آره همش رو خوندم از نظر من نظر دادن مشکلی نداره، حالا اصلا یکی بخواد فکر کنه X1 قدرتش 6 برابر هم میشه مشکلی نداره. حالا کسی هم با این نظرات مشکل داشته باشه و نظرش رو بگه بازم مشکلی نداره من هم نگفتم کسی مخالف این صحبت ها نظر نده، ولی اینکه بگیم کسی نباید نظر بده از نظر من مشکل داره بی خیال، بحث تاپیک منحرف شد.
حاجی کم ببند همیشه ببند اون سوالی که ایشون کرد به مستخدم جایی که توش برنامه نویسای گرافیکی کار میکنن بگی جوابتو میده خودتو بیشتر از این مسخره خاص و عام نکن سعیم بکن دیگه نقل و قول نکنی رفتی تو بلک لیست.
خب مگه من گفتم چرا کامنت دادی یا اینکه نباید کامنت بدی؟ گفتم یکی بخواد به خودش امید واهی بده مشکلی داره؟(یعنی نظرم در مورد نظر تو) ولی بعدش اومدی گفتی که نباید در مورد این چیزها صحبت بشه و باقی ماجرا که در صفحات قبل موجودهپست اول منم دقیقا نظرم در مورد این پست ها بود. :-b
اینجا محل قرار دادن اخبار و بحث در مورد اونا هست، نه مگاتردهایی که توش گمانه زنی و حدسیات و آرزوها قرار بگیره. همین بحث ها رو میتونید تو بخش Xbox One فروم تو یه تاپیک مجزا انجام بدید
خودزنی!؟این حرفه خودته!!:خودزنی ! داری به نسل قبلتون تیکه میندازی ؟!
پ ن : ببین ناظم چه خوشکل نظم یه تایپیک رو بهم ریخت، ترد تبدیل به اسپم دونی شد! حداقل قبلا می تونستیم از توهمات علمی(!) بهره لازم رو ببریم دور همی !
قدرت نهفته کلود داره کم کم خودش رو نشون میده ! مایکروسافت نخواست یهویی همون اول کار این هیولای خفته رو نشون بده می ترسید صنعت گیم رو سیل ببره ! :d
آقا من یک بار گفتم و این برای بار هزارم ....من قرار نیست اینجا با هرکی که چیزی نمیدونه بیام تدریس کامپیوتر انجام بدم اما همنقدر برات کافیه که این توابع کتابخانه ای برای مشخص کردن مبنا ها و تبدیل شکل های هندسی و ... استفاده میشن اینکه DX بعضی وقت ها نیاز به تغییر سخت افزاری داره به خاطر اینکه روتین های ورودی خروجی در سیستم پایه ای برنامه ریزی شده اما در GL که به خاطر تعریف نشدنش نیازی به تغییر سخت افزاری نیست .
کنسول مایکروسافت به میزان قابل توجهی ضعیفتره، هر بلای نرمافـــزاری هم سرش بیارن به قدرت PS4 نمیرسه. یه سری چیزا از نظر فیزیکی امکانپذیر نیستن. البته من که بدم نمیاد این DX12 یه تکونی بده به One و یه پیشرفتی (هر چند اندک) حاصل شه.
خودزنی!؟این حرفه خودته!!:
البته بلاخره چون هم کلود هست هم esram هم ِDX12 مسلما باید بیشتر طول بکشه.
جالبی قضیه اینکه اگه من بگم شما یه الگوریتم برزنهام فقط توضیح بدی که ساده ترین الگوریتم رسم خطه شما با مخ میری تو دیوار چه دلیلی داره بخوام بیام وقت خودم بگیرم به شخصی مثل شما توضیح بدم و طبقه های مختلف برنامه نویسی از پایه تا بالا توضیح بدم که چرا باید برای مثال DX ساخته بشه بعدش هم بیام ساختار DX توضیح بدم بعد هم بگم ... بعد شما بیای بگی حاجی کم ببند کافر همه را به کیش خود پندارد اون موقع که شما داشتی تاتی تاتی میکردی من این دوتا کتاب فقط برای یه درس گرافیک کامپیوتری پیشرفته پاس کردم .
به جای اینکه سوال به اون راحتیو که به قول اون بنده خدا آبدارچی جایی که کار گرافیک میکنن میدونه رفتی از یه کتاب عکس انداختی گذاشتی اینجا؟
خوب یه سوال دیگه ازت میپرسم اینو جواب بده که مهمترین و پرکاربردترین و ابتدایی ترین چیزیه که برنامه نویس گرافیک میدونه مهمترین ساختمان داده کلاس CustomVertex چیه؟
کنسول مایکروسافت به میزان قابل توجهی ضعیفتره، هر بلای نرمافـــزاری هم سرش بیارن به قدرت PS4 نمیرسه. یه سری چیزا از نظر فیزیکی امکانپذیر نیستن. البته من که بدم نمیاد این DX12 یه تکونی بده به One و یه پیشرفتی (هر چند اندک) حاصل شه.