نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
آره این ریش های انحصاریش ته خنده بود:lol:
اگه پچر TM2 رو لو نداده بود، خیلی بهتر میشد.
من ولی واقعا شاکیم که Last Gaurdian رو نشون ندادن! یعنی چی آخه؟! خُب میخواستم:((

كلا نمايش اي سوني و مايكرو سورپرايز نداشت خدايي به جز پورتال و "تاريخ انتشار :biggrin1:" GT و TM. اينايم كه ميگن TM تابلو بودو پچر و اين صحبتا ... ديگه كسي برا حرفاش ترم خورد نميكرد وقتي ديويد جفي اومد گفت پچر داشته شوخي ميكرده و همينجوري رو هوا گفته با توجه به سابقش همه جدي گرفتن حرف جفيو حتي اگه نميگفتم همينطور. همينطور در مورد اسليم 360. در كل مضخرف ترين E3 بود. (البته كنفرانس نينتندو رو نديدم.)

خوب رو به بالا بود ... البته یک مقدار نا امید شدم چون انتظار داشتم The last G و Agent رو ببینم

PSP2 هم بر اساس پیش بینی هایی که شده بود توی نمایشگاه حضور نداشت
در عوض یک کمپین تبلیغاتی برای PSP معرفی کردن ;)

من هنوز هم با multi player بازی MOH حال نمی کنم;) از مد افتاده و و قدیمیه و البته از CoD و BF:bc2 کپی کاری کرده
به طور کل به MP مدال اعتقادی ندارم مگر اینکه این بتا نظر منو عوض کنه :p

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انتظار داشتم حالا که K3 و In2 و MotorS 3 معرفی شده حتما شاهد Agent به عنوان سورپرایز باشیم اما نشد دیگه

TM چه قدر خر تو خر و فوق العاده بود ... خیلی حال کردم:biggrin1:

---------------------------------------------------------------------------

MOVE تنها موشن کنترلری هست که می تونه بازی های مناسب با هاردکور ها رو ساپورت کنه
اما تصور می کنم هنوز نتونستن از تمام پتانسیل Move برای جذب هاردکور ها استفاده کنن
MOVE برای هاردکور ها خیلی مناسبه ... این نظر شخصیه من هست;)

جالبه Gabe Newell هم همه رو شگفت زده کرد بابت حضورش , هم گفت بهترین نسخه Portal 2 برای PS3 هست !!!
پول همه کار میکنه! :دی
ولی جدا ضدِحالِ خیلی توپی به بعضی ها زد! همونایی که زمانِ آنونسِ Portal 2 و اعلامِ پلتفورم هاش (PC.360) هی تیکه مینداختن! به شخصه خیلی خوشحال شدم که Valve سرش به سنگ خورده و حالا اگه Half-Life ای هم در کار باشه...
به نظرِ من کنفرانسِ Sony و مایکروسافت تقریبا برابر بود! ولی انصافا اگه سونی می خواست تمامِ برگِ برنده هاش رو رو کنه، رسما کنفرانسِ نینتدو رو پشتِ سر می ذاشت! فرض کنید در کنارِ چیزهایی که نشون داد، این موارد رو هم نشون میداد:
PSP2
The Last Guardian
Agent
FF Versus XIII
Eight Days
Getaway
Syphon ****** PS3
Team ICO Collection HD
Uncharted 3 (یه نمایشِ کوچیک 1 دقیقه ای هم کافی بود!)
Socom 4
Demon's Souls 2
God of War III DLC
Heavenly Sword 2
Sly 4
Resistance 3
Horizon
کلی بازیِ دیگه که شاید هیچ کس نتونه حدس بزنه! :دی (منظورم ادامه ی IP های قدیمی هست!)
و...
نمایشِ بازی هایی مثلِ Mafia II هم وضع رو خوف تر می کرد! :دی
البته همیچین کنفرانسی یک روزِ کامل وقت میخواد! :دی
تازه سونی هم که رفت سراغ پول در آوردن از PSN
نه فقط $M حق داره برا یه تیکه لباس برا یه آواتارِ کارتونی 10$ ملت رو تیغ بزنه و از این چرندیات!

آخرین ویرایش:
اگه يکی لينک بزاره خدای ثواب داره
کیفیتش هم پایین بود مشکلی نداره!!!!
تا فردا حداقل باید صبر کنی امشب هیچی گیرت نمیاد
اگه میخوای ببینی فکر میکنم GT هنوز بشه کنفرانس رو دید البته صد در صد مطمئن نیستم ولی کنفرانس ماکرو رو من اینجوری دیدم

مورد اول دوستان به این زودی کنفرانس ها نمیاد. حداقل باید تا صبح یا چند روز صبر کنید تا لینک دانلود بیاد.

پس اینقدر سوال نکنید.

مورد دوم :دی

کانتنت اضافی مدال برای PS3 ------->ریش های انحصاری:eek:
خوب یادم انداختی تو یاهو با بابک و حسام مردیم از خنده.

میگه کانتنت های انحصاری داریم باید آنلاک کنید. چیزی نیست جز ریش های اضافی.

بعد گفت من خودم همین 20 دقیقه پیش آنلاک کردم اومدم (یاور ریش زیادی داشت :دی)

همش منتظر معرفی Resistance3 - Syphon بودم! حیف شد...
بهتر بود بازیهای KZ3 - Inf2 - LBP2 - MoTors2 رو هم توی این کنفرانس معرفی میکردند! حداقل جذابیت کنفرانس میرفت بالا
/:

میگه کانتنت های انحصاری داریم باید آنلاک کنید. چیزی نیست جز ریش های اضافی.

بعد گفت من خودم همین 20 دقیقه پیش آنلاک کردم اومدم (یاور ریش زیادی داشت :دی)

داشت شوخی می کرد :laughing:... یا شاید هم محتوای اضافی همین ریش باشه ؟!!!:eek:

عکس های کاملتری رو می تونید از سایت Engadget ببینید :

Code:
http://www.engadget.com/2010/06/15/live-at-sonys-e3-2010-keynote/
----
در مورد قضیه پولی شدن هم من فقط شوخی کردم،از قضیه هم کاملا اطلاع داشتم...

اما توضیحات دوستان رو کامل کنم :

[LTR]
  • Exclusive in-game DLC and other content
  • Free full games, changing each month
  • Early access to demos and betas
  • Auto-patching feature, which will detect, download and install updates
[/LTR]
دوستانی که اشتراک Playstation Plus رو خواهند گرفت موارد زیر در اختیارشون قرار می گیره :

Wipeout HD
Demo از inFamous
Fieldrunners
Age Of Zombies
Rallycross
و تعدادی Theme و Avatar که در ماه جولای در دسترس قرار خواهند گرفت :smile:

البته خود سرویس که قبلا هم گفته شد در همین ماه در دسترس قرار خواهد گرفت.

تنها و تنها منتظر the last guardian بودم.ای نامردا همون قبلی رم نشون میدادین از هیچی بهتر بود:((:((:((:mad:
تا کی باید صبر کرد بالاخره این همه صبر کردیم
فکر کنم یه 2 سال دیگه منتشر بشه

کنفرانس خوبی بود. TM رو خیلی باشکوه نمایش دادن. نمیدونم چرا هی یه احساسی بهم میگه سونی رو همون پسرِه مارکوس داره اداره می کنه! :دی بعضی حرکاتش واقعا عجیبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or