باید دید تو e3 مایکروسافت میخواد چی نشون مردم بده احتمالا یه نمایش از Halo 5 که بر اساس DX12 ساخته شده باشه و موقع مولتی پلیر از Cloud compute کمک میگیره میتونه خیلی هایپ ایجاد کنه.
خب پس به سلامتی Xbone هم با DX12 بالاخره تبدیل به ابر کنسول شد. تا میتونید امید بدید به خودتون، ایولا
تاحالا انجمنی که ناظمش اسپمر باشه ندیده بودم!
حالا یکی بخواد به خودش امید واهی بده، واسه بقیه مشکلی ایجاد میکنه؟
درست مثل این توهم که DX12 الکیه؟ نمیخوام بگم DX12 معجزه میکنه و قدرت X1 رو خیلی بیشتر میکنه چون از نظر خودم اینجوری دیگه نیست، ولی اینکه از الان بخواید بگید DX12 هیچ منفعتی نداره از توهم هم بالاترهاصلا اما اگه پس فردا بخواد توهم های خودش به عنوان حقیقت به خورد بقیه بده بله
وقتی کسی نخواد متوجه بشه که DX مثل GL توابع کتابخانه ای کد نویسی شده هستش و انتظار معجزه داره از DX که کمبود کنسول جبران کنه خوب مشخصا یه همچین پستی هم کافیه چرا آدم خودش خسته کنه .
توهم برشون داشته تا الان داشتن یه دستی مبارزه میکردن و DX میاد دو دستی میشن و نابود میکنن کمبود های که دارن .
اصلا یه عده دوست دارن اینجا توهم بزنن که وان از PS4 قویتر میشه با DX فکر نمیکنم به کسی ربطی داشته باشه که مایکرو فنا چه فکری میکننوقتی کسی نخواد متوجه بشه که DX مثل GL توابع کتابخانه ای کد نویسی شده هستش و انتظار معجزه داره از DX که کمبود کنسول جبران کنه خوب مشخصا یه همچین پستی هم کافیه چرا آدم خودش خسته کنه .
توهم برشون داشته تا الان داشتن یه دستی مبارزه میکردن و DX میاد دو دستی میشن و نابود میکنن کمبود های که دارن .
تعجب می کنم! همچین پست سخیفی به شخصیت یه ناظم نمیخوره !
حالا یکی بخواد به خودش امید واهی بده، واسه بقیه مشکلی ایجاد میکنه؟
اینجا اسمش فروم هست، فروم هم جای بحث و تبادل نظر. یکی فکر میکنه DX12 قدرت X1 رو بیشتر میکنه، میاد و نظرش رو میگه. الان دقیقا کجای این کار مشکل داره؟ حالا شما فکر میکنی اینا امید واهی هست نظر خودته، قرار نیست که نظر همه مثل نظر تو باشه، قراره؟
یعنی میخوای بگی تو از فیل اسپنسر و اون بازی سازی که حرفاشو گذاشتم بیشتر حالیته؟ نخندون ملتو.
اینجا اسمش فروم هست، فروم هم جای بحث و تبادل نظر. یکی فکر میکنه DX12 قدرت X1 رو بیشتر میکنه، میاد و نظرش رو میگه. الان دقیقا کجای این کار مشکل داره؟ حالا شما فکر میکنی اینا امید واهی هست نظر خودته، قرار نیست که نظر همه مثل نظر تو باشه، قراره؟
الان این پست مثلا سخیف و دروغ و چرت و پرت هستش ؟؟؟!!!
براد واردل کسیه که الان داره بازیه star swarm میسازه و با oxide game تو ساخت انجین جدید 64 بیتی نیتروز که باهاش واسه ps4 و xbox one قراره بازی ساخته بشه همکاری میکنه.
یکی ازش پرسیده که اینکه با dx12 قدرت gpu تو x1 دوبرابر میشه درسته؟
گفته منظور سخت افزار نیست ولی از نظر نرم افزاری بازیایی که با dx12 ساخته میشن بیشتر از دوبرابر سریعترن.
یکی دیگه گفته dx که الان روی x1 هست بعضی قابلیتهای dx12 داره که گفته نه نداره این هنوز با یک هسته کار میکنه با dx12 هر 8 تا هسته مشغول کار میشه.
مثکه x1 تاحالا داشته یه دستی بازی میکرده
یادم نمیاد فیل اسپنسر برنامه نویس گرافیکی بوده باشه اما من برنامه نویسی گرافکی انجام دادم بر عکس شما 4 تا چیز در بخش برنامه نویسی و وجودی DX و GL حالیمه مثل شما حرف تو دیوار یکی که میخواد تبلیغات DX کنه تکرار نمیکنم .
شما با مطالبی که تا الان گفتی ملت کلی خندوندی از بی اطلاعی که داری و توهم فانتزی که زدی صفحه قبل .