نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
بیخیال×دیگه فکر کنم همه قبول داشته باشند بهترین کنفرانس E3 مایکرو پارسال بود!
درمورد بازی,صبر کن تا ببینی!البته یکمی فکر را به کار بیاندازید متوجه می شوید چه جوری می شه این بازی ها را انجام داد!در ضمن خود مایکرو یه فوتبال ساخته!در مورد گیرز هی مثالشون خودم می گم,خوب در مورد تیراندازی که مساله ای نیست,دستت را عین عین یه تفنگ می گیری و انگشت سبابه را به جام ماشه می کشی!مثلا می شه دست را پایین آورد تا اره روشن بشه!برای دویدن می تونی درجا بدوی,دوربین را هم می تونی با یکی از دست چپشت کنترل کنی تا به این ترتیب مسیر دویدن هم درست شه!
راستی,شما از کجا می دونید که خبری از مایلو نمی شه؟MGS rising در طول یکسال فقط یه تیزر ازش پخش شد,ولی مایلو که یک فرا بازی هست,نباید این جوری باشه؟مطمئنا مایلو کار داره ولی نیومد نداره!میاد....
حالا تاپیک را منحرف نکنیم!می گم از این به بعد پچر را بیشتر باور کنیم!اون TM را درست گفت!

اینجوری که شما گیم پلی طراحی کردی مطمعن باش اگه طراح بازی بودی بازیات همه زیر 5 میگرفتن!

آخه برادر من کدوم آدم احمقی میاد دستشو هی بالا نگه داره که آخرش عضله هاش بگیره یا در جا شروع کنه دویدن فرش از زیر پاش در بره بعدشم انا لالله و انا الیه راجعون!

خبر...کسانی که منتظر The Last Guardian بودند و از اینکه چرا در کنفرانس سونی نشون داده نشد ناراحتن اینجا کامل دلیلش رو توضیح داده..
متن طولانیه اما چکیده و خلاصش اینه که میگن هنوز زمان مناسبی برای نمایش بازی نبود و اونطور که میخواستن بازی آماده نشده بود و تا وقتی اونجوری که میخوان آماده نشه نمایش داده نخواهد شد همچنین گفتن که به غیر از E3 زمان های بسیار دیگری هم واسه نمایش بازی وجود داره....

آخرین ویرایش:
من پنکه 360 نیستم، ولی دوستشون دارم ! :biggrin1: کل دنیا کف کردن از حضور آقای Valve در کنفرانس سونی و چیزهای عجیبی که رو کرد!
من هم نه فن پی اس 3 و نه دوستشون دارم.:dاستیم روی یک کنسول میتونه خیلی جالب باشه ولی باید صبر کرد و نحوه ی اجراش رو دید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or