DualShock 4

دوستان یه دسته من پیشم بود که طبق معمول نتونستم خودم رو بگیرم و باز کردم
چیزی که من انجام دادم و مشکل گیر کردن و قیي قیژ کردن l1, r1 رو حل کردم :
توی دسته پلی 4 این 2 دکمه 2 عدد شیار داره که داخل 2 تا پین میره که این 2 دکمه رو خوب نگه داره حالا چرا گیر میکنه ؟ چون حالت خشکی داره و با کج شدن دکمه ها گیر میکنه
من این 2 دکمه رو در اوردم و پین رو گریس چرخ دنده زدم
اگه r2, l2 هم مشکل داره و غیژ غیژ میکنه میتونید گریس توی لولاش بزنید
اگه نمیتونید گریس چرخ دنده گیر بیارید از پماد چشم هم میتونید استفاده کنید

بنظر من روش خوبی نیست و در آینده مشکلات دیگری پیدا میکنه دیگه خود دانید

سلام من تازه یکیشو گرفتم میخواستم بدونم این دسته ها چقدر باید تو شارژ باشن

تا زمانیکه چراق نارنجی چشمک
زن از کار بیفته

چطوري ميشه نور دسته تنظيم كرد ؟
تو خود اموزش نوشته تو نرم افزار بخش اپشن سه تا گزینه داره یکی ابی که تا ته پره یکی سبز یکی قرمز هر چی ببریش جلوتر اون رنگ بیشتر میشه میشه با هم ترکیبشون کرد رنگ های مختلف ساخت برای دیدن رنگ هم گزینه ست رو بزن

تو خود اموزش نوشته تو نرم افزار بخش اپشن سه تا گزینه داره یکی ابی که تا ته پره یکی سبز یکی قرمز هر چی ببریش جلوتر اون رنگ بیشتر میشه میشه با هم ترکیبشون کرد رنگ های مختلف ساخت برای دیدن رنگ هم گزینه ست رو بزن

داداش فکر نکنم برای استفاده روی ps4 بشه نورشو تغییر داد فقط میشه میزان نورشو تنظیم کرد!!!
اگه میشه ممکنه یه توضیحی بدید که چجوری میشه؟

نه همچی چیزی وجود نداره . نرم افزار ؟؟؟ میشه منبعو با نرم افزار معرفی کنی ؟ حرفای خنده دار داداش نزن

از طریق settings میری devices بعد controllers . روی brightness میری سه تا گزینه میاد . standard ، medium و dim . که کمو زیاد میکنه نور دسته رو

دوستان این ساییدگی انالوگ هابرای کسی پیش اومده؟یعنی اگه از این روکش های انالوگ بخرم حله؟
این مشکل l2 وr2 فقط تو بعضی از دسته ها است یا برای همه این طوریه؟از اول این مشکل رو داره یا به مرور زمان اینطوری میشه؟
ببخشید این همه سوال کردم:d

دوستان این ساییدگی انالوگ هابرای کسی پیش اومده؟یعنی اگه از این روکش های انالوگ بخرم حله؟
این مشکل l2 وr2 فقط تو بعضی از دسته ها است یا برای همه این طوریه؟از اول این مشکل رو داره یا به مرور زمان اینطوری میشه؟
ببخشید این همه سوال کردم:d

اگه زیاد بازی بکنید ساییده میشه آنالوگ هاش. بله اگه روکش بخرید ساییدگیش کمتر میشه.
مال من فقط L2 ـش صدا میداد. اسپری زدم درست شد. الا از دسته همیشه بوی اسپری میاد که بسیار خوشایند هست بوش :d

اگه زیاد بازی بکنید ساییده میشه آنالوگ هاش. بله اگه روکش بخرید ساییدگیش کمتر میشه.
مال من فقط L2 ـش صدا میداد. اسپری زدم درست شد. الا از دسته همیشه بوی اسپری میاد که بسیار خوشایند هست بوش :d
کمتر میشه؟روکش بندازی که دیگه نباید ساییده بشه، چجوری از زیر ساییده میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or