نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
یه نکته خیلی جالب که کسی ازش حرفی نمیزنه عرضه شبکه Steam برای PS3 ِ . شبکه ای که PC Gaming رو تغییر داد ! Gabe Newell فقط نیومده بود Portal 2 رو معرفی کنه و بگه این نسخه بهترین نخسه کنسولیه ! بلکه PS3 اولین و فعلا تنها کنسولی خواهد بود که Steam روش عرضه میشه! البته هنوز اطلاعات خاصی از اینکه چجوری میخواد کار کنه یا با PSN هماهنگ بشه، مشخص نیست!
اره آرش ایین خیلی برام جالب بود
اول که تو قسمت لایو خوندم فک کردم اشتباه چاپی بود:d
اما این خیلی جالبه
شاید امکانش هم بشه که مثلا یه سری بازی ها رو pc گیمر ها با ps3 گیمر ها بزنن (انلاین البته احتمش کمه :d )

اینم کنفرانس سونی هیچ سوپرایزی برام نداشت .

این گفته Gabe Newell که گفت Portal 2 روی ps3 بهترین نسخه است چقدر اعتقاد دارید به این حرف ؟
Gabe Newell همون شخصی بود که ps3 را یک ماه پیش مورد عنایت و با Gamecube مقایسه میکرد !
خلاصه اخر کار هم میبینید که چقدر حرف این ادم درست از اب در میاد .

این گفته Gabe Newell که گفت Portal 2 روی ps3 بهترین نسخه است چقدر اعتقاد دارید به این حرف ؟
Gabe Newell همون شخصی بود که ps3 را یک ماه پیش مورد عنایت و با Gamecube مقایسه میکرد !
شاید اینکه گفته نسخه ps3 بهترین نسخه است راست نباشه و یه چیزی گفته باشه اما همون حضور خودش خیلی جالب و غیر منتظره بود..

به جرات میگم بدترین کنفرانسهایی که از سونی و مایکرو دیدم امسال بود.

کنفرانس یوبی هم انگار چنگی به دل نمیزنه ... EA هم بد نبود.

ویرایش : ولی در کل کاملا واضحه بهترین کنفرانس برای نینتندو بود ... کنفرانسی بینظیر و پر سوپرایز !

آخرین ویرایش:
یه لحظه وقتی نویل اومد گفتم HL به گند کشیده شد رفت !!!!(انحصاری PS3!:sick:)

ولی جدا بازگشت دوباره ی TW عالی بود!(اگر چه مطمئن بودم که خواهد بود!)

ولی در کل کاملا واضحه بهترین کنفرانس برای سونی بود !

کنفرانس نینتندو بهترین بود با فاصله حتی برای ملت CORE!

نوشته شده توسط Gartall

اینکه واضحه برای شما هیچ سورپرایزی نداره, اما جداً فهمیدی گیب برای چی گفت ورژن PS3 بهترین نسخش که اینطوری حرفش رو زیر سوال میبری ؟! و اینکه به چرتو پرتایی که قبلاً در مورد ماهیت PS3 و ارزش های کم اون از لحاظ جامعه پذیری میگفت بها میدی ؟!
لینک جایی که ایشون PS3 رو با GameCube مقایسه کردند هم بدید لطفاً!

Move بیشتر از کینکت به درد بازی کردن میخوره چون یه تعدادی بازی هاردکور(مثلا کیلزون 3:love:)داره.
ولی کینکت خیلی fun تر هست و کلا امکانات خیلی خوبی داره نمونش هم توی XBL
هر کدوم ضعفها و خصوصیتهای خاص خودشون رو دارن.در ضمن هر 2 تا شون هم لگ دارن.
------------
Tommy Fisher عزیز موقع عرضه پورتال خواهیم دید که کدوم کنسول روش بهتره.این حرفا چرت و پرته.
فقط باید صبر کرد...

یکنفرانس نینتندو بهترین بود با فاصله حتی برای ملت CORE!

اصلا یادم رفت کنفرانس نینتندو رو ببینم ... !:biggrin1:

الان دیدم ... واقعا نینتندو ترکوند ... E3 زیر سایه Wii & 3DS و بازیهای هیولاش !

پستم رو ویرایش کردم ، ممنون رفیق.

لینک جایی که ایشون PS3 رو با GameCube مقایسه کردند هم بدید لطفاً!

فقط یه سرچ کوچلو تو گوگل بکن همین !
در عرضه بازی رو هرچی میخواید شرط میبندم که نسخه 360 بهتر میشه ! از الان گفتم !
البته بگم اگه منظورش از کارایی Move بوده شاید حرفش درسته ولی بقیه موارد را همینطور که گفتم ......
Gabe Newell هم تا حالا فکر کنم آمار خبراش از دست خارج بشه که چقدر ps3 را کوبیده حالا بیاد یه همچین حرفی بزنه جای بسی تعجبه بالاخره با پول خیلی چیزا میشه کرد .
همین اومدن Gabe Newell روی صحنه خودش سوپرایز بود سوپرایزی که همیشه ps3 را مورد عنایت قرار میداده !

Tommy Fisher عزیز موقع عرضه پورتال خواهیم دید که کدوم کنسول روش بهتره.این حرفا چرت و پرته.
فقط باید صبر کرد...

اگه انجین جدیدی معرفی میشد قابل قبول بود حرف gabe ولی حالا با توجه به اینکه انجین همون قبلیس مطمئنا قابلیت انطباقش با ps3 خیلی کمتر از 360 هست.

ولی 100% PC چیز دیگه ایه!

اگه انجین جدیدی معرفی میشد قابل قبول بود حرف gabe ولی حالا با توجه به اینکه انجین همون قبلیس مطمئنا قابلیت انطباقش با ps3 خیلی کمتر از 360 هست.

ولی 100% PC چیز دیگه ایه!
دقیقا PC یه چیز دیگست!
توی گیم اسپات طرف کامنت گذاشته بود میگفت:
ممنون که اولین نمایش رو روی PS3 انجام دادین ولی ما متاسفانه نسخه کنسولی رو بازی نمیکنیم و فقط روی PC میخریم!
اصلاً مهم نیست Gabe Newell چی ها گفته و چی ها قصد داره بگه !
الان مهم این ـه Stem و Portal 2 برای PS3 عرضه خواهند شد .

اومدن Gabe Newell از این جهت مهم به حساب میاد که شاید روزی L4D ها رو روی Ps3 ببینیم .
اصلاً از همه مهم تر با عرضه portal 2 روی ps3 می تونیم انتظار داشته باشیم اگر قرار باشه روزی HL جدیدی عرضه شه Ps3 جا نمونه !

حالا دیگه VALVe دوست ماست :biggrin1:
تبریک Sony تبریک Valve
این که میگن "بگو آ من تا امریکا میرم" قضیش اینجا صدق میکنه!

آخرین ویرایش:
اصلاً مهم نیست Gabe Newell چی ها گفته و چی ها قصد داره بگه !
الان مهم این ـه Stem و Portal 2 برای PS3 عرضه خواهند شد .

اومدن Gabe Newell از این جهت مهم به حساب میاد که شاید روزی L4D ها رو روی Ps3 ببینیم .
اصلاً از همه مهم تر با عرضه portal 2 روی ps3 می تونیم انتظار داشته باشیم اگر قرار باشه روزی HL جدیدی عرضه شه Ps3 جا نمونه !

حالا دیگه VALVe دوست ماست :d
تبریک Sony تبریک Valve

===========

تامی جون زیاد اعصاب به هم نریز :d
تا دیروز که حرف از نسخه کنسولی x360 تنها بود همه رو کنسول حال می کردن :d
امروز که ورق برگشته ! نه فقط به تخریب خود Gabe Newell بلکه کم ارزش کردن بازی روی آوردن :d
به هر حال ما خوشحال سونی خوشحال Gabe Newell هم خوشحال :d

آخرین ویرایش:
فقط یه سرچ کوچلو تو گوگل بکن همین !
در عرضه بازی رو هرچی میخواید شرط میبندم که نسخه 360 بهتر میشه ! از الان گفتم !
البته بگم اگه منظورش از کارایی Move بوده شاید حرفش درسته ولی بقیه موارد را همینطور که گفتم ......
Gabe Newell هم تا حالا فکر کنم آمار خبراش از دست خارج بشه که چقدر ps3 را کوبیده حالا بیاد یه همچین حرفی بزنه جای بسی تعجبه بالاخره با پول خیلی چیزا میشه کرد .
همین اومدن Gabe Newell روی صحنه خودش سوپرایز بود سوپرایزی که همیشه ps3 را مورد عنایت قرار میداده !
سرچ کوچولو تو گوگل رو ولش کن, اگر به حرفی که میزنی انقدر راسخی منبعشم باید بدونی نه از روی هوا یک چیزی بگی یا بپرونی!
منظور ایشون هیچ ربطی به کارایی های Move نداشته بلکه پشتیبانی از سیستم Steam بود که فقط بر روی PS3 وجود خواهد داشت!
تا اونجایی که بنده میدونم گیب نویل و کلاً استدیو والو از شرایط نامناسب PS3 (البته به عقیده خودشون) از نظر ارزش اجتماعی گله مند بودن که بنظرم یک بهونه واقعاً مزخرف برای لاپوشونی از مبالغ بی شماری بود که مایکرو برای انحصاری نگه داشتن بازی های این استدیو برای پلتفرم هاش استفاده میکرد!
فقط باید صبر کرد...
جالبه حرف سازنده بازی شده چرتو پرت! :)

تحلیل شخصی..

کنفرانس اصلا مثل پارسال نبود من نمیدونم این برگزار کنندگان کنفرانس چه طور میتونن اینقدر بی برنامه کنفرانس رو اجرا کنند.؟!!

نمایش اول KZ3 خیلی خوب بود بعد از اون شروع کردن به چرت و پرت گفتنی که اصلا هیچ لزومی نداشت و فقط باعث خراب شدن کنفرانس میشد
اون وسط یک دیونه رو اورده بودن که من فکر میکردم مست کرده و سر خودش نبود یک چرت و پرتهای میگفت عجیب.!!!

ولی آخرش معرفی TW خیلی هیجان انگیز بود..

در کل این اراجیف گویی های بی مورد که هیچکس نمیخواد اونها رو بشنوه پدر کنفرانس سونی رو در اورد و همچنین PSP که دیگه شورش رو در آوردن

من فکرمیکنم خود سونی نمیخواست کنفرانس جذاب بشه وگرنه کارگردان فیلم مهمان مامان هم میوردن بهتر از این برنامه ریزی میکرد.

نمایش MOVE خیلی عالی بود مخصوص اون بازیی که مثل هری پاتر بود فوق العاده بود.
LBP هم که ازهمه لحاظ عالی بود فقط من احساس میکنم یکمی زیادی نسبت به نسخه قبل بچه بازیتر شده بود.
TW هم که دیگه بماند.
ولی از همه مهمتر MOH بود که یک کپی بهتر از اصل از COD درسته کرده بودن هم میشد هلیکوپتر سوار شد هم میشد موتور و... روند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or