moha112233
کاربر سایت
کمتر میشه؟روکش بندازی که دیگه نباید ساییده بشه، چجوری از زیر ساییده میشه؟
منظورم روکش بود که خودش بعد مدتی ساییده میشه.
کمتر میشه؟روکش بندازی که دیگه نباید ساییده بشه، چجوری از زیر ساییده میشه؟
خیروایرلس DS4 واسه PS3 راه افتاد!
چرا میشه!!!ولی ps3 باید به اخرین نسخه اپدیت شده باشهخیر
گمون هم نکنم که راه بیفته !!
خب روکش اشکالی نداره بعد مدتی دوباره می خریم دسته چیزیش نشه خدارو شکر حله:dمنظورم روکش بود که خودش بعد مدتی ساییده میشه.
خب روکش اشکالی نداره بعد مدتی دوباره می خریم دسته چیزیش نشه خدارو شکر حله:d
چرا میشه!!!ولی ps3 باید به اخرین نسخه اپدیت شده باشه
بله درسته من اطلاع نداشتم
با این اوصاف باید یه ایکس باکس وان بخرم کهمتاسفانه خود دسته هم کیفیت خوبی نداره و بعد از مدتی خرابیهای مختلف ایجاد ميشه
از گیر کردن r1 l1 r2بگیر تا خرابی خود انالوگ نه روکش
از من بعد از دو ماه انالوگ سمت چپ خراب شد به طوری که خود به خود تو بازیها حرکت میکنه بدون اینکه من بش دست بزنم:shocked:
کلا نسبت به دسته های قبلی کنسولهاي سونی خیلی زود خرابی به سراغش مياد
ریست کن از پشت دسته درست میشه.در مورد استفاده از DS4 روی PS3 سؤال میداشتم! :d
بدون کابل هم کار میکنه؟ من هرکاری میکنم کلا از کار میفته
و دکمه ی PS Home چطور؟ اینم کار نمیکنه مثل اینکه! :d
جایی تنظیماتی چیزی داره،یا همینه که هست؟ :d
توی سایت ها که زده فقط توی ورژن 4.60 وایرلس کار میکنه که بازم مثل همون با سیم گذشته دکمه هوم و تاچ و سیکسا سیکس و ویبره و ..... کار نمیکنهدر مورد استفاده از DS4 روی PS3 سؤال میداشتم! :d
بدون کابل هم کار میکنه؟ من هرکاری میکنم کلا از کار میفته
و دکمه ی PS Home چطور؟ اینم کار نمیکنه مثل اینکه! :d
جایی تنظیماتی چیزی داره،یا همینه که هست؟ :d
با این اوصاف باید یه ایکس باکس وان بخرم که
اگه ملاکت برای خرید کنسول دسته و نمی دونم داغ کردن کنسول و این جور چیزاست اصلا کنسول نگیر:dبا این اوصاف باید یه ایکس باکس وان بخرم که
دوست مندوستان به سوالی داشتم
دسته ی داخل جعبه چرا سنگین تره؟ باتریش سنگین تر و بهتره که باعث شده دسته سنگین تر شه؟ نسبت به دسته های جداگانه ای که میخری منظورمه!! کسایی که دارن هر دو دسته رو بگیرن دستشون همزمان متوجه میشن قشنگ!
و اینکه انگار کیفیت ساخت دسته های جدا پایین تره! آنالوگ ها بیشتر ساییده میشن تو اون دسته!! چیزی که من دیدم حداقل!
دسته ملاک نیست ولی دسته نباید کاردستی باشه که!!!بعد دوماه استفاده داغون شه!!!!ای کسانی که فور خریدید اگه دستتون خراب شده لایک کنین ببینم چند نفرید!!!(به خاطر لایک نمی گما:d)اگه ملاکت برای خرید کنسول دسته و نمی دونم داغ کردن کنسول و این جور چیزاست اصلا کنسول نگیر:d
برو ببین انحصاری های کدوم کنسول رو دوس داری همونو بگیر
بعدا پشیمون می شی می گی ای کاش...