شما کلاً از حرف من برداشت درستی نداشتید ! منظور من این نبود که والو تاثیری نداشت ! اتفاقا یه جورایی زنده کرد PCگیمینگ رو... ولی ! این کــه اینطور مایکروسافت کوبیده میشه و ادعا می کنن هیچ نگاهی به PC گیمینگ نداره! واقعا آدم زورش میاد!
دقیقا میشه اون قسمت از طراحی که جلوتر از زمان خودشو بگی ؟اینکه x1 کنسولیه که طراحیش جلوتر از زمان خودشه از همون اول معلوم بود اگه کسی یکم اطلاعات داشت به راحتی متوجه میشد ولی الان دیگه مایکرو باید هر چه سریعتر یه کاری کنه که این حرفا تو عمل ثابت بشه.
الان پس PC ها چون تو داخل جعبشون DDR3 استفاده میکنن ماله عهد بوق هستند ؟! نکنه فکر کردی GDDR5 خیلی جدیده ؟! برو یه سرچ بزن زمان ساختش تقریبا برای زمان DDR3 هست .دقیقا میشه اون قسمت از طراحی که جلوتر از زمان خودشو بگی ؟
حافظه ی سیستم DDR3 یا باتری های قلمی دستش ؟!
الان چه اتفاق خارق العاده ای افتاده که شما به وجد اومدی و به این نتیجه رسیدی ؟اینکه x1 کنسولیه که طراحیش جلوتر از زمان خودشه از همون اول معلوم بود اگه کسی یکم اطلاعات داشت به راحتی متوجه میشد ولی الان دیگه مایکرو باید هر چه سریعتر یه کاری کنه که این حرفا تو عمل ثابت بشه.
مهندس اکثر تکنولوژی های روز دنیا تقریبا بصورت همزمان طراحی و عرضه میشن ولی تفاوت و برتری اونها نسبت بهم رو نمیشه انکار کردالان پس PC ها چون تو داخل جعبشون DDR3 استفاده میکنن ماله عهد بوق هستند ؟! نکنه فکر کردی GDDR5 خیلی جدیده ؟! برو یه سرچ بزن زمان ساختش تقریبا برای زمان DDR3 هست .
طراحی جلوتر میدونی منظورش چیه ؟ همون قرار دادن ESRAM و DME هست ! یکم تحقیق کافیه که بدونی وقتی IBM و اینتل و ........ از پردازنده های نسل بعدیشون پرده براداشتند دقیقا چیزی مشابه به معماریه X1 توشون دیده میشد یعنی وجود ESRAM همراه با شتاب دهنده ها .
مهندس اکثر تکنولوژی های روز دنیا تقریبا بصورت همزمان طراحی و عرضه میشن ولی تفاوت و برتری اونها نسبت بهم رو نمیشه انکار کرد
مثلا اینتل پردازنده های Atom و Core i رو همزمان عرضه کرد ولی شما در پیشرفته تر و قوی تر بودن Core i شک داری ؟
دراینکه GDDR5 یه مموری پر سرعت تر و تکنوژی جدیدتریه نسبت به DDR3 اگه شکی داری بگو من دیگه کلا ادامه ندم !
درمجموع بنظرم این کنفرانس ها و ارتباط دادنشون به XO ازروی نقل قول از یه سری آدم بجای نشون دادن توی بازیها فقط یه سری حرف برای وضعیت فعلیه Damage Control مایکروسافت برای کنسولشه .
درمجموع بنظرم این کنفرانس ها و ارتباط دادنشون به XO ازروی نقل قول از یه سری آدم بجای نشون دادن توی بازیها فقط یه سری حرف بعنوان سیاست فعلیه Damage Control مایکروسافت روی کنسولشه .
مهندس جان DDR3 پهنای باند کمتری داره و جبرانش برای ESRAM هست و در مقابلش کارایی های زیادی هم داره که مایکرو براشون اشاره کرده .مهندس اکثر تکنولوژی های روز دنیا تقریبا بصورت همزمان طراحی و عرضه میشن ولی تفاوت و برتری اونها نسبت بهم رو نمیشه انکار کرد
مثلا اینتل پردازنده های Atom و Core i رو همزمان عرضه کرد ولی شما در پیشرفته تر و قوی تر بودن Core i شک داری ؟
دراینکه GDDR5 یه مموری پر سرعت تر و تکنوژی جدیدتریه نسبت به DDR3 اگه شکی داری بگو من دیگه کلا ادامه ندم !
درمجموع بنظرم این کنفرانس ها و ارتباط دادنشون به XO ازروی نقل قول از یه سری آدم ّجای نشون دادنشون توی بازیها فقط حرف و نهایتا Damage Control مایکروسافت روی کنسولشه .
سوم اینکه شما گفتی چیش برای طراحیه ایندس منم گفتم که شرکتهایی مثل ibm و اینتل تو پردازنده های ایندشون دارند از این حافظه مشابه esram و dme ها استفاده میکنند . خب نتیجتا به نظرت طراحی x1 برای چه زمانیه ؟!
درمورد ESRAM که هیچ ربطی به این تاپیک و DX12 نداره :مهندس جان DDR3 پهنای باند کمتری داره و جبرانش برای ESRAM هست و در مقابلش کارایی های زیادی هم داره که مایکرو براشون اشاره کرده .
دوم اینکه این چحرفها چکیده یه سری ادم نیست بلکه چکیده حرفهای خود مایکرو هست اگر شما قبول نداری مشکل دیگران نیست و مشکل شماست ! و این کنفرانس ها هم دقیقا ارتباطش برای x1 هست چون خود مایکرو گفته dx12 و کارایش
سوم اینکه شما گفتی چیش برای طراحیه ایندس منم گفتم که شرکتهایی مثل ibm و اینتل تو پردازنده های ایندشون دارند از این حافظه مشابه esram و dme ها استفاده میکنند . خب نتیجتا به نظرت طراحی x1 برای چه زمانیه ؟!
هه
دنیا به کجا رسیده یه عده فن بوی اومدن از حرفای مهندس ارشد مایکروسافت جلوی دوربین چندتا شبکه بزرگ و ادیتورای بزرگترین سایتا و پورتالای تخصصی علوم کامپیوتر و توسعه دهنده های بازی که دارن ازش سوال میکنن تا اشکالاتشون بر طرف بشه و یاد بگیرن چه جوری روی سخت افزاری که طراحی کرده برنامه نویسی بکنن با اعتماد به نفس ایراد میگیرن.
همین مهندسای ارشد مایکروسافت جلو کل ملت شعار قوی تر بودن CPU رو دادن که اخر گندش در اومد CPU کنسول PS4 قوی تره و کلاکش روی 2 گیگاهرتزه