E3 2011 | معرفی بازی های بزرگ E3

E3 امسال از نظر شما چگونه خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    452

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

76859726804992388015.png

کمتر از يک ماه تا آغاز بزرگترين نمايشگاه دنياي بازي يعني E3 باقي مونده. E3 امسال پتانسيل تبديل شدن به يکي از جالب ترين E3 هاي سال هاي اخير رو داره.
از يک طرف مايکروسافت احتمالآ بازي هاي جديد و بهتري براي Kinect معرفي ميکنه و البته بازي هاي معرفي شده قبلي که کارگردان هاي بزرگي هم پشت اونها بودن رو نمايش ميده. همچنين احتمال نمايش عناوين جديد انحصاري هم از اين شرکت وجود داره.
از طرف ديگه سوني در کنار نمايش بازي هاي انحصاري مختلف , کنسول دستي NGP رو هم کامل تر از قبل نمايش داده و احتمالآ موارد مهمي مثل قيمت و تاريخ عرضه و البته بازي هاي بيشتر رو براي اون اعلام ميکنه.
در آخر هم نينتندو ميتونه با معرفي کنسول نسل بعد (؟!) خودش بمب نمايشگاه باشه ! کنسولي که به نظر ميرسه قدرتي بيشتر از کنسول هاي رقيب داره و بعد از مدت ها طرفداران نينتندو ميتونن شاهد عرضه بازي هايي از عناوين محبوب خودشون با کيفيت HD و البته گرافيکي بالاتر از رقبا باشن ! کنترلر اين کنسول هم ميتونه در نوع خودش جالب باشه اگه نينتندو راه Wii رو ادامه بده.
سايت IGN به مناسبت اين E3 باشکوه , يه سري مقالات در مورد بازي هاي حاضر در نمايشگاه نوشته (با عنوان Road to E3 2011) و احتمالآ اين مقالات تا زمان شروع E3 ادامه داشته باشه. در اين تاپيک ميتونين بيشتر از قبل با بازي هاي E3 از ديدگاه IGN آشنا بشين.

خیر live blog گزارش لحظه به لحظه مراسم هست. ولی پخش زنده رو هم خیلی از سایت ها از جمله IGN و Gamespot دارن.
نه بابا..

یک قسمت کناری رو قرار میدن هرچی خبر اومد رو به صورت متن اونجا میگزارن

مثلا یکی مینویسه "دیوید کیج اومد" بعد از 20 ثانیه دوباره مینویسه " HR2 معرفی شد"
42932747470431731486.gif

البته عکس هم میشه گذاشت
:دی:دی:دی:دی چی سوتی ای دادم ها:دی
چرا مثلا بخش ایکس باکس ign شیلتره ؟ ولی بخش پی سی بازه؟

آخرین ویرایش:
شمارش معکوس در سایت :
http://www.bazicenter.com/e3_2011

البته تایمر بازی سنتر 3 ساعت جلوتر از سایتهای دیگست مثلا الان زده 21 ساعت در صورتی که Game spot زده 18 ساعت ;) در ضمن من نمیگم تایمر بازی سنتر اشتباه است این تایمر ماله کنفرانس EA است در صورتی که اولین کنفرانس ماله ماکرو هست

به ساعت ویرایش من توی این پست دقت کنید زمان کنفرانس ها هم اکنون

The Microsoft Press Conference starts in:
7 days 17 hours 58 minutes 30 seconds

The EA Press Conference starts in:
7 days 20 hours 57 minutes 19 seconds

The Ubisoft Press Conference starts in:
7 days 22 hours 56 minutes 13 seconds

The Sony Press Conference starts in:
8 days 1 hours 24 minutes 51 seconds
The Nintendo Press Conference starts in:
8 days 17 hours 24 minutes 29 seconds

این کنفرانس ها به ترتیب بالا هستند .
شب خوش

آخرین ویرایش:
سلام.
دیگه تاپییک نمی زنم.همین جا میزارم.
-----------------------------------------------
خوب داریم به E3 نزدیک میشیم و Kojima طبق عادت همیشگی دوباره شروع کرد!!
امروز تو صفحه ی توئیتر خودش دو تا عکس رو قرار داده.

19210.JPG

jfthy-1.jpg
خوب با توجه به عکس ها استودیو ضبط صدا هست.یه تصویری هم از یه کرکتر هست.
کوجیما همراه با عکس ها یه نیم خط هم نوشته و گفته از صبح تا حالا در حال ضبط بوده.
معلوم نیست این پروژه ی جدیدش هست یا ....؟
تا E3 یا شایدم 2 ژوئن(قراره چند تا انونس داشته باشه) باید صبر کنیم.

• Like
Reactions: hadi sh
بچه ها این سوال خیلی مهمه!کنفرانس مایکرو و یوبی کی هستند؟منظورم چه موقعی از روز هستند!امسال می خوام خدا بخواد E3 رو زنده ببینم!بعد اینکه GS و IGN به صورت Free پخش می کنند؟یعنی اگر عضو عادی هم باشی می تونی ببینی؟

بچه ها این سوال خیلی مهمه!کنفرانس مایکرو و یوبی کی هستند؟منظورم چه موقعی از روز هستند!امسال می خوام خدا بخواد E3 رو زنده ببینم!بعد اینکه GS و IGN به صورت Free پخش می کنند؟یعنی اگر عضو عادی هم باشی می تونی ببینی؟

از طریق سایت game spot با توجه به ساعت شمارش میتونی خودت رو میزون کنی باهاش .
که از همین الان 7 روز و 8 ساعت و 17 دقیقه دیگه هستش .
لینک

مال UBI رو هم نشون میده بینشون کنفرانس Ea هستش که اون رو هم نشون میده بعد از UBI هم سونی هستش .

مال Ea ساعت دقیقش میشه 7 روز و 11 ساعت و 8 دقیقه این جدید گزاشتم دقیقش فرق داره .
لینک

UBI که ساعت دقیقش مال 7 روز و 13 ساعت و 17 دیگه هستش .
لینک

مال سونی هم دقیقش میشه 7 روز و 15 ساعت و 36 دقیقه دیگه که جدید گزاشتم این رو هم یکم دقیقش فرق داره با UBI و MS.
لینک

بله به صورت مجانی هستش اما من خیلی وقته هم IGN و GS وG4TV و GT عضو هستم و E3 ها رو میبینم نمیدونم غیر عضو هم میزاره تماشا کنه یا نه اما چه کاری هستش یک ID بساز که یه وقتی گیر نکنی وقتی سرور شلوغ میشه شاید نزار افرادی که عضو نیست نگاه کنن که سرور سبک تر بشه (احتمال داره نمیگم این کار رو میکنن).

آخرین ویرایش:
  • Like

معلومه که میتونی من پارسال زنده دیدم یکمشو ولی بافر میکرد .

به نظرتون واسه این جور جاها چت روم بهتر نیست از لایو بلاگ خیلی راحت تره به نظر من دیگه راحت معلوم میشه چه بازی از چه کنفرانسی در حال نمایش هست خارجی ها که واسه اینجور مراسم ها چت روم اختصاصی میسازن چرا ما نکنیم این کارو به نظر من که خیلی حال میده من همه ی دوستامو دعوت میکنم هر کی دوست داش ایمیلشو تو پروفایلم بزاره.تازه اگه یه ساعتشو خودم نباشم کلاس باشم کامپیوترمو روشن میزارم بعد میرم که چت روم بسته نشه..ترو خدا بیاین این واسه اونایی هم که نمیتونن ببینن خیلی خوبه.

• Like
E3 امسال از همین الان رسما داره به یکی از ناامید کننده ترین ها تبدیل میشه.
از همین الان تعداد زیادی غایب بزرگ در E3
Respawn Ent
Valve
Rockstar
Bungie
Kojima Production
و به احتمال بسیار زیاد Team ICO

از طریق سایت game spot با توجه به ساعت شمارش میتونی خودت رو میزون کنی باهاش .
که از همین الان 7 روز و 8 ساعت و 17 دقیقه دیگه هستش .
لینک

مال UBI رو هم نشون میده بینشون کنفرانس Ea هستش که اون رو هم نشون میده بعد از UBI هم سونی هستش .

مال Ea ساعت دقیقش میشه 7 روز و 11 ساعت و 8 دقیقه این جدید گزاشتم دقیقش فرق داره .
لینک

UBI که ساعت دقیقش مال 7 روز و 13 ساعت و 17 دیگه هستش .
لینک

مال سونی هم دقیقش میشه 7 روز و 15 ساعت و 36 دقیقه دیگه که جدید گزاشتم این رو هم یکم دقیقش فرق داره با UBI و MS.
لینک

بله به صورت مجانی هستش اما من خیلی وقته هم IGN و GS وG4TV و GT عضو هستم و E3 ها رو میبینم نمیدونم غیر عضو هم میزاره تماشا کنه یا نه اما چه کاری هستش یک ID بساز که یه وقتی گیر نکنی وقتی سرور شلوغ میشه شاید نزار افرادی که عضو نیست نگاه کنن که سرور سبک تر بشه (احتمال داره نمیگم این کار رو میکنن).
تو GS و IGN عضو هستم.منظورم از عضو عادی اینکه مثلا پول نداده باشیم و اینا...
Respawn Ent
Valve
Rockstar
Bungie
Kojima Production
شوخی می کنی دیگه؟می دونی چند تا سوپر بازی تو E3 هستن؟همون اولین نمایش Hitman 5 کلی نمایشگاهو بالا می بره!

Respawn Ent
Valve
Rockstar
Bungie
Kojima Production
من که فقط به کنفرانس سونی فکر میکنم .

• Like
خیر live blog گزارش لحظه به لحظه مراسم هست. ولی پخش زنده رو هم خیلی از سایت ها از جمله IGN و Gamespot دارن.
اگه قراره مثل پارسال live Blogـــتون رو از روی Live Blog سایت های خارجی گزارش کنید که فایده نداره! اسم اینو دیگه نمیشه گذاشت Live Blog ، Live Blog حقیقی اونیه که یه نفر توی اون نمایشگاه حضور داشته باشه و از اونجا تمام اتفاقات رو گزارش کنه.
من که پارسال از طریق GS با سرعت 512 دیدم ولی یه مقدار هی قطع و وصل میشد ولی خوبیش این بود که وقتی تصویر گیر میکرد صدا اصلا قطع نمیشد و میتونستید متوجه تمام گفتگوهایی که رد و بدل میشه بشید.

اگه قراره مثل پارسال live Blogـــتون رو از روی Live Blog سایت های خارجی گزارش کنید که فایده نداره! اسم اینو دیگه نمیشه گذاشت Live Blog ، Live Blog حقیقی اونیه که یه نفر توی اون نمایشگاه حضور داشته باشه و از اونجا تمام اتفاقات رو گزارش کنه.
من که پارسال از طریق GS با سرعت 512 دیدم ولی یه مقدار هی قطع و وصل میشد ولی خوبیش این بود که وقتی تصویر گیر میکرد صدا اصلا قطع نمیشد و میتونستید متوجه تمام گفتگوهایی که رد و بدل میشه بشید.

یُخ بابا؟ شما بفرما ویزای US بگیر برای ما، میریم براتون از خود لس انجلس گزارش تهیه می کنیم.
ماهم مثل بقیه پخش زنده مراسم و رو میبینم و برای کسایی گزارش میدیم که امکان دسترسی به پخش زنده رو ندارن. وگرنه بنده به شخصه مریض نیستم ساعت 4 صبح بشینم تند و تند تو ادیتور سایت تایپ کنم و گزارش بدم، مثل بقیه با خیال راحت تماشا می کردم مراسم رو.

شما انتظاراتی داری برادر.:d
همینش هم زحمت داره.اتفاقا به نظر من بسیار کار مفیدیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or