DX12 دارای قابلیتهایی برای نسل آینده GPU ـها خواهد بود.[ پست اول تاپیک حتماً خوانده ]

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا بعضی از دوستان بهتر شدنه x1 رو بعده dx12 قبول نمیکنن جالبه... من فنه کنسولی نیستم برام فرقی نداره. بازیه اونه که برام باید قشنگ باشه حالا یا x یا ps ... ولی منم بهتر شدنه 1 رو حتی تا دو برابر قبول دارم. نرمافزار خیلی کارا میتونه بکنه همش سخت افزار که نیست. مثلا همین درایورای کارتای گرافیکو ببینید که گاهی میبینیم با اومدنه درایوره جدید رو یه کارت تو یه بازی 30% افزایشه پرفورمنس داریم. حالا چه برسه به یه سیستمه کامل تر مثله dx رویه یه کنسولیکه فکره این چیزارو روش کردن.

من که از ته قلب میخوام که وان قدرتش دو برابر بشه چون از اون طرف هم میدونم قدرت ps4میره بالا و دو برابر یعنی رضایت کامل من یکی از کنسولای این نسل.
وان خودشو به ps4 خواهد رسوند و خیلی هم قشنگ این کارو انجام میده طی یه سری قوانین نا نوشته قدرت این دو تا کنسول خیلی نزدیک به هم خواهد بود اگر هم کنسولی پیشی بگیره به مقدار خیلی کم و از پیش برنامه ریزی شده خواهد بود

--------------------------------------------------
از کسانی که مقاله ترجمه میکنن و زحمت فراوان برای سایت و مردم میکشند نهایت سپاس و خدا قوت میگم که به صورت رایگان و بی مزد وقت ارزشمندشونو برای ما میزارن و اطلاعات مفید میدن وفرقی نمیکنه چه در این تاپیک چه بقیه ی تاپیک ها از همشون ممنونم
--------------------------------------------------
آقا من کوچیک همه ی بچه های بازیسنتر هستم اومدم این جا که از بحث های شما لذت ببرم ولی یک نکته ای رو از بنده ی حقیر با کمال احترام داشته باشید
من نمیدونم ولی حس میکنم ناظم های این سایت زحمت زیادی میکشند این بنده های خدا بدون حمایت خاص میان اینجا وقت زیادی رو هم صرف این سایت میکنن و واقعا هم به مدیرها و ناظم ها و هم به کاربرها تبریک میگم به خاطر بهترین سایت تخصصی بازی در ایران و دست تک تکشونو میبوسم
ولی خود ناظمم جزو انسان هاست و احساسات داره و میتونه نظر شخصیش رو بیان بکنه نقل قول بکنه بعضی جا ها مثل خیلیا عصبانی بشه و از کوره در بره من نمیگم بد حرف بزنه ولی خوب خواهش میکنم سایت رو با این حرفا که آره چون ناظم فلان فن کنسوله پس کارش درست نیست سایت دیگه به درد نمیخوره و ......
من از ناظم ها هم نهایت تشکر و میکنم و ازشون خیلی جدی میخوام که وقتی میخوان سایت و مدیریت کنن کاملا دور از هر گونه جبه گیری خاص باشه و واقعا به دید یک ناظم نگاه کنن

آخرین ویرایش:
میگن گرفیک رایز مهم نیست چون رزولیشنش پایینه ولی از رزولیشن order که عملا 800p ـه چشم پوشی میشه، بازی های دیگه هم که 30 فریم هستن مانند درایو کلاب و اینفیموس عیبی نداره و نقص نیست خب کنسولی که شعارش 1080 - 60 fps بود وضعیتش اینطوره سر رزولیشن کیلزون دروغ میگه و رسوا میشه چون مسولان سونی خجالت میکشن حقیقت رو بگن که کنسول تواناییش در اون حد نیست.
خب رایز بده - فورزا هم بده ؟ :)) به هر حال بازی های dx12 هم عرضه میشن و تا اون موقع مشخص میشه که واقعیت کجاست
تو راست میگی فاصله خیلی زیاده اصلا نزدیک نمیشه خیالت راحت ps4 ای که خریدی تهدید نمیشه:-j

میگن گرفیک رایز مهم نیست چون رزولیشنش پایینه ولی از رزولیشن order که عملا 800p ـه چشم پوشی میشه، بازی های دیگه هم که 30 فریم هستن مانند درایو کلاب و اینفیموس عیبی نداره و نقص نیست خب کنسولی که شعارش 1080 - 60 fps بود وضعیتش اینطوره سر رزولیشن کیلزون دروغ میگه و رسوا میشه چون مسولان سونی خجالت میکشن حقیقت رو بگن که کنسول تواناییش در اون حد نیست.
خب رایز بده - فورزا هم بده ؟ :)) به هر حال بازی های dx12 هم عرضه میشن و تا اون موقع مشخص میشه که واقعیت کجاست
تو راست میگی فاصله خیلی زیاده اصلا نزدیک نمیشه خیالت راحت ps4 ای که خریدی تهدید نمیشه:-j

رزولوشن The Order اینی که شما گفتی نیست. رزولوشن بازی از 900p هم بالاتره. قبلاً صد صفحه در مورد این مسائل بحث شد، گفتنش می‌شه تکرار مکررات.
در ضمن اون چیزی که The Order نشون داد، با این که رزولوشنش بالاتر از Ryse بود، گرافیکش هم بهتر بود. کافیه فریم بازی هم 30ـه ثابت باشه، دیگه رسماً Ryse حرفی واسه گفتن در کنار اون بازی نداره.

رزولوشن The Order اینی که شما گفتی نیست. رزولوشن بازی از 900p هم بالاتره. قبلاً صد صفحه در مورد این مسائل بحث شد، گفتنش می‌شه تکرار مکررات.
در ضمن اون چیزی که The Order نشون داد، با این که رزولوشنش بالاتر از Ryse بود، گرافیکش هم بهتر بود. کافیه فریم بازی هم 30ـه ثابت باشه، دیگه رسماً Ryse حرفی واسه گفتن در کنار اون بازی نداره.

order نمیتونه 1080 اجرا بشه و به همین دلیل اون نوار های سیاه رو گذاشتن و تجربه فیلمی هم پیچوندن قضیه هست چون میتونست به عنوان یه اپشن باشه
بازی لانچ رو با یه بازی که اواخر 2014 /اویل 2015 میاد مقایسه میکنی دیگه؟

order نمیتونه 1080 اجرا بشه و به همین دلیل اون نوار های سیاه رو گذاشتن و تجربه فیلمی هم پیچوندن قضیه هست چون میتونست به عنوان یه اپشن باشه
بازی لانچ رو با یه بازی که اواخر 2014 /اویل 2015 میاد مقایسه میکنی دیگه؟

بحث رو عوض نکن، شما گفتی 800p و اشتباه کردی. دیگه موضوع رو نپیچون. نمی‌دونی بازی توی چه رزولوشنی اجرا می‌شه، مجبور نیستی فتوا صادر کنی.
این از این، دوماً بی‌خیالِ این The Order شو، بیا بازی‌هایی که تا حالا اومده رو مقایسه کن. TR:DE چطوره؟ MGS؟ BF4؟ و ...
گرافیک Inafmous رو دیدی؟!

OW، 1080P و فریم ریت با ثبات نه مثل اون Ryse که خیلی جاها تو 20-26 فریم سیر می‌کنه!

خوب بچه ها منتظر سرازیر شدن گیف ها و عکس های رایز و اینفیمس برای چندمین بار متوالی باشید :d.

فقط خواهشاً به فکر حجم مبارک ما هم باشید دوستان.

--------------

@LBJ4Ever

من و بقیه اکسبون فن ها از همین تریبون اعلام میکنیم که ابر کنسول PS4 از XBONE ، کمه کمش 100% قویتره.

الان شما بیخیال این قضیه میشین ؟

آخرین ویرایش:
خوب بچه ها منتظر سرازیر شدن گیف ها و عکس های رایز و اینفیمس برای چندمین بار متوالی باشید :d.

فقط خواهشاً به فکر حجم مبارک ما هم باشید دوستان.

--------------

@LBJ4Ever

من و بقیه اکسبون فن ها از همین تریبون اعلام میکنیم که ابر کنسول PS4 از XBONE ، کمه کمش 100% قویتره.

الان شما بیخیال این قضیه میشین ؟

نه آقا، سعی نکن ما رو مثل دیوونه‌ها جلوه بدی. من نه گفتم PS4 ابر کنسوله، نه گفتم One خاک بر سرِ!
خیلی ساده گفتم 4 قوی‌تره، یه سری از دوستانتون موافق نبودن و نقل و قول کردن، ما هم جواب دادیم. به همین سادگی. تریبون مریبون هم لازم نیست. هر موقع بحثی باشه بحث می‌کنیم، هر موقع هم احساس کنیم لازم نیست بحث کنیم، بحثو می‌بندیم. شما هم هیچ جوره مجبور نیستی با پستای ما حال کنی یا موافقت کنی.

نه آقا، سعی نکن ما رو مثل دیوونه‌ها جلوه بدی. من نه گفتم PS4 ابر کنسوله، نه گفتم One خاک بر سرِ!
خیلی ساده گفتم 4 قوی‌تره، یه سری از دوستانتون موافق نبودن و نقل و قول کردن، ما هم جواب دادیم. به همین سادگی. تریبون مریبون هم لازم نیست. هر موقع بحثی باشه بحث می‌کنیم، هر موقع هم احساس کنیم لازم نیست بحث کنیم، بحثو می‌بندیم. شما هم هیچ جوره مجبور نیستی با پستای ما حال کنی یا موافقت کنی.

نه اقا ما غلط کنیم بخوایم شما رو اینجوری جلوه بدیم ، این چه حرفیه آخه :|.

منظورـه من از اون پست این بود که بحث کردن سر این موضوع کاملاً اشتباه و فقط وقت تلف کردنِ ، همونجور که فروبری گفت به نظر من بهترین کار صبر کردنه که واقعا ببینیم این حرفایی که زده میشه واقعیت داره یا همش تبلیغات و حرف های پوچالیِ.:d

بحث رو عوض نکن، شما گفتی 800p و اشتباه کردی. دیگه موضوع رو نپیچون. نمی‌دونی بازی توی چه رزولوشنی اجرا می‌شه، مجبور نیستی فتوا صادر کنی.
این از این، دوماً بی‌خیالِ این The Order شو، بیا بازی‌هایی که تا حالا اومده رو مقایسه کن. TR:DE چطوره؟ MGS؟ BF4؟ و ...

OW، 1080P و فریم ریت با ثبات نه مثل اون Ryse که خیلی جاها تو 20-26 فریم سیر می‌کنه!

800p نباشه 900p که هست حالا من حساب کتاب نکردم ولی وقتی اون دوتا نوار سیاه حذف بشه رزولیشن بدست میاد
مطمئن باش در بازی های مولتی اختلاف از نسل قبل کمتره حالا بعدا میفهمی
درباره گرافیک اینفیموس قبلا من صحبت کردم و نظر دادم به هیچ وجه نمیتونه نزدیک ryse بشه و حوصله دوباره تکرار کردن ندارم اگه خواستی اینجا میتونی بخونی
[h=2]GPU دومی در XO وجود ندارد[/h]

بارها ان عکس های Inafmous را گذاشتید ولی اصلا به این نکته اشاره نکردید که npc ها و یا Passer های این بازی نسبت به GTA هیچ به حساب میاد بقیه اوپن ورد های دیگه هم خودتون دیدید
خیابون ها به شکل عجیبی خلوته ..... همین باعث میشه کلی بافت و ورتکس، سایه ، فیزیک و ..... از محیط حذف بشه و جا برای جزئیات بیشر باز بشه
مثلا جزئیات یک کارکتر داخل صحنه پردازش بیشتری می گیرد تا چندتا ساختمان

بارها ان عکس های Inafmous را گذاشتید ولی اصلا به این نکته اشاره نکردید که npc ها و یا Passer های این بازی نسبت به GTA هیچ به حساب میاد بقیه اوپن ورد های دیگه هم خودتون دیدید
خیابون ها به شکل عجیبی خلوته ..... همین باعث میشه کلی بافت و ورتکس، سایه ، فیزیک و ..... از محیط حذف بشه و جا برای جزئیات بیشر باز بشه
اصلا اینفیمس خطی. امیدوارم قبول داشته باشید که محیط ها و کاراکتر هاش از رایز بیشره؟ فریم ریتش هم بیشتره؟ گرافیکش هم بقول سایتها که اگه خواستید لینک میدم بیشتره؟

درسته، ولی ما داریم با یه بازی خطی و با محیط بسیار کوچکتر (Ryse) مقایسش می‌کنیم. ولی با این وجود گرافیک بهتر و فریم با ثبات‌تر با وجود محیط بزرگتر داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or