E3 2011 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس امسال از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر

سایت 1up اینجوری امتیاز داده به کنفرانس ها:

نینتندو -A

سونی +B

مایکرو B

کجله EDGE هم به ترتیب گفته:

نینتندو

سونی

مایکرو

تقریبا همه سایت ها و مجلات هم همین ریتم بالا رو گفتن. یعنی اول و دوم اکثرا نینتندو سونی و آخر هم مایکروسافت اما جالب اینجاست که توی ایران اول مایکروسافته, بعد سونی و بعد نینتندو! یعنی دقیقا برعکس واقعیت و ان چیزی که همه دنیا میگن! lol

پ.ن: بعد بگید کل سایت شده سونی فن!:دی

به ، داداشمونو !

همه میگن این سری E3 داغون بود و بین بد و بدتر انتخاب می کنن . داداشمون میگه همشون حرف نداشتن !:d

پ.ن : می دونم نظر شخصی بود ، منم نظر شخصیم رو نظر شخصی شما بود . اصلا شوخی کردم :d>:d<

اون نظرستجی حالا دیدنیه همونی که آمار خبلی بالایی گفتن بهترین E3 تاریخ میشه:))
من شخصا توی همون ترد گفتم که مزخرف ترین E3 این چند سال اخیر میشه! واقعا با این روندی که بازیسازها پیش گرفتن معلوم بود اینطور میشه. سازندهای ژاپنی و پروژه های بزرگشون که از دم گفته بودن نمیایم و خبری از The Last Guardian و ... نبود. کوجیما هم که هیچ رقمه نبود که نبود یه MGS توی نمایگاه به نظر من کافی هست تا سطحش یکم بیاد پایین! PD هم که نبود و من یکی از دست هام رو سرش از دست دادم!:دی این وسط نومورا و VErsus کلی گفته بودن با یه خبر بزرگ میان که انم طبق معمول دروغ بود! خبری از KH هم که نشد! کلا عجی نمایشگاه گندی بود!

اگه این Sly Cooper و Halo 4 هم نبودن که دیگه...

البته خداییش توی این E3 مینی گیم های خیلی خفنی معرفی شدن!

نینتندو -A

سونی +B

مایکرو B

نینتندو

سونی

مایکرو

تقریبا همه سایت ها و مجلات هم همین ریتم بالا رو گفتن. یعنی اول و دوم اکثرا نینتندو سونی و آخر هم مایکروسافت اما جالب اینجاست که توی ایران اول مایکروسافته, بعد سونی و بعد نینتندو! یعنی دقیقا برعکس واقعیت و ان چیزی که همه دنیا میگن! lol

موضوع اینه که بیشتر وزن کنفرانس سونی روی PSvita بود اگر از PSvita فاکتور بگیری کنفرانس سونی زیاد جالب نبود و اکثر کاربرای ایرانی با کنسولای دستی زیاد حال نمیکنن از جمله خودم :d

موضوع اینه که بیشتر وزن کنفرانس سونی روی PSvita بود اگر از PSvita فاکتور بگیری کنفرانس سونی زیاد جالب نبود و اکثر کاربرای ایرانی با کنسولای دستی زیاد حال نمیکنن از جمله خودم :d
این چه حرفیه آخه؟ اینجوری باشه تمرکز کنفرانس مایکرو هم روی کینکت بود و اگه کینکت رو ازش جدا کنی هیچی ازش نمیمونه و یا نینتندو و WIi U....

سونی و Vita نمایش فوقالعاده ای داشتن و همونطور که من قبلا توی مقاله کیوان کامنت گذاشته بودم:

در حالی که همه حاضرین در جای خودشون میخ کوب شدن، ترتون با اعلام قیمت 250 دلاری این کنسول همه رو سورپرایز و البته در صندلی خودشون میخ کوب میکنه! شاید شبیه به رویا باشه اما من فکر میکنم برگ برنده سونی همینه!

برگ برنده سونی قیمت پایین کنسولش بود. بازی های خیلی خوبی هم برای معرفی شدن. البته الان اینا مطرح نیست. صحبت من اصلا چیز دیگه ای بود!

آقا من حرف چند صفحه پیشم رو پس میگیرم
امروز کامل کتفرانس سونی رو دیدم
به نظرم سونی هرچی داشت رو کرد این همه بازی برای PS3 نمایش داده شده باید چی دیگه نمایش می داد که ما راضی بشیم
کلا عادت داریم مثلا کنفرانس ها بیان سری بعدی بازی های معروفشون رو معرفی کنن که بگیم به به ترکوندن مثلا بگن ورژن 1000 بازی x که خیلی هم پرطرفدار هستش امسال میاد که بگیم عجب چیزی شد
من رو حرف بچه ها که هی می گفتن کنفرانس سرده نمیدونم فلانه گفتم ضعیف بوده ولی الان حرفم رو پس میگیرم

این چه حرفیه آخه؟ اینجوری باشه تمرکز کنفرانس مایکرو هم روی کینکت بود و اگه کینکت رو ازش جدا کنی هیچی ازش نمیمونه و یا نینتندو و WIi U....

سونی و Vita نمایش فوقالعاده ای داشتن و همونطور که من قبلا توی مقاله کیوان کامنت گذاشته بودم:
والا من معنیه این جمله شمارو اصلا نفهمیدم عزیز که گفتی :
"این چه حرفیه آخه؟"
چون حرفای شما تائید همین قضیس که نمایش psvits و مسائل پیرامونش بهترین قسمت کنفرانس سونی بود حالا منم نمیگم که نبود میگم اما این قضیه که کاربرای ایرانی زیاد تحت تاثیر قرار نگرفتن اینه که گیمرای ایرانی کلا زیاد رابطه خوبی با کنسولای دستی ندارن پس این خبر واسشون زیاد جالب نیست واسه همین شاید بیشتریا با کنفرانس مایکرو بیشتر حال کردن.

یه چیز دیگه ام اینکه شما اینو در نظر بگیر که سونی و نینتندو جفتشون سخت افزار جدید معرفی کردن ولی مایکرو فقط بازی نمایش داد که شاید واسه همین ارزش کنفرانسای نینتندو و سونی از نظر سایتای خارجی بالا تر از کنفرانس مایکرو هست.
واسه همین اگه بخوایم با توجه به همه جوانب امتیاز بدم اینطوری میشه(مثلا):
نینتندو:
معرفی سخت افزار جدید:
10
معرفی بازیهای جدید:
8
نمایش بازیهای معروف:
6
جمع:
24

سونی:
معرفی سخت افزار جدید:
10
معرفی بازیهای جدید:
6
نمایش بازیهای معروف:
8
جمع:
24

مایکرو:
معرفی سخت افزار جدید:
0
معرفی بازیهای جدید:
8
نمایش بازیهای معروف:
8
جمع:
16

ولی تو همین امتیاز دادن اگه بخوام اون چیزی که مورد علاقم بود در نظر بگیرم گیم هست که مایکرو خوب عمل کرده.

آخرین ویرایش:

نینتندو -A

سونی +B

مایکرو B

نینتندو

سونی

مایکرو

من نمی فهمم چیه کنفرانس سونی بهتر از مایکرو بود؟کلیش که به عذر خواهی رفت.یه دونه معرفی توش نبود.........حالا باز نیتندو یه چیزی(که اونم به نظرم مسخره است!اومده کنسول نسل بعد را معرفی کرده که حداقلش یک سال دیگه میاد و می خواد بازی هایی که امسال کنسول های نسل قبل اجرا می کنند را اجرا کنه)ولی سونی دیگه خدایی بدتر از مایکرو بود.

من نمی فهمم چیه کنفرانس سونی بهتر از مایکرو بود؟کلیش که به عذر خواهی رفت
چه گیری دادی بعضی ها به عذرخواهی سونی
آقا من تایم گرفتم 5 دقیقه بیشتر نشد این عذرخواهی نمیدونم چطوری شما کنفرانس 1 ساعت 43 دقیقه رو 5 دقیقش عذرخواهی هست رو میگی کلیش!:)

چه گیری دادی بعضی ها به عذرخواهی سونی
آقا من تایم گرفتم 5 دقیقه بیشتر نشد این عذرخواهی نمیدونم چطوری شما کنفرانس 1 ساعت 43 دقیقه رو 5 دقیقش عذرخواهی هست رو میگی کلیش!:)

البته Jack Tretton رییس سونی آمریکا وقتی راجع به مشکلات شبکه پلی استیشن صحبت می کرد، قبل از عذرخواهی از گیمرها و طرفدارها، یه متلک باحال به خبرنگار ها انداخت! گفت:

((دوست های من که خبرنگار هستند به من میگن که مطلقا هیچ چیزی توی دنیا نیست که ما رو به اندازه "اختلاف عقیده" یا "خبرهای بد" خوشحال کنه! بنابراین من به تمام اعضای محترم مطبوعات میگم: خواهش می کنم))!! :blink:
loudlaff.gif

(خنده و تشویق حضار)!

من نمی فهمم چیه کنفرانس سونی بهتر از مایکرو بود؟

IGN E3 2011: Why I Think PlayStation Won E3

فکر کنم نظر خیلی ها هستش GS هم قبلا گفته بود اما در آخر باز هم به سلیقه افراد بر میگرده به نظر من که از یک کنفرانس چه انتظاری دارن .

هرچند به نظر من یکی از بد ترین E3 های تاریخ بود از نظر معرفی یک IP جدید و اگه چند نمایش خیره کننده از چند بازی نبود رسما کلا بهش E3 نمیگفتیم بهتر بود.

IGN E3 2011: Why I Think PlayStation Won E3

فکر کنم نظر خیلی ها هستش GS هم قبلا گفته بود اما در آخر باز هم به سلیقه افراد بر میگرده به نظر من که از یک کنفرانس چه انتظاری دارن .

هرچند به نظر من یکی از بد ترین E3 های تاریخ بود از نظر معرفی یک IP جدید و اگه چند نمایش خیره کننده از چند بازی نبود رسما کلا بهش E3 نمیگفتیم بهتر بود.
آخه واقعا من نمی فهمم<این همه به مایکرو گیرد ادن که چرا بازی هاردکور برای کینکت نمیاد,خب این همه بازی تو این خراب شدشون تایید شد!Ryse,Mass Efect 3,Fable,Forza.دو تا هیلو تایید شد که خودش به تنهایی کلی می ترکونه(یه هیلو فرعی سال پیش این همه ترکوند,حالا یه هیلو ریمیک و یه هیلو اصلی دیگه....)نمایش GeOW3 هم که رسما ترکونده بود.هک هایی که قراره رو live بیاد از کینکت,اخبار دیوونه کننده ی لایو(که رسما psn رو ترکوند)....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or