E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

این سایتها HD پخش می کنند یا SD ?

ممنون

اگر سرعت نت تون بالا باشه بله HD هم پخش میکنن که با این پینگی که ما داریم .... خلاصه گیم اسپات بهتره از لحاظ اینتر نت ایران ولی اگه میخوای HD ببینی بهتره با spike.com نگاه کنی و تازه سایت سونی هم قول داده که کنفرانس خودشون توی سایتش به صورت زنده پخش کنه ;)

• Like
Reactions: 致命的
سلام دوستان
الان E3 شروع شده که دوستان فیلم و تریل گذاشتن؟
کسی از برنامه و زمان بندی روزانه نمایشگاه خبر داره ؟؟؟ مثلا در هر روز کدوم شرکت و کنسول معرفی میشه؟

سلام دوستان

دوست عزیز توی تاپیک trailerهای E3 2011 نوشتم که gametrailers یک سری trailer که مربوط E3 هست رو قبل از برگذاری E3 به نمایش میذاره که شامل یه سری Interview و چیزای دیگه میشه

مثل اینکه پست اولو نخوندین

دوست عزیز توی تاپیک trailerهای E3 2011 نوشتم که gametrailers یک سری trailer که مربوط E3 هست رو قبل از برگذاری E3 به نمایش میذاره که شامل یه سری Interview و چیزای دیگه میشه

مثل اینکه پست اولو نخوندین
ببخشید که نخوندم (فقط به عنوان تاپیک توجه کردم) ... یه خورده با حوصله تر هم میتونستید جواب بدید #:-s
روز دقیق نمایشگاه رو می خواستم و همین طور برنامه روز های برگزاریش !!! من چیزی پیدا نکردم گفتم کسی داره اعلام کنه ...

آقا ممنون فقط اینکه خبر دارید کدوم شبکه ی م.اهواره ای نشون میده کنفرانس ها رو؟
فکر نکنم چیزی نشون بده من که تا حالا ندیدم شاید یه چند دقیقه نشون بده مثل شبکه ی Game one حتی شبکه ی 1 یا 2 خود ایران هم یه 1 دقیقه نشون میده به عنوان خبر توی اخبار جوانه ها :d من خودم پارسال دیدم به صورت اتفاقی :d:d:))

سلام دوستان
کسی از برنامه و زمان بندی روزانه نمایشگاه خبر داره ؟؟؟ مثلا در هر روز کدوم شرکت و کنسول معرفی میشه؟
برای زمان کنفرانس ها به صفحات اول تاپیک نگاه کن از 1 به بعد

با 1مگ میشه hd دید

بله میشه دید ولی بستگی داره که از چه شرکتی گرفته باشی اینترنتتو اگه پارس انلاین باشه که دیگه حرف نداره :d;)

ببخشید که نخوندم (فقط به عنوان تاپیک توجه کردم) ... یه خورده با حوصله تر هم میتونستید جواب بدید #:-s

خیلی آروم گفتم ایجوری بنظر میاد:|

آقایون چشمارو بازتر کنین داریم نزدیک میشیم:d
الان لو دادنای sony شروع میشه :d

آخرین ویرایش:
خیلی آروم گفتم فقط چون شکلک نذاشتم ایجوری بنظر میاد:d

آقایون چشمارو بازتر کنین داریم نزدیک میشیم:d
الان لو دادنای sony شروع میشه :d
این حرف چیه آقا :d
خواستم گیر بدم :))
http://www.bazicenter.com/e3_2011
اینم پیدا کردم :| فقط جدول برنامه هاش نیست چون خیلی مشتاقم :d شاید اصلا زمانبندی نشده :>

gamespot Live Schedule

6.6

Microsoft Press Conference

9:30 am - 11:00 am PT

EA Press Conference

12:30 pm - 1:30 pm PT

Ubisoft Press Conference

2:30 pm - 3:45 pm PT

<li class=" last">
Sony Press Conference

5:00 pm - 7:00 pm PT

6.7