pro gamer89
کاربر سایت
دوستان لازمه که روکش ها رو تهیه کنیم یا بیشتر جنبه تزیینی دارند ؟روکش های آنالوگ رو گرفتم ولی در خرید و وجوب اینا شک دارم
آخرین ویرایش:
در حال حاضر تاچ پد چه کاراییهایی غیر از تایپ داره؟ توی کیلزون که میشد باهاش مدهای اون رباته رو عوض کرد. دیگه کجاها کاربرد داره؟ توی منوها منظورمه کلا، نه داخل بازی.
غیر از تایپ کردن دیگه تو منو کاربرد خاصی نداره.
دسته ps4 بعیده فیکش تولید شده باشه الان...معمولا بعد 1 سال مدل های تقلبی چینی کم کم سرو کلشون پیدا میشه ...ds4 هم بخاطره تفاوت زیاد و پیچیدگی نسبت بهds3 داره شاید کمی دیرتر هم بیاد..برای من جفتش NOM زده:dدرود
کسی میدونه فرق NOM با Li-ion چیه؟
دوتا دسته دارم پشت ـه یکیش ده nom یکی هم li-ion احساس میکنم اون NOM ـه سبک ترـه نصب ب اون یکی احساس میکنم فیک ـــــه
دسته ps4 بعیده فیکش تولید شده باشه الان...معمولا بعد 1 سال مدل های تقلبی چینی کم کم سرو کلشون پیدا میشه ...ds4 هم بخاطره تفاوت زیاد و پیچیدگی نسبت بهds3 داره شاید کمی دیرتر هم بیاد..برای من جفتش NOM زده:d
فقط وزنش فرق داره یا کیفیتش هم...؟
احتملا برای دو کارخانه متفاوته....
لطفا الکی شایعه نندازین! کنترلر من همــ NOM هست، کنسولمــ آکبند بود.حالا ما بنا رو رو فیک بودن میذاریم که یه وقت خراب شد جاییمون نسوزه
آخه یکش تابلو سبک تره!
متاسفانه مشکل اصلیه این دسته ها همین قیژ قیژ کردنشونه منتهی تو بازی انقدر سرت گرم بازی هست که توجهی نکنی به این موردسلام دوستان.ببخشید من 2-3 روز بیشتر نمیشه دستگاهمو گرفتم .دسته دستگاه دکمه های r2 و l2 قیژ قیژ میکنه.میخواستم بدونم کسی از دوستان این مشکلو نداشته؟کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
لطفا الکی شایعه نندازین! کنترلر من همــ NOM هست، کنسولمــ آکبند بود.
همین الان تو Twitch از یهـ یوزر آمریکایی سوال کردمــ و اونمــ کنترلرش NOM بود.
دسته مخصوص پی سی با نود و هشت درصد بازیا سازگاری نداره!دسته پی اس 4 رو به پی سی بخوام وصل کنم با همه بازی ها سازگاره؟
( کنسولشو ندارم میخوام یه دسته برای پی سی بخرم نمیدونم ds4 بگیرم یا دسته های مخصوص پی سی )