E3 2011 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس امسال از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر

کنفرانس مایکرو بهتر از پارسال
کنفرانس EA خوب
کنفرانس یوبی برای من خیلی خوب
کنفرانس سونی بد تر از پارسال (واقعا نمایش U3 نسبت به U2 خیلی بد بود (نظر شخصی)
بهترین برای من UBI
ولی میتونست بهترن E3 قرن بشه متاسفانه...

من نظرم عوض شد !
من کونامی رو ندیده بودم امتیاز دادم ، فوق العاده بود :(

مخصوصا برای کسایی که میخوان بازی بسازن خیلی خیلی مفید و جالبه !!!
کونامی 9 از 10 !!!

دوسال باشه بازی معرفی کرده باشی بعد کلی هم فن های کنسولت اون رو زده باشن تو سر گیمرهای حریف که ما بازی انحصاری خفن داریم..
حالا بعد از دوسال یک تیزر 5 ثانیه ای هم تو کنفرانست از اون بازی ها نشون ندی..!

ماکروسافت اگر فقط عکس دکوراسیون کنفرانسش رو میگذاشت از بعضی ها به مراتب کنفرانس پربار تری داشت..:d

از نظر من مایکرو واقعا بهترین بود!
بخاطر:
معرفی 2 هیلو!
بازی های بزرگ:GeOW 3 و ....
پشتیبانی فوق العاده از کینکت:GR:FS , ME3 , RYSE , .....
و .......

سونی که فقط یه Vita معرفی کرد(بخش جالب کنفرانس)

نینتندو هم که فقط Wii U!

بدون شك برترين EA هست واقعا محشر بود.بعد مايكروسافت.سوني واقعا افتضاح بود چيزي خاي واسه نمايش يا بهتره بگم سوپرايز خاصي نداشت.بعد يوبيسافت كه واقعا Ghost و بخصوص اساسين غالي بودن.راجب نيتندو هم نظر خاصي ندارم

بهترين كنفرانس برای سونی بود كه توش اسم رسمی PS Vita اعلام شد و Uncharted 3 و Uncharted: Golden Abyss نمايش داده شدند.
آشغالترين هم برای ماكروسافت بود كه جز معرفی يه شماره ديگه از فرانچايز Over Milk شده هيلو هيچ چيز ديگه ای نداشت.

بدترين بود چون GR كه به نظرم افتضاح بود.به حيكل BIA ر ي د ه بودن.نمايش ريمان خيلي خيلي مسخره و كوتاه بود.AC خوب بود ولي زيادي شلوغش كرده بودن پس اين هم اونطوري كه ميخواستم پيش نرفت.در نتيجه بدترين كنفرانس رو داشت
خب هی بگید به نظر شخصی همدیگه احترام بگذارید!نمی شه خب!:dنمایش Rayman که همه برای غش کردن!بعد GR چرا بد بود؟من نمی فهمم گرافیک و جو به اون خوفی با اون گیم پلی زیبا.ACهم که شاهکار بود به نظرم....

بهترين كنفرانس برای سونی بود كه توش اسم رسمی PS Vita اعلام شد و Uncharted 3 و Uncharted: Golden Abyss نمايش داده شدند.
آشغالترين هم برای ماكروسافت بود كه جز معرفی يه شماره ديگه از فرانچايز Over Milk شده هيلو هيچ چيز ديگه ای نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or