من شخصا توی همون ترد گفتم که مزخرف ترین E3 این چند سال اخیر میشه! واقعا با این روندی که بازیسازها پیش گرفتن معلوم بود اینطور میشه. سازندهای ژاپنی و پروژه های بزرگشون که از دم گفته بودن نمیایم و خبری از The Last Guardian و ... نبود. کوجیما هم که هیچ رقمه نبود که نبود یه MGS توی نمایگاه به نظر من کافی هست تا سطحش یکم بیاد پایین! PD هم که نبود و من یکی از دست هام رو سرش از دست دادم!اون نظرستجی حالا دیدنیه همونی که آمار خبلی بالایی گفتن بهترین E3 تاریخ میشه![]()
سایت 1up اینجوری امتیاز داده به کنفرانس ها:
نینتندو -A
سونی +B
مایکرو B
کجله EDGE هم به ترتیب گفته:
نینتندو
سونی
مایکرو
تقریبا همه سایت ها و مجلات هم همین ریتم بالا رو گفتن. یعنی اول و دوم اکثرا نینتندو سونی و آخر هم مایکروسافت اما جالب اینجاست که توی ایران اول مایکروسافته, بعد سونی و بعد نینتندو! یعنی دقیقا برعکس واقعیت و ان چیزی که همه دنیا میگن! lol
پ.ن: بعد بگید کل سایت شده سونی فن!![]()
این چه حرفیه آخه؟ اینجوری باشه تمرکز کنفرانس مایکرو هم روی کینکت بود و اگه کینکت رو ازش جدا کنی هیچی ازش نمیمونه و یا نینتندو و WIi U....موضوع اینه که بیشتر وزن کنفرانس سونی روی PSvita بود اگر از PSvita فاکتور بگیری کنفرانس سونی زیاد جالب نبود و اکثر کاربرای ایرانی با کنسولای دستی زیاد حال نمیکنن از جمله خودم :d
در حالی که همه حاضرین در جای خودشون میخ کوب شدن، ترتون با اعلام قیمت 250 دلاری این کنسول همه رو سورپرایز و البته در صندلی خودشون میخ کوب میکنه! شاید شبیه به رویا باشه اما من فکر میکنم برگ برنده سونی همینه!
والا من معنیه این جمله شمارو اصلا نفهمیدم عزیز که گفتی :این چه حرفیه آخه؟ اینجوری باشه تمرکز کنفرانس مایکرو هم روی کینکت بود و اگه کینکت رو ازش جدا کنی هیچی ازش نمیمونه و یا نینتندو و WIi U....
سونی و Vita نمایش فوقالعاده ای داشتن و همونطور که من قبلا توی مقاله کیوان کامنت گذاشته بودم:
من نمی فهمم چیه کنفرانس سونی بهتر از مایکرو بود؟کلیش که به عذر خواهی رفت.یه دونه معرفی توش نبود.........حالا باز نیتندو یه چیزی(که اونم به نظرم مسخره است!اومده کنسول نسل بعد را معرفی کرده که حداقلش یک سال دیگه میاد و می خواد بازی هایی که امسال کنسول های نسل قبل اجرا می کنند را اجرا کنه)ولی سونی دیگه خدایی بدتر از مایکرو بود.سایت 1up اینجوری امتیاز داده به کنفرانس ها:
نینتندو -A
سونی +B
مایکرو B
کجله EDGE هم به ترتیب گفته:
نینتندو
سونی
مایکرو
تقریبا همه سایت ها و مجلات هم همین ریتم بالا رو گفتن. یعنی اول و دوم اکثرا نینتندو سونی و آخر هم مایکروسافت اما جالب اینجاست که توی ایران اول مایکروسافته, بعد سونی و بعد نینتندو! یعنی دقیقا برعکس واقعیت و ان چیزی که همه دنیا میگن! lol
پ.ن: بعد بگید کل سایت شده سونی فن!![]()
چه گیری دادی بعضی ها به عذرخواهی سونیمن نمی فهمم چیه کنفرانس سونی بهتر از مایکرو بود؟کلیش که به عذر خواهی رفت
چه گیری دادی بعضی ها به عذرخواهی سونی
آقا من تایم گرفتم 5 دقیقه بیشتر نشد این عذرخواهی نمیدونم چطوری شما کنفرانس 1 ساعت 43 دقیقه رو 5 دقیقش عذرخواهی هست رو میگی کلیش!![]()
من نمی فهمم چیه کنفرانس سونی بهتر از مایکرو بود؟
آخه واقعا من نمی فهمم<این همه به مایکرو گیرد ادن که چرا بازی هاردکور برای کینکت نمیاد,خب این همه بازی تو این خراب شدشون تایید شد!Ryse,Mass Efect 3,Fable,Forza.دو تا هیلو تایید شد که خودش به تنهایی کلی می ترکونه(یه هیلو فرعی سال پیش این همه ترکوند,حالا یه هیلو ریمیک و یه هیلو اصلی دیگه....)نمایش GeOW3 هم که رسما ترکونده بود.هک هایی که قراره رو live بیاد از کینکت,اخبار دیوونه کننده ی لایو(که رسما psn رو ترکوند)....IGN E3 2011: Why I Think PlayStation Won E3
فکر کنم نظر خیلی ها هستش GS هم قبلا گفته بود اما در آخر باز هم به سلیقه افراد بر میگرده به نظر من که از یک کنفرانس چه انتظاری دارن .
هرچند به نظر من یکی از بد ترین E3 های تاریخ بود از نظر معرفی یک IP جدید و اگه چند نمایش خیره کننده از چند بازی نبود رسما کلا بهش E3 نمیگفتیم بهتر بود.