E3 2011 | بهترین کنفرانس از نظر شما

بهترین کنفرانس امسال از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    419

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر

Microsoft:8
Konami:7.75
Nintendo:7.5
Ubisoft:7.25
Sony:7.25
EA:6
(شاید خیلی از دوستان بگن خیلی زیاد نمره دادم ولی بهتره که نمیه ی پر لیوان رو هم نگاه کنیم!)

هیچکدام!
مخصوصا سونی که خیلی نا امیدم کرد امسال.اینهمه بازی داره اونوقت چرت و پرت تحویل ملت میده.خاک!!
ماکروسافت هم هرچی داشت رو کرد دیگه.ولی نصفش کینکت بود که برای من خیلی جذابیتی نداره.

به نظر من کلا خیلی بهتر از پارسال بود و میتونست بهتر از اینا باشه یوبی سافت انتظار میرفت که عنوان های بیشتری رو معرفی کنه که متاسفانه وقت کم بود
البته هنوز دو روز دیگه مونده تا پایان E3 شاید چیزهای بهتری معرفی شد خدا رو چه دیدید:d;)
ما هم مجبور شدیم به خاطر اواترمون رای بدیم به ubi :d;):):>

من اون رای که تو اون یکی تاپیک دادم پس میگیرم، E3 امسال یکی از بهترین ها نبود، یکی از ضعیف ترین ها بود. اینجا هم به سونی رای دادم به خاطر نمایش Uncharted و PSV

بهترینش به نظر من مال نینتندو بود، چون یه کم نوآورانه تر بود نسبت به بقیه (البته سر معرفی نکردن خود کنسول مارمولک بازی در آوردند).

یه عده از بچه ها از همون اول هم بیخودی نسبت به این E3 انقدر توقعات بالا داشتند! تو همون تاپیک یک ماه مونده به E3 هم همه گفته بودند یکی از بهترین E3 ها میشه.

آخه برای چی؟ مگه غیر از کنسول نینتندو چه خبر بزرگ دیگه ای قرار بود بشه؟

برای من کاملا نسبت به میزان انتظارم خوب به نظر اومد. :)

فقط عمو بیلی+مایکرو....
.
.
خدا وکیلی خودش و راحت کرده یه کنسول داره همش هر چی باشه مربوط به همونه!
خلاص!
.
بهترین و دادم به مایکرو.

سونی که کنفرانسش یک جک خواب آور بود...
خیلی خیلی خیلی خیلی سخته بیایم بگیم سونی کنفرانسش از همه بهتر بود یعنی هر کی این انتخاب رو داشته باشه واقعا خیلی خیلی سختی کشیده..
ولی چی میشه کرد باید به نظر همه احترام گذاشت

به نظر من Ubisoft اول هست
بعد Microsoft به خاطر معرفی چهارتا بازی جدید انحصاری و نمایش خره کننده TR
EA سوم هست با نمایش فوقالعده BF3
Nintendo که اولش همش حرف بود فقط این آخر سینی چای معرفی کردن
SONY هم که...

این E3 شاید E3 زیاد خوبی نبود (البته از پارسال بهتر بود:دی)، ولی تموم میشه میره و هر کس چشم انتظار بازی مورد علاقش میمونه. از هفته دیگه برای کسی مهم نیست مایکروسافت بهتر بود یا سونی، میفته دنبال بازی مورد علاقه خودش و اخبار اونو دنبال میکنه. یکی با بازیهای کینکت حال میکنه و مثلا منتظر Ryse و Ghost Recon میمونه، یکی منتظر آنچارتد، یکی هم مثل من منتظر هیلو:دی مهم اینه که این E3 هر چقدر هم خوب نبود، حداقل انتظار منو برآورده کرد و اون چیزی که میخواستم معرفی شد.

Konami 10 :

تـایید MGS Collection و بودن اسم MGS3 و خصوصا MGS2 مثل این میمونه که دوباره اون دوران خوش بچگی رو بهم برگردونن ... همین واسم کافی ِ ت بگم درود بر کونامی !!

Microsoft 9 :

نمایش عالی از GEOW 3 ، نمایش تهوع آور Modern Ashghal و در نهایت تایید Halo : Combat Evolved Aniversarry و اون تیزر خوفناک از HALO 4 باعث شده بود از خوشحال نصف شب تو خونه جیغ بکشم !!

EA 6 :

Need for speed جدید خیلی هیجان انگیز میزنه و امید میره این بار متفاوت باشه . اون پایان بینظیر مس افکت 2 و بلافاصله ادامه بازی تو شماره سوم با گرافیکی واقعا خوفناک و دنیایی جدید تو شماره 3 . نهایت هم BF3 که فقط میتونم بگم OMG !!

Sony 6 : اصولاً داره تو این نسل به ما پلتفرمر بازها ظلم میشه . 5 سال زجه زدیم بلکن Jack 4 رو عرضه کنن ولی بازم دمشون گرم Sly 4 تو این برهوت غنیمته کم یابیه . PS Vitta با اون قیمتش منو واقعاً شکه کرد هند هلدم انقدر شاخ ؟ مواظب باش شاخات نشکنه اگه فکر کنی کنسول دستی Pro پسنده !! U3 هم عالی بقیه کنفرانس Rubbish ...

Ubisoft 4 :

Rayman ِ جدید فوق العادس و از اون بهتر طراحی هنری بازی که واقعاً فوق العاده کار شده ... ریمن نبود صفرم به یوبی نمیدادم . FarCry3 باید خوب باشه خیلی آوازش رو شنیدم ولی تا حالا موفق نشدم بازیش کنم . AC هم فعلا حوصله اون اتزیو Fool رو ندارم ...

Nintendo 4 :

استارت نسل بعد ، همین !

آخیش ... :d

Microsoft : 7.5 به خاطر GeoW3 مانور عالی روی کینکت ، امکانات بی نظیر جدید Live و مهمتر از همه Fun lab و Tomb raider ماشاء ا... Halo هم که فت و فراوون :دی

Ubisoft : 7 به خاطر ریمن و Ghost recon که فوق العاده بودند! و معرفی رگباری عنوان جدید :دی

Sony : 7 بدون شک Vita ستاره ی کنفرانس بود !

EA : 6.5 چیز خاصی نداشت جدا ! BF3 هم که میدونستیم عالیه

Nintendo : 6 مسخره کرد مارو یک ساعت آخرشم نفهمیدیم چی به چیه :دی Line UP کنسول 3DS هم خوب بود اما به من جه :دی

Konami : 2 ورداشتن یه رزولوشن بردن بالا تا ملتو بچاپن

به نظر من :

MS & Sony :5

نینتندو : 4

EA & KONAMI :6

UBI هم : 3

هرچند KONAMI با ارفاق اون جا قرار گرفته وگرنه حقش 4 بود به خاطر این که کنفرانسش از پیش ضبط شده بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or