DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
DirectX With Granite Makes Shaders Less Complex & Faster On Xbox One/PC, Memory Usage Reduced

گرانیت یه میان افزاره برای استفاده تو tile resources که مایکروسافت گفته برای x1 و کارتای دایرکت ایکس +11.2 کار استریم تکسچرو انجام میده و تو کنفرانس دایرکت ایکس یه دمو ازش نشون دادن که با همین گرانیت درست شده بود و 4 گیگ تکسچرو تو 16 مگ حافظه اینقدر سریع استریم میکردن که اندازه یه حافظه 4 یا 8 گیگی کارایی داشت ولی مثکه این همه هنرش نبوده و یه سری کارای دیگه میکنه که برای pc با کارتای dx 11.2 به بالا و x1 خیلی مفیده.

رییس شرکتی که این میان افزارو تولید کرده گفته گرانیت sdk کار virtual texturingو هم نرم افزاری انجام میده هم روی کارتایی که این قابلیت سخت افزاری روشون قرار گرفته به شکل سخت افزاری انجام میده ولی کارتایی که سخت افزاری اینکارو پشتیبانی میکنن مزایایی داره که باعث میشه shader روی کارت سریعتر این کارو انجام بده و پیچیدگی کمتری داره و بزرگترین مزیتش اینه که پهنای باند کمتری میخواد و خود گرانیت تشخیص میده که نرم افزاری باید عمل کنه یا سخت افزاری.آخر خبرم یه جورایی گفته اینا دست گرمیه واسه قبل اومدن dx12.

DirectX With Granite Makes Shaders Less Complex & Faster On Xbox One/PC, Memory Usage Reduced � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
انشالاه شما هم 1080 ر بتونید به صورت فرا گیر تجربه کنید

نه 1080 هایی مثل این:d
http://gamefa.com/132092/%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D9%87-1080p-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-xbox-%D8%AC/

فعلا که برای نمایش همون بازی روی pc یه کارت geforce titan black استفاده میکردن تا 60 فریم ثابت بده بعدشم باشه بی خیال دیگه برو با همون منابع قوی ای که لینکشو گذاشتی سر خودتو شیره بمال حال کن. :))

فعلا که برای نمایش همون بازی روی pc یه کارت geforce titan black استفاده میکردن تا 60 فریم ثابت بده بعدشم باشه بی خیال دیگه برو با همون منابع قوی ای که لینکشو گذاشتی سر خودتو شیره بمال حال کن. :))
اون ر رو pc اجرا کردن به قول شما از این کارت گرافیک استفاده کردن حالا فرض کن با xboxone که فعلا معدود بازی ها با کیفیت 1080 روش میاد بخوان فورزا اجرا شه معلومه باید جزعیات حذف شه
یاد این لیست افتادم یهویی http://forum.bazicenter.com/thread86656/

1080 این مدلی منظورشه

98323630557696118152.jpg

وای ! من بمیرم این روز را نبینم ! برای یاداوری این بازی ryse را استاد استادها جوات یرلی نساخته ؟!

شاید بعضی از دوستان بدونند من چی میگم :))
یعنی واقعا مردم چقدر زود رنگ عوض میکنن:lol:
زنده باد ابر استاد جوات ببینم باز می تونید استاد ترول کنید یا نه ! فقط منتظر نمرات بازی هستم ایشون هر سال در حال تلاش و کوشش بسیار هستند نه بر خلاف بقیه

با بحث کاری ندارم ولی یه چندبار دیدم یه عده از دستان که ظاهرا Ryse رو بازی نکردن درباره تعداد کاراکترها و وسعت محیط و فریم ریت حرف میزنن Ryse اکثر مواقع فریم ریت ثابتی داره فقط چندجا تو بازی هست که فریم ریت احساس میشه پایین میاد یکی اوایل بازی هست که خیلی شلوغه و یک صحنه به خصوص هست که فکر میکنم بالای 50 الی 60 یا حتی بیشتر کاراکتر همزمان باهم تویه صحنه درگیر هستن به علاوه انفجار و تخریب و ... که اگر تو اون صحنه فریم ریت پایین نمی اومد من بیشتر تعجب میکردم! یکی دو جای جای دیگه ام صحنه های مشابه از نظر وسعت و رویدادها هستن.
این ویدئورو از یکی از همون صحنه هایی که فریم ریت افت میکنه گذاشتم از ثانیه 40 به بعد تعداد کاراکترها قابل شمارش نیست.

[video=aparat;pljzY]http://www.aparat.com/v/pljzY[/video]

برای به هم نخوردن نسبت تصویر و پلی شدن راحت تر و دانلود از این لینک ببینید:

ryse gameplay

حجم کمتر:

ryse gameplay

dd2db8-1397129692.jpg

a446fd-1397129754.jpg

44171275106350283400.jpg

14928509896225446006.jpg

68827953958105556544.jpg

71811952070346562455.jpg

30412766550817884165.jpg

امیدوارم این بحث Ryse برای همیشه تموم بشه.

والا این چیزی که ما دیدم تو این ویدیو بیشتر شبیه بازی های استراتژیکی بود..در ضمن تو یکی 2 صحته فریم ریت زیر 10 هم امد.

اینجور که معلومه xo یه کنسول نسل بعد واقعیه که سازنده ها هر وقت یاد بگیرن براش بازی بسازن چیزای فوق العاده ای میشه ازش دید احساس میکنم مایکروسافت برنامه داشته xo رو تو 3 امسال معرفی کنه ولی قافلگیر شده مجبور شده نتونسته بخش نرم افزار و آموزش رو به لانچ برسونه.

خوب هر دو کنسول برا نسل بعدن و معلوم نیست شاید سونی هم برنامه های فوق العده ای داشته باشه
که امیدوارم اینجوری باشه( که حتما هست):)

من اصلا با سونی کار ندارم اینجا تاپیک dx12 هست و کارهایی که مایکروسافت در این رابطه انجام داده xo مثل اینکه واقعا کارت گرافیکش از نظر سخت افزاری تو کلاس dx12 هست با این حساب با آمدن نسل بعدی کارتهای گرافیک تازه بازی ساختن به شیوه نوین براش شروع میشه.

من اصلا با سونی کار ندارم اینجا تاپیک dx12 هست و کارهایی که مایکروسافت در این رابطه انجام داده xo مثل اینکه واقعا کارت گرافیکش از نظر سخت افزاری تو کلاس dx12 هست با این حساب با آمدن نسل بعدی کارتهای گرافیک تازه بازی ساختن به شیوه نوین براش شروع میشه.

دوباره تزهای قشنگ
عزیزم این gpu انقدر ضعف داشت که خود مایکروسافت مجبور شد "اورکلاکش" کنه این میدونی یعنی چی ؟ تازه همینم ۳سال دیگه بده بیرون ؟ اونموقع همین trials رو باید 480p اجرا میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or