستمون گفت منظور کل زمان برگزاری کنفرانسهای E3 هست که در gamespot نمایش داده میشه لینکهای مربوط به هر کنفرانس رو گذاشتم (الان در دسترس نیستن).

gamespot کم کم یه تایمر تا شروع هر کنفرانس میذاره و اگه طبق روال هر سال باشه شما میتونید یا به صورت زنده ببینید یا بعد از اتمام هر کنفرانس ( همون موقع یا چند دقیقه بعد ) دانلودش کنین .

همونطور که دوستمون گفت منظور کل زمان برگزاری کنفرانسهای E3 هست که در gamespot نمایش داده میشه لینکهای مربوط به هر کنفرانس رو گذاشتم (الان در دسترس نیستن).

gamespot کم کم یه تایمر تا شروع هر کنفرانس میذاره و اگه طبق روال هر سال باشه شما میتونید یا به صورت زنده ببینید یا بعد از اتمام هر کنفرانس ( همون موقع یا چند دقیقه بعد ) دانلودش کنین .

law stream هم داره ؟ من اینترنتم 1 مگ هست ولی خیلی .. هست سرعت دانلودش تا 130 بیشتر نمیره تو یوتیوب هم هر چند ثانیه بافر میکنه لعنتی.

سلام
دوستان کسی نمی دونه چه شبکه ایی با چه فرکانسی می تونیم زنده تماشا کنیم یا شاید ضبط کردیم;)
ایفون جدید هم تو همین نمایشگاه معرفی میشه یا نه :-/

سلام
دوستان کسی نمی دونه چه شبکه ایی با چه فرکانسی می تونیم زنده تماشا کنیم یا شاید ضبط کردیم;)
ایفون جدید هم تو همین نمایشگاه معرفی میشه یا نه :-/

میگم صفحه های قبلی رو میخوندی جوابش بود
هیچ شبکه ای پخش نمیکنه

فقط کنفرانس ها رو از طریق Ign و gs و gt و چند تا دیگه میشه نگاه کرد

میگم صفحه های قبلی رو میخوندی جوابش بود
هیچ شبکه ای پخش نمیکنه

فقط کنفرانس ها رو از طریق Ign و gs و gt و چند تا دیگه میشه نگاه کرد
سلام دوستان
واسه سایت خودمون که گفته لایو بلاگ داره و گیم اسپات چقدر اینترنت بزارم کنار که راحت تماشا کنم؟
sd و hd داره یا نه فقط یک کیفیت ارائه میده؟؟؟

به به ماشالا IGN برای RAGE سنگ تموم گذاشته و تعریفهایی که کرده منور فرموده :biggrin1:
امتیازات میان همدیگر رو ملاقات میکنیم :دی
============================
ممنون از آریای عزیز به خاطر زحماتت ، واقعا دستت درد نکنه :)

من که اگه نتونستم همون 12 13 تا DVD شو که با کیفیت FULL HD (1080P) تو 15 تیر که بیاد میخرم. چون که با اینترنت خودم اولا که همشو نمیتونم نگاه کنم حجمم کلا تموم میشه خیلی حجم میبره چه HD چه SD .

دوستان داشت برنامه ی صفر و یک رو میدیدم یهو شنیدم که گفت سازنده متال گییر :دی امسال بازی نمیده بیرون:دی و نسخه ی 3ds بازی اخر سال میاد (فک کنم ها:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or