E3 2011 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس امسال از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر

Microsoft 7.5
Nintendo 7
Sony 7
EA 6
Konami 6.5
Ubisoft 6.5
اون نیم نمره اضافه مایکرو بخاطر اون 2تا هیلوـه!
EA زیاد جالب نبود،فقط نمایش بتلفیلد جالب بود.
در کل یه E3 خوب و معمولی بود..........

کنفرانس مایکروسافت شاید چیز خیلی خفنی به جز halo 4 نداشت ولی خیلی جالب تر و هیجان انگیز تر از سونی بود حداقل از 10 تا بازی خوب دمو توش دیدیم.

nintendo به خاطر معطل کردن همه فقط برای اینکه یک نما از کنسولش رو نشون بده ان هم به صورت غیر واضح و بد 4 میگیره.
microsoft فقط به خاطر Gears of war و tomb rider به ارفاق 5 میگیره.
sony هم 5 میگیره زیاد فرقی با microsoft نداشت.
EA به خاطر نمایش BF3 و اجرای خوب 6 میگیره.
UBISOFT هم به خاطر rayman میتونه 4 بگیره.
در کل e3 خوبی نبود و بد هم نبود و با اون کار نینتندو و بد عرضه کردن کنسول نسل بعدش زیاد خوشم نیومد.

همشون در يه سطح بودن كلا ، اما مايكرو با احساسات ملت يه جورايي بازي كرد :D . هيلو 4 و ريميك بسيار براي من خوشحال كننده بودن.

اما ميتونست خيلي ساده مثلا كوجيما رو دوباره بياره تو كنفرانسش و اين كالكشن رو توي كنفرانس مايكرو تاييد كنه ، به نظرم اينطوري ديگه ميتركوند!

اما در كل همشون معمولي بودن

در کل که e3 اعصاب خورد کنی و قرو قاطی بود ولی کلا جو ماکرو بیشتر بهم حال داد و خیلی بهتره پارسالش عمل کرد ولی بر عکس سونی ضعیفتره پارسال بود در مورد نینتندو نظری ندارم چون ملتو گیج کرد و اخر نفهمیدیم چی به چیه

من کنفرانس نینتندو رو ندیدم پس نمی تونم در موردش قضاوت کنم . ولی به نظر من کنفرانس EA و microsoft بهترین کنفرانس ها بودند . در کل با وجود اینکه انتظار زیادی از کنفرانس سونی داشتم ولی بجز UNCHARTED 3 و RESISTANCE 3 بقیه کنفرانس نکته خاصی نداشت ضمن اینکه باز هم حرفی از AGENT که مثلا بازی انحصاری سونی هست زده نشد .

دوستان خودشون رو اماده کنن برای نسل بعد زنگش از الان به صدا در امد اگه میخواین بعدم به مشکل نقدینگی نخورین بهتره از الان اماده بشین .

الان که داشتم فکر میکردم سونی و ماکروسافت هیچ برنامه ای برای سال 2012 به بعد نداشتن که جدی باشه در صورتی که شرکت ها همیشه برای امسال و سال 2012 شون رو یک خط مشی رو مشخص میکردن .

قبلا یک تایپینک شبیه این زده بودین و بهتر بود یک گزینه هیچکدام میزاشتین
امسال هیچ نواوری نداشت و فقط به یک سری موارد تکراری بسنده کرده بودن
میکرو : جولان دادن کینکت :))
سونی : 3d بازی , move و یک سری بازی انحصاریش .....:)) :))
Nintendo : بدون هیچ نظم و جزئیات و مشخصات کنسول معرفی میکنه که اونم اصلا معلوم نبود چی بود :)) :)) :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or