حالا ما نفهمیدیم الان کارت جدید بگیریم یا نه؟؟
این که 2 سال دیگه میاد
مثلا با این میخوای بازی اجرا کنی اصلا فکر نکنم 9 هش به کار این بیاد چه برسه به 12دوستان الان یعنی مثلا کارت رافیت 710 انویدیا از dX12 پشتیبانی میکنه؟
چون میخوام لپ تاپ بگیرم موندم صبر کنم یا نه
دوستان الان یعنی مثلا کارت رافیت 710 انویدیا از dX12 پشتیبانی میکنه؟
چون میخوام لپ تاپ بگیرم موندم صبر کنم یا نه
بابا مگه با 710 اونم لپ تاپ میشه بازی کرد ؟ فکر نکنم Angry Birds رو هم بتونه درست درمون اجرا کنه :dپشتیبانی میکنه ولی به نظرم صبر کنی ضرر نمیبینی البته ایجا ایرانه یه وقت دیدی شب خوابیدی صبح دلار شد 4 تومن.
بابا مگه با 710 اونم لپ تاپ میشه بازی کرد ؟ فکر نکنم Angry Birds رو هم بتونه درست درمون اجرا کنه :d
بابا مگه با 710 اونم لپ تاپ میشه بازی کرد ؟ فکر نکنم Angry Birds رو هم بتونه درست درمون اجرا کنه :d
دادا اون میون رده محسوب میشه با این که مال دو-سه سال پیشه ...Angry Birds ؟ حالت خوبه شما؟
من که GT555M دارم تونستم Crysis2 رو با پچ گرافیکی DX11 خیلی راحت اجرا کنم. Max Payne 3 با تنظیمات گرافیکی Medium 40-50 فریم میگرفتم. خیلی از بازی های این نسل رو که گرافیکِ دارند رو اجرا کرده.
بازی هایی که این اواخر منتشر شده رو هم تست نکردم ولی مطمئنا روی تنظیماتِ پایین اجرا میکنه.
کلا برای اوایل این نسلِ جدید هم که واردش شدیم جواب میده. حداقل واسه من که اینطوریه... حالا یه خورده تنظیماتِ گرافیکی رو میارم پایین ولی اجرا شدن رو مطمئن باش راحت اجرا میکنه!
سریِ Geforce 700m هم اگه اشتباه نکنم 710 جز ضعیف ترین کارت این سری محسوب میشه ولی خوب با توجه به اینکه جدیده مطمئنا جواب میده. منم که GT555M دارم, اگه سری GTX رو کار بزاریم که مختص گیم هست, قوی ترین کارت این سری محسوب میشه و تا الان که جواب داده برای من.