نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
یه نکته خیلی جالب که کسی ازش حرفی نمیزنه عرضه شبکه Steam برای PS3 ِ . شبکه ای که PC Gaming رو تغییر داد ! Gabe Newell فقط نیومده بود Portal 2 رو معرفی کنه و بگه این نسخه بهترین نخسه کنسولیه ! بلکه PS3 اولین و فعلا تنها کنسولی خواهد بود که Steam روش عرضه میشه! البته هنوز اطلاعات خاصی از اینکه چجوری میخواد کار کنه یا با PSN هماهنگ بشه، مشخص نیست!

این E3 مشکوک ترین E3 بودش که به عمرم دیدم اصلا با اون همه بزرگی که قبلش میگفتن نه بود نه حرفی برای گفتن داشت درسته خوب بود اما انتظار من بالا تر از این حرف ها بود از ماکروسافت و سونی .

یه نکته..:smile: که فکر کنم گفته نشد و این که mafia2 که دارای content های اضافی برای ps3 خواهد بود اولا به صورت free هستش دوما شامل مراحل منحصر به فردی خواهد بود
منبع

یک تحلیل کلی از E3 امسال به نقل از یک کامنت در VG247

Press conferences in Total

Microsoft: DEAR GAMERS, you are ****ing retarded and stupid, so here you go a bunch of SHOOTERS and for other stupid consumers Kinect with EyeToy Library and you can suck our cocks for 149.99$, but if thats not enough, here are some FREE Xbox 360 so our marketing campaign could work and you can all praise the Playstation Ey… I mean Kinect !

Sony: DUM DUM DUUUM. HERES OUR NEW GAME: MARCUS RIVERS. Multiplatform crap exclusives. Gabe finally admits that he an asshole and wants more money. What is this stupid trailer aboutr stupid punks on the taxi………… Oh, TWISTED METAL!

Nintendo: You thought that Nintendo is crap? Wii is the abomination of crappiness? Well then, Mother****ers here you go some TONS of games and if thats not enough, here you go some 3DS with launch titles like Kingdom Hearts, METAL GEAR SOLID, ASSASINS CREED, RESIDENT EVIL, Riiiiiiiiiidge Racer and with that you can go **** yourself.

واقعا جا داره به همتون خسته نباشید بگم دستتون درد نکنه واقعا عالی کار کردید دیگه بهتر از این نمیشد گذارش لحظه به لحظتون عالی بود عالیییییییییی:love: کارتون درسته واقعا ایول . . .:thumbup:
ولی E3 امسال به من هم حال نداد انتظارم خیلی بالاتر از اینها بود ;)

ولی گیب اومد رو صحنه تقریباً یه همچین حالتی واسه مایکرو داشت :دی
و نشون دهنده ی این بود که گیب یه تخته کم داره !! با اون همه حمله هایی که به PS3 کرد من بودم نزدیکی های استیج سونی هم پیدام نمیشد ! کلا این عرق که همینطوری میریخت ، عرق شرم بود :biggrin1:

کل کنفرانس رو منتظر the last gurdian بودم.....:(
احتمال میدادم تو TGS نشونش بدن ! فک کنم همینطور میشه ! البته احتمالش هست فردا نشون بده ( 1 درصد یا کمتر :d )

بیشتر در عجبم چرا استدیو لندن چیزی برای نشون دادن ارائه نکرد ! Eye Pet سازگار با Move که نشد بازی !

البته جدا از این حرفها فردا بازی هایی که اینجا ندیدین رو میتونین تو غرفه ی سونی ببینید .

EyePet (PS3)
Free Realms (PS3)
God of War: Ghost of Sparta (PSP)
Gran Turismo 5 (PS3)
Hot Shots Tennis: Get a Grip (PSP)
Invizimals (PSP)
Killzone 3 (PS3)
LittleBigPlanet 2 (PS3)
Move Party (PS3)
PlayStation Move games (PS3)
SOCOM 4 (PS3)
Sports Champions (PS3)
Slider (PS3)
TV Superstars (PS3)
The Fight: Lights Out (PS3)
The Last Guardian (PS3)
The Shoot (PS3)

واقعا کنفرانس سال پیش کجا کنفرانس امسال کجا:( انتظار من از سونی بیش از این بود .فقط حیف این همه وقت که با شور و شوق منتظر این کنفرانس بودم.

بيجاره طرفداراي سوني جه ارزوهايي كه نداشتن حتي من هم باور كرده بودم كه سوني متركونه ولي تنها خبر خوبشون portal ‎‏ بود كه اينم خبر خاصي نبود البته بيشتر شما از امدن نويل خوشحاليد ولي ميشه بكيد كوجيما براي ماكرو جه كار كرده بود كه حالا نويل بخواد براي سوني بكنه ،‎ T M‏ هم كه قبلا بيش بيني شده بود ،بازم ماكرو يه هيلو و كينفت رو داشت اخرشم يه خبر عالي داشت . دركل نينتندو :9 /ماكرو:7/سوني:6

بيجاره طرفداراي سوني جه ارزوهايي كه نداشتن حتي من هم باور كرده بودم كه سوني متركونه ولي تنها خبر خوبشون portal ‎‏ بود كه اينم خبر خاصي نبود البته بيشتر شما از امدن نويل خوشحاليد ولي ميشه بكيد كوجيما براي ماكرو جه كار كرده بود كه حالا نويل بخواد براي سوني بكنه ،‎ T M‏ هم كه قبلا بيش بيني شده بود ،بازم ماكرو يه هيلو و كينفت رو داشت اخرشم يه خبر عالي داشت . دركل نينتندو :9 /ماكرو:7/سوني:6

الآن یعنی KZ3 و GT5 و Twisted Metal بوغ ، و در حد بازی های آتاری 2600 بودن دیگه ؟!

Halo فقط فوق العاده بود تو CF مایکروسافت به نظر من !! اما سونی رو من بازی هاش رو بیشتر خوشم اومد ! با موشن کنترل ها هم کلا اصلا حال نکردم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or