E3 2011 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس امسال از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر

فکنکنم این روش درستی باشه واسه مقایسه کردن نینتندو، سونی و مایکروسافت با اون سه تاشرکت دیگه چون اینا کنسول میسازن و از سوی شرکت های دیگه بازی برا کنسول هاشون به نمایش در میاد.
از بین سونی و مایکرو و نینتندو: 1- مایکروسافت 2- نینتندو 3 - سونی
از بین اون سه تا شرکت بازی ساز: 1- یوبی سافت 2- الکرونیک آرتز 3- کونامی

یادش بخیر توی تاپیک کنفرانس سونی دوستان میگفتن یه بچه هم میفهمه که کنفرانس مایکروسافت بهتر از سونی بوده ! :دی یا میگفتن توی Neogaf هم مردم بیشتر با کنفرانس مایکروسافت حال کردن تا سونی و فقط و فقط فن بوی های سونی هستن که فکر میکنن کنفرانسشون بهتر بوده ! :دی
------------
کلآ همه اینا سلیقه ای هست و کسی که با کینکت حال میکنه , کنفرانس مایکروسافت براش بهشت بوده و کسی که با کنسول دستی با اون امکانات حال میکنه , قیمت فوق العاده اون براش یه بمب خبری بوده. ولی بد نیست به سلیقه همدیگه احترام بذاریم و این طوری در مورد هم نظر ندیم. وقتی Gamespot , IGN , 1UP کنفرانس سونی رو بهتر از مایکروسافت دونستن و وقتی که توی تاپیک نظرسنجی Neogaf از بین 100 نفر اول , فقط 1 نفر مایکروسافت رو بهتر دونسته و بقیه سونی رو , حداقل دوستان نیان این طوری در مورد اونایی که سونی رو انتخاب کردن نظر بدن.

یادش بخیر توی تاپیک کنفرانس سونی دوستان میگفتن یه بچه هم میفهمه که کنفرانس مایکروسافت بهتر از سونی بوده ! :دی یا میگفتن توی Neogaf هم مردم بیشتر با کنفرانس مایکروسافت حال کردن تا سونی و فقط و فقط فن بوی های سونی هستن که فکر میکنن کنفرانسشون بهتر بوده ! :دی
------------
کلآ همه اینا سلیقه ای هست و کسی که با کینکت حال میکنه , کنفرانس مایکروسافت براش بهشت بوده و کسی که با کنسول دستی با اون امکانات حال میکنه , قیمت فوق العاده اون براش یه بمب خبری بوده. ولی بد نیست به سلیقه همدیگه احترام بذاریم و این طوری در مورد هم نظر ندیم. وقتی Gamespot , IGN , 1UP کنفرانس سونی رو بهتر از مایکروسافت دونستن و وقتی که توی تاپیک نظرسنجی Neogaf از بین 100 نفر اول , فقط 1 نفر مایکروسافت رو بهتر دونسته و بقیه سونی رو , حداقل دوستان نیان این طوری در مورد اونایی که سونی رو انتخاب کردن نظر بدن.
کلا اینجور نظر سنجی ها از پایه جواب نمیده چون همیشه حس فن بودی بودن اجازه نمیده به چیز دیگه ای رای بدن.

واقعا به نظرم مایکروسافت و سونی در مقابل نینتدو حرفی برای گفتن نداشتن. نمی فهمم یعنی معرفی یه کنسول جدید اونم قدرتمند تر از کنسول های سونی و مایکروسافت و با اون کنترلر عجیب و کارآمدش، کمتر از نمایش کینکت و دیگر نمایش هاست که تقریبا همشو قبلا دیده بودیم؟

راستی به نظر من هم باید یه کنفرانس شرکت های بازی سازی رو از سه شرکت کنسول ساز جدا کنیم.

کلا اینجور نظر سنجی ها از پایه جواب نمیده چون همیشه حس فن بودی بودن اجازه نمیده به چیز دیگه ای رای بدن.

واقعا به نظرم مایکروسافت و سونی در مقابل نینتدو حرفی برای گفتن نداشتن. نمی فهمم یعنی معرفی یه کنسول جدید اونم قدرتمند تر از کنسول های سونی و مایکروسافت و با اون کنترلر عجیب و کارآمدش، کمتر از نمایش کینکت و دیگر نمایش هاست که تقریبا همشو قبلا دیده بودیم؟

راستی به نظر من هم باید یه کنفرانس شرکت های بازی سازی رو از سه شرکت کنسول ساز جدا کنیم.
کنسول نیتندو مثلا کنسول نسل بعده!سال دیگه میاد می خواد إّ3 رو اجرا کنه.نوامبر امسال Bf3 روی 360 و ps3 میاد!که کنسول های این نسل حساب می شن!نیتندو کار شاقی کرده؟

تقریبا همه سایت ها و مجلات هم همین ریتم بالا رو گفتن. یعنی اول و دوم اکثرا نینتندو سونی و آخر هم مایکروسافت اما جالب اینجاست که توی ایران اول مایکروسافته, بعد سونی و بعد نینتندو! یعنی دقیقا برعکس واقعیت و ان چیزی که همه دنیا میگن! lol

مگه اونور غیر نظرات غیرِ شخصیِ ؟! هر منبع و شخصی نظر خودش رو گفته ...

ولی سونی غیر PSvita و Sly که ویتا حداقل ترکوند با قیمتش هیچ چی دیگه نداشت ، نمایش U3,R3,NBA 2K12 که به نظرم جزو بدترین نمایشهاشون نسبت به شماره های قبل بود . از اونور مایکرو کینکت رو داشت که عالی کار کرد بهمراه نمایش عالی تومب رایدر ، Halo Remaster و آخر کنفرانس هم با Halo 4 نابود کرد !

نینتندو هم عالی بود ولی نه از نظر من ، چون با کنسولهاش بعد نینتندو (همون میکرو خودمون) اصلاً حال نکردم هر چند Mario , Zelda , Metroid واقعاً وسوسه کننده هستن .

ولی سایت ما اکثراً رو علاقه به کمپانی نظر میدن .. خودت و چند تا دیگه که شناخته شده اید رو سونی کلید میکنید ، 360 فنهام که موضعشون مثل آیتم تصویری مشخصه . (:d)

ولی بدیش اینه که هر کسی نظری داره به خودش مربوطه ، نباید هی کنایه بارِ هم کنیم ... چند نفر مثل من تو این سایت میدونن Sly چه شاهکاریه تو سبک پلتفرمر ؟ چون اکثر نمیدونن پس نظر من غلطه ؟ نظر شخصیمه دیگه ...

واسه من فقط بازیها مهمه نه علاقه به فلان کمپانی . از اینور با Halo 4 , Halo Remaster و یسری بازیهای کینکت حال کردم . از اونورم با PSVita , Sly و حتی نمایش ضعیف R3 چون شخصاً با جوش حال میکنم .

" ضمناً عمه من تو نمایشگاه داشت بال در می آورد با کینکت " :d

نه فردین جان من قبول ندارم این حرفت رو. تو این همه برگشتی به من گفتی تو همیشه فن سونی هست و ..... اما من همیشه گفتم واقع بین هستم و از چیزی که خوشم بیاد میام میگم خوشم اومده و فرقی هم برام نداره برای کی یا کجا باشه. رای من رو هم میتونی ببینی. نظرم رو هم در مورد کنفرانس ها چند روز پیش نوشتم و گذاشتم. کلا نمیشه این قضیه رو به همه بست بدی. اما ممکنه 60% این طوری رای بدند و از روی تعصب یا علاقه شدید(که خودش باعث تعصب میشه) باشه.

این رو من هم موافقم چون نمیشه با مالا سه شرکت کنسول سازی مقایسه کنیم.

وقتی Gamespot , IGN , 1UP کنفرانس سونی رو بهتر از مایکروسافت دونستن و وقتی که توی تاپیک نظرسنجی Neogaf از بین 100 نفر اول , فقط 1 نفر مایکروسافت رو بهتر دونسته و بقیه سونی رو , حداقل دوستان نیان این طوری در مورد اونایی که سونی رو انتخاب کردن نظر بدن.
همه میدونن از جمله خودت که این انتخاب برای psvita بوده و بس .
مشکل اینه که اکثر ما بخاطر کنسولهای خونگی رای دادیم و نظرمون رو گفتیم نه کنسول دستی
ign و gamespot و 1up هم نکات اصلی کنفرانس سونی رو ps vita دونستن و بایدم بگن بهتر از کنفرانس مایکروسافت بوده که نمایشش مربوط به بازیهای کنسول 6 سال پیش هست .
برای من یکی که علاقه ای به کنسول دستی ندارم به نظرت باید جالبتر باشه ؟
منی که ps3 دارم از معرفی چند تا بازی از کنسول psvita چی عایدم میشه ؟
شما فکر کن سونی اصلا psvita رو معرفی نمیکرد و فقط همون بازیهاش رو به نمایش میگذاشت :d
افتضاح میشد . افتضاح

البته من فقط برای 1 چیز به Sony رای دادم وگرنه به EA رای میدادم انم بخش vita بود.

آخه واقعا من نمی فهمم<این همه به مایکرو گیرد ادن که چرا بازی هاردکور برای کینکت نمیاد,خب این همه بازی تو این خراب شدشون تایید شد!Ryse,Mass Efect 3,Fable,Forza.دو تا هیلو تایید شد که خودش به تنهایی کلی می ترکونه(یه هیلو فرعی سال پیش این همه ترکوند,حالا یه هیلو ریمیک و یه هیلو اصلی دیگه....)نمایش GeOW3 هم که رسما ترکونده بود.هک هایی که قراره رو live بیاد از کینکت,اخبار دیوونه کننده ی لایو(که رسما psn رو ترکوند)....

مشکل میدونی کجا هستش مشکل این جا هستش که کنفرانس ماکروسافت در این چند ساله فقط همین ها رو داشته .

البته همه این پایینی ها بر میگرده به سلیقه افراد. این هم که بازی هاردکور نمیاد معنی نداره مگه بازی رو پیشونینیش نوشته هاردکور بلکه سبک و نوع طراحی بازی هستش که موجب میشه افرادی که سن زیادی هم دارن و عمری بازی میکنن به بازی علاقه مند بشن.

حالا هر چقدر که HALO میخواد بازی بزرگی باشه برای من اما وقتی من هر سال میدونم یک HALO جدید قرار هستش معرفی بشه برای من شاید اون اشتیاق اول رو دیگه به عنوان یک سوپرایز یا یک چیز جدید برای کنفرانس نداره .

نمایش Geow واقعا عالی بود اما آیا بازی جدید بود یا یک نمایش عادی از عنوانی که پارسال معرفی شده و میخواد امسال عرضه بشه .

یا FORZA .

بازی جدیدش یک FABLE بود که باز هم اون رو همه هر ساله دیدیم این چند وقته .

ME3 هم که قبلا معرفی شده بود الان فقط نمایش داشت یک بازی مولتی هم هستش .

بازی کرایتک هم که پارسال معرفی شد امسال قرار بود نمایش داده بشه که باز هم یک ویدیو ازش دیدم که باز هم بازی اصلی رو نشون نمیداد .

آخرین ویرایش:
البته من فقط برای 1 چیز به Sony رای دادم وگرنه به EA رای میدادم انم بخش vita بود.

مشکل میدونی کجا هستش مشکل این جا هستش که کنفرانس ماکروسافت در این چند ساله فقط همین ها رو داشته .

البته همه این پایینی ها بر میگرده به سلیقه افراد. این هم که بازی هاردکور نمیاد معنی نداره مگه بازی رو پیشونینیش نوشته هاردکور بلکه سبک و نوع طراحی بازی هستش که موجب میشه افرادی که سن زیادی هم دارن و عمری بازی میکنن به بازی علاقه مند بشن.

حالا هر چقدر که HALO میخواد بازی بزرگی باشه برای من اما وقتی من هر سال میدونم یک HALO جدید قرار هستش معرفی بشه برای من شاید اون اشتیاق اول رو دیگه به عنوان یک سوپرایز یا یک چیز جدید برای کنفرانس نداره .

نمایش Geow واقعا عالی بود اما آیا بازی جدید بود یا یک نمایش عادی از عنوانی که پارسال معرفی شده و میخواد امسال عرضه بشه .

یا FORZA .

بازی جدیدش یک FABLE بود که باز هم اون رو همه هر ساله دیدیم این چند وقته .

ME3 هم که قبلا معرفی شده بود الان فقط نمایش داشت یک بازی مولتی هم هستش .

بازی کرایتک هم که پارسال معرفی شد امسال قرار بود نمایش داده بشه که باز هم یک ویدیو ازش دیدم که باز هم بازی اصلی رو نشون نمیداد .
هیلو هر سال میاد؟یعنی می خوای بگی شما کاملا مطمئن بودی در این مورد؟هیلو 3 2007 اوووووو,نسخه ی بعدیش 2009 بعدیش 2010 اا هیچکدوم نسخه ی اصلی نبودن.معرفی نسخه ی چهارم با حضور مستر چیف...شما می دونستید؟معرفی ریمیک هیلو,کاملا مطمئن بودید؟یا اینکه می دونستید قراره اینقدر تغییر کنه هیلو یک؟
kingdoms پارسال اسمش هم معلوم نبود.در ضمن تریلر گیم پلی بود دیگه!
Fable هر سال میاد؟آقا شما مطمئنی زمان رو از دست ندادی؟
GeOW3 هم خیل پیشرفت داشت.
ME3 هم پشتیبانی کینکتش فوق اعلاده بود.همچنین GR!

هیلو هر سال میاد؟یعنی می خوای بگی شما کاملا مطمئن بودی در این مورد؟هیلو 3 2007 اوووووو,نسخه ی بعدیش 2009 بعدیش 2010 اا هیچکدوم نسخه ی اصلی نبودن.معرفی نسخه ی چهارم با حضور مستر چیف...شما می دونستید؟معرفی ریمیک هیلو,کاملا مطمئن بودید؟یا اینکه می دونستید قراره اینقدر تغییر کنه هیلو یک؟
kingdoms پارسال اسمش هم معلوم نبود.در ضمن تریلر گیم پلی بود دیگه!
Fable هر سال میاد؟آقا شما مطمئنی زمان رو از دست ندادی؟
GeOW3 هم خیل پیشرفت داشت.
ME3 هم پشتیبانی کینکتش فوق اعلاده بود.همچنین GR!

من نمیگم چیز بدی هستش که بهت بر خورده بلکه دارم میگم E3 هستش یعنی این مشکل سونی هم هستش نمیگم فقط مشکل ماکروسافت هستش من خودم طرفدار بازی جدید هستم در E3 دوست دارم همیشه چیز های جدید معرفی بشه که قبلا نبوده.

اول آخرش اسم HALO روش هستش یا نه ؟ بازی در مورد دنیای HALO هستش یا نه ؟

بله قبل از E3 تمام دنیا داشتن داد میزدن HALO ریمیک بله ماکروسافت هم نه تایید کرد نه تکذیب خوب وقتی ماکروسافت میبینه این همه مردم مشتاق HALO ریمیک هستن مگه دیوانه هستش نسازه .:-/

بله پارسال اول اخرش معرفی شد حتی یک تریلر بی سرو ته هم پخش شد که امسال یکم کامل تر شد یعنی یک اسم انقدر مهم هستش به نظر من نمایش گیم پلی از خود بازی مهم تر هستش تا نشون دادن فقط تریلر یا یک اسم وقتی سونی میاد AGENT رو معرفی میکنه بعد باد آ باد شما انتظار دای بشینیم E3 بعدی که گیم پلی رو یا یک تریلر نشون بدن بگیم بازی جدید هستش و بازی جدید معرفی شده .:|

شما حساب کن FABLE 2 کی معرفی شده ؟ سال 2007 بود فکر کنم اگه اشتباه نکنم E3 2007 بعد E3 2008 هم حضور داشته اکتبر 2008 عرضه شده E3 سال 2009 دوباره ما یک Fable داشتیم سال E3 2010 هم ما یک نمایش کلی از Fable داشتیم بعدش امدیم سال 2011 که الان هستیم یک FABLE جدید معرفی شده حالا هر E3 این نسل تا الان FABLE داشته یا نه ؟ یک 2006 نداشتیم فکر کنم

چرا خودمون رو گول بزنیم سونی هم همین وضع رو با بعضی از عنوان هاش داره .

مگه من گفتم GEOW پیشرفت نداشته عزیز داریم از E3 صحبت میکنیم محلی برای معرفی بازی های جدید و نمایش عنوان های در دست ساخت . یک نمایش از بازی که سال قبل E3 حضور داشته و گیم پلی ازش به نمایش در امده بازی جدید نیست .

امسال سونی هم وضع خوبی نداشته از نظر معرفی بازی .

ME3 هم از کینکت پشتیبانی میکنه آیا این خیلی چیز بزرگی هستش یعنی بازی هستش یا یک امکانات هستش BioShock هم MOVE پشتیبانی میکنه الان خیلی مهم هستش ؟ این میشه یک چیز بزرگ ؟

من نمیگم چیز بدی هستش که بهت بر خورده بلکه دارم میگم E3 هستش یعنی این مشکل سونی هم هستش نمیگم فقط مشکل ماکروسافت هستش من خودم طرفدار بازی جدید هستم در E3 دوست دارم همیشه چیز های جدید معرفی بشه که قبلا نبوده.

اول آخرش اسم HALO روش هستش یا نه ؟ بازی در مورد دنیای HALO هستش یا نه ؟

بله قبل از E3 تمام دنیا داشتن داد میزدن HALO ریمیک بله ماکروسافت هم نه تایید کرد نه تکذیب خوب وقتی ماکروسافت میبینه این همه مردم مشتاق HALO ریمیک هستن مگه دیوانه هستش نسازه .:-/

بله پارسال اول اخرش معرفی شد حتی یک تریلر بی سرو ته هم پخش شد که امسال یکم کامل تر شد یعنی یک اسم انقدر مهم هستش به نظر من نمایش گیم پلی از خود بازی مهم تر هستش تا نشون دادن فقط تریلر یا یک اسم وقتی سونی میاد AGENT رو معرفی میکنه بعد باد آ باد شما انتظار دای بشینیم E3 بعدی که گیم پلی رو یا یک تریلر نشون بدن بگیم بازی جدید هستش و بازی جدید معرفی شده .:|

شما حساب کن FABLE 2 کی معرفی شده ؟ سال 2007 بود فکر کنم اگه اشتباه نکنم E3 2007 بعد E3 2008 هم حضور داشته اکتبر 2008 عرضه شده E3 سال 2009 دوباره ما یک Fable داشتیم سال E3 2010 هم ما یک نمایش کلی از Fable داشتیم بعدش امدیم سال 2011 که الان هستیم یک FABLE جدید معرفی شده حالا هر E3 این نسل تا الان FABLE داشته یا نه ؟ یک 2006 نداشتیم فکر کنم

چرا خودمون رو گول بزنیم سونی هم همین وضع رو با بعضی از عنوان هاش داره .

مگه من گفتم GEOW پیشرفت نداشته عزیز داریم از E3 صحبت میکنیم محلی برای معرفی بازی های جدید و نمایش عنوان های در دست ساخت . یک نمایش از بازی که سال قبل E3 حضور داشته و گیم پلی ازش به نمایش در امده بازی جدید نیست .

امسال سونی هم وضع خوبی نداشته از نظر معرفی بازی .

ME3 هم از کینکت پشتیبانی میکنه آیا این خیلی چیز بزرگی هستش یعنی بازی هستش یا یک امکانات هستش BioShock هم MOVE پشتیبانی میکنه الان خیلی مهم هستش ؟ این میشه یک چیز بزرگ ؟
شما انتظار ندارید که هر سال یه ip جدید معرفی کنند؟
عزیز من سال پیش kingdoms هیچیش معلوم نبود!امسال شما مطمئنی که تریلر ryse رو دیدی؟اول از همه که معلوم شد پشتیبانی کینکت داره!ثانیا گرافیکش معلوم شد,ثالثا,گیم پلی هم معلوم بود دیگه.آخر تریلر نشون دادن.
در کل,این انتظار شما که ip جدید معرفی کنند یه ذره زیاد از حده!به خصوص الان که آخر نسل هستیم...

شما انتظار ندارید که هر سال یه ip جدید معرفی کنند؟
عزیز من سال پیش kingdoms هیچیش معلوم نبود!امسال شما مطمئنی که تریلر ryse رو دیدی؟اول از همه که معلوم شد پشتیبانی کینکت داره!ثانیا گرافیکش معلوم شد,ثالثا,گیم پلی هم معلوم بود دیگه.آخر تریلر نشون دادن.
در کل,این انتظار شما که ip جدید معرفی کنند یه ذره زیاد از حده!به خصوص الان که آخر نسل هستیم...

بازی از قبل گفته شده بود برای کینکت هستش میتونی کنفرانس پارسال رو یک بار دیگه ببینی قبل از نمایش میگه از تکنولوژی جدید ما استفاده میکنه .

گیم پلی که آخرش بود رو هم دیدم اما مشکل این جا هستش بهش بازی جدید دیگه گفته نمیشه نمایش از بازی هستش که قبلا معرفی شده پارسال .

نه اتفاقا باید در هر سال E3 یک تا دو IP جدید شرکت ها معرفی کنن . تازه نسل که تمام نشده فوقش سال دیگه E3 میان کنسول جدید رو نشون میدن و میره برای 2013 که عرضه بشه حالا به نظرت نسل تمام شده پس 2012 چی ؟ حالا خود 2013 چند ماهی که تازه میخواد کنسول جدید عرضه بشه چی ؟

بازی از قبل گفته شده بود برای کینکت هستش میتونی کنفرانس پارسال رو یک بار دیگه ببینی قبل از نمایش میگه از تکنولوژی جدید ما استفاده میکنه .

گیم پلی که آخرش بود رو هم دیدم اما مشکل این جا هستش بهش بازی جدید دیگه گفته نمیشه نمایش از بازی هستش که قبلا معرفی شده پارسال .

نه اتفاقا باید در هر سال E3 یک تا دو IP جدید شرکت ها معرفی کنن . تازه نسل که تمام نشده فوقش سال دیگه E3 میان کنسول جدید رو نشون میدن و میره برای 2013 که عرضه بشه حالا به نظرت نسل تمام شده پس 2012 چی ؟ حالا خود 2013 چند ماهی که تازه میخواد کنسول جدید عرضه بشه چی ؟
به اجن خودم تو نمایش قبلی هیچی راجع به kingdoms نمی گن.اصلا قبلش کسی حرف نمی نزه,بعد از یه تریلر به نمایش در میاد.
نظر شما محترمه اما این که بگی چون ip جدید معرفی نکرده بده یه کمی مسخره است!مایکروسافت کاری که xbox داران می خواستن انجام داد.

شما فکر کن سونی اصلا psvita رو معرفی نمیکرد و فقط همون بازیهاش رو به نمایش میگذاشت :d
افتضاح میشد . افتضاح
یعنی واقعا به ذهن خودت نرسید اگه PS Vita نمایش نداشت سونی 1000 تا راهکار دیگه برای این 2 ساعت نمایش پیدا میکرد ؟ :d عزیزم یه کنفرانس رو از 10 ماه قبل برنامه ریزی میکنن ، یهویی یه هفته قبل از کنفرانس نمیان بگن ، فلان چیز و بهمان چیز و بیثار رو نشون بدیم ! اونجا که مملکت ما که نیست عزیز دلم !! :d اگه Vita نبود مطمئن باش 4 تا بازی Exclu معرفی میشد !

• Like
Reactions: FIFA09

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or