Reza Razor
کاربر سایت
تکبیر! همه این پست ها تحلیل های فوق علمی و اخبار روز جهان و Xbone بود، ما اومدیم کارشون رو خراب کردیم.
بازم حرفای چیپجااااااااان?????!هفت ساااااال ضعف داشتین بخاطر قدرت کنسول?!!!!!
یعنی منطق شما ps فن ها تو همین جمله تاریخی تثبیت میشه
در ضمن عزیزم team ICO با شاهکاری ک هنوز تو نسل هفت گیر کرده کنار بیاد بدش در مورد نسل هشت هم صحبت میکنیم
بعضی از دوستان تو چ وضعیتی میان کامنت میزنن....خدا داند
حرفت متین!
اما اگه دقیقتر اون هفت سال رو دوره کنیم میبینی بعد از دو نسل خوب fortza پوز GT محبوبتون رو ب خاک مالید!
خوب F:H بهترین رسینگ نسل قبل لغب گرفت!
خوب ماکروسافت تاج سروری رو از رو سر برند ps برداشت و رو سر xbox گذاشت
خووووب با فروش رکود پردرآمدترین سرگرمی سال رو با halo 3 بدست آورد
خوووووب بازیای بعضا انحصاری برند ps رو از انحصار درآورد یا انحصاری کرد!!
حرفات درسته اما یکم دقت کن ک کمتر مطلبی جا بیوفته
واقعا چرا اینطوری شدیم ما ... اثرات جهان سومی بودنه ایا ؟؟؟؟
.
به دست ها و سیاست های پشت پرده اعتقاد دارید؟چرا هر نسل دو کنسول با قدرت ها و قیمت های خیلی نزدیک به هم عرضه میشن؟چرا فروش ها با هم اختلاف زیاد ندارن؟چرا نسل پیش cell سونی بود الان شده esram مایکرو؟ چرا همیشه نمیذارن این دو تا شرکت یه انتخاب با ثبات بین گیمرا شکل بگیره؟به نظر من این دو تا خوب بازارو هوش مندانه بین خودشون تقسیم کردن و هیچ کدوم از حدو مرز های تعیین شده پارو فراتر نخواهند گذاشت و منتظر هیچ اختلاف زیادی بین این دو کنسول نباشید ابدا.رقابت فقط سر انحصاریاست که باز اونم حساب کتاب داره
همه جای دنیا همینه عزیزم ربطی به ایران نداره:d اتفاقا اینجور mentality ها تازه تو ایران مد شده، ولی یه چیز همیشه برای من جای تعجب بود که بچه های گیمر و انیمه بین خیلی انرژی دارن سر این بحث ها توی اینترنت(اونایی که من توی زندگی واقعی دیدم خیلی آدمای Passive و ساکتی هستن، معلوم نیست این بچه ها با Excess Testosterone شون از کجا پیداشون میشه و آیا اینکه در زندگی واقعی هم همینجوری هستن یا نه):d
این مسئله ای هستش که ذهن من رو خیلی مشغول کرده.
.
چیو پاکش کردم ؟!! حالت خوبه آیا ؟!پس چرا پاکش کردی ؟ مگه نگفتی دوستمون عمدا فقط قسمت اولشا گذاشته ؟
قبل از اینکه تهمت بزنی اول به ساعت و تاریخ توئیت ها دقت کناصلا این بحثا نیست
یه عده بشکل عجیبی یهو اومدن تو بخش اخبار که فقط جای صحبت و نقل قول براساس منبعه یه سری تز های رو هوا دادن
حرفهایی که تو تاپیک Xbox One زیاد زده میشه و کسی هم کاری به کسی نداره ولی وقتی این حرفا تو تایپک اخبار زده میشه باید موثق باشه
اینجا اگه کسی میگه مثلا PS4 قوی تره بخاطر اینه که این یه فکته و منبع داره و تحلیل 2تا کاربر نیست مثلا همین آقایی که توئیتاش برای فن های X1 خیلی مهمه گفته:
اون توئیت اصلی که همه رو جو زده کرد کاملش رو بالا گذاشتم که نشون میده یه عده زود الکی کف و خون قاطی کردن
ایشون بعد اینکه میگه میتونه از نظر نرم افزاری DX12 روی XO تا دوبرابر اثر بذاره طرف میپرسه خب این DX12 روی یه GPU قویتر (PS4) یه عده فکر میکنن اثر بیشتری میذاره اونم بدون اینکه این حرفو رد کنه میگه سونی هم بسمت Mantle میره و اونهام کلی بهبود عملکرد خواهند داشت
باشهچیو پاکش کردم ؟!! حالت خوبه آیا ؟!
اصلا این بحثا نیست
یه عده بشکل عجیبی یهو اومدن تو بخش اخبار که فقط جای صحبت و نقل قول براساس منبعه یه سری تز های رو هوا دادن
حرفهایی که تو تاپیک Xbox One زیاد زده میشه و کسی هم کاری به کسی نداره ولی وقتی این حرفا تو تایپک اخبار زده میشه باید موثق باشه
اینجا اگه کسی میگه مثلا PS4 قوی تره بخاطر اینه که این یه فکته و منبع داره و تحلیل 2تا کاربر نیست مثلا همین آقایی که توئیتاش برای فن های X1 خیلی مهمه گفته:
اون توئیت اصلی که همه رو جو زده کرد کاملش رو بالا گذاشتم که نشون میده یه عده زود الکی کف و خون قاطی کردن
ایشون بعد اینکه میگه میتونه از نظر نرم افزاری DX12 روی XO تا دوبرابر اثر بذاره طرف میپرسه خب این DX12 روی یه GPU قویتر (PS4) یه عده فکر میکنن اثر بیشتری میذاره اونم بدون اینکه این حرفو رد کنه میگه سونی هم بسمت Mantle میره و اونهام کلی بهبود عملکرد خواهند داشت