سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر
یوبی سافت: از نمایش ریمن، اسسینز، فارکرای 3 و از همه مهمتر گوست ریکان خوشم اومد. بهترین کنفرانس بود واسه من. هرچند اون ربیدز ها و یور شیپ و رقص و ... رو اعصاب بود. لا اقل دو سه تا رونمایی کاملا جدید داشتیم تو این کنفرانس. امتیاز : 7.5
کونامی: متال گیرها و زون او دی اندر ها و سایلنت هیل. هرچند همشون بازیهای نسل قبلن:biggrin1: امتیاز : 5
نینتندو: فقط و فقط به خاطر اینکه استارت نسل جدید رو زد. من حدس میزنم سخت افزارش یکم قویتر از "یکم قویتر از 360 و PS3" باشه. کنترلرش حس خاصی رو در من بوجود نیاورد. باید منتظر اطلاعات بیشتر بود. متاسفانه حس خاصی به زلدا و ماریو هم ندارم. ولی ساپورت قوی کمپانی های ثرد پارتی ازش خبر خیلی خوبی بود. امتیاز : 5.5
سونی: انتظار نمایش بهتری از انچارتد داشتم. اصلا به نفس گیری نمایش 2009 نبود. رزیستنس رو اینقدر از شماره ی دومش بدم میاد که اصلا دلیل وجود نسخه سومش رو نمی فهمم. کلا یه دونه FPS نبود که رو PS3 به من حال بده. نشون دادن اینفیمس 2 و اون بسکتبالیستا و ... هم از اون حماقتایی بود که فقط سونی میکنه. ولی بنازم سلای کوپر جدید:biggrin1: قیمت عالی ویتا و بازیها و ساپورت خوب ازش. شدیدا امیدوارم سونی بتونه روند خوب حمایت از ویتا رو ادامه بده تا بتونه به روزهای اوجش برگرده و شاهد تکرار اشتباهات این نسلش برای PS4 نباشیم و نسل بعد پلتفرم اولمون باشه.:biggrin1: این کنفرانس خیلی خیلی بهتر میتونست باشه، اگر یه نمایش از لست گاردین و توئیستد متال داشت. معرفی نشدن بازی جدید دیوید کیج و گاد او وار جدید و بازی جدید گوریلا به من این امیدواری رو میده که سونی نگهشون داشته واسه کنسول بعدیش و ویتا و من اینو دوست دارم:biggrin1: امتیاز: 7
مایکروسافت: نکته ی عالی واسه من، فقط دو تا هیلو که از قبل 98 درصد مطمئن بودم معرفی میشن. حتی میدونستم ریمیک وسط کنفرانس و هیلو 4 آخر کنفرانس هست. البته شروع یه سه گانه جدید، خبر خیلی خوبی بود. متاسفانه من اشتیاقی به کینکت ندارم وگرنه 10 برابر بیشتر از این کنفرانس خوشم میومد. تمام کینکتی بودن رایز، بازی کرایتک و معرفی یه فیبل ریلی واقعا نا امیدم کردن. مارو باش فکر میکردیم مایکروسافت واسه مقابله با محبوبیت گاد او وار میخواد با کرایتک واسش رقیب بتراشه! مولینیو از بلک اند وایت رسیده به چی تروخدا!! تیم شفر که هیچی نگم بهتره!! بدبختانه دو بازی محبوب مایکروسافت برای امسال یعنی فورتزا 4 و گرز او وار 3 رو هم خیلی علاقه ای ندارم بهشون. کاش یه الان ویک جدید لااقل معرفی میشد. البته اگه اونم میخواست تماما کینکتی باشه، همون بهتر که نشد. مدرن وارفیر 3 حتی نمایشش معمولی هم نبود. توم ریدر جدید رو هم دوست نداشتم. زیادی شبیه انچارتد شده. هرچی نشون دادن QTE بود! واقعا بازیهای کور باید اینجوری بشن؟ من دوست دارم لارا کرافت رو با یه اکشن ادونچر تو محیطهای باز ببینم. البته شاید این فقط شروعش بود ولی با اینکه نمایشش خیلی خیلی سینمایی و جذاب بود ولی نگرانم کرد. کلا نگران این ژانر و اینکه این بازیها دارن همشون تبدیل به یه Set piece به اندازه ی کل بازی میشن، شدم. ساختن ست پیس هم اصلا کار آسونی نیست و همه بازیها نمیتونن مثل انچارتد 2 شاهکار بشن. نمایش ME3 و گوست ریکان و قابلیت ساپورت جالبشون از کینکت بعد از هیلو ها نکته ی مورد علاقه ام بود. اسکن کامل صورت، شی و انگشت توسط کینکت واقعا هیجان انگیز بود ولی من کینکت ندارم و قصد هم ندارم بگیرم. کلا مهم ترین دلیلی که باعث شد نسبت به این کنفرانس دید منفی داشته باشم اینه که MS یجوری داره رفتار میکنه که هر کسی که 360 داره رو مجبور کنه که یه کینکت هم داشته باشه. بهترین تجربه ی 360 از این به بعد فقط و فقط با کینکت امکان پذیره. شاید هیلو 4 آخرین بازی بزرگ 360 باشه:biggrin1: امتیاز : 6
EA : یه نمایش کلاسیک از9 تا بازی. SSX و ME3 رو دوست داشتم. بتلفیلد 3 هم خیلی خوب بود. بقیشون برام فرق چندانی نداشت. پیتر مور رو هم دوست دارم. یادش بخیر اون زمانا که کنفرانسای MS رو اجرا میکرد. امتیاز: 5.5
من کنفرانس مایکروسافت و سونی لایو دیدم نظرم در مورد این دوتا میگم، مایکروسافت امسال کینکت وارد بازی های رسمی و درست و حسابی تر کرد و از جمله اون بازی ها میشه بازی ghost recon و Forza4 نام برد که واقعا جالب بود ای کاش بازی Geow3 هم از این امکان کینکت بهره میبرد کنفرانس سونی هم بیشتر بر روی بازی های انحصاریش بود و move که به نظرم move زیاد جالب نبود کنفرانس نینتندو هم اصلا ندیدم اما اونطوری که دوستان دیده بودند میگفتند ضعیفتر از این دو کنسول بوده
نینتندو میاد کنسول نسل بعدیش رو معرفی میکنه انهم بدون هیچ استدلال درستی در حالی که عمر کنسول های حال جاظر تا 2014 حداقل هستند این کار کمی غیر منطقی بود هنوز شکست نینتندو در مورد wii که اعلام کرده بود revolution هستش و انقلابی در کنسول های نسل بعد هستش از اذهان پاک نشده که بعدا ناچارا اسمش رو به wii تغییر داد چون خودشون هم وقتی Kinect رو متوجه شدند از این صحبت خودشون خندشون گرفت
براي من از همه مهمتر يوبي بود بعدش هم سوني وبعد هم EA .ولي در كل به نظرم اول بهترينشون يوبي بود بعد EA وبعد هم مايكرو بود بعد از اون سوني و بعدش هم نينتندو كونامي هم كاملا نااميد كننده بود.البته من نينتندو رو نديدم ولي مطمئنا از كونامي بهتربوده. و بقيه رو هم فقط دموهاي اصلي رو ديدم و بر اين اساس نظر دادم.
ممنون.
نینتندو 7 نمایش عجیب و سردرگم یک کنترلر و البته زلدا ولی در مجموع جالب بود
سونی 7.1 نمایش بازی مثل همیشه عالی U3 و بازی Sly به علاوه R3 و قیمت PSVita حیف که من با کنسولای دستی اصلا حال نمیکنم وگرنه شاید بیشتر امتیاز میدادم
مایکرو سافت 7.3 کلی بازی جدید به علاوه نمایش فوق العاده از Geow 3 و TR و معرفی Halo 4 همینطور یک بازی واقعا Core برای کینکت یعنی Ryse نمایش GR هم جالب بود MW3 هم گرافیک خیلی باحال و خوبی داشت.
EA 6.8 نمایش BF3 و NFS Run خیلی باحال بود.
Konami 5 نمایش انجین جدید کوجیما و معرفی متال گیر کالکشن اما نمایش ندادن MGS Rising واقعا زد حال بود
نینتندو 8 پخش و پلا... یه سری نقاط قوت bold و یه سری نقاط ضعف سایز 72! مشخص نبود که میخوان رو چی تمرکز کنن و روی اصل خدا و خرما نصف چیزایی که باید نشون میدادن رو نشون ندادن و گذاشتن بعد کنفرانس و نصف چیزایی که اصلا نباید میاوردن E3 رو گذاشتن تو کنفرانس اصلی.با وجود کانتنت خیلی بهتر نسبت به سال قبل اجرای ضعیفتری داشت... بزرگترین ایراد هم کنسول حساب نکردن Wii بود!
مایکروسافت 8 با دست خالی به جنگ دو رقیب با کنسول جدید رفتن رو خوب انجام داد و از هیچ(نه خودش چیزی تو دستش داشت و نه گیمرهای کنترلر جدیدش :d) فانلب رو رو کرد که خیلی خوب بود.
سونی 7 معلوم نیست این video reel ها برای چی توسط سونی پا به E3 گذاشتن...امیدوارم روزی برسه که اینکار تو e3 ممنوع اعلام بشه! بازیهای خوب با ریتم بد...البته به شخصه چندان کشته مردهی تریلر نیستم پس خیل یهم دخلی نبود. ویتا خوب بود(مفت نبود!) و تاریخ انتشارش هم خوبتر!
کونامی رو ندیدم!
یوبیسافت 9(رای به یوبی داده شد) برگ برندهش سورپرایزهاش بود...حتی نبودن B G&E 2 هم سورپرایز بود.
ea هم 10!!(حالا شاید بعدا 5 بدم!) اینکه آدم مسافکت و NFS و BF3 و فیفا و x و y رو داشته باشه و بتونه کنفرانسی تا این حد مزخرف رو روی آنتن ببره توانایی جدا فوقالعاده میخواست که البته EA اونو داشت!
خدارو شکر مثل بقیه اصلا منتظر این E3 نبودم !
برای من کونامی چون MGS Collection و ZOE Collection تایید شد. چرا هیچ کس بهش رای نداده و انقدر نمره ها پایینه ؟
نینتندو رو هم ندیدم ولی بین 3 تا فکر کنم از همه بهتر بود.
خدارو شکر مثل بقیه اصلا منتظر این E3 نبودم :biggrin1:!
برای من کونامی چون MGS Collection و ZOE Collection تایید شد. چرا هیچ کس بهش رای نداده و انقدر نمره ها پایینه ؟
نینتندو رو هم ندیدم ولی بین 3 تا فکر کنم از همه بهتر بود.
کونامی چی کار کرد که بخواد رای بیاره..؟
رفته تو اتاق خواب کوجیما چند دقیقه فیلم گرفته که خدا میدونه کی فیلم برداری شده
بعد به نظر شما HD شدن 2 تا بازی 10 سال پیش چه خبر مهمی رو در پیش داره..؟ الان این همه سونی بازیهای قدیمی رو نبش قبر میکنه مگه کسی براش هورا میکشه که بخوان برای کونامی بکشن..؟