DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه توئیت میذارین و بعدش فتوا صادر میکنین بر اساسش کامل بذارین حداقل

52040709534820810086.jpg

تکبیر! همه این پست ها تحلیل های فوق علمی و اخبار روز جهان و Xbone بود، ما اومدیم کارشون رو خراب کردیم.

در باب نگارش کتاب "کشف الغرائب فی الامور العجایب " باید نگارنده یک سری به این تاپیک بزنه!

چه جوری اون پست خوشکل و به قول فرنگیا State of the art ـی رو که زدی به پست من مربوط میکنی در حالیکه پست من سه دقیقه بعد از اون پست نوشته شده!؟ ماشین زمان داری شما؟

eac15b-1396823137.jpg

جااااااااان?????!هفت ساااااال ضعف داشتین بخاطر قدرت کنسول?!!!!! :)
یعنی منطق شما ps فن ها تو همین جمله تاریخی تثبیت میشه :)
در ضمن عزیزم team ICO با شاهکاری ک هنوز تو نسل هفت گیر کرده کنار بیاد بدش در مورد نسل هشت هم صحبت میکنیم :)
بعضی از دوستان تو چ وضعیتی میان کامنت میزنن....خدا داند :)
حرفت متین!
اما اگه دقیقتر اون هفت سال رو دوره کنیم میبینی بعد از دو نسل خوب fortza پوز GT محبوبتون رو ب خاک مالید!
:)
خوب F:H بهترین رسینگ نسل قبل لغب گرفت!
خوب ماکروسافت تاج سروری رو از رو سر برند ps برداشت و رو سر xbox گذاشت
خووووب با فروش رکود پردرآمدترین سرگرمی سال رو با halo 3 بدست آورد
خوووووب بازیای بعضا انحصاری برند ps رو از انحصار درآورد یا انحصاری کرد!!
حرفات درسته اما یکم دقت کن ک کمتر مطلبی جا بیوفته:)
بازم حرفای چیپ:-/
اولا 7 سال نه و 2 سال بعد اون هم به خاطر سخت افزار پیچیده و نا آشنا بزار یه طوری بگم بتونی درک کنی:)

PS3 قویتر بود و 360 ضعیف تر ولی Cell رو طول کشید تا باهاش کار کردن رو خوب یاد بگیرن بره همین دو سه سال کیفیتا تو بعضی بازیا یکم(نه مثل الان که رزولوشین یه بازی و فریمش رو دوتا کنسول فرق میکنه) کمتر بود بعد از اون درست شد و در 2012 و 2013 برعکس رو PS3 با گرافیک بهتر اجرا میشد مثل Farcry 3 , GTA V , BF4,SP:BL,PES2014و خیلی بازیای دیگه که الان حضور ذهن ندارم.
پسر خوب انقدر گرافیک گرافیک نکن که عناوینی مثل TLOU ,U3 ,U2, KZ2,KZ3,RE3,GOW3و... رو کنسول مایکروسافت نه DVD9ش میکشید (هر کدوم 3,4,5تامیشد:d) نه قدرت گرافیکیش که ته ته تهش HALO4 بود که مقایسه بزاری به یک دونه ازونا که گفتم نمیرسه

میخوان مثل کرایتک شاهکار نسل 7 رو که قرار بود بره کینکت بیاد رو نسل 8 داد نشن:d

تو وضعیتی کامنت میزنن که کنسول کمپانی محبوبشون تو این نسل هم از لحاظ قدرت 50% جلو هست هم Performance هم فروش هم طرفدار و کمپانی رقیب هرچی خودشو به آبو آتیش میزنه بازیای 3rd Party رو انحصاری میکنه قیمت کنسولشو 100$ میاره پایین DX12وInfinity Power of Cloud و...معرفی میکنه بازم ازش عقب هست:d من موندم حال شما ها چطوره؟:d
عجبببببببببببببببب پس Forza پوز GT رو به خاک مالوند.......... پس چرا هنوز تو متا و فروش GT جلو هست؟:d

توسط بقالی سرکوچه حتما:dآخه هم متای سریش زیر GT بودوهست هم فروشش=))

تاج سروری ؟=))خدایی چقد فک کردی به این کلمه رسیدی؟=))(LOL)

اون رکورد به خاطر این بود که COD4 تو ماه 11 سال عرضه شد و HALO تو تابستون:d و گرنه همونم خبری نبودو COD قیچیش میکرد...آره:d

اونا بازیای استودیوهای 3rd Party بودن که تو نسل قبلتر ازون( ببیین بحث کجا رفتLOL) به خاطر فروش 6به1 , 7به1 PS2 نسبت XB و همچنین سخت افزارش که بازی سازی رو براش آسونتر کرده بود(فکر کنم چون CPU, GPU رو زده بود ترکیب کرده بود) در ضمن پسر خوب چنتا بازی انحصاری PS که انحصاری MS شدن نام ببر

هی ما نمیخوایم نسل پیش وسط بکشیم هی شما مارو مجبور میکنید:d

آخرین ویرایش:
سر دو کنسولی دارید بحث میکنید که اگه یکی از یکی ضعیف تر هم باشه بازم جفتشون خیلی قوی هستند و فاصله ی چندانی باهم ندارن.
به دست ها و سیاست های پشت پرده اعتقاد دارید؟چرا هر نسل دو کنسول با قدرت ها و قیمت های خیلی نزدیک به هم عرضه میشن؟چرا فروش ها با هم اختلاف زیاد ندارن؟چرا نسل پیش cell سونی بود الان شده esram مایکرو؟ چرا همیشه نمیذارن این دو تا شرکت یه انتخاب با ثبات بین گیمرا شکل بگیره؟به نظر من این دو تا خوب بازارو هوش مندانه بین خودشون تقسیم کردن و هیچ کدوم از حدو مرز های تعیین شده پارو فراتر نخواهند گذاشت و منتظر هیچ اختلاف زیادی بین این دو کنسول نباشید ابدا.رقابت فقط سر انحصاریاست که باز اونم حساب کتاب داره

واقعا این رفتار ها تو فروم های ایرانی دیگه به شدت ازار دهنده شده ...

تو فروم بازی میری یه اطلاعاتی اخباری کسب کنی ... شده فقط اسباب بازی من بهتره اسباب بازی تو زشته ...

تو فروم انیمه و انیمیشن میری ... بحث تبادل نظر کنی ... فقط با این جملات انیمه ای که من دوست دارم بهترینه بقیه انیمه ها بچه گونه و اشغال و تقلیدی هستن روبرو میشی ..

تو ورزشی هم که چیزی نگم بهتره ...

واقعا چرا اینطوری شدیم ما ... اثرات جهان سومی بودنه ایا ؟؟؟؟

تازگی ها دوستانی وارد جمع شدن که هم ته بازی سازی و گرافیک هستن ... هم جز اساتید نرم افزار و به همچنین سخت افزار .... جدا از اینها ید طولایی هم در اقتصاد و مدیریت شرکت ها دارن .... برای روسای مایکرو و سونی و نینتندو هم خط مشی تعریف میکنن ... مشکل اینجاست با این همه مشغله ای که دارن و وقتی که تو این فروم میگزرونن اصلا وقتی برای بازی کردن ندارن و سالی یه بازی هم به اخر نمیرسونن

آخرین ویرایش:
واقعا چرا اینطوری شدیم ما ... اثرات جهان سومی بودنه ایا ؟؟؟؟

همه جای دنیا همینه عزیزم ربطی به ایران نداره:d اتفاقا اینجور mentality ها تازه تو ایران مد شده، ولی یه چیز همیشه برای من جای تعجب بود که بچه های گیمر و انیمه بین خیلی انرژی دارن سر این بحث ها توی اینترنت(اونایی که من توی زندگی واقعی دیدم خیلی آدمای Passive و ساکتی هستن، معلوم نیست این بچه ها با Excess Testosterone شون از کجا پیداشون میشه و آیا اینکه در زندگی واقعی هم همینجوری هستن یا نه):d
این مسئله ای هستش که ذهن من رو خیلی مشغول کرده.

- - -ویرایش - - -

.
به دست ها و سیاست های پشت پرده اعتقاد دارید؟چرا هر نسل دو کنسول با قدرت ها و قیمت های خیلی نزدیک به هم عرضه میشن؟چرا فروش ها با هم اختلاف زیاد ندارن؟چرا نسل پیش cell سونی بود الان شده esram مایکرو؟ چرا همیشه نمیذارن این دو تا شرکت یه انتخاب با ثبات بین گیمرا شکل بگیره؟به نظر من این دو تا خوب بازارو هوش مندانه بین خودشون تقسیم کردن و هیچ کدوم از حدو مرز های تعیین شده پارو فراتر نخواهند گذاشت و منتظر هیچ اختلاف زیادی بین این دو کنسول نباشید ابدا.رقابت فقط سر انحصاریاست که باز اونم حساب کتاب داره

اینم دیگه Conspiracy Theory ه دیگه بابا:d اینا کنسول هارو نزدیک همدیگه میدن که رقابت کنن با هم، سری پیش که سونی 1 سال دیرتر کنسولش رو داد، هیچ شرکتی اگر واقعا دلش بخواد پایدار بمونه میدونه که تا جایی که میتونه نباید بازار رو با کسی تقسیم کنه، از روی تقسیم بازار سودی نصیب کسی نمیشه، توی دنیای بیزنس باید رقیبت رو Eliminate کنی، اینا هم همه استراتژی هایی که به کار میبرن در این راستا هستش، نه در راستای همکاری که خیلی هم خوبه که شدیدتر باهم رقابت کنن، فقط باعث میشه که سرویسی که من و تو داده میشه بهتر بشه.

همه جای دنیا همینه عزیزم ربطی به ایران نداره:d اتفاقا اینجور mentality ها تازه تو ایران مد شده، ولی یه چیز همیشه برای من جای تعجب بود که بچه های گیمر و انیمه بین خیلی انرژی دارن سر این بحث ها توی اینترنت(اونایی که من توی زندگی واقعی دیدم خیلی آدمای Passive و ساکتی هستن، معلوم نیست این بچه ها با Excess Testosterone شون از کجا پیداشون میشه و آیا اینکه در زندگی واقعی هم همینجوری هستن یا نه):d
این مسئله ای هستش که ذهن من رو خیلی مشغول کرده.

.

اتفاقا خوبه این بحث ها .. من خودم کلی اطلاعات از خیلی از این بحث ها به دست اوردم ... ولی متاسفانه مشکل وقتی شروع میشه که کار به پست های تمسخر امیز و تحقیر علاقه مندی های فرد مقابل مقابل و حتی خودش و اطلاعاتش کشیده میشه ... و اکثر هم کسانی بحث رو به این سمت و سو سوق میدن که یا پیش زمینه اطلاعاتی پایینی دارن ... یا یه شیطنتی تو وجودشونه از ازار و اذیت دیگران لذت میبرن

این بیچاره هم با مثالی که زده داره میگه پیشرفت گرافیکی واسه X1 تو این نسل هم مثل نسل قبل خواهد بود و تازه DX12 کمک خواهد کرد . ولی اینجا ملت نشستن تا با اومدن DX12 قدرت پردازش 5 برابر بشه :دی

پ.ن : امید داشتن بد نیست البته ، من طرفدار امیدوار بودن هستم :دی

[/QUOTE]اینم دیگه Conspiracy Theory ه دیگه بابا:d اینا کنسول هارو نزدیک همدیگه میدن که رقابت کنن با هم، سری پیش که سونی 1 سال دیرتر کنسولش رو داد، هیچ شرکتی اگر واقعا دلش بخواد پایدار بمونه میدونه که تا جایی که میتونه نباید بازار رو با کسی تقسیم کنه، از روی تقسیم بازار سودی نصیب کسی نمیشه، توی دنیای بیزنس باید رقیبت رو Eliminate کنی، اینا هم همه استراتژی هایی که به کار میبرن در این راستا هستش، نه در راستای همکاری که خیلی هم خوبه که شدیدتر باهم رقابت کنن، فقط باعث میشه که سرویسی که من و تو داده میشه بهتر بشه.[/QUOTE]
---------------------
نه نمیگم که اینا نقشه برای ما میریزن.اگه اینا از کارای هم دیگه و سیاست های هم دیگه خبر ندارن چرا انقدر قدرت سخت افزاری کنسولا شبیه همه؟آقا الان دو نسله که شبیه هم هستند سخت افزارا.چرا قیمت خود دستگاه اصلی عین هم 400 دلار در میاد؟سونی به جای کینکت هم میتونست gpu یا cpu بهتری بذاره تو دستگاه و با قیمت 500 تا بده چرا تا یه جایی اینا پیش میرن و بعد دست از یه سری چیزا میکشن؟هر نسل داره همین جوری میشه الان همین نسل همچین xboxone به چسب به ps4 از نظر قدرت که همه حال کنن و اگرم بالاترم بزنه زیاد نیست اینارو همه میدونن خداییش.من نه مدیر عامل بودم نه بازار یاب و نه اقتصاد دان ولی یه سری چیزا واضحه.من میگم اگه همکاری نمیکنن باید دو دستگاه اختلاف های فاحش با هم داشته باشن نه انقدر.حالا از کجا معلوم که تقسیم بازار براشون فقط اونم تو زمینه ی کنسول ضرر داشته باشه اگه این جور بود ps4 باید از ps2 کمتر میفروخت ولی میبینیم که با وجود یه رقیب جدی از همه کنسولا بهتر عمل کرده تو فروش.به نظر من کار این دو تا باعث بیشتر جا افتادن کنسولا وگیمینگ کنسولی شده قبلا چقدر انحصاری بود الان چقدر؟قبلا چقدر پی سی گیمر داشتیم الان چقدر؟

این dx12 هم همچنان مردم رو در شک خواهد گذاشت شکی که تا آخر نسل ادامه پیدا میکنه و بازم هم قدرت هیچ کدوم و بهترین گرافیک مشخص نمیشه (یعنی خیلیا قبول نمیکنن).کار dx12 همینه و کاملا بحثش با pc جداست و تمام این حرف و حدیث ها ادامه داره تا 7.8 سال دیگه که اون موقع باز یه سری دیگه کنسول میان با همین نحو وارد میشن(کنسول قوی تر بازی های لانچش بهترین گرافیک نمیشن ولی کنسول ضعیف تر بهترین بازی رو از نظر گرافیک داره) همه چیز خط قرمز خودشو داره و راجع به کنسولا بسیار شدیدتر هست.من کاری دیگه با بقیه ی محصولات و برند های مختلف ندارم احساسم راجع به این دو تا همینه.شرکتا همشون واسه ی یک چیز تاسیس میشن و هدف اول و آخر همشون پول هست ونه هیچ چیز دیگه ای;)

توی تاپیک ps4 که میری 10 نفر دارند قربون صدقه ی sony میرند ..... 1 نفر فن Xbox میاد ترل میکنه

اینجا که میای 2 نفر از یه بابایی (کاری نداریم که چیزی سرش میشه یا نه) نقل قول میکنند 10 نفر فن sony میاند مسخره کردن و ترول

بازی سنتر هم که قربونش برم شده سونی سنتر از مدیر سایت بگیر تا ................ البته همون اول همینطوری بود البته نه به این شدت

آخرین ویرایش:
اصلا این بحثا نیست
یه عده بشکل عجیبی یهو اومدن تو بخش اخبار که فقط جای صحبت و نقل قول براساس منبعه یه سری تز های رو هوا دادن
حرفهایی که تو تاپیک Xbox One زیاد زده میشه و کسی هم کاری به کسی نداره ولی وقتی این حرفا تو تایپک اخبار زده میشه باید موثق باشه
اینجا اگه کسی میگه مثلا PS4 قوی تره بخاطر اینه که این یه فکته و منبع داره و تحلیل 2تا کاربر نیست مثلا همین آقایی که توئیتاش برای فن های XO خیلی مهمه گفته:
47597770994490671026.jpg

اون توئیت اصلی که همه رو جو زده کرد کاملش رو بالا گذاشتم که نشون میده یه عده زود الکی کف و خون قاطی کردن
52040709534820810086.jpg
ایشون بعد اینکه میگه میتونه از نظر نرم افزاری DX12 روی XO تا دوبرابر اثر بذاره طرف میپرسه خب این DX12 روی یه GPU قویتر (PS4) یه عده فکر میکنن اثر بیشتری میذاره اونم بدون اینکه این حرفو رد کنه میگه سونی هم بسمت Mantle میره و اونهام کلی بهبود عملکرد خواهند داشت

پس چرا پاکش کردی ؟ مگه نگفتی دوستمون عمدا فقط قسمت اولشا گذاشته ؟​

چیو پاکش کردم ؟!! حالت خوبه آیا ؟!

آخرین ویرایش:
اصلا این بحثا نیست
یه عده بشکل عجیبی یهو اومدن تو بخش اخبار که فقط جای صحبت و نقل قول براساس منبعه یه سری تز های رو هوا دادن
حرفهایی که تو تاپیک Xbox One زیاد زده میشه و کسی هم کاری به کسی نداره ولی وقتی این حرفا تو تایپک اخبار زده میشه باید موثق باشه
اینجا اگه کسی میگه مثلا PS4 قوی تره بخاطر اینه که این یه فکته و منبع داره و تحلیل 2تا کاربر نیست مثلا همین آقایی که توئیتاش برای فن های X1 خیلی مهمه گفته:
47597770994490671026.jpg

اون توئیت اصلی که همه رو جو زده کرد کاملش رو بالا گذاشتم که نشون میده یه عده زود الکی کف و خون قاطی کردن
52040709534820810086.jpg
ایشون بعد اینکه میگه میتونه از نظر نرم افزاری DX12 روی XO تا دوبرابر اثر بذاره طرف میپرسه خب این DX12 روی یه GPU قویتر (PS4) یه عده فکر میکنن اثر بیشتری میذاره اونم بدون اینکه این حرفو رد کنه میگه سونی هم بسمت Mantle میره و اونهام کلی بهبود عملکرد خواهند داشت
قبل از اینکه تهمت بزنی اول به ساعت و تاریخ توئیت ها دقت کن
ویرایش :
پس چرا پاکش کردی ؟ مگه نگفتی دوستمون عمدا فقط قسمت اولشا گذاشته ؟

چیو پاکش کردم ؟!! حالت خوبه آیا ؟!
باشه

آخرین ویرایش:
اصلا این بحثا نیست
اینجا اگه کسی میگه مثلا PS4 قوی تره بخاطر اینه که این یه فکته و منبع داره و تحلیل 2تا کاربر نیست مثلا همین آقایی که توئیتاش برای فن های X1 خیلی مهمه گفته:
47597770994490671026.jpg

52040709534820810086.jpg

اصلا بحث سر این نیست که سونی به کجا داره می ره و از چی میخواد استفاده کنه(به این تاپیک ربطی نداره اما برنامه نویسان این سایت دوست ندارن بحثی غیر ps بشه)،بحث دوستان و سازندگان کنسول و بازیسازان (نه جوسازان) اینه که با اومدن DX 12 بازده کنسول دو برابر میشه نه اینکه کنسول رشد سخت افزاری پیدا میکنه ( اصول برنامه نویسی و نابغه بودن هم همینه نه اینکه بشینی دو خط برنامه نویسی تکراری کنی !!و کسی هم منکر این نیست که برنامه نویسان سونی بدن و شاید بیان کاری کنن که بازده PSA4 چند برابر بشه)اما چیزی که الان مهمه اینه که DX 12 فقط برای XBOX ONE هست و هیچ ربطی به PSA4نداره که بعضی گهراندیشان میان میگن همونقدر که رو xbox one تاثیر داره رو psa4 تاثیر داره ، اما بعضی از دوستان میگن نمی تونه هیچ تاثیری بزاره (نه دیدن و نه شنیدن و نه میدونن و نه حتی کنوسلو دارن) در صورتی که من یه بار اومدم blaktusk رو با santa monica مقایسه کردم و همه ترولر شدن (گفتین نه شنیدین نه دیدین پس چجوری میگین !!در صورتی که الان این چیزایی که ما میگیم بر اساس حرف خود مایکروسافته نه هیتر بودن)

---------------------------------------------------------
فک نکنم نوشتن ps=psa مشکی باشه چون که شما همتون گفتین که xbone=xbox oneهستش

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-directx-12-revealed-coming-to-xbox-one

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or