DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درسته، ولی ما داریم با یه بازی خطی و با محیط بسیار کوچکتر (Ryse) مقایسش می‌کنیم. ولی با این وجود گرافیک بهتر و فریم با ثبات‌تر با وجود محیط بزرگتر داره!
الان Gta San Andreas روی PS4 با 60 فریم و 4K اجرا بشه چون میحیطش بزرگتره و فریم و رزولوشن هم بالاتره گرافیک بازی بیشتر؟؟

درسته، ولی ما داریم با یه بازی خطی و با محیط بسیار کوچکتر (Ryse) مقایسش می‌کنیم. ولی با این وجود گرافیک بهتر و فریم با ثبات‌تر با وجود محیط بزرگتر داره!
اصلا اینفیمس خطی. امیدوارم قبول داشته باشید که محیط ها و کاراکتر هاش از رایز بیشره؟ فریم ریتش هم بیشتره؟ گرافیکش هم بقول سایتها که اگه خواستید لینک میدم بیشتره؟

75557318563514559427.jpg

http://i.minus.com/ibq15rLwmgFDCC.gif

با بحث کاری ندارم ولی یه چندبار دیدم یه عده از دستان که ظاهرا Ryse رو بازی نکردن درباره تعداد کاراکترها و وسعت محیط و فریم ریت حرف میزنن Ryse اکثر مواقع فریم ریت ثابتی داره فقط چندجا تو بازی هست که فریم ریت احساس میشه پایین میاد یکی اوایل بازی هست که خیلی شلوغه و یک صحنه به خصوص هست که فکر میکنم بالای 50 الی 60 یا حتی بیشتر کاراکتر همزمان باهم تویه صحنه درگیر هستن به علاوه انفجار و تخریب و ... که اگر تو اون صحنه فریم ریت پایین نمی اومد من بیشتر تعجب میکردم! یکی دو جای جای دیگه ام صحنه های مشابه از نظر وسعت و رویدادها هستن.
این ویدئورو از یکی از همون صحنه هایی که فریم ریت افت میکنه گذاشتم از ثانیه 40 به بعد تعداد کاراکترها قابل شمارش نیست.

[video=aparat;pljzY]http://www.aparat.com/v/pljzY[/video]

برای به هم نخوردن نسبت تصویر و پلی شدن راحت تر و دانلود از این لینک ببینید:

ryse gameplay

حجم کمتر:

http://www.aparat.com/v/mHeFB

dd2db8-1397129692.jpg

a446fd-1397129754.jpg

44171275106350283400.jpg

14928509896225446006.jpg

68827953958105556544.jpg

71811952070346562455.jpg

30412766550817884165.jpg

امیدوارم این بحث Ryse برای همیشه تموم بشه.

آخرین ویرایش:
من که رایز و بازی نکردم . هرچند 90 درصدشو توی یوتیوب دیدم . و نمی تونم دقیقا نظر بدم ولی رایز هم جاهای خلوت زیاد داره هم جاهای شلوغ . اما اینفیموس و بازی کردم و اینفیموس هم بر خلاف این بحث اخیر ابدا بازی خلوتی نیست . دوستان اگه بازی کنن مخصوصا با پچ آخر ، کلی NPC توی خیابونا می بینن ، از تظاهر کنندگان گرفته تا عابرین و ... منتهی توی ساعات مختلف روز و آب و هوای مختلف جمعیت تعدادش فرق می کنه . کیفیت NPC ها هم به هیچ وجه بد نیست و از GTA V قطعا بالاتره .
در کل هر دو بازی نکات مثبت زیادی دارن که توی بعضی چنبه ها رایز برتره ، توی بعضی جنبه های دیگه اینفیموس . جفتشونم پرچمدار گرافیکی نسل جدیدن .

درایور جدید انویدیا روی همون dx11 تونسته تا 64 درصد افزایش کارایی ایجاد کنه:

nvidia-337.50-beta-driver-speed-boost-640x353.jpg

Nvidia beta driver boosts performance ***8216;up to 64%***8217; in DirectX games, while AMD***8217;s Mantle looks on sadly from the wings | ExtremeTech
درسته این مباحث ربطی به این تاپیک ( که جنگ کنسول فن ها هست ) نداره ولی با این حال:
درمورد درایور جدید باید بگم که : یا سیستم من مشکل داره یا اینا دوست دارن الکی با اعداد و ارقام بازی کنن. من این درایو رو نصب کردم ولی تغییر خیلی کمی در پرفورمانس داشته. اینایی که میگن 64 درصد کارایی بهتر شده درمورد یکی دو تا بازی مثل total war صادقه . من این درایو جدید رو روی جدیدترین بازیها مثل assassins creed 4 و crysis3 امتحان کردم و در بهترین حالت 3 الی 4 فریم بهبود داشته. این درایور در بیشتر بازیها هم دردی از fps drop ناگهانی درمان نکرده.( به عنوان کسی که الان 45 تا بازی رو سیستمم نصبه اینو میگم)

درسته این مباحث ربطی به این تاپیک ( که جنگ کنسول فن ها هست ) نداره ولی با این حال:
درمورد درایور جدید باید بگم که : یا سیستم من مشکل داره یا اینا دوست دارن الکی با اعداد و ارقام بازی کنن. من این درایو رو نصب کردم ولی تغییر خیلی کمی در پرفورمانس داشته. اینایی که میگن 64 درصد کارایی بهتر شده درمورد یکی دو تا بازی مثل total war صادقه . من این درایو جدید رو روی جدیدترین بازیها مثل assassins creed 4 و crysis3 امتحان کردم و در بهترین حالت 3 الی 4 فریم بهبود داشته. این درایور در بیشتر بازیها هم دردی از fps drop ناگهانی درمان نکرده.( به عنوان کسی که الان 45 تا بازی رو سیستمم نصبه اینو میگم)

سلام
اتفاقا تاپیک فقط درباره pc هست نمیدونم چی شده بحث سونی و مایکرو اومده وسط.
انویدیا گفته تا 64 درصد یعنی حداکثر و بهترین حالت ممکن 64 درصد بهتر میکنه البته نگفته تو کدوم بازی بقیه بازیایی که تغییر میکنن این مقدار تغییر میکنن (با کارت gtx 780)
بتل فیلد 4
12%
thief
7%
cod bo 2
20%
sleeping dogs
28%
a vs p
42%
rome 2
46%
sniper elite 2
48%

من با gtx 660ti بتلفیلد 4 اورجینال ( بدون کرک و دستکاری) بنچمارک گرفتم متوسط فریم بازی 10 درصد بهتر شد. روی win 8.1 کپی تست کردم.

در اینکهـ DX12 روی کارایی کنسول X1 تاثیرگذار خواهد بود شکی نیست؛ ولی آیا این تاثیرگذاری به حدی خواهد بود که ضعف سخت افزاری این کنسول رو مقابل PS4 پوشش بده!؟ مطمئنا خیر!
سخت افزار همونه،
50% اختلاف باز سرجاشه،
تنها اتفاقی که افتاده اینه که مایکروسافت با DX12 تونستهـ قابلیت های سخت افزاری بیشتری از کنسولش رو آزاد کنه. حالا از کجا معلومــ معادلــِ این قابلیت ها از اولــ روی PS4 آزاد نبوده!؟ اصلا گیریمــ که آزاد نبوده، همینطور برنامه نویس های PS4 دست رو دست میذارنــ که مایکروسافت هی کنسولش رو از لحاظ نرمــ افزاری بهبود بده و اینا نیگاه کنن!؟ خب اونا همــ بهبود میدنــ به مرور زمانــ! پس باز برمی گردیمــ رو همونـــ خونه اولــ، X1 از PS4 ضعیفه و هرچه قدر همــ مایکروسافت خودشو جر بده بازهمــ ضعیف خواهد ماند!

در حالــ حاضر تنها راه نجات برای مایکروسافت عناوین انحصاری خوب برای X1ـه، چیزی که سونی رو نسل قبل از شکست نجات داد. امیدوارمــ E3 امسالــ همونطور که قولشو دادنــ بترکونن! امیدوارمـــ .

@ Mahdi.M

سوای تحلیل های استادانه ات (!) شما از کجا به این نتیجه راسخ رسیدی اختلاف 50 درصده ؟

کم کم دارم شک می کنم تعیین کنندگان قدرت و جایگاه صنعت گیم همین اساتید نامی بازیسنترن .! کارمک، کوجیما، برنامه نویس ارشد فلان شرکت، اسپنسر همگی جملگی کشک.

@ Mahdi.M

سوای تحلیل های استادانه ات (!) شما از کجا به این نتیجه راسخ رسیدی اختلاف 50 درصده ؟

کم کم دارم شک می کنم تعیین کنندگان قدرت و جایگاه صنعت گیم همین اساتید نامی بازیسنترن .! کارمک، کوجیما، برنامه نویس ارشد فلان شرکت، اسپنسر همگی جملگی کشک.

استاد (!)، Edge رو که قبول داری احیانا!؟

قرمز جواب سوال اولت!
آبی جواب جمله دومت! دقت کن، نه یکی، نه دوتا، Multiple!! اونمــ High-Level Game Development Sources .

استاد (!) زمستون خیلی وقته تموم شده!! تا کی می خوای خودتو به خواب بزنی!!

[LTR]Edge : PlayStation 4 is currently around 50 per cent faster than its rival Xbox One. Multiple high-level game development sources have described the difference in performance between the consoles as significant and obvious. Our contacts have told us that memory reads on PS4 are 40-50 per cent quicker than Xbox One, and its ALU (Arithmetic Logic Unit) is around 50 per cent faster.
[/LTR]
Code:
http://www.edge-online.com/news/power-struggle-the-real-differences-between-ps4-and-xbox-one-performance/

برا محکمــ کاری اینمــ بزن تو گوگل تا حالت حسابی جا بیاد! "PS4 has %50 more power"

DirectX With Granite Makes Shaders Less Complex & Faster On Xbox One/PC, Memory Usage Reduced

گرانیت یه میان افزاره برای استفاده تو tile resources که مایکروسافت گفته برای x1 و کارتای دایرکت ایکس +11.2 کار استریم تکسچرو انجام میده و تو کنفرانس دایرکت ایکس یه دمو ازش نشون دادن که با همین گرانیت درست شده بود و 4 گیگ تکسچرو تو 16 مگ حافظه اینقدر سریع استریم میکردن که اندازه یه حافظه 4 یا 8 گیگی کارایی داشت ولی مثکه این همه هنرش نبوده و یه سری کارای دیگه میکنه که برای pc با کارتای dx 11.2 به بالا و x1 خیلی مفیده.

رییس شرکتی که این میان افزارو تولید کرده گفته گرانیت sdk کار virtual texturingو هم نرم افزاری انجام میده هم روی کارتایی که این قابلیت سخت افزاری روشون قرار گرفته به شکل سخت افزاری انجام میده ولی کارتایی که سخت افزاری اینکارو پشتیبانی میکنن مزایایی داره که باعث میشه shader روی کارت سریعتر این کارو انجام بده و پیچیدگی کمتری داره و بزرگترین مزیتش اینه که پهنای باند کمتری میخواد و خود گرانیت تشخیص میده که نرم افزاری باید عمل کنه یا سخت افزاری.آخر خبرم یه جورایی گفته اینا دست گرمیه واسه قبل اومدن dx12.

It’s application with DirectX 11.2+ could give it an edge on the Xbox One and PC though. GamingBolt spoke to Graphine CEO Aljosha Demeulemeester to find out what Granite could potentially offer when used together with the API

DirectX With Granite Makes Shaders Less Complex & Faster On Xbox One/PC, Memory Usage Reduced � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or