Yagami
کاربر سایت
گويا طرف برنامه نويس هم هستش
Brad Wardell, is an American businessman, programmer and author residing in Michigan. He is the founder, President, and CEO. of Stardock, a software development and computer games company.]
يه سرچ ساده ميکرديد .....
ایشون رییس stardock هست یه بازی روی pc بود که من خیلی بازی میکردم هنوزم بازی میکنم اسمش sin of solar empire هست که از ign و game spot امتیاز 9 گرفت و از edge 8 گرفت ساخت ایشونه الانم داره روی پروژه انجین نیتروز کار میکرده برای معرفی منتل amd یه بازی با انجین نیتروز برای دمو نشون دادن که خیلی شاخ بود.
- - -ویرایش - - -
لول حالا قراره کلاس درس بشه اینجا .
اما باشه به کمک این کلاس میتونی به صورت کامل داده های Vertex که داده های مختصاتی هستن رو پیاده سازی کنی تو این کلاس حالا یه چیزی هم بگم برای کامل کردنش در صورتی که از Ivertex استفاده کنی نیازی نیست از CustomVertex استفاده کنی سوال بعدی .
بازم که جواب سوالو ندادی خوب شد نرفتی یه عکس دیگه بزاری جواب سوال PositionColored بود که کار باهاش جزو الفبای برنامه نویسی برای گرافیک هست جالب تر اینکه شما از فیل اسپنسر هم ایراد میگیری
الان این شکلکم گذاشتی که مثلا بگی اوه من خیلی خوبم سوال بعدیم آخرش گذاشتی که مثلا کسی که تو باغ نیست فکر کنه خیلی کارت درسته واقعا متاسفم برای شما که همیشه مشکلات تاریخی و ریشه ای مردم ایران به آدمهایی مثل شما که بزرگتر از دهنشون حرف میزنن و ادعا میکنن بر میگشته سعی کنید خودتون رو اصلاح کنید در آینده به مشکل میخورید.