به نظر من همه کنفرانس ها ناقص بودن و اون انتظاراتی که من از E3 دارم برآورده نشد. همشون نکات خوب داشتن نکات منفی هم کم نبود. برای همین این نظر منه:
کنفرانس مایکروسافت: C نمایش های خوب زیاد داشت، حالم رو با محوریت کینکت بهم زد. فقط یه Halo جدید (wow, what A surprise, no one could ever predict that) معرفی کردن و به نمایش عناوین مولتی پلتفرم پرداختن.. Hate to give the devil his due, but GeOW3 looked amazing. متاسفانه به دلیل مزخرف بودن اینترنت نتونستم نمایش اسکایریم رو ببینم که شنیدم خیلی خوب بوده ولی خب نمایش یه بازی مولتی پلتفرم بود. MW3 هم که یک CoD دیگه مثل بقیه عناوین این ژانر بود و نمی خوام قیاس کنم اما در مقابل عظمتی به اسم Battlefield 3 واقعا چیز مهمی به نظر نمیرسید.
ابکترونیک آرتز: -B تو کنفرانس پابلیشرها با توجه به سلایق من به نظرم بهتر از بقیه عمل کرد. نمایش فوق العاده BF3 خودش به همه کنفرانس می ارزید.
Ubisoft: به نظر من
D، اواسطش خوابم گرفت و از GR:FS به بعد هم نگاه نکردم. حتی یادم نیست چیا پخش کردن قبلش انقدر جالب بود...
سونی: +B، انتظار داشتم چندتا بازی جدید معرفی بشه که هیچ اتفاق خاصی نیافتاد، اما قیمت و زمان عرضه Vita و همینطور PlayStation 3D Display برام خیلی جالب بود. همینطور خبر انحصاری بودن DUST 514 که یک MMOFPS هست و قراره به EVE Online متصل باشه این باعث وجود ارتباط بین کاربرای EVE و Dust میشه و این ارتباط به بزرگتر شدن EVE کمک میکنه. این با PlayStation فقط ممکنه چون مایکروسافت طبق سیاست هایی که برای XBL داره اجازه نمیده که کسی سرورها و برنامه های خودش رو برای بازیش دنبال کنه. بنظر من یک امتیاز بزرگ برای کاربرای PSN هست. ولی خب چیزی هم نشون ندادن ازش و به طرح ایده هاشون بسنده کردن. Uncharted ها رو هردو پلتفرم نمایش خیلی خوبی داشتن از Ruin هم خیلی خوشم اومد مدت ها بود که منتظر یه همچین چیزی برای PS3 بودم حالا که با Vita هم کار میکنه که چه بهتر

.
کونامی: هم
-C، دو سه تا خبر عالی داشت اما نه Rising و نه از پروژه جدید کوجیما خبری بود. بیگ آپست فور می. نمایش سایلنت هیل جدید هم خوب بود.
نینتندو: کنفرانس بدی نبود و در مجموع
-C، خبر Wii
U چیز بهتری میتونست از اب در بیاد اگر بیشتر ازش صحبت می شد و بیشتر نمایش داشت. طرح یک کانسپت کلی به نظر من گویا نیست و بقیه نمایش هاشم که از نظر من هیچ جذابیتی نداشت، اما خب برای طرفدارای خودش قطعا جذاب بوده.