نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
خوب اشکال نداره تو این چند سال بهترین نمایش ها مال مایکرو و سونی بود و برعکس، نینتندو افتضاح، ولی امسال نینتندو تونست خودی نشون بده. البته اگه هر دو کمپانی ( سونی و مایکرو ) روی عناوین مهمشون بیشتر تمرکز میکردن نتیجه این نمیشد. مثلا از طرفی مایکرو Crackdown 2 رو به نمایش نذاشت و از طرف دیگه سونی the Last Guardian رو کلا بیخیال شد.
پ.ن: ای بسوزه پدر این Move و Kinect که یه نمایش درست و حسابی برامون نذاشتن!:d
پ.ن: میگم قبلا سونی بیشتر هوای PSP رو نداشت؟:d

پ.ن: میگم قبلا سونی بیشتر هوای PSP رو نداشت؟:biggrin1:
هفتاد عنوان براش عرضه میشه کمه؟!:biggrin1:

در کل کنفرانس سونی میتونست بهترین کنفرانس بشه(حالا که نشده..!) اگه KZ3 و infamous2 رو در E3 معرفی میکرد و قبل از اون لو نمیداد واقعا کل E3 میترکید..

ببینم
ارسال سونی چی داشت؟هر چی باشه کنفرانس امسال از سکشت مطلق پارسال بهتر بود!خوب به هر حال برنده ی اصلی امسال نیتندو هست!و مایکرو و سونی تو یه سطح بودند!
دوستان فقط یه بار دیگه اینجا عرض می کنم:kinect ففقط همین بازی ها را نداره!مطمئن باشید بازی های هاردکور روشون میاد!

شکست مطلق پارسال؟ سال قبل مایکروسافت تنها جزابیتش یه ویدیو خالی بندی از مایلو بود که به زودی گندش در میاد!

شما از سازندگان بازیهای کنتاکی هستید؟ بعد به من بگو چجوری میخوای مثلاً مورتال کمبت باهاش بازی کنی؟ یا گیرز 3؟ یا چرا راه دور بریم فوتبال چجوری میخوای بازی کنی؟

کلاً مایکروسافت یه چیزی ساخت نه خودش میتونه براش بازی بسازه و نه بقیه سال قبلم اومد سنگ گنده برداره مایلو رو نشون داد که الان ماشالا دستگاشون ازش لگ میباره :laughing:

شکست مطلق پارسال؟ سال قبل مایکروسافت تنها جزابیتش یه ویدیو خالی بندی از مایلو بود که به زودی گندش در میاد!

شما از سازندگان بازیهای کنتاکی هستید؟ بعد به من بگو چجوری میخوای مثلاً مورتال کمبت باهاش بازی کنی؟ یا گیرز 3؟ یا چرا راه دور بریم فوتبال چجوری میخوای بازی کنی؟

کلاً مایکروسافت یه چیزی ساخت نه خودش میتونه براش بازی بسازه و نه بقیه سال قبلم اومد سنگ گنده برداره مایلو رو نشون داد که الان ماشالا دستگاشون ازش لگ میباره :laughing:
بیخیال×دیگه فکر کنم همه قبول داشته باشند بهترین کنفرانس E3 مایکرو پارسال بود!
درمورد بازی,صبر کن تا ببینی!البته یکمی فکر را به کار بیاندازید متوجه می شوید چه جوری می شه این بازی ها را انجام داد!در ضمن خود مایکرو یه فوتبال ساخته!در مورد گیرز هی مثالشون خودم می گم,خوب در مورد تیراندازی که مساله ای نیست,دستت را عین عین یه تفنگ می گیری و انگشت سبابه را به جام ماشه می کشی!مثلا می شه دست را پایین آورد تا اره روشن بشه!برای دویدن می تونی درجا بدوی,دوربین را هم می تونی با یکی از دست چپشت کنترل کنی تا به این ترتیب مسیر دویدن هم درست شه!
راستی,شما از کجا می دونید که خبری از مایلو نمی شه؟MGS rising در طول یکسال فقط یه تیزر ازش پخش شد,ولی مایلو که یک فرا بازی هست,نباید این جوری باشه؟مطمئنا مایلو کار داره ولی نیومد نداره!میاد....
حالا تاپیک را منحرف نکنیم!می گم از این به بعد پچر را بیشتر باور کنیم!اون TM را درست گفت!

بیخیال×دیگه فکر کنم همه قبول داشته باشند بهترین کنفرانس E3 مایکرو پارسال بود!
درمورد بازی,صبر کن تا ببینی!البته یکمی فکر را به کار بیاندازید متوجه می شوید چه جوری می شه این بازی ها را انجام داد!در ضمن خود مایکرو یه فوتبال ساخته!در مورد گیرز هی مثالشون خودم می گم,خوب در مورد تیراندازی که مساله ای نیست,دستت را عین عین یه تفنگ می گیری و انگشت سبابه را به جام ماشه می کشی!مثلا می شه دست را پایین آورد تا اره روشن بشه!برای دویدن می تونی درجا بدوی,دوربین را هم می تونی با یکی از دست چپشت کنترل کنی تا به این ترتیب مسیر دویدن هم درست شه!
راستی,شما از کجا می دونید که خبری از مایلو نمی شه؟MGS rising در طول یکسال فقط یه تیزر ازش پخش شد,ولی مایلو که یک فرا بازی هست,نباید این جوری باشه؟مطمئنا مایلو کار داره ولی نیومد نداره!میاد....
حالا تاپیک را منحرف نکنیم!می گم از این به بعد پچر را بیشتر باور کنیم!اون TM را درست گفت!
شما قوه تخیل خیلی قوی داری عزیز!

من به عنوان یک گیمر که یک کنسول تو خونه دارم انتظارم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر غیر اینه که هرسال دم این رویداد بازی خوب برا کنسولم معرفی بشه؟

KILLZONE3.MOTORSTOR3.LBP2.TM2.INFAMUS2(زیاده یه چیزی هم اونورتر:d)

برای من معرفی شدن واونها رو از لحاظ کیفیت (اینو سونی دیگه تو انحصاری ها ثابت کرده)

تو هیچ پلتفرم دیگه ای نمی بینم و برام مهم نیست لو برن تو کنفرانس باشن نباشن کنفرانس خوب بود نبود و.........
مهم اینه که میان با یه عالمه عنوان ناب دیگه که در توان ننگنجد (تازه از امتحان زلزله برگشتم:d)

راستی نمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی به نظرم قیمت MOVE خیلی عالی بود:x

راستی parasite eve مال PS3 بود یا PSP دوستان جواب بده دیشب یادم رفت اون لحضه تا نشون داد تصویر گیر کرد الان یادم افتاد. فهمیدم مال PSP ای چی میشود مال PS3 بود.

دوستان ببخشید اینجا می پرسم!می خواستم بدونم بازیه جدید یوبی سافت به نام مایکل جکسون انحصاریه ps3 هست؟یا مولتیه؟

اینم با وجودذ قراردادی که سونی با خانواده MJ داره به احتمال 99% مال سونی هستش .

آخرین ویرایش:
به همون دلیل که من صفحه قبل خوندم یکی گفته بود اصلا نمیشه به این حرف نویل (که P2 روی PS3 بهترین هست) اعتماد کرد و در نهایت خواهیم دید که روی PS3 خیلی بد هست!:دی من جمله از این خنده دار تر ندیده بودم!

در مجموع حضور نویل توی کنفرانس سونی و معرفی P2 و از ان مهم تر سیستم Steam روی کنسول PS3 خیلی سورپرایز جالبی بود چون یجورایی نشون دهنده بهتر شدن رابطه این آقا با سونی هست! به این ترتیب بهاحتمال خیلی زیاد شاهد عرضه بازی های بیشتری از طرف شرکت نویل برای PS3 خواهیم بود!

پ.ن: خوب کاملا مشخص هست برای کسانی که قبل از نمایشگاه میگفتن نویل میاد توی کنفرانس مایکرو و HL3 رو به صورت انحصاری برای 360 معرفی میکنه این حرکتدیشبش زور داره و میخوانهر جور شده ترولش کنن!:دی

HL3 به این نسل کنسول ها نمیرسه.

استیم هم روی PS3 خبر فوق العاده ای بود و تو کنسولها واقعا میتونه بهترین ورژن پورتال باشه ولی من که روی PC میگیرم، هم اونو هم مدال رو با اینکه لید پلتفرم مدال PS3 ـه.. کلا نمایش مالتی پلیر مدال تو کنفرانس EA خیلی خوب بود. این دوره کلا کنفرانس EA بهتر بود. البته من مال نینتندو رو ندیدم ولی خب اونم میشه گفت بهتر از کنفرانس مایکروسافت بود.

در مجموع کفرانس سونی هم با اینکه بهتر از مایکروسافت بود اما بازم من راضی نیستم. :|

راستی parasite eve مال PS3 بود یا PSP دوستان جواب بده دیشب یادم رفت اون لحضه تا نشون داد تصویر گیر کرد الان یادم افتاد. فهمیدم مال PSP ای چی میشود مال PS3 بود.

اینم با وجودذ قراردادی که سونی با خوانواده MJ داره به احتمال 99% مال سونی هستش .
من هم از همین می ترسیدم که انحصاری باشه,ولی وقتی دیدن یوبی داره می سازه خوشحال شدم!چون فکر نمی نمی کنم یوبی تا حالا انحصاری زده باشه!الان رفتم چک کردم!دیدم مولیته!تو تاپیکش تو ps3 هم مولتیه!خیلی خوب شد!یک بار دیگر با سلطان پاپ تو نسل جدید(این برای برقراری رابطه ی دوستانه با جانب فرخ بود!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or