E3 2011 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس امسال از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر

مسلما EA
همه بازی هاش عالی با نمایش فوق العاده بود
BF3
ME3
NFs
OverStrike
Kingdoms of Amalur: Reckoning

فکر نمی کنم این هیچ کنفرانسی انقدر همه نمایشش ها و بازی هاش خوب بوده باشه

برای من کونامی چون MGS Collection و ZOE Collection تایید شد. چرا هیچ کس بهش رای نداده و انقدر نمره ها پایینه :|؟
شهاب کونامی فقط همین کالکشنش خوب بود . کلا بقیه-ی خبرهاش و کنفرانسش ( اگه بشه گفت کنفرانس :دی ) کلا مضخرف بود
بعد به نظر شما HD شدن 2 تا بازی 10 سال پیش چه خبر مهمی رو در پیش داره..؟ الان این همه سونی بازیهای قدیمی رو نبش قبر میکنه مگه کسی براش هورا میکشه که بخوان برای کونامی بکشن..؟
کسی که ارزش این بازیهارو درک کنه هورا هم میکشه . از GOW بگیر تا POP و SOC و ICO و SLY COOPER . کافیه بری تو تاپیک تایید کالکشن MGS همه-ی کسایی که قبلا این سری رو تجربه کرده باشن بیشتر از هرچیزی منتظر همین کالکشن هستند . و خیلیها هم هستن که این سری فوق العادرو تجربه نکردن و منتظرشن . البته بجز کسایی که سونی ازشون کلاهبرداری کرده و به خونش تشنه-اند ! خیالت راحت اینجور کالکشن-ها همیشه طرفدار داره و طرفدارهاشم زیادن

اگه از بين سوني و ماكروسافت بخوام انتخاب كنم قطعا ماكرو انتخاب منه.به دليل نمايش فوق العاده كينكت
از بين الكترونيك ارتز و يوبي و كونامي(كه اصلا كنفرانس نداشت:|) قطعا الكترونيك.واسه اين كه يه جورايي همه ي بازيهاش شاخ و غول بودن.از bf بگير تا me برو تا fifa,......

ولي در كل EA بهترين نمايش رو داشت به دليل نمايشهاي عالي و سوپرايز OVERSTRIKE و شاهكارهاي bf,me,fifa,nfs
Electronic Arts+=8.5/10
Microsoft=8/10
Sony=7.3/10
Ubisoft=5/10

كونامي كه اصلا كنفرانس نداشت و Nintendo كه به من ربطي نداره:d

الان به همه ی کنفرانسا توجه کردم به این نتیجه رسیدم :d همشون ترکوندن !! خیلی بهتر از سال پیش عمل کردن !! حالا باید کنفرانسا رو هم نیگا کنم بهتر تشخیص بدم . ولی در کل فقط ماکروسافت :d

من که گذاشتم بعد امتحانا اساسی ببینم مایکرو رو انلاین دیدم عالی بود . واسه برای بقیش دیگه طاقطم طاق شده... زود تر 29 شه ما راحت شیم بریم کنفرانس ببنیم...! ^:)^:wallbash:

به نظر من بهترین کنفرانس رو مایکروسافت داشت.بازی های هماهنگ شدش با کینکت فوق العاده بود.نمایش بازیهای انحصاری و مولتی پلتفورمش هم عالی بود.معرفی Halo 4 هم دیگه نمایش رو کامل کرد.
بدترین کنفرانس رو هم یوبی سافت داشت...

نظر كليم: يكي از مضخرفترين E3 هاي چند سال اخير.

تمام كنفرانس هارو دانلود كردم فقط به زور مايكرو رو تا ته نگاه كردم.

كنفرانس مايكرو نقاط خوبش : bing,youtube,kinect lab بود.

از معرفي Halo ها هم اصلا خوشم نيمود.چون اصلا هيلو دوست ندارم.هرچي بيشتر معرفي بشه بيشتر انرژي مصرف ميشه.

Modern Warfare : تكراري -Gears Of War3 : پارسال به اندازه كافي حال كرديم نموند واسه امسال
Mass Effect 3 :بد نبود - Tomb Raider : بهترين بازي بين نمايش ها
RYSE : نا اميد شدم. - FM4 : عالي مثل هميشه.
بقيه زياد نكته ي خاصي نديدم.

اين همه بازي واسه كينكت هم يكم داره نگران كننده ميشه.رسما بايد گفت XBOX360 FOR KINECT

در كل: 6 از 10

بقيه رو هم بايد كامل ببينم تا نظر بدم.

این نظر سنجی منو یاد نظر سنجی برنامه 90 میندازه که کدوم تیم فوتبال بهتری را ارائه میده ونتیجه اش هم دقیقا با نتیجه این نظرسنجی یه جور انتخاب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or