یعنی اونقدر بیکارن؟ بااا زودترین حالتش 2-3 ماه قبلشه-مگه میخوان خودرو سازی کنن،از 10 ماه قبل...یعنی واقعا به ذهن خودت نرسید اگه PS Vita نمایش نداشت سونی 1000 تا راهکار دیگه برای این 2 ساعت نمایش پیدا میکرد ؟ :d عزیزم یه کنفرانس رو از 10 ماه قبل برنامه ریزی میکنن ، یهویی یه هفته قبل از کنفرانس نمیان بگن ، فلان چیز و بهمان چیز و بیثار رو نشون بدیم ! اونجا که مملکت ما که نیست عزیز دلم !! :d اگه Vita نبود مطمئن باش 4 تا بازی Exclu معرفی میشد !
به شدت به توان 2 با این حرفت موافقمیعنی واقعا به ذهن خودت نرسید اگه PS Vita نمایش نداشت سونی 1000 تا راهکار دیگه برای این 2 ساعت نمایش پیدا میکرد ؟ :d عزیزم یه کنفرانس رو از 10 ماه قبل برنامه ریزی میکنن ، یهویی یه هفته قبل از کنفرانس نمیان بگن ، فلان چیز و بهمان چیز و بیثار رو نشون بدیم ! اونجا که مملکت ما که نیست عزیز دلم !! :d اگه Vita نبود مطمئن باش 4 تا بازی Exclu معرفی میشد !

هیچی E3 2099 نمی شد![]()

فکر کنم منظورش 2009 بودا!من E3 2099 می خوام.
با تمام احترام به نظر شما و شخص شفر مزخرفترین بازی تمام کنفرانس ها همین بازی بود. واقعا من داشتم شاخ درمیاوردم که ماکرو چطور روش کرده این رو داره روی سن دمو می کنه!مثلا لحظه معرفی بازی تیم شفر
فکر کنم منظورش 2009 بودا!![]()
انصافا عنوان های توپ و شاخی تو نمایشگاه بودن ! فکر کن کینکت اون موقع نه کوچکترین لگی داره، نه کژواله، گرافیکشم دیگه از واقعیت قابل تشخیص نیست! صد در صد Full 3D هم هست، من E3 2099 می خوام.![]()
:d