E3 2011 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس امسال از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر

یعنی واقعا به ذهن خودت نرسید اگه PS Vita نمایش نداشت سونی 1000 تا راهکار دیگه برای این 2 ساعت نمایش پیدا میکرد ؟ :d عزیزم یه کنفرانس رو از 10 ماه قبل برنامه ریزی میکنن ، یهویی یه هفته قبل از کنفرانس نمیان بگن ، فلان چیز و بهمان چیز و بیثار رو نشون بدیم ! اونجا که مملکت ما که نیست عزیز دلم !! :d اگه Vita نبود مطمئن باش 4 تا بازی Exclu معرفی میشد !
یعنی اونقدر بیکارن؟ بااا زودترین حالتش 2-3 ماه قبلشه-مگه میخوان خودرو سازی کنن،از 10 ماه قبل...:دی

سونی که کلا تا پارسال 1 ساعت امار میداد:دی امسال بهتر بود باز:دی

پایانِ E3 از دیدِ Techcrunch.com

احتمالا وبسایتِ Techcrunch رو میشناسید. امروز تو feed های بخش crunchgear این سایت مطلب و یه تصویر gif جالب پست شده که تو این لینک میتونید ببینید. خلاصش اینه که سونی و نینتندو با محصولاتِ جدیدشون نمایشگاهِ موفقی رو پست سر گذاشتن و با آورن بازی های درجه یکشون روی Wii U و psvita شکی نیست که تو بازار موفق خواهند بود.
نینتندو با ورود به نسلِ HD و آزاد کردنِ کنسول از اینکه فقط روی TV بشه تصویرش رو دید و سونی با اعجوبه ی تکنولوژیش psvita. گرافیکِ مبهوت کننده روی این کنسول دستی و ساختار کنترلیِ جدید با صفحات لمسی پشت و جلو ، دکمه ها و سنسور های حرکتی تجربیات جدیدی رو به دنیای کنسول های دستی میاره.
راستی مایکرو سافت هم Bing رو به کینکت اضافه کرد تا ثابت کنه که نمیشه هر سال E3 رو ببری.
BhYHo.gif

منبع : به نظر من هم تو نمایشگاهِ امسال این دو کمپانی موفق تر بودند همونطور که سال قبل مایکروسافت با کینکت نمایشگاه رو تحت تاثیرِ کامل قرار داد. واقعیت اینه که کینکت هاردکور یا کژوال فوق العادست و صِرفِ اینکه ما بازی های دلخواهمون رو روی اون نمیبینیم و برای هاردکور ها مناسب به نظر نمیرسه دلیل نمیشه که خوب نباشه! به هر حال نینتندو تو این نسل ثابت کرد که از دیدگاه سرگرمی و مارکتینگ بازارِ کژوال ها خیلی بزرگتر از بازاریه که سونی و مایکروسافت نشونه گرفته بودند.
امسال به نظر من مایکروسافت باید خلاء نوآوریش رو با عناوینِ انحصاری و درجه یک میپوشوند که متاسفانه این اتفاق نیوفتاد و تقریبا همه اون چیزی رو که انتظار داشتن رو دیدن. شخصا از psvita و تکنولوژی های متنوعش با قیمتِ فوق العادش تحت تاثیر قرار گرفتم.

• Like
Reactions: Kavigne
یعنی واقعا به ذهن خودت نرسید اگه PS Vita نمایش نداشت سونی 1000 تا راهکار دیگه برای این 2 ساعت نمایش پیدا میکرد ؟ :d عزیزم یه کنفرانس رو از 10 ماه قبل برنامه ریزی میکنن ، یهویی یه هفته قبل از کنفرانس نمیان بگن ، فلان چیز و بهمان چیز و بیثار رو نشون بدیم ! اونجا که مملکت ما که نیست عزیز دلم !! :d اگه Vita نبود مطمئن باش 4 تا بازی Exclu معرفی میشد !
به شدت به توان 2 با این حرفت موافقم
گل گقتی واقعا, خواستم این رو بگم که شما زودتر اومدی گفتی
یه اعتبار تقدیم به شما;;)

خوبه باز طرفدار های سونی بعد از هک شدن کنسول زیاد شدن و تفاوت نظر سنجی بین این دو تا فقط 60 تاست!
Nintendo بدون شک بهترین کنفرانس رو داشت مثل پارسال. دو سال هست که نینتندو واقعا داره کنفرانس های عالیی برگذار می کنه و بعد سونی
کونامی امسال به نظرم بهترین کنفرانس رو بین بقیه third party ها داشت با وجود اینکه از قبل ضبط شده بود و بعد یوبی و EA و به نظرم آخر همه ماکروسافت. شروع کنفرانس با COD! تکراری! بعد دو تا بازی درست و حسابی نشون دادن که اگه اونا رو هم نشون نمی دادن مطمئنا لعن و نفرین طرفداران رو در پی داشت. و بقیه کنفرانس یه مشت بازی چیپ واسه کینکت معرفی شد!Boring!!

من از هیچ کدومشون خوشم نیومد! اید به لحاظ فنی نینتندو بهترین بود اما در مجموع همشون مزخرف بودن!

من فقط میتونم بگم توی کدوم کنفرانس چه لحظه های خوبی بود! مثلا لحظه معرفی بازی تیم شفر و یا معرفی SLy! همین!

در کل امسال E3 ضعیفی بود !!!
هیچی E3 2009 نمی شد :(
به شخصه فکر می کردم امسال e3 بترکونه ولی هیچ خبری نوبد ! خدا کنه GC و TGS جبرانش کنن حداقل !

آخرین ویرایش:
من E3 2099 می خوام.
فکر کنم منظورش 2009 بودا!:دی
مثلا لحظه معرفی بازی تیم شفر
با تمام احترام به نظر شما و شخص شفر مزخرفترین بازی تمام کنفرانس ها همین بازی بود. واقعا من داشتم شاخ درمیاوردم که ماکرو چطور روش کرده این رو داره روی سن دمو می کنه!:دی

ای تری یه ای تری کولاک بود و تنها مشکلش این بود که این زمونه کسی نمی تونه جلوی دهنش رو بگیره و مد شده که همه چی قبل کنفرانس ها لو بره ولی قبلنا چنین رسم و رسوم هایی نبود و وقتی ای تری شروع میشه هر روز ملت نه یه بار بلکه چند بار شوکه می شدن و با شنیدن عنوان های جدید و یا دنباله های جدید بال در میاوردن

با تمام احترام به نظر شما و شخص شفر مزخرفترین بازی تمام کنفرانس ها همین بازی بود. واقعا من داشتم شاخ درمیاوردم که ماکرو چطور روش کرده این رو داره روی سن دمو می کنه!

برعكس از نظر من بهترين اتفاق كنفرانس مايكروسافت بود!

فکر کنم منظورش 2009 بودا!:دی

اره ببخشید :d جایه دو تا صفر ، دو تا نه زدم :d ویرایش شد :d
e3 2009 خیلی خوب بود ! اون نمایش خفن Heavy rian , U2 , Ac2 , Mw2 , Gow3 , left 4 dead 2 , Me2 ..... ! :( انصافا عنوان های توپ و شاخی تو نمایشگاه بودن !

فکر کن کینکت اون موقع نه کوچکترین لگی داره، نه کژواله، گرافیکشم دیگه از واقعیت قابل تشخیص نیست! صد در صد Full 3D هم هست، من E3 2099 می خوام. :(

:d اشتباه شد رفیق :d ولی 100% FULL 3D رو خوب اومدی :)) :d

با کنفرانس نینتندو از همه کنفرانس ها بیشتر حال کردم - بدترین کنفرانس هم به نظرم مایکروسافت بود ! البته به غیر از

نیم ساعت اول و خبر آخر Halo4 . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or